Podrzavate li rad LOKOMa?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Podrzavate li rad LOKOMa?

Da
179
79%
Ne
48
21%

Total votes: 227

palermo

#176 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?

Post by palermo »

cyprus wrote:
L u c i f e r wrote:A sto onda nisi dosljedan brte pa budi i protiv smrtne kazne i za goveda, ovce i kokosi?
Eh, goveda, ovce i kokoši su hrana... Od njih čovječanstvo ima itekakve koristi... A od ubijanja cuka je korist praktično nikakva...

Problem lutalica jeste problem, ali je čini mi se predimenzioniran problem... A rješenja koja ne uključuju brutalnost postoje... Nisu baš ''sad i odmah'', ali ni problem ni tako gorući koliko se na njemu insistira, obzirom da preko 99% građana Sarajeva ne biva pogođeno ovim problemom... Da ne govorim da većina pasa uopšte nije agresivna...

PS Nisam neki ljubitelj pasa...
Lijepo rečeno.
L u c i f e r

#177 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?

Post by L u c i f e r »

Stjui wrote:
cyprus wrote: Eh, goveda, ovce i kokoši su hrana... Od njih čovječanstvo ima itekakve koristi... A od ubijanja cuka je korist praktično nikakva...

Problem lutalica jeste problem, ali je čini mi se predimenzioniran problem... A rješenja koja ne uključuju brutalnost postoje...
nejma se para za ta rješenja ;-)

Image
Ama i da ima ne dam vala iz budzetske kase u koju idu moji porezi, sevapnije je penzionera nahranit.

Ili sto reko ovaj @majstor: kurca graha.
Maystor

#178 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?

Post by Maystor »

L u c i f e r wrote:
Maystor wrote: pogledajte mu vokabulara ...

Da mogu birati, ja bih radije cuke za sugrađane
Nuto sad ovog?
Sta fali mom vohkabularu dinatiimana?
A niko ti ne brani da se preselis u pracu brte.
Ti nikako da shvatiš poentu. Nije problem kad seljak dođe u grad, dešava se to svugdje u svijetu. Problem nastaje kad se nastavi ponašati kao da je i dalje u šumi.
Stjui

#179 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?

Post by Stjui »

L u c i f e r wrote: Ama i da ima ne dam vala iz budzetske kase u koju idu moji porezi, sevapnije je penzionera nahranit.

Ili sto reko ovaj @majstor: kurca graha.
baš tako.milijardu prečih stvari za utrošak novca,a ono bi da se šugavi rastjerivači golubova uspavljuju ko da su cijeli dunja nečim zadužili.a toliko alata na raspolaganju koji posao obavljaju,skoro pa trenutačno.
Gabrielo

#180 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?

Post by Gabrielo »

Maystor wrote:
L u c i f e r wrote:
Maystor wrote: pogledajte mu vokabulara ...

Da mogu birati, ja bih radije cuke za sugrađane
Nuto sad ovog?
Sta fali mom vohkabularu dinatiimana?
A niko ti ne brani da se preselis u pracu brte.
Ti nikako da shvatiš poentu. Nije problem kad seljak dođe u grad, dešava se to svugdje u svijetu. Problem nastaje kad se nastavi ponašati kao da je i dalje u šumi.
Seljaci su oni koji ne zele da se zivotinje nalaze na svakom koraku. Koji apsurd.

Postavite neki test za prijavu na forum. Ne mora svaka budala da baljezga ovdje.
L u c i f e r

#181 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?

Post by L u c i f e r »

@majstor

Pa to i ja velim jebo ga ti.
Nije ovo selo pa da kod sebilja prejahujem preko dzukela da bi proso do kebaba, ili da igram skolice sa njihovim govnima da bi doso do cevapa...
Stjui

#182 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?

Post by Stjui »

palermo wrote:
cyprus wrote:
L u c i f e r wrote:A sto onda nisi dosljedan brte pa budi i protiv smrtne kazne i za goveda, ovce i kokosi?
Eh, goveda, ovce i kokoši su hrana... Od njih čovječanstvo ima itekakve koristi... A od ubijanja cuka je korist praktično nikakva...

Problem lutalica jeste problem, ali je čini mi se predimenzioniran problem... A rješenja koja ne uključuju brutalnost postoje... Nisu baš ''sad i odmah'', ali ni problem ni tako gorući koliko se na njemu insistira, obzirom da preko 99% građana Sarajeva ne biva pogođeno ovim problemom... Da ne govorim da većina pasa uopšte nije agresivna...

Lijepo rečeno.
šta je lijepo rečeno?da 99% građana nije pogođeno ovim problemom?bezobrazluk čisti tako nešto napisati...i da ne zaboravim...i cuke su nečija hrana.
Stjui

#183 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?

Post by Stjui »

Gabrielo wrote: Seljaci su oni koji ne zele da se zivotinje nalaze na svakom koraku. Koji apsurd.

Postavite neki test za prijavu na forum. Ne mora svaka budala da baljezga ovdje.
ljudi sa sela su krajnje efikasni što se tiče psa bez vlasnika.kad skuže psa da luta,jedan dan se raspituju da se nije nečiji cuko otkinuo sa lanca,ovo ono.ako se niko ne javi,ker je navečer već kutarisan.
Maystor

#184 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?

Post by Maystor »

Stjui, o tome ja pričam.
uglavnomja

#185 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?

Post by uglavnomja »

Stjui wrote:
palermo wrote:
cyprus wrote: Eh, goveda, ovce i kokoši su hrana... Od njih čovječanstvo ima itekakve koristi... A od ubijanja cuka je korist praktično nikakva...

Lijepo rečeno.
šta je lijepo rečeno?da 99% građana nije pogođeno ovim problemom?bezobrazluk čisti tako nešto napisati...i da ne zaboravim...i cuke su nečija hrana.

hrana za kucne ljubimce:

Pileće masnoće, goveđe meso, sveže žitarice i svi ostali hranljivi sastojci koji su ikad bili potrebni vašem psu ili mački.

znaci ok je zaklati kravu da nahranis pasce, koje ce sutra isprepadati tviju zenu, zaganjati nanu, ujesti dijete, razbacati kontejner i posrati kilu govana na plocnik gdje prolazis

logicno :-)
Stjui

#186 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?

Post by Stjui »

Maystor wrote:Stjui, o tome ja pričam.
ma ne ,vi prosipate neku hipi priču i mislite uvrijediti nekoga nazivajući ga seljakom samo zato što je protiv toga da mu nekakvi cukoljubni hipiji doslovno rade o glavi sabotiranjem svake vrste rješenja za ovu poludivlju gamad.
L u c i f e r

#187 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?

Post by L u c i f e r »

Maystor wrote:Stjui, o tome ja pričam.
Ma pricas kurac.
Sto onda velis da bi radie zivio sa hajvanima nego insanima?
Nemoj zajebavat.
Maystor

#188 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?

Post by Maystor »

To je bila pjesnička alegorija. Kontaš?
madtv

#189 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?

Post by madtv »

cyprus wrote:

A kakvu korist ima covjecanstvo od cuka na svakom koraku?
:)
Maystor

#190 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?

Post by Maystor »

Stjui wrote:
ma ne ,vi prosipate neku hipi priču i mislite uvrijediti nekoga nazivajući ga seljakom samo zato što je protiv toga da mu nekakvi cukoljubni hipiji doslovno rade o glavi sabotiranjem svake vrste rješenja za ovu poludivlju gamad.
Hajde ba, ne pravi se glup. Rješenje ne može biti kršenje zakona, sanitarnih propisa i opštih civilizacijskih normi. Mora se raditi po zakonu. Ako zakon ne valja, onda se promijeni. Ali ne može kako su seljaci navikli - ubij i u vodu baci.
L u c i f e r

#191 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?

Post by L u c i f e r »

Maystor wrote:To je bila pjesnička alegorija. Kontaš?
Alergija?
Pa ako si alergican na pse sta hin ondak branis jeboga ti?
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#192 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?

Post by japin_mutapi »

dok se mi raspravljamo lokom radi
info iz druge ruke ne znam koliko je tačna - oko 800 pasa sklonjeno sa ulica od početka rada higijenskog servisa

aferim :bih: :bih: :bih:
Maystor

#193 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?

Post by Maystor »

Ho ho, evo i vehabija na temi ;)
L u c i f e r

#194 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?

Post by L u c i f e r »

japin_mutapi wrote:dok se mi raspravljamo lokom radi
info iz druge ruke ne znam koliko je tačna - oko 800 pasa sklonjeno sa ulica od početka rada higijenskog servisa

http://www.cahayabox.net/wp-content/upl ... tromet.jpg
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#195 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?

Post by japin_mutapi »

Maystor wrote:Ho ho, evo i vehabija na temi ;)
post prijavljen zbog vrijeđanja
Gabrielo

#196 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?

Post by Gabrielo »

japin_mutapi wrote:dok se mi raspravljamo lokom radi

Vidim ja da ih je manje na ulicama. Samo tako neka nastave dok se i posljednji ne ukloni. :izet:
jao_situacije

#197 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?

Post by jao_situacije »

cyprus wrote:
L u c i f e r wrote:
cyprus wrote:Evo ja ne podržavam :evil:

Ozbiljno - cuke mi ne smetaju...
A smeta li ti cifra od cca 1000 ugriza godisnje? :)
1000 ugriza? Statistički zanemariva cifra :oops:
pa ja
dobar zaključak
smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt miliona je statistika..
ko li je to rekao :hm:
Gabrielo

#198 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?

Post by Gabrielo »

Kako ce Cyprus sta znati. Cim se kladi na marku sve ti je jasno.
Rizvan

#199 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?

Post by Rizvan »

palermo wrote:
cyprus wrote:

Lijepo rečeno.
A ti živiš u Sarajevu i okolnim opštinama pa znaš kakvo je stanje?

Za mene lično a i za 90% ljudi koje poznajem to je gorući problem, a dokaz je i tema na ovom forumu koja je u kratkom roku prešla preko dvije stotine stranica i mnoge druge slične koje su zatvorene.
Gorštak

#200 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?

Post by Gorštak »

Gabrielo wrote:
cyprus wrote:

Ne bi ti bio predimenzioniran problem da je tvoja kcerka zbog njih fasovala secer.
Zdravlje samo jednog djeteta preče je od svih pasijih prava ovog svijeta.
Locked