Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
berenice wrote:Ne valja ovo - dizu prasinu... samo mozda za ribanje balkona ili ispredkuce... ljeti, kad potopis cement, pa se stvori onaj miris... uzgred budi receno, tema vam je totalni propalitet.
Rekao sam ja da će se svesti na sise i guzice.
A i vi dame baš ne pomažete.
Malko ozbilje, to što me privlači može se svesti na par riječi - ljubav. Prava, ne neki privid, gluma po potrebi i muljaža sa interesom. Ali to pronaći i zadržati ...
Uzalud vam trud sviraci, kad imate ovih vasih, sto vam kvare prosjek. Znam ja - sve OK.
berenice wrote:Ne valja ovo - dizu prasinu... samo mozda za ribanje balkona ili ispredkuce... ljeti, kad potopis cement, pa se stvori onaj miris... uzgred budi receno, tema vam je totalni propalitet.
Rekao sam ja da će se svesti na sise i guzice.
A i vi dame baš ne pomažete.
Malko ozbilje, to što me privlači može se svesti na par riječi - ljubav. Prava, ne neki privid, gluma po potrebi i muljaža sa interesom. Ali to pronaći i zadržati ...
Uzalud vam trud sviraci, kad imate ovih vasih, sto vam kvare prosjek. Znam ja - sve OK.
Mene lično privlači djevojka koja je o sebi pri sebi, s kojom se može lijepo progovoriti na bilo koju temu i koja ne para nosom oblake, niti ima razmišljanje tipa ''Ja sam Hurema i bez Sulje Veličanstvenog ili u najmanju ruku Ezela nemaš šeMse kod mene'' ili ''vid te bolan kakav si pa ja sam za tebe sto miliona svjetlosnih godina daleko kokuze jedan, a pišne svaki put kad neki seljök iz dijaspore, koji se fura na Džastin Bibera, dojde sa rentanim mercedesom, avdijem il bemveom, pušća Sinana Sakića, Stoju ili Janu, napije se ko stoka, i ima pristup tipa ''joj mala što se ti meni sviđaš, hoš da ja se ja i ti farenujemo koji krug po čaršiji pa da idemo đe šta pojest i popit''......