Jeste li varali?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply

Jeste li varali?

Da,i ne kajem se(muskarac)
53
19%
Da,i kajem se(muskarac)
15
5%
Ne(muskarac)
138
49%
Da,i ne kajem se(zena)
17
6%
Da,i kajem se(zena)
7
2%
Ne(zena)
51
18%

Total votes: 281

Gabrielo

#176 Re: Jeste li varali?

Post by Gabrielo »

radostan dan wrote:
Gabrielo wrote:
Pusti se supljiranja...
šuplja?
slabo si ti sa ženama bio...
Ti si vjerujem bio sa djevicama koje su te prevarile.
Leo_alfa

#177 Re: Jeste li varali?

Post by Leo_alfa »

radostan dan wrote:a šta misliš, čuva se 20-25-30 godina, sanja princa i njegovu sablju...

uda se, spozna ga što bi rekO spinoza, osladi joj se...aL u princa nije sablja neG perorez hudi.
a ona čekala, čekala, kO moj golf što čeka generalku...u čekanju razvila maštu, mašta nabila kompresiju kA u golfa pomenutog...lupaju osjetila kO ventili na 1.9 tdi iz osamdesetpete.

brate,kad to produva...
Hahahahaha :thumbup:
MJAU - da

#178 Re: Jeste li varali?

Post by MJAU - da »

A meni žao tih djevojaka. Imam jednu takvu u poslovnom okruženju, pa me ljudi okolo pitaju, šta je sa njom, je li udata? :lol: Jest, ali joj fali dobra belegija, mislim se reći, nego kažem, jeste nego pomalo ters. :lol:
Sephora

#179 Re: Jeste li varali?

Post by Sephora »

MJAU - da wrote:A meni žao tih djevojaka. Imam jednu takvu u poslovnom okruženju, pa me ljudi okolo pitaju, šta je sa njom, je li udata? :lol: Jest, ali joj fali dobra belegija, mislim se reći, nego kažem, jeste nego pomalo ters. :lol:
A jeli ti ona reka sta joj nedostaje,ili ti to samo predpostavljas?
MJAU - da

#180 Re: Jeste li varali?

Post by MJAU - da »

Pa eto, sada, dok me ljudi pitaju, ne bih da pretpostavljam o tuđem životu, nekulturno.
Sephora

#181 Re: Jeste li varali?

Post by Sephora »

MJAU - da wrote:Pa eto, sada, dok me ljudi pitaju, ne bih da pretpostavljam o tuđem životu, nekulturno.
Ali eto i da mislis, ako ne znas..gresno mislis..
MJAU - da

#182 Re: Jeste li varali?

Post by MJAU - da »

ne mislim, znam, to je činjenica i zato kažem da mi je žao takvih djevojaka.
Sephora

#183 Re: Jeste li varali?

Post by Sephora »

MJAU - da wrote:ne mislim, znam, to je činjenica i zato kažem da mi je žao takvih djevojaka.
Ne, zali pomagaj... :lol: :lol:
MJAU - da

#184 Re: Jeste li varali?

Post by MJAU - da »

Belegiju nemam, a i da imam, toj ne može niko prići, jer je udata i brak joj je svetinja. Ne pametujem da joj treba belegija dobra, da joj čoek ne valja, nego poštujem i trpim kao i ostale što su u belaju, a ne možeš pomoći.
Sephora

#185 Re: Jeste li varali?

Post by Sephora »

MJAU - da wrote:Belegiju nemam, a i da imam, toj ne može niko prići, jer je udata i brak joj je svetinja. Ne pametujem da joj treba belegija dobra, da joj čoek ne valja, nego poštujem i trpim kao i ostale što su u belaju, a ne možeš pomoći.
Pomoci nekome, ne znaci samo "odvuci do kreveta" pomoci nekome, moze znaciti i da razgovarate, da saslusas kad joj neko potreban da je saslusa i sl..
MJAU - da

#186 Re: Jeste li varali?

Post by MJAU - da »

A to da, i pomažem koliko mogu, ali jbg, ne možeš ti pomoći u tim situacijama, to je prilično nezahvalno. Ali eto, saslušam da niko drugi ne sazna, valjda joj bude lakše, nadam se.
Sephora

#187 Re: Jeste li varali?

Post by Sephora »

MJAU - da wrote:A to da, i pomažem koliko mogu, ali jbg, ne možeš ti pomoći u tim situacijama, to je prilično nezahvalno. Ali eto, saslušam da niko drugi ne sazna, valjda joj bude lakše, nadam se.
Ma moze biti trenutacno olaksenje, ali njoj je bitno da imam nekoga,kada joj je to neophodno..pa sad koliko je to nezahvalno ne znam..pravim prijateljima ne cinimo nesto da bi nam oni zahvalili, ili da bi to " bilo "zahvalno"..cinimo od srca..bez ocekivanja nesto zauzvrat!
MJAU - da

#188 Re: Jeste li varali?

Post by MJAU - da »

Nije mi prijateljica, nego kolegica, ali eto nekako sam povjerljiva, pa mi kaže neke stvari. Neka zhnaju drugi, bitno je da se ne zna o kome, navodim primjer. Nije to usluga, njoj bez belegije nema pomoći, neka priča ko šta hoće. Nije to tema, samo primjer navodim zbog posta forumaša koji je 100% u pravu.
Sephora

#189 Re: Jeste li varali?

Post by Sephora »

MJAU - da wrote:Nije mi prijateljica, nego kolegica, ali eto nekako sam povjerljiva, pa mi kaže neke stvari. Neka zhnaju drugi, bitno je da se ne zna o kome, navodim primjer. Nije to usluga, njoj bez belegije nema pomoći, neka priča ko šta hoće. Nije to tema, samo primjer navodim zbog posta forumaša koji je 100% u pravu.
Sve dok ona ne kaze, sta joj nedostaje i u cemu zapravo problem..sve drugo su predpostavke, a pretpostavke ne moraju da znace da su tacne !

Ali eto i sa kolegicama se moze razgovarati otvoreno i o svemu..sa nekim se rodi odredena bliskost, u cemu nema niceg loseg..
MJAU - da

#190 Re: Jeste li varali?

Post by MJAU - da »

Pametnom je išaret dovoljan, pogotovo kad dugo znaš osobu.
Sephora

#191 Re: Jeste li varali?

Post by Sephora »

Aki opet ne znas,koliko mislis da je poznajes..
MJAU - da

#192 Re: Jeste li varali?

Post by MJAU - da »

Vidi, dovoljno da navedem kao primjer nesretne žene koja se čuvala za princa, a ono tamo neki prosječan muškarac koji ne odgovara njenim potrebama. Dalje ne bih o tome, nije to tema. Bez ljutnje.
Sephora

#193 Re: Jeste li varali?

Post by Sephora »

Hajd sto mislis(znas ) da je nezadovoljna,nego sad i nesretna..ali ok..idemo dalje..nije ona tema...!
radostan dan

#194 Re: Jeste li varali?

Post by radostan dan »

Gabrielo wrote:
radostan dan wrote:
Gabrielo wrote:
Pusti se supljiranja...
šuplja?
slabo si ti sa ženama bio...
Ti si vjerujem bio sa djevicama koje su te prevarile.
nešto si ti ministre opterećen tim prevarama, deflorisanjem i rednim brojem...

moraš da shvatiš da ne postoji garant da će ona koja ulazi u brak biti u istom vjerna, kao ni da će ona koja je imala odnose sa jednim ili više partnera prije braka, u braku biti nevjerna.
sem garanta, ne postoje ni objektivni statistički podaci koji bi poduprijeli tvoju tezu.

ekšli, najbolji garant za vjernost bračnog partnera je ne prestajati biti džentlmen, ljubavnik i laf u srcu...

edit

djevice? više njih...
nedO bog nikom.
junior3

#195 Re: Jeste li varali?

Post by junior3 »

alijagoro

#196 Re: Jeste li varali?

Post by alijagoro »

MJAU - da wrote:A meni žao tih djevojaka. Imam jednu takvu u poslovnom okruženju, pa me ljudi okolo pitaju, šta je sa njom, je li udata? :lol: Jest, ali joj fali dobra belegija, mislim se reći, nego kažem, jeste nego pomalo ters. :lol:
Ona nesretna a ti sretna ispadas u ovoj prici :roll:
animals

#197 Re: Jeste li varali?

Post by animals »

Ko vara, zlo ne misli :D
MJAU - da

#198 Re: Jeste li varali?

Post by MJAU - da »

alijagoro wrote:
Ona nesretna a ti sretna ispadas u ovoj prici :roll:
:lol: jok ba, malo karikiram.
dale cooper

#199 Re: Jeste li varali?

Post by dale cooper »

radostan dan wrote:
ekšli, najbolji garant za vjernost bračnog partnera je ne prestajati biti džentlmen, ljubavnik i laf u srcu...
:thumbup:

Druže radosni ovo je i generalno dobar savjet kako živjeti život, ne samo kada je ljubav u pitanju. :)
MJAU - da

#200 Re: Jeste li varali?

Post by MJAU - da »

E to su muškarci. Happy woman, happy life.
Post Reply