Dijaspora i izbori u BiH
- Soul_Sista
zlajaBHF wrote:Blago tebi.....
zapelo je gdje?
- Vodenjak
Pojma ona nema!zlajaBHF wrote:Posto te nezanima vjera, predpostavljam da imas odgovore na sva pitanja, koja malte ne svaki covjek postavlja sebi, ili su to mozda previse duboke teme za tebe???
Ni ne zna koliko propusta, a svaki dan pored popova i hodza prolazi...
A ovi opet puni znanja, sve joj zivotne odgovore mogu dati...
- Soul_Sista
Ok, vise od pet puta sam procitala ovo pitanje ali nikako da shvatim sta me pitaszlajaBHF wrote:Posto te nezanima vjera, predpostavljam da imas odgovore na sva pitanja, koja malte ne svaki covjek postavlja sebi, ili su to mozda previse duboke teme za tebe???
Vodenjak,
da te ne citam inace ne bih znala da si ironican
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
pita teSoul_Sista wrote:Ok, vise od pet puta sam procitala ovo pitanje ali nikako da shvatim sta me pitaszlajaBHF wrote:Posto te nezanima vjera, predpostavljam da imas odgovore na sva pitanja, koja malte ne svaki covjek postavlja sebi, ili su to mozda previse duboke teme za tebe???![]()
ako ONDA
ko smo gdje idemo šta je smisao ako nema ....
he he
- Vodenjak
Soul_Sista wrote:Ok, vise od pet puta sam procitala ovo pitanje ali nikako da shvatim sta me pitaszlajaBHF wrote:Posto te nezanima vjera, predpostavljam da imas odgovore na sva pitanja, koja malte ne svaki covjek postavlja sebi, ili su to mozda previse duboke teme za tebe???![]()
Vodenjak,
da te ne citam inace ne bih znala da si ironican, barem za ovaj dole dio o hodzama i popovima.
- pitt
Pita te jel mislis da je on evolviro dalje od ejpa ili mislis da stagnira?komi wrote:pita teSoul_Sista wrote:Ok, vise od pet puta sam procitala ovo pitanje ali nikako da shvatim sta me pitaszlajaBHF wrote:Posto te nezanima vjera, predpostavljam da imas odgovore na sva pitanja, koja malte ne svaki covjek postavlja sebi, ili su to mozda previse duboke teme za tebe???![]()
ako ONDA
ko smo gdje idemo šta je smisao ako nema ....
:D:D
he he