ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post Reply
sinuhe

#176 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by sinuhe »

Koliko znam policija legitimise gradjane a ne stariji gospodin.
Vijest zanimljiva Bosnjacima, ravnogorcima i novinarima iz Sarajeva..
zli_hordas

#177 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by zli_hordas »

Jesu li se oglasila braca iz Sirije povodom ovog cetnickog okupljanja.Ne kontam ih nikako idu cak u Siriju da ratuju protiv kjafira a ovde ih imaju na izvolte.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#178 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by japin_mutapi »

četnici su pičkice obične ... potpuno bezopasni u borbi, čak i za običnu seosku miliciju, slabo naoružanu i opremljenu
PM72

#179 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by PM72 »

japin_mutapi wrote:četnici su pičkice obične ... potpuno bezopasni u borbi, čak i za običnu seosku miliciju, slabo naoružanu i opremljenu
To govoriš vjerovatno iz ličnog iskustva borbe sa zlotvorima. :lol:
ja te podržavam :thumbup: :bih:
VCorp

#180 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by VCorp »

Sljedeće godine im treba tamo poslati autobus navijača da ih poskidaju gole i pobacaju skupa sa Drazinim ikonama u Drinu.

Uostalom ja se ovih bradonja ne bojim, to su lutke sa uniformama. Gori su meni četnici bez uniformi, kao oni u Prijedoru ili Srebrenici.
insomnia78

#181 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by insomnia78 »

japin_mutapi wrote:četnici su pičkice obične ... potpuno bezopasni u borbi, čak i za običnu seosku miliciju, slabo naoružanu i opremljenu
Jap, zato u svakom ratu sve vise nestaje teritorija naseljenih "muslimanima"
PM72

#182 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by PM72 »

VCorp wrote:Sljedeće godine im treba tamo poslati autobus navijača da ih poskidaju gole i pobacaju skupa sa Drazinim ikonama u Drinu.

Uostalom ja se ovih bradonja ne bojim, to su lutke sa uniformama. Gori su meni četnici bez uniformi, kao oni u Prijedoru ili Srebrenici.
Ako ćeš ti biti u tom autobusu sljedeće godine ,zajedno sa ovim što ima tursku zastavu na nick-u - ja ću vam platiti dnevnice i sve putne troškove.
kolegione

#183 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by kolegione »

PM72 wrote:
VCorp wrote:Sljedeće godine im treba tamo poslati autobus navijača da ih poskidaju gole i pobacaju skupa sa Drazinim ikonama u Drinu.

Ako ćeš ti biti u tom autobusu sljedeće godine ,zajedno sa ovim što ima tursku zastavu na nick-u - ja ću vam platiti dnevnice i sve putne troškove.
Ne kontam tvoj stav nikako, nisam u stanju da ga percipiram ajde molim te objasni nam, sta ti smeta sto ljudi misle da su ovo bezze likovi.
GeeTnT

#184 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by GeeTnT »

insomnia78 wrote:
Jap, zato u svakom ratu sve vise nestaje teritorija naseljenih "muslimanima"
Koja teritorija? Zar su muslimani imali teritoriju...
junior3

#185 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by junior3 »

Dobra teme, ima potencijala. :mrgreen:
PM72

#186 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by PM72 »

kolegione wrote:
PM72 wrote:

Ne kontam tvoj stav nikako, nisam u stanju da ga percipiram ajde molim te objasni nam, sta ti smeta sto ljudi misle da su ovo bezze likovi.

ma ne smeta mi nego podržavam ovakve "mudonje"...dobrio se sjećam pjesama tipa "Odoh i ja majko - Bosnu brani TI" ili ona pjesma eurovizije "ostajem da bolu prkosim" ali u Dablinu...
kolegione

#187 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by kolegione »

PM72 wrote:[

ma ne smeta mi nego podržavam ovakve "mudonje"...dobrio se sjećam pjesama tipa "Odoh i ja majko - Bosnu brani TI" ili ona pjesma eurovizije "ostajem da bolu prkosim" ali u Dablinu...
Ahaa, ma dobro ja ti mogu na PM napisati zasto mislim da su p..ke ali elem nejse upravu si 100%, ja imam jos jedno radikalno promisljanje u tom pravcu u kojem ti razmisljas (tj da mi nije jasno da nije bilo nijednog jedinog ubistva iz osvete ovoliko godina poslije rata)
escobar__

#188 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by escobar__ »

Ma nikakva prijednja, sasvim normalno, mirno okupljanje pravednika i boraca za istinu i pravdu.

Pušite američku propagandu...
zli_hordas

#189 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by zli_hordas »

Jel se Bakir oglasio ili mudri suti mozda su mu familija iz Beograda.
escobar__

#190 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by escobar__ »

Fasovale vehabijske ekipe N1 i Federalne. Tako treba s izdajnicima i američkim slugama.

Federalce su, pišu barem na Tviteru, priveli "vojvodi". :lol:

Koja komedija od države, sigurnosnih institucija i pravde uopšte...
kolegione

#191 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by kolegione »

zli_hordas wrote:Jel se Bakir oglasio ili mudri suti mozda su mu familija iz Beograda.
Sta da kaze, to je jedan debil bolje bi i bilo da suti.
kamen spoticanja

#192 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by kamen spoticanja »

Dobro su ovo izveli...
trebali bi se cesce postrojavati
Tony Soprano

#193 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by Tony Soprano »

zli_hordas wrote:Jesu li se oglasila braca iz Sirije povodom ovog cetnickog okupljanja.Ne kontam ih nikako idu cak u Siriju da ratuju protiv kjafira a ovde ih imaju na izvolte.
Ne znam kako ti nije jasno. U dzamijama im pune glavu o ugrozenim Palestincima, koji su javno podrzavali Milosevica, braci u Siriji itd. Da im malo pricaju situaciju ovdje, onako kako jeste, mozda bi valjali svojoj drzavi.
155_mm

#194 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by 155_mm »

insomnia78 wrote:Definitivno najpoganiji i najcetnickiji grad
nije slucajno. a razlog je mnogo pragmaticniji nego se cini. najveci srpski san u zadnjih nekoliko stotina godina danas upravo zavrsava u visegradu. i otud tolika potreba srbizovanja te bosnjacke mahale.
PM72

#195 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by PM72 »

E da im je poslati taj tvoj nick ...onako u sred postrojavanja. :bih:
insomnia78

#196 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by insomnia78 »

Tony Soprano wrote:
zli_hordas wrote:Jesu li se oglasila braca iz Sirije povodom ovog cetnickog okupljanja.Ne kontam ih nikako idu cak u Siriju da ratuju protiv kjafira a ovde ih imaju na izvolte.
Ne znam kako ti nije jasno. U dzamijama im pune glavu o ugrozenim Palestincima, koji su javno podrzavali Milosevica, braci u Siriji itd. Da im malo pricaju situaciju ovdje, onako kako jeste, mozda bi valjali svojoj drzavi.
Ovo, predpostavljam mozes dokazati?
It_is_a_Leclerc

#198 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by It_is_a_Leclerc »

Zakop'o je njega drug Jovo, da ga ni 100 rehabilitacija neće naći ;) Sad im preostaje ovako - da se opijaju, i trkeljaju kako su BRE nekad BRE bili BRE velika nacija.
Tony Soprano

#199 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by Tony Soprano »

insomnia78 wrote:
Tony Soprano wrote:
Ovo, predpostavljam mozes dokazati?
Poslije rata u Bosni ( dvije tri godine poslije toga) Milosevic je pozvan u Palestinu, da slave pravoslavni Bozic. Izrael mu je tada zaprijetio, ako se pojavi da ce biti uhapsen i izrucen sudu za ratne zlocine u Haagu. U danima kada je Srbija izolovana od svijeta, zvati nekog da slavis njegov praznik, ako nije podrzavanje, ja ne znam sta je. Vjerujem da se ovo sve da naci na internetu.
Connaisseur Karlin

#200 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by Connaisseur Karlin »

Cetnici djeluju formalno od dana kad su dobili sluzbeni blagoslov kralja Obrenovica! Danas postoje Ravnoggorski cetnici koji su formirani '41 ,a koji danas imaju svoje crvke,organizacije i loze u Cikagu. Kragujevac,danasnji Visegrad i Cikago su cetnicki centri. Ovakvi pokreti bi trebali biti zabranjeni u svijetu!
Post Reply