Mislim da je vrijeme da napravi svoju---modnu liniju--- bosnasku,,sta ce nam zararelevantan wrote:Zaista ga nikako ne mogu zamisliti kao supruga, roditelja, domaćina koji radi i hrani porodicu od vlastitog rada. Vjerujem da mu ni roditeljima nije svejedno kada pogledaju kakvog uhljupa imaju.aktivacija wrote:Nego, ka'će nam se Fu-do ženit'? Pusti ti ovaj šupljak oko krpica...
Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
-
razonoda
#176 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
- jao_situacije
#177 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
pa neće uskoro mislim ako je istina da se ženi emina, ne bi svijet mogao podnijeti 2 tako velika događaja u kratkom roku, jednostavno implodiralo bi sve, tektonski poremećaji bi se desili magnetni polovi bi se obrnuli i još mnogi znani i neznani fenomeni i anomalije bi se pojavili...relevantan wrote:Zaista ga nikako ne mogu zamisliti kao supruga, roditelja, domaćina koji radi i hrani porodicu od vlastitog rada. Vjerujem da mu ni roditeljima nije svejedno kada pogledaju kakvog uhljupa imaju.aktivacija wrote:Nego, ka'će nam se Fu-do ženit'? Pusti ti ovaj šupljak oko krpica...
previše je to za ovako malu planetu
- It_is_a_Leclerc
#178 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Ne, ne. Fuad svojom mladenačkom elokvencijom, energijom i zanosom djeluje kao dugoočekivani dašak promjene na bh. političkoj sceni. Evo već ga zamišljam kako paradira parlamentom i dijeli packe - "Teta Dušanka, taj vam je sako totalni out. No, no", "Dragane, Dragane, opet bež čarape na plavu košulju"jao_situacije wrote:misliš njegovog babu ?
-
razonoda
#179 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
It_is_a_Leclerc wrote:Ne, ne. Fuad svojom mladenačkom elokvencijom, energijom i zanosom djeluje kao dugoočekivani dašak promjene na bh. političkoj sceni. Evo već ga zamišljam kako paradira parlamentom i dijeli packe - "Teta Dušanka, taj vam je sako totalni out. No, no", "Dragane, Dragane, opet bež čarape na plavu košulju"jao_situacije wrote:misliš njegovog babu ?
- Ridjobrki
#180 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Fudo jel' ga PMS spuca jel' počne nešto tersati po narodu... 
- jao_situacije
#181 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
to je sve tako passe! i onda ovi potezirazonoda wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Ne, ne. Fuad svojom mladenačkom elokvencijom, energijom i zanosom djeluje kao dugoočekivani dašak promjene na bh. političkoj sceni. Evo već ga zamišljam kako paradira parlamentom i dijeli packe - "Teta Dušanka, taj vam je sako totalni out. No, no", "Dragane, Dragane, opet bež čarape na plavu košulju"jao_situacije wrote:misliš njegovog babu ?
odlično ima i moj glas!
- Čudna sorta
#182 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Ridjobrki wrote:Fudo jel' ga PMS spuca jel' počne nešto tersati po narodu...
-
omar little
#183 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
fudo sturcno komentira. <3 pa nabrajanje "pjevaca repa" ...joj.
- vivak
#184 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Otto_13 wrote:Lako ce Fudo u politiku. Vazda se zale kako je malo zena u politici i tu mu je sansa za probijanje
a zeMo ga neko i propucat
- Ridjobrki
#185 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
I see what you did thereOtto_13 wrote:Lako ce Fudo u politiku. Vazda se zale kako je malo zena u politici i tu mu je sansa za probijanje
- jao_situacije
#186 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
ovaj vivak poludio danasvivak wrote:Otto_13 wrote:Lako ce Fudo u politiku. Vazda se zale kako je malo zena u politici i tu mu je sansa za probijanje
nemoj mi otta zezati, snajper će da radi
- vivak
#187 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
jao_situacije wrote:ovaj vivak poludio danasvivak wrote:Otto_13 wrote:Lako ce Fudo u politiku. Vazda se zale kako je malo zena u politici i tu mu je sansa za probijanje
a zeMo ga neko i propucat![]()
![]()
nemoj mi otta zezati, snajper će da radi
kad sam ja jeban nek su svi
- jao_situacije
#188 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
valjda neće popušiti na izborima..Ridjobrki wrote:I see what you did thereOtto_13 wrote:Lako ce Fudo u politiku. Vazda se zale kako je malo zena u politici i tu mu je sansa za probijanje
- Ridjobrki
#189 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Ako i popuši utrpaće ga u izvršnu vlast.jao_situacije wrote:valjda neće popušiti na izborima..Ridjobrki wrote:I see what you did thereOtto_13 wrote:Lako ce Fudo u politiku. Vazda se zale kako je malo zena u politici i tu mu je sansa za probijanje
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#190 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
znaci backovicev yuniJor bi uskoro i u modnu poliKitu...ako, ako, treba semiHi i prvoj dami u bosnjaka modni dizajner za butike po milanu, parizu, rimu, londonu itd itd...QuQala nam majka ko je sve u ovoj Bosni eLITAner
- vivak
#191 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Otto_13 wrote:ako ode u poltiku eto nama novih uniformi . Moderne i modno osvjescene u bojama proljecavivak wrote:Otto_13 wrote:Lako ce Fudo u politiku. Vazda se zale kako je malo zena u politici i tu mu je sansa za probijanje
jebo ti sliku svoju ispade mi cigara
- jao_situacije
#192 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
ako bude u izvršnoj svako će mu se uvlačitiRidjobrki wrote:
Ako i popuši utrpaće ga u izvršnu vlast.
- vivak
#193 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Otto_13 wrote:Sto ba VIVAK evo nama naprimjer u ljubicastoj boji sa tamnoplavim baletankama sorcevima ala opasac i uskim majicama . Umjesto beretki na glave cemo da stavimo masnice ljubicaste boje
mi necemo u ljubicasto staNi al opet bice kako sindikat kaze a tamo derpe svaki cini mi se da smo ga ispusili
- Danguba
#194 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
LaHko je njemu...on moze i suknjicu nabaciti. 
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#195 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Svak hoce da nosi markirano ali nema svak para za markirano.
Postoji jedna opcija, nek markirane kuce spuste avans od 2.000% koji nabiju na svaki svoj artikal, pa da i obicna raja moze priustuti ili nek se pomire da su svojim napuhanim cijenama sami stvorili kriminal, jer nemozes optuziti potraznju.
Znaci odluka je kod proizvodjaca markirane robe, da li zele da prodaju svakome ili samo izabranima odnosno oni koji imaju para da priuste orginale. Ko nema njemu i fake dodje ko kec na desetku, jer zna sta kupuje i nema neka pretjerana ocekivanja ali sigurno se osjeca malo bolje.
Ovo prica ga isto dodje nemojte siti kod kuce ubijate tako modu! Ko nekada kad je bilo nemojte snimati na kasete muziku ubijate muziku.
Postoji jedna opcija, nek markirane kuce spuste avans od 2.000% koji nabiju na svaki svoj artikal, pa da i obicna raja moze priustuti ili nek se pomire da su svojim napuhanim cijenama sami stvorili kriminal, jer nemozes optuziti potraznju.
Znaci odluka je kod proizvodjaca markirane robe, da li zele da prodaju svakome ili samo izabranima odnosno oni koji imaju para da priuste orginale. Ko nema njemu i fake dodje ko kec na desetku, jer zna sta kupuje i nema neka pretjerana ocekivanja ali sigurno se osjeca malo bolje.
Ovo prica ga isto dodje nemojte siti kod kuce ubijate tako modu! Ko nekada kad je bilo nemojte snimati na kasete muziku ubijate muziku.
- ilkbahar
#196 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
E raja super tema, malo nas je izmakla od crne nam svakodnevnice. Mislim da situacija nije ovako crna kako jeste, ne bi se mi ovoliko bavili ovim tekstom.Al stas mora negdje postojati ispusni ventil.
- JThomas
#197 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
zaboravio se malo jezik? koji je ovo od braće?Zviz wrote:Svak hoce da nosi markirano ali nema svak para za markirano.
-
KIseljak12
#198 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Zbog ovoga je komunizam nemoguc.Zviz wrote:Svak hoce da nosi markirano ali nema svak para za markirano.
- Bambi_na_kofeinu
#199 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Ja sam toliko neupoznata sa brendiranim stvarima da sam tek nedavno shvatila kako izgleda ta naveliko kopirana birkin torba, hladno sam mogla u neznanju kupiti kopiju čisto jer mi djeluje praktična i velika a ne jer patim na birkinicu.
One Luj Viton gadarije čak i ja prepoznajem
Inače, se svako malo začudim da su nam još uvijek krpe statusni simbol.
A Fudo, jbg...kažu da je u principu fin dečko
One Luj Viton gadarije čak i ja prepoznajem
Inače, se svako malo začudim da su nam još uvijek krpe statusni simbol.
A Fudo, jbg...kažu da je u principu fin dečko
- Matzan
#200 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
omar little wrote:
fudo sturcno komentira. <3 pa nabrajanje "pjevaca repa" ...joj.
Rekao sam da neću više, ali mooooramm!
Kaže "mirišu mi preko ekrana"... joooj duša slatka...