Vidim nemate klima uređaj na poslu.RtrnOfSalisbury wrote:... ma jebo to (taki seks). otares se salvetom (ako nema dovoljno sa istom salvetom se i ona otare, ne smijem ni pomislit ako nema niceg za brisanje) i onda nako znojan-znojni opet na poso.
SEX na radnom mjestu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- fatamorgana
#176 Re: SEX na radnom mjestu
- fatamorgana
#177 Re: SEX na radnom mjestu
Ovo si odnekle prepisao, priznaj, biće ti odmah lakše!bumerangss wrote:prica se... nedavno se zaglavio lift u KCUS-u u centralnom medicinskom bloku, za one koji ne znaju to je ona velika bijela zgrada iza DIP-a i gle slucajnosti u tom liftu bili samo medicinski tehnicar i doktorica specijalista (necemo detalje cega specijalista i koliko su imali godina iako je sve tako zanimljivo, pikantno... da se ne prepoznaju) i hajde dok su skontali sta kako, dok su dosli majstori dok su lift "odglavili" tamo vamo proslo skoro sahatak i kad se lift otvorio... ono... joj ne mogu dalje
![]()
doktorica izletila sva rascupana, rumena...ogledalo u liftu podrosilo i na njemu ostali tragovi prstiju i karmina
a med tehnicar je bio onako fol ozbiljan ali smusen i dekoncentrisan sa rukama u djepovima kao fol sve normala
- fatamorgana
#179 Re: SEX na radnom mjestu
Nešto mu kratko traje ta erekcija! 
-
RtrnOfSalisbury
#180 Re: SEX na radnom mjestu
ma imam ja klimu, cak i poso al nema da prostis .... jedva i na neradnom mjestu a tek na radnomfatamorgana wrote:Vidim nemate klima uređaj na poslu.RtrnOfSalisbury wrote:... ma jebo to (taki seks). otares se salvetom (ako nema dovoljno sa istom salvetom se i ona otare, ne smijem ni pomislit ako nema niceg za brisanje) i onda nako znojan-znojni opet na poso.
- ho oponopono
#181 Re: SEX na radnom mjestu
...joj jebaca sve drito iskocilo iz muvija gdje se kresu po ofisu...
...na obicni "sms dirty talk "jedva da isti mogu odreagovati, mmm ah, uh sta sad zelis da ti radim, je li dovoljno vlazna, pomazi ju za mene, dobices svoje kad te razvalim kad se vidimo... ( sa /bez da prostis, svejedno mi je) ali ne, ono se jebote jebucka na poslu, i to preko stola, uz vrata, prozore pocece i po lusterima skakati...
i 
...na obicni "sms dirty talk "jedva da isti mogu odreagovati, mmm ah, uh sta sad zelis da ti radim, je li dovoljno vlazna, pomazi ju za mene, dobices svoje kad te razvalim kad se vidimo... ( sa /bez da prostis, svejedno mi je) ali ne, ono se jebote jebucka na poslu, i to preko stola, uz vrata, prozore pocece i po lusterima skakati...
-
KIseljak12
#182 Re: SEX na radnom mjestu
ho oponopono wrote:...joj jebaca sve drito iskocilo iz muvija gdje se kresu po ofisu...![]()
...na obicni "sms dirty talk "jedva da isti mogu odreagovati, mmm ah, uh sta sad zelis da ti radim, je li dovoljno vlazna, pomazi ju za mene, dobices svoje kad te razvalim kad se vidimo... ( sa /bez da prostis, svejedno mi je) ali ne, ono se jebote jebucka na poslu, i to preko stola, uz vrata, prozore pocece i po lusterima skakati...i
- fatamorgana
#183 Re: SEX na radnom mjestu
Fali "počešljaj dlake",ho oponopono wrote:...joj jebaca sve drito iskocilo iz muvija gdje se kresu po ofisu...![]()
...na obicni "sms dirty talk "jedva da isti mogu odreagovati, mmm ah, uh sta sad zelis da ti radim, je li dovoljno vlazna, pomazi ju za mene, dobices svoje kad te razvalim kad se vidimo... ( sa /bez da prostis, svejedno mi je) ali ne, ono se jebote jebucka na poslu, i to preko stola, uz vrata, prozore pocece i po lusterima skakati...i
-
L u c i f e r
#184 Re: SEX na radnom mjestu
Kako došla, tako i prošla...fatamorgana wrote:Nešto mu kratko traje ta erekcija!
-
uvijekIInikadI
#185 Re: SEX na radnom mjestu
Nije imo kad co'ek ni da odjelo skine. A ni sat.
A ona ga zgombala.
Jes jes baš ona, sve je do nje.
- Dr. Kuca
#186 Re: SEX na radnom mjestu
Cuo sam da u sudovima ima dosta toga 
- sunceKOtepsija
#187 Re: SEX na radnom mjestu
a kuci zena, muz...djeca, il ako zivi osoba sama dode premorena (zavisno od prirode posla, ukoliko je neki ne zamoran posao ok moze i kod kuce) gdje ce ako ne na poslu?Ommadawn wrote:Ako ce bas ici toliko daleko da masturbiraju na radnom mjestu - onda definitivno nesto nije u redu u glavi.Sephora wrote:A koliko ima onih koji masturbiraju na radnom mjestu?![]()
![]()
-
MirtolaDas
#188 Re: SEX na radnom mjestu
Ako me intuicija ne vara, a rijetko da vara, onda ima. Kakvo ti je ba ovo pitanje?!
- Ommadawn
#189 Re: SEX na radnom mjestu
Kakav je to posao onda ako je osoba premorena kad dođe kući ali ima vremena da mastubrira na poslu?sunceKOtepsija wrote:a kuci zena, muz...djeca, il ako zivi osoba sama dode premorena (zavisno od prirode posla, ukoliko je neki ne zamoran posao ok moze i kod kuce) gdje ce ako ne na poslu?Ommadawn wrote:Ako ce bas ici toliko daleko da masturbiraju na radnom mjestu - onda definitivno nesto nije u redu u glavi.Sephora wrote:A koliko ima onih koji masturbiraju na radnom mjestu?![]()
![]()
Mogu da razumijem ljude koji imaju sex na poslu ali mastubriranje na poslu...
- spreca
#190 Re: SEX na radnom mjestu
pa gledo covjek kad kolegaOmmadawn wrote:
Kakav je to posao onda ako je osoba premorena kad dođe kući ali ima vremena da mastubrira na poslu?
Mogu da razumijem ljude koji imaju sex na poslu ali mastubriranje na poslu...
-
Dobrinja80
#191 Re: SEX na radnom mjestu
Samo da se pohvalim 
- edo_79
#192 Re: SEX na radnom mjestu
A ''u razdjeljak te ljubim'' ?fatamorgana wrote:Fali "počešljaj dlake",ho oponopono wrote:...joj jebaca sve drito iskocilo iz muvija gdje se kresu po ofisu...![]()
- sunceKOtepsija
#193 Re: SEX na radnom mjestu
Ommadawn wrote:Kakav je to posao onda ako je osoba premorena kad dođe kući ali ima vremena da mastubrira na poslu?sunceKOtepsija wrote:a kuci zena, muz...djeca, il ako zivi osoba sama dode premorena (zavisno od prirode posla, ukoliko je neki ne zamoran posao ok moze i kod kuce) gdje ce ako ne na poslu?Ommadawn wrote:
Ako ce bas ici toliko daleko da masturbiraju na radnom mjestu - onda definitivno nesto nije u redu u glavi.