ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
- sinuhe
#176 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Koliko znam policija legitimise gradjane a ne stariji gospodin.
Vijest zanimljiva Bosnjacima, ravnogorcima i novinarima iz Sarajeva..
Vijest zanimljiva Bosnjacima, ravnogorcima i novinarima iz Sarajeva..
- zli_hordas
#177 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Jesu li se oglasila braca iz Sirije povodom ovog cetnickog okupljanja.Ne kontam ih nikako idu cak u Siriju da ratuju protiv kjafira a ovde ih imaju na izvolte.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#178 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
četnici su pičkice obične ... potpuno bezopasni u borbi, čak i za običnu seosku miliciju, slabo naoružanu i opremljenu
-
PM72
#179 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
To govoriš vjerovatno iz ličnog iskustva borbe sa zlotvorima.japin_mutapi wrote:četnici su pičkice obične ... potpuno bezopasni u borbi, čak i za običnu seosku miliciju, slabo naoružanu i opremljenu
ja te podržavam
-
VCorp
#180 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Sljedeće godine im treba tamo poslati autobus navijača da ih poskidaju gole i pobacaju skupa sa Drazinim ikonama u Drinu.
Uostalom ja se ovih bradonja ne bojim, to su lutke sa uniformama. Gori su meni četnici bez uniformi, kao oni u Prijedoru ili Srebrenici.
Uostalom ja se ovih bradonja ne bojim, to su lutke sa uniformama. Gori su meni četnici bez uniformi, kao oni u Prijedoru ili Srebrenici.
- insomnia78
#181 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Jap, zato u svakom ratu sve vise nestaje teritorija naseljenih "muslimanima"japin_mutapi wrote:četnici su pičkice obične ... potpuno bezopasni u borbi, čak i za običnu seosku miliciju, slabo naoružanu i opremljenu
-
PM72
#182 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Ako ćeš ti biti u tom autobusu sljedeće godine ,zajedno sa ovim što ima tursku zastavu na nick-u - ja ću vam platiti dnevnice i sve putne troškove.VCorp wrote:Sljedeće godine im treba tamo poslati autobus navijača da ih poskidaju gole i pobacaju skupa sa Drazinim ikonama u Drinu.
-
kolegione
#183 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Ne kontam tvoj stav nikako, nisam u stanju da ga percipiram ajde molim te objasni nam, sta ti smeta sto ljudi misle da su ovo bezze likovi.PM72 wrote:Ako ćeš ti biti u tom autobusu sljedeće godine ,zajedno sa ovim što ima tursku zastavu na nick-u - ja ću vam platiti dnevnice i sve putne troškove.VCorp wrote:Sljedeće godine im treba tamo poslati autobus navijača da ih poskidaju gole i pobacaju skupa sa Drazinim ikonama u Drinu.
- GeeTnT
#184 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Koja teritorija? Zar su muslimani imali teritoriju...insomnia78 wrote:Jap, zato u svakom ratu sve vise nestaje teritorija naseljenih "muslimanima"japin_mutapi wrote:četnici su pičkice obične ... potpuno bezopasni u borbi, čak i za običnu seosku miliciju, slabo naoružanu i opremljenu
-
junior3
#185 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Dobra teme, ima potencijala. 
-
PM72
#186 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
kolegione wrote:Ne kontam tvoj stav nikako, nisam u stanju da ga percipiram ajde molim te objasni nam, sta ti smeta sto ljudi misle da su ovo bezze likovi.PM72 wrote:Ako ćeš ti biti u tom autobusu sljedeće godine ,zajedno sa ovim što ima tursku zastavu na nick-u - ja ću vam platiti dnevnice i sve putne troškove.VCorp wrote:Sljedeće godine im treba tamo poslati autobus navijača da ih poskidaju gole i pobacaju skupa sa Drazinim ikonama u Drinu.
ma ne smeta mi nego podržavam ovakve "mudonje"...dobrio se sjećam pjesama tipa "Odoh i ja majko - Bosnu brani TI" ili ona pjesma eurovizije "ostajem da bolu prkosim" ali u Dablinu...
-
kolegione
#187 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Ahaa, ma dobro ja ti mogu na PM napisati zasto mislim da su p..ke ali elem nejse upravu si 100%, ja imam jos jedno radikalno promisljanje u tom pravcu u kojem ti razmisljas (tj da mi nije jasno da nije bilo nijednog jedinog ubistva iz osvete ovoliko godina poslije rata)PM72 wrote:[
ma ne smeta mi nego podržavam ovakve "mudonje"...dobrio se sjećam pjesama tipa "Odoh i ja majko - Bosnu brani TI" ili ona pjesma eurovizije "ostajem da bolu prkosim" ali u Dablinu...
- escobar__
#188 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Ma nikakva prijednja, sasvim normalno, mirno okupljanje pravednika i boraca za istinu i pravdu.
Pušite američku propagandu...
Pušite američku propagandu...
- zli_hordas
#189 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Jel se Bakir oglasio ili mudri suti mozda su mu familija iz Beograda.
- escobar__
#190 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Fasovale vehabijske ekipe N1 i Federalne. Tako treba s izdajnicima i američkim slugama.
Federalce su, pišu barem na Tviteru, priveli "vojvodi".
Koja komedija od države, sigurnosnih institucija i pravde uopšte...
Federalce su, pišu barem na Tviteru, priveli "vojvodi".
Koja komedija od države, sigurnosnih institucija i pravde uopšte...
-
kolegione
#191 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Sta da kaze, to je jedan debil bolje bi i bilo da suti.zli_hordas wrote:Jel se Bakir oglasio ili mudri suti mozda su mu familija iz Beograda.
- kamen spoticanja
#192 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Dobro su ovo izveli...
trebali bi se cesce postrojavati
trebali bi se cesce postrojavati
- Tony Soprano
#193 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Ne znam kako ti nije jasno. U dzamijama im pune glavu o ugrozenim Palestincima, koji su javno podrzavali Milosevica, braci u Siriji itd. Da im malo pricaju situaciju ovdje, onako kako jeste, mozda bi valjali svojoj drzavi.zli_hordas wrote:Jesu li se oglasila braca iz Sirije povodom ovog cetnickog okupljanja.Ne kontam ih nikako idu cak u Siriju da ratuju protiv kjafira a ovde ih imaju na izvolte.
-
155_mm
#194 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
nije slucajno. a razlog je mnogo pragmaticniji nego se cini. najveci srpski san u zadnjih nekoliko stotina godina danas upravo zavrsava u visegradu. i otud tolika potreba srbizovanja te bosnjacke mahale.insomnia78 wrote:Definitivno najpoganiji i najcetnickiji grad
-
PM72
#195 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
E da im je poslati taj tvoj nick ...onako u sred postrojavanja. 
- insomnia78
#196 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Ovo, predpostavljam mozes dokazati?Tony Soprano wrote:Ne znam kako ti nije jasno. U dzamijama im pune glavu o ugrozenim Palestincima, koji su javno podrzavali Milosevica, braci u Siriji itd. Da im malo pricaju situaciju ovdje, onako kako jeste, mozda bi valjali svojoj drzavi.zli_hordas wrote:Jesu li se oglasila braca iz Sirije povodom ovog cetnickog okupljanja.Ne kontam ih nikako idu cak u Siriju da ratuju protiv kjafira a ovde ih imaju na izvolte.
- zli_hordas
- It_is_a_Leclerc
#198 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Zakop'o je njega drug Jovo, da ga ni 100 rehabilitacija neće naći
Sad im preostaje ovako - da se opijaju, i trkeljaju kako su BRE nekad BRE bili BRE velika nacija.
- Tony Soprano
#199 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Poslije rata u Bosni ( dvije tri godine poslije toga) Milosevic je pozvan u Palestinu, da slave pravoslavni Bozic. Izrael mu je tada zaprijetio, ako se pojavi da ce biti uhapsen i izrucen sudu za ratne zlocine u Haagu. U danima kada je Srbija izolovana od svijeta, zvati nekog da slavis njegov praznik, ako nije podrzavanje, ja ne znam sta je. Vjerujem da se ovo sve da naci na internetu.insomnia78 wrote:Ovo, predpostavljam mozes dokazati?Tony Soprano wrote:Ne znam kako ti nije jasno. U dzamijama im pune glavu o ugrozenim Palestincima, koji su javno podrzavali Milosevica, braci u Siriji itd. Da im malo pricaju situaciju ovdje, onako kako jeste, mozda bi valjali svojoj drzavi.zli_hordas wrote:Jesu li se oglasila braca iz Sirije povodom ovog cetnickog okupljanja.Ne kontam ih nikako idu cak u Siriju da ratuju protiv kjafira a ovde ih imaju na izvolte.
- Connaisseur Karlin
#200 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Cetnici djeluju formalno od dana kad su dobili sluzbeni blagoslov kralja Obrenovica! Danas postoje Ravnoggorski cetnici koji su formirani '41 ,a koji danas imaju svoje crvke,organizacije i loze u Cikagu. Kragujevac,danasnji Visegrad i Cikago su cetnicki centri. Ovakvi pokreti bi trebali biti zabranjeni u svijetu!