`bem ti uciteljicu
Pored Tuzle zastave militantne grupe Kavkaski emirati
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#176 Re: Pored Tuzle zastave militantne grupe Kavkaski emirati
@ Gojeni H
`bem ti uciteljicu
...znaci tek nakon 24 h skontali smo da je to zastava SA
.."pali smo ku*cu za uši"... 
`bem ti uciteljicu
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#177 Re: Pored Tuzle zastave militantne grupe Kavkaski emirati
Gojeni H wrote:emillio estevez wrote:155_mm wrote:znaci ipak je zastava s. arabije. pa dajte ljudi ili da promijenimo naziv teme ili da neko javi vehabiji da promijeni zastavu!
ili javit reufu da mu ode u posjetu. ali bi onda ostali u potpunosti bez teme.
Hahaha
Sto kaze @hafis
Dobro je to su nam prijatelji.
Da li nama (drzavi) pare za tvornice , a ono ispalo za dzamije.![]()
Ja konto ti ozbiljan insan.
Mi imamo Austrijance i Turke da otvaraju fabrike.
BTW Dali se pise sastavljeno. Tako rece uciteljica.
-
emillio estevez
#178 Re: Pored Tuzle zastave militantne grupe Kavkaski emirati
ma jaanimals wrote:zastava Bosanski emirata..
kad mogu Hrvati, zasto ne mogu i svi muslimani ovoga svijeta..
eto mi cemo Novi Jeruzalem izgraditi na piramidi u Viskom sa krizarskom zastavom.
pa sto bude
- Kikibombona
#179 Re: Pored Tuzle zastave militantne grupe Kavkaski emirati
Ova crna zastava nema nikakve veze sa Saudijskom Arabijom.Hafis wrote: Ma dobro. Drška vamo, drška tamo...bitno je da uđe u zapisnik da smo definitivno ustanovili da je to zastava prijateljske i nesvrstane Saudijske Arabije
Crna zastava je zastava Kavkaskog emirata. Na njoj je ispisan 'sehadet' isto kao na zastavi Saudije! I na ISILovoj zastavi je ispisan sehadet!
- animals
#180 Re: Pored Tuzle zastave militantne grupe Kavkaski emirati
Pa sta rade Ceceni u Bosni, i njihova zastavaKikibombona wrote:Ova crna zastava nema nikakve veze sa Saudijskom Arabijom.Hafis wrote: Ma dobro. Drška vamo, drška tamo...bitno je da uđe u zapisnik da smo definitivno ustanovili da je to zastava prijateljske i nesvrstane Saudijske Arabije
Crna zastava je zastava Kavkaskog emirata. Na njoj je ispisan 'sehadet' isto kao na zastavi Saudije! I na ISILovoj zastavi je ispisan sehadet!
-
Hafis
#181 Re: Pored Tuzle zastave militantne grupe Kavkaski emirati
Nisu još, ali misle raditi
- animals
#182 Re: Pored Tuzle zastave militantne grupe Kavkaski emirati
A da..radne akcije..miniranje.pokretne i nepokretne imovine..Hafis wrote:Nisu još, ali misle raditi
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#183 Re: Pored Tuzle zastave militantne grupe Kavkaski emirati
Ček...sad nije zastava SA
?
-
budza
#184 Re: Pored Tuzle zastave militantne grupe Kavkaski emirati
lepa zastava koju sam ja tamo video pre jedno dve godine.
- Gojeni H
#185 Re: Pored Tuzle zastave militantne grupe Kavkaski emirati
Rekao sam da je do mene.Bobi wrote:@ Gojeni H
`bem ti uciteljicu...znaci tek nakon 24 h skontali smo da je to zastava SA
.."pali smo ku*cu za uši"...
- animals
#186 Re: Pored Tuzle zastave militantne grupe Kavkaski emirati
Odkud Srbijanac voli crne zastavebudza wrote:lepa zastava koju sam ja tamo video pre jedno dve godine.
-
omar little
#187 Re: Pored Tuzle zastave militantne grupe Kavkaski emirati
ako ima kakvo veleposlanstvo, dopis da se posalje tim emiratima silnim da malo porade na dizajnu zastava? jarane, ako svi mecu sehadet i onda ocekuju da narod po drsci maca prepoznaje koji kalifat ili emirat je to...nece se proslavit
bice saudijska pa nek se puse. 
-
budza
#188 Re: Pored Tuzle zastave militantne grupe Kavkaski emirati
animals wrote:Odkud Srbijanac voli crne zastavebudza wrote:lepa zastava koju sam ja tamo video pre jedno dve godine.
zbilja je lepa.
posebnu draz joj daju kuranski citati sa prelepim arapskim pismom.
-
emillio estevez
#189 Re: Pored Tuzle zastave militantne grupe Kavkaski emirati
budza wrote:animals wrote:Odkud Srbijanac voli crne zastavebudza wrote:lepa zastava koju sam ja tamo video pre jedno dve godine.
zbilja je lepa.
posebnu draz joj daju kuranski citati sa prelepim arapskim pismom.
nije losa
meni je ljepsa ona od ISIL-a
http://vijestiummeta.com/poginuo-ali-eb ... g-emirata/
-
m_l
#190 Re: Pored Tuzle zastave militantne grupe Kavkaski emirati
Tacno, to nije zastava SA. Crna zastava je bila zastava Poslanika, a.s., s tim da ima razlicitih misljenja da li je na istoj bio sehadet ili ne.Kikibombona wrote:Ova crna zastava nema nikakve veze sa Saudijskom Arabijom.Hafis wrote: Ma dobro. Drška vamo, drška tamo...bitno je da uđe u zapisnik da smo definitivno ustanovili da je to zastava prijateljske i nesvrstane Saudijske Arabije
I dobar tekst o zloupotrebi istih:
Na Poslanikovoj, a.s, ratnoj zastavi nisu bile ispisane riječi šehadeta, već je zastava bila bijele ili crne boje, bez natpisa, a hadis u kojem se navodi da su na Poslanikovoj, a.s, zastavi bile ispisane riječi „La ilahe illallah“ kategorizira se u red nevjerodostojnih hadisa.
http://www.rijaset.ba/index.php?option= ... Itemid=457
-
aldinjo
#191 Re: Pored Tuzle zastave militantne grupe Kavkaski emirati
Ti mi nisi sigurno brat. Više poštujem srbina nego takve kao ti.Bodkin wrote:ovaj je zajebao i havatara u odbrani brace sirom svijetaaldinjo wrote:Svaki put čitajući tvoje bljuvotine dobijem nagon za povraćanjem. Tolika mržnja izbija iz tebe prema svemu što ima veze sa šerijatom da je to nevjerovatno. A braće ima svugdje po svijetu i sve ih ima više, i ti i takvi slični tebi ne mogu uticati na to nikako.dječak sa šibicama wrote:
Nije.
to je ona grupa koja se borila protiv Rusa u dva cecenska rata, i danas manje vise ne postoji osim u romanticnim sjecanjima bjelosvjetskih islamista.
Manje vise, ima ih nesto po Dagestanu, svakodnevno ih Spetznaz likvidira, i nesto malo po cecenskim sumama. Ako ne racunamo one Cecene koji su u Siriju pobjegli da ne zavrse kao Dudajev, Basajev i ostali.cuj braca mu ceceni kavkaskog emirata
-
Hafis
#192 Re: Pored Tuzle zastave militantne grupe Kavkaski emirati
Meni se čini da je ova zastava kineska roba...negdje su nešto zajebali kod dizajna kad su ih štancali
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
-
155_mm
#194 Re: Pored Tuzle zastave militantne grupe Kavkaski emirati
ni ja stvrno nis vise ne kontam.Bobi wrote:Ček...sad nije zastava SA?
drugovi ima li ko da je u svom zivotu vidio uzivo zastavu tog emirata. ali da je nesto oficijelno. neka medjunarodna fudbalska utakmica, olimpijada ili pred zgradom UN. pa da vidimo ima li to veze sa ovom vehabijnom zastavom.
-
budza
#195 Re: Pored Tuzle zastave militantne grupe Kavkaski emirati
emillio estevez wrote:nije losa
nema tu nikakve IS zastave. ta je zastava iz doba poslednjeg bozjeg poslanika i zato je neprevizedjena.
IS bagra nastoji okaljati svetle ratnicke puti te zastave.
- Kikibombona
#196 Re: Pored Tuzle zastave militantne grupe Kavkaski emirati
Jel se zajebavas Bobi?Bobi wrote:Ček...sad nije zastava SA?
Na zastavi Saudijske Arabije, Kavkaskog emirata i ISILa je ispisano: 'Svjedočim da nema drugog boga osim Allaha, i svjedočim da je Muhammed Božiji rob i Božiji poslanik.' Pozadina sve tri zastave se ocigledno razlikuje. Razlika je i ta sto je Saudijska Arabija suverena drzava a ISIL i Kavkaski emirat teroristicke skupine. Da li ih Saudijska Arabija podrzava i finansira, to je vec neka druga prica.......
Dakle, zastava u Tuzli nema nikakve veze sa zastavom Saudijske Arabije! Kavkaski emirat je teroristicka tvorevina!
Emir Kavkaskog emirata Doku Umarov je etiketiran kao terorista od strane Rusije, Amerike i UNa. Cini mi se da je Amerika njegovu glavu ucijenila na 10 miliona dolara, iako se prvenstveno bori protiv Rusa. Umarov je ipak izjavio da mu cilj nisu samo Rusi, vec Amerika, Izrael, Britanija i drugi neprijatelji muslimana. Nedavno je objavljeno da su ga ubile ruske snage, ali ne znam da li je to zvanicno......
Dakle, ova zastava u Tuzli je mrlja na imenu drzave. Stvara odlicne pretpostavke i daje adute za separatisticke snage. Dodik bi bio sretan kada bi zastava Kavkaskog emirata bilo znatno vise!
To neki ljudi plitkog razmisljanja jednostavno ne mogu skontati....
-
Bodkin
#197 Re: Pored Tuzle zastave militantne grupe Kavkaski emirati
evo uvrijedio sam se i zaplakacu sadaldinjo wrote:Ti mi nisi sigurno brat. Više poštujem srbina nego takve kao ti.Bodkin wrote:ovaj je zajebao i havatara u odbrani brace sirom svijetaaldinjo wrote: Svaki put čitajući tvoje bljuvotine dobijem nagon za povraćanjem. Tolika mržnja izbija iz tebe prema svemu što ima veze sa šerijatom da je to nevjerovatno. A braće ima svugdje po svijetu i sve ih ima više, i ti i takvi slični tebi ne mogu uticati na to nikako.cuj braca mu ceceni kavkaskog emirata
-
emillio estevez
#198 Re: Pored Tuzle zastave militantne grupe Kavkaski emirati
budza wrote:emillio estevez wrote:nije losa
nema tu nikakve IS zastave. ta je zastava iz doba poslednjeg bozjeg poslanika i zato je neprevizedjena.
IS bagra nastoji okaljati svetle ratnicke puti te zastave.
Znaci nije ti lepa na kraju.
Hajdee......
-
Hafis
#199 Re: Pored Tuzle zastave militantne grupe Kavkaski emirati
Rano je još do medjunarodnih nogometnih utakmica ili jarbola pred UN-om. Ljudi se tek počeli boriti za nezavisnost155_mm wrote:ni ja stvrno nis vise ne kontam.Bobi wrote:Ček...sad nije zastava SA?
drugovi ima li ko da je u svom zivotu vidio uzivo zastavu tog emirata. ali da je nesto oficijelno. neka medjunarodna fudbalska utakmica, olimpijada ili pred zgradom UN. pa da vidimo ima li to veze sa ovom vehabijnom zastavom.
-
155_mm
#200 Re: Pored Tuzle zastave militantne grupe Kavkaski emirati
pa onda mozemo ovako dovijeka a nista necemo rijesiti. nego najbolje bi bilo da taj vehabija turi tu jednu sahovnicu i svi mirni. mislim da je njemu i svejedno kakavu zastavu ima a mi bi znali kakva je to zastava. a i ovu je sigurno pokupio negdje usput. i dok god se taj vehabija ne bude bavio proizvodnjom struje sahovnica je mirna.Hafis wrote:Rano je još do medjunarodnih nogometnih utakmica ili jarbola pred UN-om. Ljudi se tek počeli boriti za nezavisnost155_mm wrote:ni ja stvrno nis vise ne kontam.Bobi wrote:Ček...sad nije zastava SA?