MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post Reply
Joe McCarthy

#176 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Joe McCarthy »

Fudo387 wrote:
animals wrote:Sta mislite da se svi Hrvati isele iz Bosne i ta njihova mjesta zauzmu Arapi..
bas bi volio vidjeti na sta bi to licilo..kakva bi to drzava bila..
Sigurno puno funkcionalnija od ove danas.
>Arapi
>Funkcionalni bez Zapadnjačke pomoći u milijardi dolara

:D
Hajvan

#177 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Hajvan »

Ja bih najradije da za susede imam Norvežane, aza komšije Dance.
Idu mi na Q ova južnoslavenska Hutu i Tutsi plemena i njihovo kidisanje na moju zemlju, jezik i kulturu. :D

Kad već zamišljate.
Hafis

#178 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Hafis »

nisu ni ti arapi tako loši... samo skloni su međusobnom marisanju i nisu baš pretjerani ljubitelji rada.
animals

#179 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by animals »

Hajvan wrote:Ja bih najradije da za susede imam Norvežane, aza komšije Dance.
Idu mi na Q ova južnoslavenska Hutu i Tutsi plemena i njihovo kidisanje na moju zemlju, jezik i kulturu. :D

Kad već zamišljate.
Problem je sto stanovnici BIH, kulturoloski i disciplinovano, zaostaju za zapadnim razvijenim zemljama,
miljama..i tesko ce ih ikada dostici..
Hajvan

#180 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Hajvan »

nisam ni mislio (samo) na stanovnike BOsne, već na Susede i Komšije :lol:
Hafis

#181 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Hafis »

A i ovamo ti ga je isto, samo suprotno :)
Ali Kemal

#182 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Ali Kemal »

animals wrote:
Hajvan wrote:Ja bih najradije da za susede imam Norvežane, aza komšije Dance.

Kad već zamišljate.
Problem je sto stanovnici BIH, kulturoloski i disciplinovano, zaostaju za zapadnim razvijenim zemljama,
miljama..i tesko ce ih ikada dostici..
I sad da dodju jos gori po tim pitanjima :skoljka: sta moze onda da se ocekuje. :cry:
Takodje sukob domicilnog stanovnistva i Arapa ce doci cim Arapi dostignu kriticnu masu i pocnu da namecu svoj stil zivota okolini, sto je neminovno.
Last edited by Ali Kemal on 29/01/2015 19:23, edited 1 time in total.
Hajvan

#183 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Hajvan »

jednostavnije nas recidive azijskog vladnja ovim prostorima ispaliti/"humano preselit" - jal' na ajhiret, jal u Anadoliju. :D
Hafis

#184 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Hafis »

Bolje i u Anadoliju već u EU.
Turska je mlogo perspektivna država ako je vjerovati ovim forumskim eanalitičarima...a i ima naših ljudi, kažu 6 milijuna.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#185 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by mk ultra »

Image

ovo su arapi i crnci kad dođu u državu u kojoj nema strogih zakona (smrtne kazne)

posjetite malo 4chan kao Joe McCarthy :mrgreen:
Cybernetic

#186 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Cybernetic »

.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 12:52, edited 1 time in total.
mali_balon

#187 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by mali_balon »

Ma susjede vise boli sto arpi dizu cijene zemljista a ne sto su to mudzahedini...
Cybernetic

#188 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Cybernetic »

.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 12:53, edited 1 time in total.
Joe McCarthy

#189 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Joe McCarthy »

mk ultra wrote:Image

ovo su arapi i crnci kad dođu u državu u kojoj nema strogih zakona (smrtne kazne)

posjetite malo 4chan kao Joe McCarthy :mrgreen:
Half chan and m00t is kill, long live Fullchan.
Fudo387

#190 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Fudo387 »

Cybernetic wrote:Ne valja, jel? Sjecas li se "pokusaja" 90ih da se ta kombinacija "koriguje"?
Pa dobro, valja li?
shibonja

#191 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by shibonja »

Vala, da dolaze i u moju mahala i ja bi se zabrino :D
Hajvan

#192 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Hajvan »

Hafis wrote:Bolje i u Anadoliju već u EU.
Turska je mlogo perspektivna država ako je vjerovati ovim forumskim eanalitičarima...a i ima naših ljudi, kažu 6 milijuna.

nisu to "vaši", to su "njihovi" :lol:
Hafis

#193 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Hafis »

Razlog više :D
Drvosjeca iz Dejcica

#194 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Hafis wrote:nisu ni ti arapi tako loši... samo skloni su međusobnom marisanju i nisu baš pretjerani ljubitelji rada.
To progovara mali bojovnik iz tebe i najgore predrasude. :D Vjerovatno znaš da sve loze plave krvi po Evropi slabo šta rade, odnosno novac radi za njih pa tako i dobar dio Arapa koji ima novac slabo šta radi u onom našem smislu da se ujutro ustane u 8 i da radi u tvornici 10 ili 12 sati. :oops:

A nešto upratih tvoje komentare pa stalno se nešto pozivaš na red i rad a cesta vam od Mostara do Čitluka gluho i daleko bilo. Ja bih ono barem pokrpio kvalitetno asfaltom ili čekate Arape da istresu lovu. :zzzz:
zgembomaratonac

#195 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by zgembomaratonac »

LonelyWolf wrote:Normalan Hrvat ili normalan Srbin su meni daleko bliži po svemu od jednog Arapina. Pa i svaki čovjek iz civiliziranog svijeta mi je daleko bliži bez obzira što ja dijelim vjeru sa tim Arapinom jer sa drugima dijelim iste civilizacijske vrijednosti

:-) Civilizacijske vrijednosti prosječnog Srbina i Hrvata u BiH su Republika Srpska i Hrvatski entitet Herceg-Bosna dok je Armija RBiH bila opredeljenost svakog Arapa u BiH.
Hafis

#196 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Hafis »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Hafis wrote:nisu ni ti arapi tako loši... samo skloni su međusobnom marisanju i nisu baš pretjerani ljubitelji rada.
To progovara mali bojovnik iz tebe i najgore predrasude. :D Vjerovatno znaš da sve loze plave krvi po Evropi slabo šta rade, odnosno novac radi za njih pa tako i dobar dio Arapa koji ima novac slabo šta radi u onom našem smislu da se ujutro ustane u 8 i da radi u tvornici 10 ili 12 sati. :oops:

A nešto upratih tvoje komentare pa stalno se nešto pozivaš na red i rad a cesta vam od Mostara do Čitluka gluho i daleko bilo. Ja bih ono barem pokrpio kvalitetno asfaltom ili čekate Arape da istresu lovu. :zzzz:
Kakve veze ima cesta Čitluk - Mostar s ovom pričom. Uostalom, barem uz nju ne stoje trebe za 20-30 KM.
Arape smo istresli prije nekoliko godina i hvala im na tome - kuvajtski kredit čiji je jedan dio otišao na opremanje mostarske klinike .
Čajk je bila jedna ekipa u Mostaru prije par godina, kao gosti. Pravo smo ih izgotivili, obišli su gotovo sve u Hercegovini, bili ono baš hadžijski počašćeni...čak su dobili i dresove Zrinjskog na poklon, kao suvenire za ponijeti doma :)
Cherry-Cherry

#197 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Cherry-Cherry »

Ali Kemal wrote: Takodje sukob domicilnog stanovnistva i Arapa ce doci cim Arapi dostignu kriticnu masu i pocnu da namecu svoj stil zivota okolini, sto je neminovno.
Neka, naši su. :oops:
:-?
Drvosjeca iz Dejcica

#198 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Hafis wrote: Kakve veze ima cesta Čitluk - Mostar s ovom pričom. Uostalom, barem uz nju ne stoje trebe za 20-30 KM.
Arape smo istresli prije nekoliko godina i hvala im na tome - kuvajtski kredit čiji je jedan dio otišao na opremanje mostarske klinike .
Čajk je bila jedna ekipa u Mostaru prije par godina, kao gosti. Pravo smo ih izgotivili, obišli su gotovo sve u Hercegovini, bili ono baš hadžijski počašćeni...čak su dobili i dresove Zrinjskog na poklon, kao suvenire za ponijeti doma :)
Itekako ima u kontekstu rada i reda a ti to potenciraš strašno kroz svoje postove. Mislim da si neke slike postavljao I. Mostara i kolona vozila iz Širokog kao dokaz tog nekog rada i reda. Mislim sve je to OK i lijepo je to što ti imaš visoko mišljenje o svom narodu ali ja evo pišem trenutno iz prelijepog Splita i znam dosta o Z.Hercegovini pa ti samo govorim da bi barem ceste pokrpio kako treba prije nego li sa visine nekoga prozivam za nerad i nered. :wink:

P.S A da je malo više pameti kod Hrvata i Bošnjaka mogli bi klinike i ceste optočiti u zlato arapskim parama i da svi budu svoji na svom.
zgembomaratonac

#199 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by zgembomaratonac »

Haman wrote:Zasto npr. ne kupuju kuce i zemlju u Rep. Srpskoj
I to će doći na red! Prvo idu općine zamišljena "Hrvatske republike Herceg-Bosne": http://www.saff.ba/saffarhiva/336.pdf
Stanovništvo srednje Bosne je pretrpjelo najveće promjene na nacionalnoj osnovi. Oko 104.000 Srba iz srednje Bosne je ‘u manjku’ u odnosu na popis iz 1991. godine. Njihova udruženja navode da je taj broj mnogo veći nego što se može pratiti prema izdatim ličnim kartama. Tako npr. od 10.000 Srba iz Visokog koji nisu pretrpjeli nikakva stradanja danas ih u Visokom ima 256. Negdje oko 50.000 Hrvata je manje i njihov broj stalno opada. Stalno su u dilemi otići ili ostati, hoće li biti države “hercegbosne” ili je neće biti. A kako Hrvatska, kao njihova obećana zemlja, nudi bolje uslove – Hrvati i dan-danas odlaze tamo. Često me pitaju hoće li biti ponovo rata u Bosni? Ja im kažem – rata neće biti; u srednjoj Bosni ga sigurno više neće biti! U srednjoj Bosni više neće biti sukoba jer ih sada nema ko započeti. Nema ekstremne SDS stranke koja bi imala oslonac u srpskom stanovništvu, nema ni HDZ više toliki upliv kakav je imao ranije; ni 1992. godine nisu mogli sami bez srpskog agresora. Zato je srednja Bosna sigurna što se tiče ratnih sukoba a, ne zaboravimo, ona je srce Bosne i iz tog srca se treba širiti takva tendencija i na sve ostale njezine dijelove. Zato smatram da je pobjeda legitimnih demokratskih snaga u srednjoj Bosni šansa za cijelu Bosnu i Hercegovinu.
Hafis

#200 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Hafis »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Hafis wrote: Kakve veze ima cesta Čitluk - Mostar s ovom pričom. Uostalom, barem uz nju ne stoje trebe za 20-30 KM.
Itekako ima u kontekstu rada i reda a ti to potenciraš strašno kroz svoje postove. Mislim da si neke slike postavljao I. Mostara i kolona vozila iz Širokog kao dokaz tog nekog rada i reda. Mislim sve je to OK i lijepo je to što ti imaš visoko mišljenje o svom narodu ali ja evo pišem trenutno iz prelijepog Splita i znam dosta o Z.Hercegovini pa ti samo govorim da bi barem ceste pokrpio kako treba prije nego li sa visine nekoga prozivam za nerad i nered. :wink:

P.S A da je malo više pameti kod Hrvata i Bošnjaka mogli bi klinike i ceste optočiti u zlato arapskim parama i da svi budu svoji na svom.
A šta ću. Vidiš i sam da nas nema tko ovdje pohvaliti. Pa ako neću ja, tko će :)
Evo pogledaj iznad mene post - ovaj pajdo piše kao da živi u Mordoru :D
Post Reply