GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post Reply
HM 2011

#176 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by HM 2011 »

Kikibombona wrote:
HM 2011 wrote:
Kikibombona wrote:Ovaj HM je zestoki islamista, simpatizer Muslimanskog bratstva, Izetbegoviceve inspiracije, sjecam ga se sa teme Egipat..... Plakao je za Muslimanskim bratstvom ubi boze..... :lol:
Za pravom muslimana na uređenje države - tačno i to bih rekao svakom čovjeku na planeti bez trunke stida..... Isto to bih ponovio i za pravo Njemaca za uređenje vlastite države....

Ako pitaš zašto -

odgovor je zato što je to pravo tog naroda i moje nije da im osporavam njihovo pravo - čak šta više državu im nikada nisam niti posjetio ! (i to je razlika između pravde i nepravde kako god se mi to trudili oblandirati - prigovaranje meni za to ti je fašizam - a objašnjavanja o uticaju toga na suecki kanal i uticaju na stabilnost Izraela su opravdanje....
Jeste vi svi u SDA, malo zagrizeniji i obrazovaniji clanovi, ujedno simpatizeri Muslimanskog bratstva?

Znam da se Alija divio egipatskom Muslimanskom bratsvu......

Vidim clanstvo nastavlja dedinim stopama! :thumbup: :D

Mi smo moderna generacija / mi podr\avamo pravo Francuza na ure]enje Francuske i tako dalje....
General War

#177 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by General War »

HM 2011 wrote: Samo ti kažem - navedi alternativu SDA i sve će ti se samo kazati.....
ALternativa je kao i tema koju sam postavio prije nekoliko mjeseci- STRANI PROTEKTORAT na 10 godina, pa bi vidili koliko je sudstvo, policija, tuzilastvo... bilo nezavisno.
Svjestan sam ja da SDA (kao ime) da nestane (kao i ostale stranke), nista se nebi promjenilo...moraju se ljudi i ideologija smjeniti.
General War

#178 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by General War »

dezurni_ucenik wrote:Boga mi, hm2011 danasnjim komentarisanjima zaradi povisicu.

Cjenovnik:
-svadja sa jednim forumasem 100 maraka vise
-svadja sa dvojicom 200 maraka
-svadja sa trojicom 300 maraka
-banovanje jednog ili vise forumasa koji su komentarisali i vrijedjali odnosno oni koji su se primili na komentare doticnog forumasa - ljetovanje u Izmiru i Antaliji za cetveroclanu porodicu,10 dana (plus slikanje sa Erdoganom).
Nista to, ja zaprijetim da se polijem ko lafo benzinom...i odma dobijem 4 stoje :D
Bodkin

#179 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by Bodkin »

JThomas wrote:dronu, botu, već sam te jednom zamolio da me ne citiraš.
:lol: prejako
jefferson

#180 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by jefferson »

Matzan wrote:
jefferson wrote:
Matzan wrote:
Lažeš ko pas!!!
Otkad psi lazu?
Izvini, ali morao sam. Bilo je već nekoliko tema o 7. muslimanskoj i halilu Brzini, znam da si barem u jednoj aktivno učestvovao.
Nekoliko puta je rečeno da su zavođenje šerijatskog reda radili pripadnici odreda "El Mudžahidin", a nikako 7. VMbr.
Sedma jeste imala povlašten položaj od strane A.I. ali je u smislu vojničke organizacije bila svjetlosnu godinu ispred
odreda "El Mudžahidin".
Što jeste bilo jeste, ali ne treba nikad generalizirati stvari.
Velik podvig u picku materinu.
kljuc_

#181 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by kljuc_ »

dezurni_ucenik wrote:Boga mi, hm2011 danasnjim komentarisanjima zaradi povisicu.

Cjenovnik:
-svadja sa jednim forumasem 100 maraka vise
-svadja sa dvojicom 200 maraka
-svadja sa trojicom 300 maraka
-banovanje jednog ili vise forumasa koji su komentarisali i vrijedjali odnosno oni koji su se primili na komentare doticnog forumasa - ljetovanje u Izmiru i Antaliji za cetveroclanu porodicu,10 dana (plus slikanje sa Erdoganom).
:lol: :thumbup:
kljuc_

#182 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by kljuc_ »

tvsabina
...Nakon toga će ostati samo oni koji jedu zlatnim kašikama - nebitno iz koje serije.
Samo će tim kašikama jesti - travu..
..

Tesko.Trava se pase a za to treba imati dobro zubalo. Oni sa protezama ce obrati bostan. :)
Banksy

#183 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by Banksy »

General War wrote:
hrasno38 wrote:
Pa kad su se izjasnili za gradjansku BiH tj, kako ti kaze za Bosance i Hercegovce sto se onda ne izjasnjavaju kao Bosanci i Hercegovci nego kao Bosnjaci. Ja sam se uvijek do rata izjasanjavao kao Jugosloven a nakon tog refernduma i do kraja zivota cu kao Bosanac i Hercegovac. Ali to obicno i rade tako ljudi koji su moralni i koji niti su okaljali ruke u ratu niti su okaljali ruke u miru. Borio sam se za Bih od prvog do zadnjeg dana i niti sam sta trazio niti sam sta dobio od BiH tj. od vjecno na vlasti stranke SDA. Valjao sam 92 sad ne valjam ali me boli kurac ovo je moja zemlja i mogu mi se napusiti svi kompletno koji misle da mi to mogu uzeti. I nebitno je sta prica i pise onoja mali govnar od Efendica poginuli borci su zapisani u krvi ove zemlje koja nikad nece biti ono sto bi volio da bude on i njegov mecena sa zutom bradom. Da nije bilo ne SDA nego upravo poginulih boraca i onih zivih drugih nacionalnosti i naravno u najvecem broju casnih Bosnjaka i dan danas bi Izetbegovici cekali da im Rafsandžani posalje rakete a Miljacka bi bila granica izmedju Istoka i Zapada.
Jovo je bio sa vojskom onda kada je trebalo i kada je bilo najgusce a sada nek postrojavaju jedinice i pricaju bajke trezorski misevi koji su i u ratu i evo u miru vezali salove sa svojim krvnicima a sve zarad te usrane kozen fotelje i bogatstva koje nikad i nikome nije donijelo dobroga. Evo sljedecih 40 godina Zika ima da se nauziva u svojim milionima a nadam se uskoro da ce imati i drustvo u vidu svojih pokrovitelja.
:thumbup: :thumbup:
:thumbup:
XXS

#184 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by XXS »

Kad je neko prvo covijek onda nema veze jel' Srbin, Hrvat, Bosanac, Bosnjak ili bilo sta drugo nakon toga.

https://www.youtube.com/watch?v=F8pbsLR ... e=youtu.be

Malo je ljudi ostalo, a velikih Bosnjaka, Srba i Hrvata imamo na bacanje. Zato nam i jeste ovako kako nam je!
kljuc_

#185 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by kljuc_ »

XXS wrote:Kad je neko prvo covijek onda nema veze jel' Srbin, Hrvat, Bosanac, Bosnjak ili bilo sta drugo nakon toga.

https://www.youtube.com/watch?v=F8pbsLR ... e=youtu.be

Malo je ljudi ostalo, a velikih Bosnjaka, Srba i Hrvata imamo na bacanje. Zato nam i jeste ovako kako nam je!

Ja bi svog heroja Divjaka mogao slusati do zore kako cita telefonski imenik i ne bi mi bilo dosadno. Jovo :thumbup: :thumbup:
Better Man

#186 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by Better Man »

Lokman wrote: Šta ti znaš o Trusini i koje bio pod čijom komandom? :lol: "Ćika Jovo" heroj a Zuka je "Sandžaklija". Samo zbog jedne činjenice od Divjaka se pravi kult ličnosti, a to je jer je Srbin, da je kojim slučajem Bošnjak, ne bi ga ni primjetili. To je taj kompleks jugonostalgičara i islamofoba. Jedan Zuka je donio milione iz Frankfurta gdje je bio najveći mangup među jugoslovenima, investirao kapital u jedinicu i četiri godine ratovao po Hercegovini i Igmanu, rasturio ustaše gdje god se sreo sa njima. Šta je to uradio Jovo pa da ga više cijenim od Zuke?
Bolje bi ti bilo sa se zavučeš u mišju rupu nego što pričaš ovakve gluposti. Mala djeca od par godina imaju razvijeniji mozak od tvog. Nekad je bolje zašutjeti nego pričati ovakve gluposti.
rizibizi

#187 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by rizibizi »

90% supaka koji su danas tu su do '92 dolazili u jednodnevnu posjetu glavnom gradu republike i to mi je bio jedini nacin da se upoznaju sa ljepotama glavnog grada republike i da usput osjete kako je to stati na vreli gradski asfalt. E tih 90% je ista ta satro multi kulti SDA dovela na taj asfalt da se malo razrahate i prilagode ga svojim papanskim potrebama, nema boljeg i odanijeg birackog tijela. Sve ce oni zaokruziti samo da ne moraju ustajati u 4 ujutru da bace kravama sjeno. Od onih preostalih 10% nekih 5-6% naprdjuje i pametuje iako nema pojma gdje su suplji ali glavno je da se nesto prica i promahala. E sad se svi oni skupe na ovom forumu i otkrivaju toplu vodu i jos se nesto cude gdje mi to zivimo, pa kakav smo mi to narod. Trenutna geopoliticka situacija u nasoj drzavi je takva da ili jebes ili te jebu, kako god gledaj da iz toga izvuces neku korist i usput prodas koje mudo pod bubreg. Postavljacu teme samo mogu da cestitam kakav naslov takva i tema.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#188 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by Chmoljo »

Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» dezurni_ucenik, HM 2011

mjesec

jedan zbog vrijeđanja, drugi zbog trolanja.
zateznistub

#189 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by zateznistub »

rizibizi wrote:90% supaka koji su danas tu su do '92 dolazili u jednodnevnu posjetu glavnom gradu republike i to mi je bio jedini nacin da se upoznaju sa ljepotama glavnog grada republike i da usput osjete kako je to stati na vreli gradski asfalt. E tih 90% je ista ta satro multi kulti SDA dovela na taj asfalt da se malo razrahate i prilagode ga svojim papanskim potrebama, nema boljeg i odanijeg birackog tijela. Sve ce oni zaokruziti samo da ne moraju ustajati u 4 ujutru da bace kravama sjeno. Od onih preostalih 10% nekih 5-6% naprdjuje i pametuje iako nema pojma gdje su suplji ali glavno je da se nesto prica i promahala. E sad se svi oni skupe na ovom forumu i otkrivaju toplu vodu i jos se nesto cude gdje mi to zivimo, pa kakav smo mi to narod. Trenutna geopoliticka situacija u nasoj drzavi je takva da ili jebes ili te jebu, kako god gledaj da iz toga izvuces neku korist i usput prodas koje mudo pod bubreg. Postavljacu teme samo mogu da cestitam kakav naslov takva i tema.
sjedi 10!
GoldenSpoon

#190 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by GoldenSpoon »

ja se doslovno stidim ko nas predstavlja...

hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#191 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by hrasno38 »

gospodja profiterka

#192 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by gospodja profiterka »

Pa eto vidite da im je još potreban.
York Light 100`s

#193 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by York Light 100`s »

hrasno38 wrote:
HM 2011 wrote:
JThomas wrote:sva tri naroda su na prvim izborima plebiscitarno glasala za stranke koje zastupaju interese samo jednog naroda. a alternativa jeste bilo, više nego danas. tu nema šta ko kome da spočitava.
Ja u priči o strankama koje zastupaju interese samo jednog naroda vidim sljedeće:

1. Srbi i Hrvati imaju pravo na nacionalne države Bosanci i Hercegovci nemaju.
2. Srbi i Hrvati prenose stranke u BiH - Bošnjaci su trebali da bleje.
3. Pošto nisu blejali pred njih je stavljen referendum sa referendumskim pitanjem - izjasnili su se za građansku BiH, za Bosance i Hercegovce - pokazali državotvornu svijest.
4. Nekome je to smetalo, ali im ne smeta da njihove države budu jednonacionalne.

5. Kao krunski zaključak - Samo formiranje SDA je krivo za rat - da nije SDA formirana ne bi bilo rata - slaga neko dok je tenkovima gazio po Hrvatskoj....

dajte ljudi uozbiljite se..... ovo je postalo trange frange gore od mućki....
Pa kad su se izjasnili za gradjansku BiH tj, kako ti kaze za Bosance i Hercegovce sto se onda ne izjasnjavaju kao Bosanci i Hercegovci nego kao Bosnjaci. Ja sam se uvijek do rata izjasanjavao kao Jugosloven a nakon tog refernduma i do kraja zivota cu kao Bosanac i Hercegovac. Ali to obicno i rade tako ljudi koji su moralni i koji niti su okaljali ruke u ratu niti su okaljali ruke u miru. Borio sam se za Bih od prvog do zadnjeg dana i niti sam sta trazio niti sam sta dobio od BiH tj. od vjecno na vlasti stranke SDA. Valjao sam 92 sad ne valjam ali me boli kurac ovo je moja zemlja i mogu mi se napusiti svi kompletno koji misle da mi to mogu uzeti. I nebitno je sta prica i pise onoja mali govnar od Efendica poginuli borci su zapisani u krvi ove zemlje koja nikad nece biti ono sto bi volio da bude on i njegov mecena sa zutom bradom. Da nije bilo ne SDA nego upravo poginulih boraca i onih zivih drugih nacionalnosti i naravno u najvecem broju casnih Bosnjaka i dan danas bi Izetbegovici cekali da im Rafsandžani posalje rakete a Miljacka bi bila granica izmedju Istoka i Zapada.
Jovo je bio sa vojskom onda kada je trebalo i kada je bilo najgusce a sada nek postrojavaju jedinice i pricaju bajke trezorski misevi koji su i u ratu i evo u miru vezali salove sa svojim krvnicima a sve zarad te usrane kozen fotelje i bogatstva koje nikad i nikome nije donijelo dobroga. Evo sljedecih 40 godina Zika ima da se nauziva u svojim milionima a nadam se uskoro da ce imati i drustvo u vidu svojih pokrovitelja.
Izjašnjavati se kao Bosanac a ne kao Bošnjak te ne čini većim čovjekom ili većim moralistom nego ispadaš kao neko neupućen i zbunjen, jedna velika neznalica. Izjasniti se kao Bošnjak te ne čini manje Bosancem ali reći da si Bosanac a ne Bošnjak je duhovito na jedan način jer sa tim aktom ispadaš najveći Bošnjak u negativnom smislu, stereotip, spreman si nepotrebno popljuvati svoje da bi se dopao drugima. Ti možeš biti najveći BiH patriota a i dalje Bošnjak jer etnička pripadnost nema veza sa tvojim državljanstvom. To je glupost kao da kažeš da je Radosav iz Đekne pripadnik istog naroda kao Oliver Dragojević i Safet Isović jer su svi bili Jugoslaveni i sa time jedan narod i etnička pripadnost ili da su John Wayne i 2Pac pripadali istom narodu jer su oba bili Amerikanci.
Sutra da nacionalizam izumre u BiH i da je bitno u BiH biti samo Bosanac i Hercegovac ti bi i dalje bio Bošnjak. Danas, svi mi koji smo se izjasnili kao Bošnjaci imamo i dalje isti pasoš kao ti koji si se izjasnio kao Bosanac i Hercegovac, drugim rječima ti si se nepotrebno izjasnio kao jedno veliko niko i ništa sa BiH državljanstvom.
A nek si ti nama rekao da si jedini pravilno postupio za razliku od nas koji smo po tvojim rječima okaljali ruke u ratu i u miru. Moralna gromada nema šta čim imaš potrebu da nam svima to saopštiš :roll:
Jedino ko je šta okaljao si ti sebe sa svojim qurconostalgičarskim (ili kako se modernije kaže "ja sam Bosanac a ne Bošnjak")stavom. Prestani prvo sebe kaljati tako što ispadaš neinformisan i ne znaš razliku između državljanstva i etničke pripadnosti
Reisova

#194 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by Reisova »

Molim moderatora da ukine ovu temu radi respekta prema čika Jovi. Mislim da nema smisla da se njegovo ime nalazi na temi koja razglaba oko stvari i dešavanja koje nemaju veza sa njim. Dakle iz respekta prema covjeku koji je sigurno veći Bosanac i Hercegovac od ovih što su dobro hajrovali na ratovanju sirotinje, a o ostalom ne želim da trošim riječi.
Lug

#195 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Post by Lug »

rizibizi wrote:90% supaka koji su danas tu su do '92 dolazili u jednodnevnu posjetu glavnom gradu republike i to mi je bio jedini nacin da se upoznaju sa ljepotama glavnog grada republike i da usput osjete kako je to stati na vreli gradski asfalt. E tih 90% je ista ta satro multi kulti SDA dovela na taj asfalt da se malo razrahate i prilagode ga svojim papanskim potrebama, nema boljeg i odanijeg birackog tijela. Sve ce oni zaokruziti samo da ne moraju ustajati u 4 ujutru da bace kravama sjeno. Od onih preostalih 10% nekih 5-6% naprdjuje i pametuje iako nema pojma gdje su suplji ali glavno je da se nesto prica i promahala. E sad se svi oni skupe na ovom forumu i otkrivaju toplu vodu i jos se nesto cude gdje mi to zivimo, pa kakav smo mi to narod. Trenutna geopoliticka situacija u nasoj drzavi je takva da ili jebes ili te jebu, kako god gledaj da iz toga izvuces neku korist i usput prodas koje mudo pod bubreg. :serbo: :stolica: Postavljacu teme samo mogu da cestitam kakav naslov takva i tema.

moze covjek biti rodjen i zivjeti u gradu, ali njegov karakter ce ga uvijek odati, ko je i sta je. Nisi ti gradjanin ako si rodjen i zivis u gradu, mentalni seljak uvijek mozes biti.. i ostavi se ti tih podjela na seljake i gradjane, jer takve podjele nikad nisu prirodno postojale, vec su nametnute, 90 % stanovnista jednog grada su ljudi porijeklom sa okolnih sela, te pripadaju istim tim seljacima. Vise mentalnih seljaka imas u gradu nego na selu. :D
York Light 100`s

#196 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

Dvolični Bošnjo (kao i uvijek) će pljuvati svakoga ko je u ratu imao veze sa SDA (što je u to vrijeme bilo neizbježno jer 99% relevantnih osoba na strani naše armije je bilo direktno ili indirektno vezano za SDA) pa prvi i taj čika Jovo (bez provokacije ali čitati kako odrasle osobe tepaju drugoj odrasloj osobi čika Jovo je pomalo patetično i gay ma koliki on heroj bio).
Znači dvolični Bošnjo pljuje po SDA a u istom momentu mu je krivo što jedan heroj nije relevantan u toj lopovskoj stranci :-)
Znači opet je Divjak gospodin nedodirljivi, dok se po stotinu ostalih heroja pljuje samo zato što su bili vezani za SDA (što je se u tom momentu moralo a većina njih bi današnju SDA napustilo jer ona SDA i ova se ne mogu porediti) Divjaku se to isto oprašta.
Bošnjo pun kompleksa da dokaže drugima da je multivitaminski pravi od komarca slona što se tiče ove teme "nisu Divjaka zvali jer im ne paše u ISILovskoj mudžahedinskoj SDA vojsci" a činjenica je (i sam Divjak je to potvrdio) da mnoge druge heroje rata nisu pozvali bio to Hasan, Meho, Dubravko, Himzo, Petar ili vaš babo što je bio na liniji-
Znači nije pozvan zato što je Jovan Srbin nego zato što je pripadao onom vremenu i takvi ljudi su danas škart za današnje SDA profitere i lopove
gospodja profiterka

#197 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

York Light 100`s wrote:Dvolični Bošnjo (kao i uvijek) će pljuvati svakoga ko je u ratu imao veze sa SDA (što je u to vrijeme bilo neizbježno jer 99% relevantnih osoba na strani naše armije je bilo direktno ili indirektno vezano za SDA) pa prvi i taj čika Jovo (bez provokacije ali čitati kako odrasle osobe tepaju drugoj odrasloj osobi čika Jovo je pomalo patetično i gay ma koliki on heroj bio).
Znači dvolični Bošnjo pljuje po SDA a u istom momentu mu je krivo što jedan heroj nije relevantan u toj lopovskoj stranci :-)
Znači opet je Divjak gospodin nedodirljivi, dok se po stotinu ostalih heroja pljuje samo zato što su bili vezani za SDA (što je se u tom momentu moralo a većina njih bi današnju SDA napustilo jer ona SDA i ova se ne mogu porediti) Divjaku se to isto oprašta.
Bošnjo pun kompleksa da dokaže drugima da je multivitaminski pravi od komarca slona što se tiče ove teme "nisu Divjaka zvali jer im ne paše u ISILovskoj mudžahedinskoj SDA vojsci" a činjenica je (i sam Divjak je to potvrdio) da mnoge druge heroje rata nisu pozvali bio to Hasan, Meho, Dubravko, Himzo, Petar ili vaš babo što je bio na liniji-
Znači nije pozvan zato što je Jovan Srbin nego zato što je pripadao onom vremenu i takvi ljudi su danas škart za današnje SDA profitere i lopove
Tako je lafe! Živjela SDA! Živio Reuf Bajrović!
York Light 100`s

#198 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

gospodja profiterka wrote:
York Light 100`s wrote:Dvolični Bošnjo (kao i uvijek) će pljuvati svakoga ko je u ratu imao veze sa SDA (što je u to vrijeme bilo neizbježno jer 99% relevantnih osoba na strani naše armije je bilo direktno ili indirektno vezano za SDA) pa prvi i taj čika Jovo (bez provokacije ali čitati kako odrasle osobe tepaju drugoj odrasloj osobi čika Jovo je pomalo patetično i gay ma koliki on heroj bio).
1. Tako je, živio Reuf Majorizator!
2. Reuf nije u SDA
Znam ja da takvi kao vi u bijesu (a najbolji dokaz je kako spominješ Reufagu na ovoj temi) stavljate sve nas i prijeratnu SDA i poslijeratnu SDA i Reufa i Cacu i Suljagića i Ćelu i Sefera i Aliju i Hadžifejzovića i Nasera i Harisa i Juku i Hadžihafizbegovića i Bećirevića i Bakira i Tihića i Ćamila Durakovića sve u isti koš. Samo nemoj našeg čika Jovu, on je bio u eri kada su svi lopovi ali ipak on je jedini pošten izašao iz rata.
Meni se čini da ga više vi kao njegovi branioci smatrate kao strano tijelo i ikebanu jer ga tretirate kao nešto specijalno nego ovi što ih kritikujete koji kažu "Divjak je heroj ali zašto ga smatrati nešto boljim nego druge borce samo radi imena. Iskorišten je kao i svi drugi heroji i tu nema ništa veze sa velikim muslimanima i nacionalizmom jer su sva 3 naroda u našoj armiji zloupotrijebljeni"
gospodja profiterka

#199 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

York Light 100`s wrote:
1. Tako je, živio Reuf Majorizator!
2. Reuf nije u SDA
Znam ja da takvi kao vi u bijesu (a najbolji dokaz je kako spominješ Reufagu na ovoj temi) stavljate sve nas i prijeratnu SDA i poslijeratnu SDA i Reufa i Cacu i Suljagića i Ćelu i Sefera i Aliju i Hadžifejzovića i Nasera i Harisa i Juku i Hadžihafizbegovića i Bećirevića i Bakira i Tihića i Ćamila Durakovića sve u isti koš. Samo nemoj našeg čika Jovu, on je bio u eri kada su svi lopovi ali ipak on je jedini pošten izašao iz rata.
Meni se čini da ga više vi kao njegovi branioci smatrate kao strano tijelo i ikebanu jer ga tretirate kao nešto specijalno nego ovi što ih kritikujete koji kažu "Divjak je heroj ali zašto ga smatrati nešto boljim nego druge borce samo radi imena. Iskorišten je kao i svi drugi heroji i tu nema ništa veze sa velikim muslimanima i nacionalizmom jer su sva 3 naroda u našoj armiji zloupotrijebljeni"
Ma ne tretiram ga kao nešto specijalno, iskreno, zalibome. Samo mi je interesantno, nevezano za temu, kako prvake DF-a sada slave isključivo članovi i simpatizeri SDA. Baš kao što je bio slučaj sa SDP-om prije pet godina.
York Light 100`s

#200 Re: GENERALA JOVU DIVJAKA VISE NE TREBA SDA!!!!

York Light 100`s wrote:1. Tako je, živio Reuf Majorizator!
2. Reuf nije u SDA
Ma ne tretiram ga kao nešto specijalno, iskreno, zalibome. Samo mi je interesantno, nevezano za temu, kako prvake DF-a sada slave isključivo članovi i simpatizeri SDA. Baš kao što je bio slučaj sa SDP-om prije pet godina.
Hajd kad si tako pametna reci mi po čemu sam ja to dao do znanja da sam simpatizer SDA (taj isti SDA što sam u istom postu nazvao lopovskom strankom :-) )?
Možda što sam napisao da ovaj SDA koji se sastoji od lopova, dezertera što su sve privatizovali se ne može porediti sa onom SDA?
Ako sam ičega simpatizer onda sam simpatizer patriotizma iz ere kada nam je zastava bila zlatni ljiljani

A zaboli me za DF, za mene bi Reufaga bio :thumbup: i da je iz stranke penzionera samo zato što je vama digao pritisak :izet:

Znam da vas je Reufaga izživcirao toliko da se ne možete suzdržati i ostati samo na jednoj, njegovoj, temi ali pokušaj opet da ne spamuješ i da ostanemo na temi o Divjaku
Post Reply