De smiri se. Ne pusim ja niciju prichu ja, za razliku od tebe, razmisljam hladne glave.OldMayor wrote:Ti nisi normalan. Al fakat.dustaban wrote:...
Znaci popusio si neletovu pricu da smo mi eto krivi. Znaci mi smo trebali sutiti i gledati kako nam se velika srbija odvija pred ocima. Eto, takvo je tvoje razmisljanje. Zasto. E pa eto, oni imaju oruzje. I ti bi volio da zivis u takvoj drzavi.![]()
Znaci i ljudi koji su stali uz hitlera su ok, jbg nisu oni nikoga ubili.
Nele nek pusi kurac, nikad mu necu kupit knjigu. Lafo odjednom on dosao svijesti, ovo je sve marketinska igra. Sve sto je radio mu je propalo, muzika mu je qrac, niko ga ziv ne slusa po srbiji, tln mu je ona bila hahahab ubhaha jednu emisiju snimio, i sta ce ljigavac nema sta drugo, nego opet se vrati i iscrpi iz Sarajeva sta je ostalo, izmuzi jos... i tu knjigu mu opet kupuju sarajlije, taman nekog srbina boli qrac za nekakvog neleta i njegove probleme sa sarajevom.
I bas cu mu vjerovati da mu prodaja knjige ide dobro. Ide qrac. Da ide i da se sama prodaje, ne bi on drzo promocije svako malo, malo po banjaluci, malo vamo, malo tamo... i onaj silazak u sarajevo je cista promocija, nista vise.
Al ja mu je necu kupit opet...hah, na sta je spao, pašće.
p.s. I zasto samo spomnje srbe koji su otisli? Koliko je otislo drugih nacionalnosti iz Sarajeva, NIKADA, ali NIKADA njih nije spomenuo. A i novinari idioti mu ne znaju pljunut podatke i usutkat govno. Nego ga ulizivacki puste da baljezga i onda neki naivac kao sto si ti popusi naravno tu pricu.
I, ako mozes, pronadji u cemu je to Nele doprinio "desavanju velike Srbije". Pa potom pronadji cime sam ja to pokazao da zelim zivjeti u takvoj drzavi.
Ali... zapravo yebemese. Ti da umijes objektivno rezonovati ne bi napisao ovo njesra sto si napisao.