Pici samo se ti igraj sad kad ti mup PC-a otkrije "AJ PI" pa te zatvore zbog poziva na barikade ugrozenog naroda:Dpici wrote:Officer Crabtree wrote:možda bi ovo sve više odjeknulo i imalo zamaha da se i dalje zove sarajevo-x al jebigaaa
btw privatne mobitele
samo Ćekam balvane pa da poĆeramo bagru
MURIJA TRKELJA KLIX
- armin071
#176 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
-
zrakomlat
#177 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
pici wrote:Chmoljo wrote:![]()
oj jeste peglativni... bili su i kantonalci. KANTONALCI. vidite li uniforme?
zar ti nisi u privatnoj tamnici kod željkane![]()
![]()
- spreca
#178 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
ipak je MUP rsa bio u prostorijama Klixa ,,,mozda u civilki bez uniformiChmoljo wrote:![]()
oj jeste peglativni... bili su i kantonalci. KANTONALCI. vidite li uniforme?
http://www.klix.ba/vijesti/bih/mup-rs-v ... /141229061
- CSKA
#179 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Ko kaze da reforma policije nije uspjela.
Evo je jedna jedinstvena,svuda ulazi na oba entiteta
Evo je jedna jedinstvena,svuda ulazi na oba entiteta
-
mali_balon
#180 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Ovo je agresija RS na FBIH, idemo ljudi ....
-
Iker C
#181 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Sada je jasno zašto je Hatić uhapšen. Da je na slobodi ovo sigurno ne bi dopustio.
-
Tyke
#182 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Na kiti bih im ja dozvolio privatni mobitel pa da ga cacka tamo neki baja, voajer ili neki treci ugursuz. Sta ako imam privatne fotografije ili video klipove sa svojom djevojkom, ili necijom curom, mamom, sestrom...? I to je krsenje nekakvog prava, upuceniji valjda znaju kojeg.Officer Crabtree wrote:možda bi ovo sve više odjeknulo i imalo zamaha da se i dalje zove sarajevo-x al jebigaaa
btw privatne mobitele
Zasto bih im vjerovao da nece kopirati pa negdje objaviti i izofirati me. Crkve, manastiri pa sad-sad iskoci neki pedofil i slicno, a da u policiji nema neki voajer, manijak koji ce zeljno onenisati na neciji spolni organ i guzove necije.
-
smijesni_ste
#183 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Iker C wrote:Sada je jasno zašto je Hatić uhapšen. Da je na slobodi ovo sigurno ne bi dopustio.
- spreca
#184 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Ljudi imali kakav podatak koje iz FUPa ovo dozvolio?
-
mishic
#185 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Samo još jedna potvrda u kakvoj državi živimo. Odavno je jasno da policija nije u funkciji suzbijanja kriminala, korupcije i drugog bezakonja. Da je ovo država napravljena za elitu koja može da radi šta hoće. Da su entiteti samo ubleha za obićan puk i da jedina prava podjela u ovoj zemlji jeste ona na ROBOVE i ROBOVLASNIKE. Jedini izlaz iz svega ovoga, odavno je jasno, jeste REVOLUCIJA, i to ona prava pravcata!!! 
- homega
#186 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
FUP samo provodi naredbu, sud je....spreca wrote:Ljudi imali kakav podatak koje iz FUPa ovo dozvolio?
...Predvođeni Sinišom Kostreševićem, policajci su donijeli sudski nalog koji potpisuje sudija za prethodni postupak Igor Todorović, sudija Općinskog suda u Sarajevu...
-
bull21
#187 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Joj jebote sad ćemo čitati 100 članaka o podršci razno-raznih ublehaških medija. U mičku paterinu...
- filosofman
#188 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
SDS osuđuje zastrašivanje novinara
Ponedeljak 29. Dec 2014 17:26
Srpskа demokrаtskа strаnkа osuđue postupke zаstrаšivаnjа slobodnih novinarа i medijа, kаo i dаnаšnje sprečаvаnje ulаskа novinаrа BN TV u Pаlаtu predsjednikа Republike Srpske rаdi obаvljаnjа svojih novinаrskih poslovа.

Umjesto dа nаdležni orgаni pokrenu istrаge o slučаjevimа iznošenjа milionа mаrаkа iz Birčа ili dа otkriju ko stoji izа pljаčke Bobаr bаnke, kupovini poslаnikа i slično, vlаst progаnjа novinаre koji o tome izvještаvаju.
Tаko, umjesto kаzni zа one koji su učesnici kriminаlnih rаdnji kаžnjаvаju se novinаri i mediji koji o tome govore.
Sprečаvаnje novinаrа dа obаvljаju svoj posаo je nаjgrublje gušenje slobode medijа kojа je i ustаvom zаgаrаntovаnа.
SDS upozorаvа dа ovаkvim postupcimа vlаst Republiku Srpsku vodi kа totаlitаrnom sistemu.
INFORMATIVNA SLUŽBA SDS
http://www.sdsrs.com/index.php?option=c ... 5&Itemid=9
Ponedeljak 29. Dec 2014 17:26
Srpskа demokrаtskа strаnkа osuđue postupke zаstrаšivаnjа slobodnih novinarа i medijа, kаo i dаnаšnje sprečаvаnje ulаskа novinаrа BN TV u Pаlаtu predsjednikа Republike Srpske rаdi obаvljаnjа svojih novinаrskih poslovа.

Umjesto dа nаdležni orgаni pokrenu istrаge o slučаjevimа iznošenjа milionа mаrаkа iz Birčа ili dа otkriju ko stoji izа pljаčke Bobаr bаnke, kupovini poslаnikа i slično, vlаst progаnjа novinаre koji o tome izvještаvаju.
Tаko, umjesto kаzni zа one koji su učesnici kriminаlnih rаdnji kаžnjаvаju se novinаri i mediji koji o tome govore.
Sprečаvаnje novinаrа dа obаvljаju svoj posаo je nаjgrublje gušenje slobode medijа kojа je i ustаvom zаgаrаntovаnа.
SDS upozorаvа dа ovаkvim postupcimа vlаst Republiku Srpsku vodi kа totаlitаrnom sistemu.
INFORMATIVNA SLUŽBA SDS
http://www.sdsrs.com/index.php?option=c ... 5&Itemid=9
- Stjui
#189 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
đe idemo???dođe pašće iz genocidnog brloga i sili se u po sarajeva i niko ni mukajet! đe idemo bolan?grdna moja rano...mali_balon wrote:Ovo je agresija RS na FBIH, idemo ljudi ....
- animus
#190 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Kakvih ce ovdje sve krsenja ljudskih prava biti ne mozemo ni zamisliti. Privatnost svih clanova foruma je sada narusena. To je sada skroz sigurno. Sada ce znati identitet svakog ko pise na forumu ako to nisu ranije znali. Ja razmisljam da se odjavim i ponovo otvorim novi avatar. Jebes sud i zakon koji im je ovo dopustio.
- spreca
#191 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
ma jasno je meni da sudija daje nalog za pretres......ali to je trebalo da uradi kantonalni MUP ili SIPA a ne MUPRS.....ovo je nemogucehomega wrote:FUP samo provodi naredbu, sud je....spreca wrote:Ljudi imali kakav podatak koje iz FUPa ovo dozvolio?
...Predvođeni Sinišom Kostreševićem, policajci su donijeli sudski nalog koji potpisuje sudija za prethodni postupak Igor Todorović, sudija Općinskog suda u Sarajevu...
- Creasy
#192 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
mali_balon wrote:Ovo je agresija RS na FBIH, idemo ljudi ....
Znaš li gdje ćeš?
Ovi novinari baš ko kakva djeca...Policajac prilikom izlaska iz redakcije udario fotoreportere portala Klix.ba
Nakon što su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske danas upali u redakciju portala Klix.ba i vršili pretres više od sedam sati, prilikom napuštanja objekta jedan od njih je udario dvojicu fotoreportera našeg portala.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/policaja ... /141229085
-
saabsa
#194 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Trebao si i ti sa svojima nazad u PCCreasy wrote:mali_balon wrote:Ovo je agresija RS na FBIH, idemo ljudi ....
![]()
Znaš li gdje ćeš?![]()
Ovi novinari baš ko kakva djeca...Policajac prilikom izlaska iz redakcije udario fotoreportere portala Klix.ba
Nakon što su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske danas upali u redakciju portala Klix.ba i vršili pretres više od sedam sati, prilikom napuštanja objekta jedan od njih je udario dvojicu fotoreportera našeg portala.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/policaja ... /141229085
- supercali
#195 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
a za sto bi tebe mene ozone-a ili bilo koga prisluskivali?bella_ciao wrote:O'zone wrote:PRAVDA ZA ŽELJKU!!!bella_ciao wrote:Policija samo provodi zakon.
Ovdje se ne radi o slobodnom novinarstvu, ovdje se radi o neovlastenom spijuniranju i snimanju razgovora.
Ne branim Zeljku, gluho bilo, nikakva novost nije da se kupuju stolice na sve strane i zato ih treba sve na k... nabit. No poenta je da je neko neovlasteno prisluskivao, moguce ovi iz Klix-a. Sutra ce isto tako tebe il mene prisluskivati pa iskoristiti to da te sjebu, onda necete pricati o slobodnom novinarstvu.
Sto se tice klixa i novinarstva, ma ni u putu se nisu sreli.
jbg ako radimo mimo zakona nek prisluskuju a vala i da radim sve po zakonu nek psisluskuju jer me onda ne mogu sjebati
- animus
#196 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Na jednoj od slika se vidi da policajci iz RS-a nose torbe tj. dokaze iz zgrade sto je totalno nezakonito jer za to nisu mjesno nadlezni. Bas me interesuje kako ce se ovo zavrsiti. Nema sanse da policajac sa natpisom na čirilici može pretresati u Federaciji a niti obratno. U redu je biti prisutan sluzbenim radnjama ali nema nadleznost na podrucju drugog entiteta da mu milion sudova da nalog za to. Ocigledno krsenje zakona. Mogla bi ovo velika afera biti koja bi mogla rezultirati gubljenjem radnih mjesta općinskog sudije, tužioca i velikog broja policajaca. Sad ce se vjerovatno i politicke stranke oglasiti kad shvate sta se danas desilo. Cirkus pocinje taman pred Novu godinu. Sretna nam bila.
- Ljakan
#197 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Sve ok ali ovo udaranje je cisti primitivizam,nek tuzi nasilnika,nije na selu nego u gradu obavlja svoju duznost.
- McMoy
#198 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Čuo sam da će svi forumaši koji su dali podršku klixu dobiti po 1 bonus život.
Ono, banuje te Chmoljo ili lady, a ti se opet vrneš.
Ono, banuje te Chmoljo ili lady, a ti se opet vrneš.
-
Officer Crabtree
#199 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Tyke wrote:Na kiti bih im ja dozvolio privatni mobitel pa da ga cacka tamo neki baja, voajer ili neki treci ugursuz. Sta ako imam privatne fotografije ili video klipove sa svojom djevojkom, ili necijom curom, mamom, sestrom...? I to je krsenje nekakvog prava, upuceniji valjda znaju kojeg.Officer Crabtree wrote:možda bi ovo sve više odjeknulo i imalo zamaha da se i dalje zove sarajevo-x al jebigaaa
btw privatne mobitele
Zasto bih im vjerovao da nece kopirati pa negdje objaviti i izofirati me. Crkve, manastiri pa sad-sad iskoci neki pedofil i slicno, a da u policiji nema neki voajer, manijak koji ce zeljno onenisati na neciji spolni organ i guzove necije.
Još ako su, kao većni spojeni i na FB i google alate
Last edited by Officer Crabtree on 29/12/2014 17:51, edited 1 time in total.
-
Tyke
#200 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Pa zar ne prisluskuju? Od Zijada Turkovica i njegovih havera, pa jos i prije njega uhvaceni placenici, pa do ove sitne buranije i narkomancica koji se privode u prostorije policije radi ispitivanja ne bi li otkrili krupnije dilere, a kao dokaz im puste razgovore preko mobitela?supercali wrote:a za sto bi tebe mene ozone-a ili bilo koga prisluskivali?bella_ciao wrote:
Ne branim Zeljku, gluho bilo, nikakva novost nije da se kupuju stolice na sve strane i zato ih treba sve na k... nabit. No poenta je da je neko neovlasteno prisluskivao, moguce ovi iz Klix-a. Sutra ce isto tako tebe il mene prisluskivati pa iskoristiti to da te sjebu, onda necete pricati o slobodnom novinarstvu.
Sto se tice klixa i novinarstva, ma ni u putu se nisu sreli.
jbg ako radimo mimo zakona nek prisluskuju a vala i da radim sve po zakonu nek psisluskuju jer me onda ne mogu sjebati
Last edited by Tyke on 29/12/2014 17:52, edited 1 time in total.