Brak bez sexa

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
edo_79

#176 Re: Brak bez sexa

Post by edo_79 »

Ona: Dragi mogli smo se malo :izet: :izet: šta ti misliš?
On: Nc ..... dobro nam je i 'vako ba

:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
sokkia

#177 Re: Brak bez sexa

Post by sokkia »

nemate vi pojma cega sve nema pod nebeskom kapom :-x
od jedne mi bivše radne kolegice njena mati je bila više od godine dana u braku nevina :-?

ima toga i u narodu se vjeruje da su takvim ženama bačene neke čini.
radostan dan

#178 Re: Brak bez sexa

Post by radostan dan »

rekoh li ja da ćemo doći do džina...
BlueBlood

#179 Re: Brak bez sexa

Post by BlueBlood »

...evo kako drugi parovi rjesavaju takav problem, jednostavno odu kod doktora...

Last edited by BlueBlood on 03/03/2015 13:17, edited 2 times in total.
edo_79

#180 Re: Brak bez sexa

Post by edo_79 »

sokkia wrote:nemate vi pojma cega sve nema pod nebeskom kapom :-x
od jedne mi bivše radne kolegice njena mati je bila više od godine dana u braku nevina :-?

ima toga i u narodu se vjeruje da su takvim ženama bačene neke čini.
:facepalm:
HAVANA

#181 Re: Brak bez sexa

Post by HAVANA »

Pa ti pusti zenu ginekologu,cuj kleine storing... :bleee:
Sharif

#182 Re: Brak bez sexa

Post by Sharif »

iznajmljujem po satu black and decker.

Image
sandra01

#183 Re: Brak bez sexa

Post by sandra01 »

Sad mi nesto pade na pamet ,bili u vezi 3 godine i sad vjencani i nema sexa. :hmpf: :stidljiv:
Hm a sta ako je djuvegija derpe i njemu ustvari odgovara ovakva situacija :?
Mlad i Nevin

#184 Re: Brak bez sexa

Post by Mlad i Nevin »

Nijedna žena nije toliko vrijedna da izgubim toliko vremena na nju a da joj ga ne pristavim 8)
sha_ba

#185 Re: Brak bez sexa

Post by sha_ba »

Mlad i Nevin wrote:Nijedna žena nije toliko vrijedna da izgubim toliko vremena na nju a da joj ga ne pristavim 8)
rece mlad i nevin :mrgreen: :lol: :lol:
Ridjobrki

#186 Re: Brak bez sexa

Post by Ridjobrki »

Imal' update?

Ništa ovo?

Image
BlueBlood

#187 Re: Brak bez sexa

Post by BlueBlood »

Image
jao_situacije

#188 Re: Brak bez sexa

Post by jao_situacije »

sha_ba wrote:
Mlad i Nevin wrote:Nijedna žena nije toliko vrijedna da izgubim toliko vremena na nju a da joj ga ne pristavim 8)
rece mlad i nevin :mrgreen: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
edo_79

#189 Re: Brak bez sexa

Post by edo_79 »

BlueBlood wrote:Image
Ma jašta ba .... samo guraj .... razgazi se svaka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
radostan dan

#190 Re: Brak bez sexa

Post by radostan dan »

zdravo...jesuL se klepili?
Azrail

#191 Re: Brak bez sexa

Post by Azrail »

Izgleda da svi očekujemo nastavak priče :D
durnalist

#192 Re: Brak bez sexa

Post by durnalist »

insomnia78 wrote:Kakav ba alkohol
Vidite da je apstinirala zbog vjere
Sta mislite koje vjere?
:D
Mogli ste joj isto tako reci da podmaze slaninom :lol:
Nije tema ali inače, kršćanka sam! Ne pijem alkohol mada mi je,iskreno, padalo na pamet, da popijem piće ili dva ako će mi tako biti lakše. Vidim, svima je smiješna situacija u kojoj sam se našla ali većini vas je smiješno i to što postoji osoba koja nije promjenila 5-6 partnera prije braka, što ja smatram većom bolešću od ove moje. Vjerujem u sex samo u braku (istina, kod mene ga još nema niti u braku, ali bit će :kiss: ).

Ne kažem da je normalno toliko se plašiti spolnog odnosa, posebno zato jer sam, eto već, u braku a više nisam ni tinejdžerka, ali možda su i to posljedice nekih stvari koje su mi se dešavale u mlađoj dobi, koje sam malo teže podnijela i, gledajući iz ovog ugla, koje su vjerovatno ostavile nekih posljedica na psihu.
Vidim također, smješan vam je i moj muž, i to što je još uvijek sa mnom, ali upravo zato i jeste moj muž- zato jer nije kao ostali i uvijek je uz mene. Pa obećao je... u dobru i zlu, zar ne? Kod nas je prvo došlo to zlo, ali nije ništa neriješivo, i sigurna sam da će sve biti u redu. Tada ću barem znati da pored sebe imam osobu vrijednu poštovanja i ljubavi. Mislim da je ovime, još jednom, pokazao koliko me voli...

Netko prokomentira činjenicu zašto sam se uopće ovdje obratila za pomoć... znate, svi se hvatamo za neku slamku spasa, mislim... možda mi nešto napiše da je bio u sličnoj situaciji (pobogu, nisam jedina kojoj se ovako nešto desilo valjda :? ) ili tako nešto, odgađam posjetu psihologu, ginekologu ili kojem drugom liječniku jer se nadam da ću nekako uspjeti rješiti problem bez toga. Ali ako ne bude išlo, ništa drugo mi ne preostaje...
Ako je netko ostavio kometar u nadi da mi zaista pomogne,hvala mu.
:run:
dječak sa šibicama

#193 Re: Brak bez sexa

Post by dječak sa šibicama »

Znaci, more slanina.
radostan dan

#194 Re: Brak bez sexa

Post by radostan dan »

Svirala sam orgulje
u sluzbi oca Ivana
i sve sto sam znala
to su Bach, Isus i Marija
Matzan

#195 Re: Brak bez sexa

Post by Matzan »

durnalist wrote: Nije tema ali inače, kršćanka sam! Ne pijem alkohol mada mi je,iskreno, padalo na pamet, da popijem piće ili dva ako će mi tako biti lakše. Vidim, svima je smiješna situacija u kojoj sam se našla ali većini vas je smiješno i to što postoji osoba koja nije promjenila 5-6 partnera prije braka, što ja smatram većom bolešću od ove moje. Vjerujem u sex samo u braku (istina, kod mene ga još nema niti u braku, ali bit će :kiss: ).

Ne kažem da je normalno toliko se plašiti spolnog odnosa, posebno zato jer sam, eto već, u braku a više nisam ni tinejdžerka, ali možda su i to posljedice nekih stvari koje su mi se dešavale u mlađoj dobi, koje sam malo teže podnijela i, gledajući iz ovog ugla, koje su vjerovatno ostavile nekih posljedica na psihu.
Vidim također, smješan vam je i moj muž, i to što je još uvijek sa mnom, ali upravo zato i jeste moj muž- zato jer nije kao ostali i uvijek je uz mene. Pa obećao je... u dobru i zlu, zar ne? Kod nas je prvo došlo to zlo, ali nije ništa neriješivo, i sigurna sam da će sve biti u redu. Tada ću barem znati da pored sebe imam osobu vrijednu poštovanja i ljubavi. Mislim da je ovime, još jednom, pokazao koliko me voli...

Netko prokomentira činjenicu zašto sam se uopće ovdje obratila za pomoć... znate, svi se hvatamo za neku slamku spasa, mislim... možda mi nešto napiše da je bio u sličnoj situaciji (pobogu, nisam jedina kojoj se ovako nešto desilo valjda :? ) ili tako nešto, odgađam posjetu psihologu, ginekologu ili kojem drugom liječniku jer se nadam da ću nekako uspjeti rješiti problem bez toga. Ali ako ne bude išlo, ništa drugo mi ne preostaje...
Čudi me da od ovliko ljubaznih i susretljivih forumaša baš nitko nema slamku spasa! :? :mrgreen:
insomnia78

#196 Re: Brak bez sexa

Post by insomnia78 »

durnalist wrote:
insomnia78 wrote:Kakav ba alkohol
Vidite da je apstinirala zbog vjere
Sta mislite koje vjere?
:D
Mogli ste joj isto tako reci da podmaze slaninom :lol:
Nije tema ali inače, kršćanka sam! Ne pijem alkohol mada mi je,iskreno, padalo na pamet, da popijem piće ili dva ako će mi tako biti lakše. Vidim, svima je smiješna situacija u kojoj sam se našla ali većini vas je smiješno i to što postoji osoba koja nije promjenila 5-6 partnera prije braka, što ja smatram većom bolešću od ove moje. Vjerujem u sex samo u braku (istina, kod mene ga još nema niti u braku, ali bit će :kiss: ).

Ok
Mea culpa :D
A nista, preostaje ti jedino strucna pomoc
Pusti se foruma i ...
insomnia78

#197 Re: Brak bez sexa

Post by insomnia78 »

dječak sa šibicama wrote:Znaci, more slanina.
:lol: :lol: :lol:
sema911s

#198 Re: Brak bez sexa

Post by sema911s »

sedma_7

#199 Re: Brak bez sexa

Post by sedma_7 »

friskyoreo wrote:Posto ozbiljna tema zahtijeva ozbiljan odgovor, evo mog savjeta. :D
Skinite se goli, nek ti dragi namacka svog hashima Floriolom. Onda nek prisloni gdje treba i polako nek otpocne svoj pos'o polako, mic po mic... Onda kad ti kazes nemoj dalje, onda nek ti opali samar. I dok ti se koncentrises na gornji dio tijela i pitas se zasto te opalio, on nek ga pusti hashimagu da se smjesti cijeli. Ti neces ni osjetiti a vec pola posla gotovo. :D Mozda je metoda malo "ostra", ali je efektna. :D
Napalila sam se.
sedma_7

#200 Re: Brak bez sexa

Post by sedma_7 »

HAVANA wrote:I kaze nista prije braka,jok,djes to... :lol:
Kralj te jebo frajer ga navlacio tri godine ,ceko,nado se picicu i danu kad ce umocit,ozeni se i opet suha qrca hoda... :-) Kako cete sa zivotom i svim sto on nosi izaci na kraj kad se ni zguzit ne znate :-) Od jedne tako lijepe ,obicne i normalne stvari napravite dramu sa tim vjerskim pritiscima i pricama i onda kuku majko.Sta ima tu bit nejasno ako se volite i osjecate nesto jedno za drugo.Sjedite,sami ste u svom na svom,upalite film,slusajte muziku,popijte nesta,,eto bozu, ne morate alkohol,opustite se,pricajte,dodirnite se...nadocete,niste od kamena...Da ne opisujem detaljno sta da mu radis,a svidilo bi mu se garant,dje nece jadnom,to je bolan na mukama godinama,meni ga bas zao,sad bi ga na sampitu odveo da mu ollaksam...il u fenjere crvene... :angry: Il idite doktoru,nije to dobro nikako.Sex nije nista prljavo,slagali su vas sve.
:izet: :thumbup:
Post Reply