Cijepanje drva u stanu??
-
Pjanic15
#176 Re: Cijepanje drva u stanu??
Ti da si pravi komšija i ostali u zgradi, otišli bi i pomogli mu da iscjepa, za 1 sat gotovo i riješen problem
, et rješenja, ključaj temu. 
- Edin H.
#177 Re: Cijepanje drva u stanu??
Jeste realno nezgodno cijepati drva u stanu, nekako je logicnije na balkonu, zar ne? 
-
golman
#178 Re: Cijepanje drva u stanu??
najlogičnije je iscijepati ih u šumi...pa jel?Edin H. wrote:Jeste realno nezgodno cijepati drva u stanu, nekako je logicnije na balkonu, zar ne?
- Edin H.
#179 Re: Cijepanje drva u stanu??
Logicno mozda jeste, ali nije funkcionalno.golman wrote:najlogičnije je iscijepati ih u šumi...pa jel?Edin H. wrote:Jeste realno nezgodno cijepati drva u stanu, nekako je logicnije na balkonu, zar ne?
- diason
#180 Re: Cijepanje drva u stanu??
Iza aksama dolaze bez papira/jeftinija.Black swan wrote:komsija dovukao drva
sva sreca ne mora ih cepati![]()
al zato zgrada drhti kada ih slaze...
ali zasto u pola devet navecer
- alkalna_baterija
#181 Re: Cijepanje drva u stanu??
Znam da na prvu zvuci nerealno, ali imam i ja idiote koji zive u stanu ispod, redovno cijepaju drva u stanu. Ujutro u 6, valjda bubaju potpalu. Samo dok im sidjem jedno jutro i jebem sve po spisku.
Pa koji idiot moras biti za tako nesto, da ti uopste na pamet padne?! Bog zna iz koje sume je to sljeglo, daj ti njemu u zgradi da zivi, a to sto nije ni za sume, nema veze.
I nije to jedino sto rade. Imaju 3 djece koji redovno urlaju i vriste, sto u stanu, sto po haustoru, ganjaju se, skacu sa stepenica itd.
Cesto muziku pustaju toliko glasno, da im se deru i upozoravaju ih komsije iz zgrade preko ceste. Niko nece da reaguje radi komsijskih odnosa, sve kontas skontace idioti, ali ne.
Od policije nema hajra, nego cu im sici jednom i posamarat idiote!
Pa koji idiot moras biti za tako nesto, da ti uopste na pamet padne?! Bog zna iz koje sume je to sljeglo, daj ti njemu u zgradi da zivi, a to sto nije ni za sume, nema veze.
I nije to jedino sto rade. Imaju 3 djece koji redovno urlaju i vriste, sto u stanu, sto po haustoru, ganjaju se, skacu sa stepenica itd.
Cesto muziku pustaju toliko glasno, da im se deru i upozoravaju ih komsije iz zgrade preko ceste. Niko nece da reaguje radi komsijskih odnosa, sve kontas skontace idioti, ali ne.
-
razonoda
#182 Re: Cijepanje drva u stanu??
alkalna_baterija wrote:Znam da na prvu zvuci nerealno, ali imam i ja idiote koji zive u stanu ispod, redovno cijepaju drva u stanu. Ujutro u 6, valjda bubaju potpalu. Samo dok im sidjem jedno jutro i jebem sve po spisku.
- alkalna_baterija
#183 Re: Cijepanje drva u stanu??
Ma kakav kucni savjet, to ovdje ne postojirazonoda wrote:alkalna_baterija wrote:Znam da na prvu zvuci nerealno, ali imam i ja idiote koji zive u stanu ispod, redovno cijepaju drva u stanu. Ujutro u 6, valjda bubaju potpalu. Samo dok im sidjem jedno jutro i jebem sve po spisku.
Od policije nema hajra, nego cu im sici jednom i posamarat idiote!Eh, onda si ti nasilnik i krivac. Zar kucni savjet ne moze uticati i dovesti u ''red'' takve.
Interesantno da porodica s dvije bebe koja zivi pored mene ne pravi apsolutno nikakvu buku, iako se nekad cuju bebe da placu. Ali Boze moj, bebe su. A i oni takodjer loze.
Evo upravo slusam vjerovali ili ne, cijepanje plus sto je djecu izbacila u haustor da poradi po kuci. Dodje mi da snimam buku koju prave. Koji su to ludjaci Boze ti mene sacuvaj
-
razonoda
#184 Re: Cijepanje drva u stanu??
Pokusaj sa ostalim stanarima u u ulazu nesto uraditi. Idi od vrata do vrata i pricaj, skupiti ces valjda znacajan broj, pa onda dalje u akciju.
Razumijem te, meni buka strasno smeta, i zbog toga sam odustala od kupovine stana.
Razumijem te, meni buka strasno smeta, i zbog toga sam odustala od kupovine stana.
- alkalna_baterija
#185 Re: Cijepanje drva u stanu??
Ma sve kontam, ako se niko od stanara nije zalio njima, zasto bih ja ko podstanar. Ali stvarno prelazi svaku granicu 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#186 Re: Cijepanje drva u stanu??
ljudi koji su spremni za komunikaciju ne bi doveli do problema
u 90% slučajeva je tako
u 90% slučajeva je tako
-
razonoda
#187 Re: Cijepanje drva u stanu??
Pa,sta su ovi ostali, ovce, pustiti da te jedan ''idiot' maltretira. Nekad ti ljudi nisu svjesni da uopste drugima smetaju, tako da bi kolektivi pristup urodio plodom. A ako ne ---seli se-- sta drugo raditi.Black swan wrote:ljudi koji su spremni za komunikaciju ne bi doveli do problema
u 90% slučajeva je tako
- alkalna_baterija
#188 Re: Cijepanje drva u stanu??
Mislim da su o oni ovdje podstanari. Zive u podrumu preuredjenom u stan. Vjerovatno tu ima malo i samilosti i saosjecanja, a ovi se bas ubezobrazili.
-
razonoda
#189 Re: Cijepanje drva u stanu??
Zasto --saosjecanja-- ?alkalna_baterija wrote:Mislim da su o oni ovdje podstanari. Zive u podrumu preuredjenom u stan. Vjerovatno tu ima malo i samilosti i saosjecanja, a ovi se bas ubezobrazili.
- alkalna_baterija
#190 Re: Cijepanje drva u stanu??
3 djece, muz samo radi, u podrumu zive... Doduse, novija mecka se voza. Ne kazem da ih treba zaliti, samo kazem sta je sigurno posrijedi. Jer ne mogu da vjerujem da bi normalan um sebi dozvolio ovaj teror godinama.razonoda wrote:Zasto --saosjecanja-- ?alkalna_baterija wrote:Mislim da su o oni ovdje podstanari. Zive u podrumu preuredjenom u stan. Vjerovatno tu ima malo i samilosti i saosjecanja, a ovi se bas ubezobrazili.
U 6 ujutro cijepa. Ugasi se vatra tamo oko 11, pa opet cijepa. I cesto navece oko 9.
Ja taman pomislim kako cijepa tad ds pripremi za ujutro, ali sipak - u 6 ponovo cijepa.
I jos im je sjekira tupa, pa bubaju i vise nego sto treba. Ludnica!
-
razonoda
#191 Re: Cijepanje drva u stanu??
Mecka, ok , izbusi mu gume,
u vrijeme kad cijepa drva, 
- alkalna_baterija
#192 Re: Cijepanje drva u stanu??
Ma gdje cu to ba? 
-
razonoda
#193 Re: Cijepanje drva u stanu??
alkalna_baterija wrote:Ma gdje cu to ba?
-
razonoda
#194 Re: Cijepanje drva u stanu??
Gledaj ga nek ''pumpa' gume svako jutro na ''minusima''..
- muha_sa
#195 Re: Cijepanje drva u stanu??
jeste naki muhanati
smeta vam što cojk u svom stanu cijepa drva
pa dje ce ih cjepat ako ne u svom stanu.
smeta vam glasna muzika
pa kako ce komšiluk znat da ima dobre zvucnjake ako ne pojaca dodaCke---jebo muziku ako cu je sam slušat.
smeta vam što cojk u svom stanu cijepa drva
smeta vam glasna muzika
-
lokalni_razdjevicar
#196 Re: Cijepanje drva u stanu??
imas li link, i meni treba:Black swan wrote:ima skinut CD sa svim mogućim zvukovima mašina i alata
za lose komšije
- alkalna_baterija
#197 Re: Cijepanje drva u stanu??
Pa s obzirom da mi je umrla nana prije 10ak dana, koja je bila njihova komsinica donedavno, ovo je pravo ruzno. Hajd sto niko nije dosao na dzenazu niti tevhid, nego se ikindija nije mogla klanjati od muzike.muha_sa wrote:jeste naki muhanati![]()
smeta vam što cojk u svom stanu cijepa drvapa dje ce ih cjepat ako ne u svom stanu.
smeta vam glasna muzikapa kako ce komšiluk znat da ima dobre zvucnjake ako ne pojaca dodaCke---jebo muziku ako cu je sam slušat.
Tokom tevhida su smanjili ali se i dalje moglo cuti u 2 sobe.
-
razonoda
#198 Re: Cijepanje drva u stanu??
nije mi ni jasno da imaju grijanje na drva u zgradama, pa gdje odloze drva. Hazardno i za pozare. 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#199 Re: Cijepanje drva u stanu??
ne znam za link samo sam vidio da ima CD sa tim zvukovima
-
razonoda
#200 Re: Cijepanje drva u stanu??
alkalna_baterija wrote:Pa s obzirom da mi je umrla nana prije 10ak dana, koja je bila njihova komsinica donedavno, ovo je pravo ruzno. Hajd sto niko nije dosao na dzenazu niti tevhid, nego se ikindija nije mogla klanjati od muzike.muha_sa wrote:jeste naki muhanati![]()
smeta vam što cojk u svom stanu cijepa drvapa dje ce ih cjepat ako ne u svom stanu.
smeta vam glasna muzikapa kako ce komšiluk znat da ima dobre zvucnjake ako ne pojaca dodaCke---jebo muziku ako cu je sam slušat.
Tokom tevhida su smanjili ali se i dalje moglo cuti u 2 sobe.