Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Puno je teze odrzati brak nego naci partnera za par noci.
Da su se nasi preci razdvajali zbog par pleski, vecina nas ne bi nikad postojala.
Feminizam je udario u glavu cini mi se.
prog321 wrote:Puno je teze odrzati brak nego naci partnera za par noci.
Da su se nasi preci razdvajali zbog par pleski, vecina nas ne bi nikad postojala.
Feminizam je udario u glavu cini mi se.
cim na vrata treba je štocem spucat, nek se zna ko je glava kuce.
Muho, ti ides u krajnost.
Ovdje svi dijele savjete da se razvede. Jebote, kao da su nasi roditelji ( nane i dede) bili cvijece.
Brak je borba, I ne vrijedi prestati se boriti zbog par pleski. Feminizam je zlo.
prog321 wrote:Zena kad je trudna sve joj smeta. Culi smo njenu stranu, a gdje je njegova ?
Mozda je slucajno dao jednu vaspitnu, a ona okrenula u pricu o megalomanskom zlostavljanju ?
Neka saceka, dobije djete, pa onda vidjeti u kojem smjeru da ide.
Inace to se zove drugo stanje,ne bez razloga.Ti kad bi bio trudan skico bi i dan i noc.Niko nije dijete pravio da mu je nakav kreten udara i dijeli vaspitne.Imam dvije cerke,nek je udari,zguzicu ga.Ne ide,razvedi se a udarat moze kuci,ko ga je naucio tako.
prog321 wrote:Muho, ti ides u krajnost.
Ovdje svi dijele savjete da se razvede. Jebote, kao da su nasi roditelji ( nane i dede) bili cvijece.
Brak je borba, I ne vrijedi prestati se boriti zbog par pleski. Feminizam je zlo.
kakvih ba par pljeski frajer je drugi dan kad mu je došla u goste modru napravio
žiku ovo.
.Bilo je u pocetku divno prvih par dana dok nije doslo do svadjica i nesuglasica, postajao je sve agresivniji pa cak u datim momentima me je bacao na pod, na krevet, stiskao mi ruke...da sam bila sva u modricama...
prog321 wrote:Zena kad je trudna sve joj smeta. Culi smo njenu stranu, a gdje je njegova ?
Mozda je slucajno dao jednu vaspitnu, a ona okrenula u pricu o megalomanskom zlostavljanju ?
Inace to se zove drugo stanje,ne bez razloga.Ti kad bi bio trudan skico bi i dan i noc.Niko nije dijete pravio da mu je nakav kreten udara i dijeli vaspitne.Imam dvije cerke,nek je udari,zguzicu ga.Ne ide,razvedi se a udarat moze kuci,ko ga je naucio tako.
Pa jarane ,ja bio na porodu,teze mi neg na zuci bilo Reko sam zeno ,svaka ti cast,sve cu ti sijalice mijenjat,store skidat,cilime klofat...
Ali , sta ako nije istina >?
Verzija hormonalne trudnice vecinom nema puno sa realnosti.
Bio sam u vezi sa par psihopata koje su trzale te feministicke fore do zadnjeg daha. Lagale, pretvarale, izmisljale. Do te mjere kao da su insistirale da ih udaris.
Bio sam u vezi sa par psihopata koje su trzale te feministicke fore do zadnjeg daha. Lagale, pretvarale, izmisljale. Do te mjere kao da su insistirale da ih udaris.
ne znam zezaš li se il si ozbiljan--na ovo zgazio bi ga
nebitno, stari moj, drhto sam nad svojom kcerkom, ustajo ko mahnit u sred noci provjeravajuci da li diše podizo, mazio i pazio i da mi je neko izudara
ne znam šta su te feministicke fore--zaista ne znam, nisam se s tim nikad susreto.
Ne slazem se da zbog par plesaka treba traziti razvod.
Pogotovo kad je zena trudna , pa i joj i vazduh koji udise smeta.
Vi ako volite kcerke toliko, ne dajte da su udaju. Zlu netrebalo, naletit ce na ovakve krkane
Sephora wrote:Mislim da bi bilo bolje da se suzdrzite svakakvih komentara-ako vec nemate sta reci vezano za temu- vala nemojte se ni ismijavati..
Kakvi smo mi, ne znamo drugacije - ocigledno !!!
zar se ima još nešto rec na ovu temu
ženska iznjela problem--šta god joj napišeš ona kontrira još bi se i svadjala stajuci u odbranu buduceg hairlije---eto ih tamo pa nek rade šta hoce.
Ma sve rečeno - dovoljno - sada neka soluciju trazi dalje sama - ne podnosim kada tema ode u skroz drugi smijer.. I jos uz to ismijavanje.. Al hajd nije to moj problem.. Sve sami spam i chat ...
Zar ne dođu sve sa vremena na vrijeme u takve faze?