Lijepo rečeno.cyprus wrote:Eh, goveda, ovce i kokoši su hrana... Od njih čovječanstvo ima itekakve koristi... A od ubijanja cuka je korist praktično nikakva...L u c i f e r wrote:A sto onda nisi dosljedan brte pa budi i protiv smrtne kazne i za goveda, ovce i kokosi?
Problem lutalica jeste problem, ali je čini mi se predimenzioniran problem... A rješenja koja ne uključuju brutalnost postoje... Nisu baš ''sad i odmah'', ali ni problem ni tako gorući koliko se na njemu insistira, obzirom da preko 99% građana Sarajeva ne biva pogođeno ovim problemom... Da ne govorim da većina pasa uopšte nije agresivna...
PS Nisam neki ljubitelj pasa...
Podrzavate li rad LOKOMa?
-
palermo
#176 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
-
L u c i f e r
#177 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Ama i da ima ne dam vala iz budzetske kase u koju idu moji porezi, sevapnije je penzionera nahranit.Stjui wrote:nejma se para za ta rješenjacyprus wrote: Eh, goveda, ovce i kokoši su hrana... Od njih čovječanstvo ima itekakve koristi... A od ubijanja cuka je korist praktično nikakva...
Problem lutalica jeste problem, ali je čini mi se predimenzioniran problem... A rješenja koja ne uključuju brutalnost postoje...![]()
Ili sto reko ovaj @majstor: kurca graha.
- Maystor
#178 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Ti nikako da shvatiš poentu. Nije problem kad seljak dođe u grad, dešava se to svugdje u svijetu. Problem nastaje kad se nastavi ponašati kao da je i dalje u šumi.L u c i f e r wrote:Nuto sad ovog?Maystor wrote: pogledajte mu vokabulara ...
Da mogu birati, ja bih radije cuke za sugrađane
Sta fali mom vohkabularu dinatiimana?
A niko ti ne brani da se preselis u pracu brte.
- Stjui
#179 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
baš tako.milijardu prečih stvari za utrošak novca,a ono bi da se šugavi rastjerivači golubova uspavljuju ko da su cijeli dunja nečim zadužili.a toliko alata na raspolaganju koji posao obavljaju,skoro pa trenutačno.L u c i f e r wrote: Ama i da ima ne dam vala iz budzetske kase u koju idu moji porezi, sevapnije je penzionera nahranit.
Ili sto reko ovaj @majstor: kurca graha.
-
Gabrielo
#180 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Seljaci su oni koji ne zele da se zivotinje nalaze na svakom koraku. Koji apsurd.Maystor wrote:Ti nikako da shvatiš poentu. Nije problem kad seljak dođe u grad, dešava se to svugdje u svijetu. Problem nastaje kad se nastavi ponašati kao da je i dalje u šumi.L u c i f e r wrote:Nuto sad ovog?Maystor wrote: pogledajte mu vokabulara ...
Da mogu birati, ja bih radije cuke za sugrađane
Sta fali mom vohkabularu dinatiimana?
A niko ti ne brani da se preselis u pracu brte.
Postavite neki test za prijavu na forum. Ne mora svaka budala da baljezga ovdje.
-
L u c i f e r
#181 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
@majstor
Pa to i ja velim jebo ga ti.
Nije ovo selo pa da kod sebilja prejahujem preko dzukela da bi proso do kebaba, ili da igram skolice sa njihovim govnima da bi doso do cevapa...
Pa to i ja velim jebo ga ti.
Nije ovo selo pa da kod sebilja prejahujem preko dzukela da bi proso do kebaba, ili da igram skolice sa njihovim govnima da bi doso do cevapa...
- Stjui
#182 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
šta je lijepo rečeno?da 99% građana nije pogođeno ovim problemom?bezobrazluk čisti tako nešto napisati...i da ne zaboravim...i cuke su nečija hrana.palermo wrote:Lijepo rečeno.cyprus wrote:Eh, goveda, ovce i kokoši su hrana... Od njih čovječanstvo ima itekakve koristi... A od ubijanja cuka je korist praktično nikakva...L u c i f e r wrote:A sto onda nisi dosljedan brte pa budi i protiv smrtne kazne i za goveda, ovce i kokosi?
Problem lutalica jeste problem, ali je čini mi se predimenzioniran problem... A rješenja koja ne uključuju brutalnost postoje... Nisu baš ''sad i odmah'', ali ni problem ni tako gorući koliko se na njemu insistira, obzirom da preko 99% građana Sarajeva ne biva pogođeno ovim problemom... Da ne govorim da većina pasa uopšte nije agresivna...
- Stjui
#183 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
ljudi sa sela su krajnje efikasni što se tiče psa bez vlasnika.kad skuže psa da luta,jedan dan se raspituju da se nije nečiji cuko otkinuo sa lanca,ovo ono.ako se niko ne javi,ker je navečer već kutarisan.Gabrielo wrote: Seljaci su oni koji ne zele da se zivotinje nalaze na svakom koraku. Koji apsurd.
Postavite neki test za prijavu na forum. Ne mora svaka budala da baljezga ovdje.
- Maystor
#184 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Stjui, o tome ja pričam.
- uglavnomja
#185 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Stjui wrote:šta je lijepo rečeno?da 99% građana nije pogođeno ovim problemom?bezobrazluk čisti tako nešto napisati...i da ne zaboravim...i cuke su nečija hrana.palermo wrote:Lijepo rečeno.cyprus wrote: Eh, goveda, ovce i kokoši su hrana... Od njih čovječanstvo ima itekakve koristi... A od ubijanja cuka je korist praktično nikakva...
hrana za kucne ljubimce:
Pileće masnoće, goveđe meso, sveže žitarice i svi ostali hranljivi sastojci koji su ikad bili potrebni vašem psu ili mački.
znaci ok je zaklati kravu da nahranis pasce, koje ce sutra isprepadati tviju zenu, zaganjati nanu, ujesti dijete, razbacati kontejner i posrati kilu govana na plocnik gdje prolazis
logicno
- Stjui
#186 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
ma ne ,vi prosipate neku hipi priču i mislite uvrijediti nekoga nazivajući ga seljakom samo zato što je protiv toga da mu nekakvi cukoljubni hipiji doslovno rade o glavi sabotiranjem svake vrste rješenja za ovu poludivlju gamad.Maystor wrote:Stjui, o tome ja pričam.
-
L u c i f e r
#187 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Ma pricas kurac.Maystor wrote:Stjui, o tome ja pričam.
Sto onda velis da bi radie zivio sa hajvanima nego insanima?
Nemoj zajebavat.
- Maystor
#188 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
To je bila pjesnička alegorija. Kontaš?
- madtv
#189 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
A kakvu korist ima covjecanstvo od cuka na svakom koraku?cyprus wrote:Eh, goveda, ovce i kokoši su hrana... Od njih čovječanstvo ima itekakve koristi... A od ubijanja cuka je korist praktično nikakva...L u c i f e r wrote:A sto onda nisi dosljedan brte pa budi i protiv smrtne kazne i za goveda, ovce i kokosi?
- Maystor
#190 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Hajde ba, ne pravi se glup. Rješenje ne može biti kršenje zakona, sanitarnih propisa i opštih civilizacijskih normi. Mora se raditi po zakonu. Ako zakon ne valja, onda se promijeni. Ali ne može kako su seljaci navikli - ubij i u vodu baci.Stjui wrote:
ma ne ,vi prosipate neku hipi priču i mislite uvrijediti nekoga nazivajući ga seljakom samo zato što je protiv toga da mu nekakvi cukoljubni hipiji doslovno rade o glavi sabotiranjem svake vrste rješenja za ovu poludivlju gamad.
-
L u c i f e r
#191 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Alergija?Maystor wrote:To je bila pjesnička alegorija. Kontaš?
Pa ako si alergican na pse sta hin ondak branis jeboga ti?
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#192 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
dok se mi raspravljamo lokom radi
info iz druge ruke ne znam koliko je tačna - oko 800 pasa sklonjeno sa ulica od početka rada higijenskog servisa
aferim

info iz druge ruke ne znam koliko je tačna - oko 800 pasa sklonjeno sa ulica od početka rada higijenskog servisa
aferim
- Maystor
#193 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Ho ho, evo i vehabija na temi 
-
L u c i f e r
#194 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
http://www.cahayabox.net/wp-content/upl ... tromet.jpgjapin_mutapi wrote:dok se mi raspravljamo lokom radi
aferim![]()
![]()
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#195 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
post prijavljen zbog vrijeđanjaMaystor wrote:Ho ho, evo i vehabija na temi
-
Gabrielo
#196 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Vidim ja da ih je manje na ulicama. Samo tako neka nastave dok se i posljednji ne ukloni.japin_mutapi wrote:dok se mi raspravljamo lokom radi
aferim![]()
![]()
- jao_situacije
#197 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
pa jacyprus wrote:1000 ugriza? Statistički zanemariva cifraL u c i f e r wrote:A smeta li ti cifra od cca 1000 ugriza godisnje?cyprus wrote:Evo ja ne podržavam![]()
Ozbiljno - cuke mi ne smetaju...
dobar zaključak
smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt miliona je statistika..
ko li je to rekao
-
Gabrielo
#198 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Kako ce Cyprus sta znati. Cim se kladi na marku sve ti je jasno.
-
Rizvan
#199 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
A ti živiš u Sarajevu i okolnim opštinama pa znaš kakvo je stanje?palermo wrote:Lijepo rečeno.cyprus wrote:Eh, goveda, ovce i kokoši su hrana... Od njih čovječanstvo ima itekakve koristi... A od ubijanja cuka je korist praktično nikakva...L u c i f e r wrote:A sto onda nisi dosljedan brte pa budi i protiv smrtne kazne i za goveda, ovce i kokosi?
Za mene lično a i za 90% ljudi koje poznajem to je gorući problem, a dokaz je i tema na ovom forumu koja je u kratkom roku prešla preko dvije stotine stranica i mnoge druge slične koje su zatvorene.
- Gorštak
#200 Re: Podrzavate li rad LOKOMa?
Zdravlje samo jednog djeteta preče je od svih pasijih prava ovog svijeta.Gabrielo wrote:Ne bi ti bio predimenzioniran problem da je tvoja kcerka zbog njih fasovala secer.cyprus wrote:Eh, goveda, ovce i kokoši su hrana... Od njih čovječanstvo ima itekakve koristi... A od ubijanja cuka je korist praktično nikakva...L u c i f e r wrote:A sto onda nisi dosljedan brte pa budi i protiv smrtne kazne i za goveda, ovce i kokosi?