Pa zar nije moguce da nestane osjecanja zbog ponasanja druge strane ? Znaci duze vrijeme cini stvari koje mi se ne svidjaju ..i vise mi prekipi
Ostaviti ili biti ostavljen ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- skafiskafsnjak
#176 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Ostavio sam je jer su osjecanja isparila
Pa zar nije moguce da nestane osjecanja zbog ponasanja druge strane ? Znaci duze vrijeme cini stvari koje mi se ne svidjaju ..i vise mi prekipi
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#177 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Cekajte malo
Valjda ulazimo u vezu zato sto nam se neko svidja, jelte? Barem bi tako trebalo biti.
Pa sto onda zelimo da mijenjamo nesto sto nam se svidja?
Valjda ulazimo u vezu zato sto nam se neko svidja, jelte? Barem bi tako trebalo biti.
-
centromera
#178 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Ti si u vezi, u vezi se treba zabavljati a ne raspravljati, U vezi se uživa, zeza, izlazi, pleše, pije, ljubi, sretni ste oboje. Imaćeš brak za kompromise i da trpiš, objašnjavaš, gunđaš i da se neko "mijenja" radi tebe..... Tim razgovorom ćeš joj dati nadu, a za mjesec, dva sve će biti isto. Ona će se truditi "mijenjati" a tebi to neće biti dovoljno jer tebi do nje nije stalo koliko bi trebalo.
A Nada je najgora stvar koju možeš ponuditi nekome do koga ti je stalo....
A Nada je najgora stvar koju možeš ponuditi nekome do koga ti je stalo....
Last edited by centromera on 28/05/2015 13:31, edited 1 time in total.
-
Zoya
#179 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Pristao na razgovor
bice seksa znaci 
- sheilak
#180 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
je moguce da te osoba svojim ponasanjem totalno ohladi od sebe. no, moguce je isto tako da je sve ok, no ljudi se jednostavno odljube. tu onda nema vise nazad.skafiskafsnjak wrote:Ostavio sam je jer su osjecanja isparila![]()
-
sha_ba
#181 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
pa da odgoje "po svom"_BataZiv_0809 wrote:Cekajte malo![]()
- skafiskafsnjak
#182 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Pa ispocetka tih stvari nije bilo ...ljudi se valjda promjene_BataZiv_0809 wrote:
:
Bice da je tako...ali toliko me peglala da vise nisam mogao da ne pristanem, al stvarno ...sheilak wrote:
je moguce da te osoba svojim ponasanjem totalno ohladi od sebe. no, moguce je isto tako da je sve ok, no ljudi se jednostavno odljube. tu onda nema vise nazad.
- sheilak
#183 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
if i may...skafiskafsnjak wrote:Bice da je tako...ali toliko me peglala da vise nisam mogao da ne pristanem, al stvarno ...sheilak wrote:
je moguce da te osoba svojim ponasanjem totalno ohladi od sebe. no, moguce je isto tako da je sve ok, no ljudi se jednostavno odljube. tu onda nema vise nazad.
- alchak.ba
#184 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
prihvatio bih da me, recimo, sheilak ostavi.
- sheilak
#185 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
budem.alchak.ba wrote:prihvatio bih da me, recimo, sheilak ostavi.
- alchak.ba
#186 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
znao sam, sve ste iste.
iskoristite me i onda odbacite kad se uvjerite.
iskoristite me i onda odbacite kad se uvjerite.
- annoy
#187 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Koliko vas dvoje imate godina?skafiskafsnjak wrote:
Bice da je tako...ali toliko me peglala da vise nisam mogao da ne pristanem, al stvarno ...
Jer mi se čini da ste nezreli i jedno i drugo, barem na emotivnom planu.
Iskreno, nakon prekida ne znam kako bih se vratila toj osobi, ne bih nikad mogla taj prekid izbaciti iz glave i uvijek bi me to kopkalo. Ja sam mišljenja da je prekid s razlogom nešto što zbilja označava da neki odnos ne štima. I nisam fan vraćanja bivšim ljubavima, možda eventualno ako prođe baš veliki vremenski period.
Ona svoj karakter zbog tebe promijenit neće, to ti je valjda jasno. A glupo je mijenjati svoje partnere, pusti ju nek nađe nekog ko će ju trpit i voljet takvu kakva je.
Ako joj baš želiš dat još jednu šansu, onda joj daj, ali pobrini se da to zaista bude JEDNA šansa, ako ju prokocka onda je to to. Makar se ja s takvom osobom ne bih petljala više.
- dječak sa šibicama
#188 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Mene jedna jednom ostavila kuneci se da je luda zamnom, da me voli i da ce joj biti tesko, ali...
Ono, ali
Ono, ali
- dječak sa šibicama
#189 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
auf, naivan si_BataZiv_0809 wrote:Cekajte malo![]()
Kazem, jer sam i sam bio takav... kod ljudi postoji milion razloga, i motiva.
- alchak.ba
#190 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
ali, alidječak sa šibicama wrote:Mene jedna jednom ostavila kuneci se da je luda zamnom, da me voli i da ce joj biti tesko, ali...
Ono, ali
on ima jaguara
- sheilak
#191 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
alchak.ba wrote:ali, alidječak sa šibicama wrote:Mene jedna jednom ostavila kuneci se da je luda zamnom, da me voli i da ce joj biti tesko, ali...
Ono, ali
on ima jaguara
je li zavrsila uopste recenicu?
a to sve kazu kad ostavljaju. a neke to cak i misle.
- alchak.ba
#192 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
amo je suza kanula
krokodilska..... pardon
jaguarska.
krokodilska..... pardon
jaguarska.
- ultima_palabra
#193 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Samo jedna?dječak sa šibicama wrote:Mene jedna jednom ostavila kuneci se da je luda zamnom, da me voli i da ce joj biti tesko, ali...
Ono, ali
Isplati seZoya wrote:Pristao na razgovorbice seksa znaci
- dječak sa šibicama
#194 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Pa... bolje i da on ima jaguara, nego da kaze "nakon tebe, postala sam lezbejka"

- Ramzess Veliki
#195 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
... i raširila ručice dočaravajući komadinu ...dječak sa šibicama wrote:Mene jedna jednom ostavila kuneci se da je luda zamnom, da me voli i da ce joj biti tesko, ali...
Ono, ali
- sheilak
#196 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Ramzess Veliki wrote:... i raširila ručice dočaravajući komadinu ...dječak sa šibicama wrote:Mene jedna jednom ostavila kuneci se da je luda zamnom, da me voli i da ce joj biti tesko, ali...
Ono, ali![]()
![]()
ovo je za vic
- alchak.ba
#197 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
oplakahRamzess Veliki wrote:... i raširila ručice dočaravajući komadinu ...dječak sa šibicama wrote:Mene jedna jednom ostavila kuneci se da je luda zamnom, da me voli i da ce joj biti tesko, ali...
Ono, ali![]()
![]()
- MedenoSrce
#199 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Osoba se moze promijeniti.
Svakoga od nas definisu iskustva. Neko od losih iskustava postane dobar covjek i vice versa. Onaj ko kaze da je isti kao prije pet godina, da isto misli, govori i drzi do istih stvari ili nije radio na sebi, saznavao, ucio ili jednostavno laze
Zbog ljubavi se ne ispalti mijenjati, niti onom ko se mijenja niti onom ko zahtijeva promjenu.
EDIT: mislim na izmjenu osobe na zahtjev, svi se mi promjenimo u ljubavi i to je dobrodoslo i pozeljno.
Svakoga od nas definisu iskustva. Neko od losih iskustava postane dobar covjek i vice versa. Onaj ko kaze da je isti kao prije pet godina, da isto misli, govori i drzi do istih stvari ili nije radio na sebi, saznavao, ucio ili jednostavno laze
Zbog ljubavi se ne ispalti mijenjati, niti onom ko se mijenja niti onom ko zahtijeva promjenu.
EDIT: mislim na izmjenu osobe na zahtjev, svi se mi promjenimo u ljubavi i to je dobrodoslo i pozeljno.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#200 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Irony:turn on djecakdječak sa šibicama wrote:auf, naivan si_BataZiv_0809 wrote:Cekajte malo![]()
Kazem, jer sam i sam bio takav... kod ljudi postoji milion razloga, i motiva.