Hajd malo odvadi neke lične stvari vezane za klub. Jbg ti si prvi spočitavao da su neki ovdje bili pro Sušić samo radi kluba sada možel se reći da si ti kontra Meše samo radi kluba (nekog njegovog odnosa prema Želji). Ne ulazim u to da li je taj odnos ok ili ne i iskreno potpuno je svejedno kada je u pitanju repka.BHF_Manijak wrote:Don't like. Sretno ipak Mehmedu, ali da Bog da...
Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Korisničkoime
#176 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
-
palermo
#177 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ma Meša je svima nekako najprihvatljivije rješenje, men se čini da je bilo ko drugi izabran, sad bise ovdje pičkaralo
, nadati se da se pokaže da je i najbolje......
Ja i ne sumnjam u Mešu, ali trebat će mu i sreće.....kakav god da si trener, ako se nastavi ova serija Džekinih povreda, i još neko nek se pridružiu ,najebali smo..sa nama iMeša, ni kriv ni dužan
Ja i ne sumnjam u Mešu, ali trebat će mu i sreće.....kakav god da si trener, ako se nastavi ova serija Džekinih povreda, i još neko nek se pridružiu ,najebali smo..sa nama iMeša, ni kriv ni dužan
- spree
#178 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
tacno covjeku nekako toplo oko srca kad mesa kaze da mu je ovo najvece postignuce u karijeri. bas se vidi da mu je pravo drago i da mu je bas stalo. srneca ledja to nikada ne bi rekao, a ni vecina ovih kandidata sad. po prvi put imam pravo dobar predosjecaj da ce u i oko reprezentacije sve funkcionisati, da ce igrati najbolji i da ce se skautirati igraci. do sada kao selektor jedino je cmar ciro nesto strucnosti imao (ili ako nista motivacije je unosio), ostalo ne zna se ko je gori bio. 11 diletanata nas je do sada vodilo, tako da treba biti presretan gdje smo sad.
- BHF_Manijak
#179 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Pa ne krijem da mi je, nakon sto su Halilhodzic i Bajevic otkazali, Amar bio prvi izbor. Ne jer je Zeljovac, ma koliko mi ti to sad nevjerovao, i Mesa je Zeljovac, vec sto mislim da bi bio u stanu vise od Mese ili faruka napraviti.emigrazione wrote:ejs, a nadao se trecemRek'o sam ja odmah na pocetku, da ce za mene korak naprijed biti samo Vaha il Dusko
O tom po tom, neka preuzmu on ili Sergej U21, dosta im za pocetak.
@Korisnickoime, vrijeme ce pokazati. Ne ocekujem mnogo od Mese.
- and
#180 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
pa nadamo se da će proširiti ekipu na deficitarnim pozicijama i da nećemo igrati bez napadača.a ti neki igrači možda iskoriste priliku kao nekad džeko kad je kao relativno nepoznat i nedokazan igrač turcima zabio golčinu na koševu.
- Država
#181 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ima li Meša bratića koji negdje igra fudbal?

- and
#182 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
ne znam za familiju,al prcića je doveo u sošoDržava wrote:Ima li Meša bratića koji negdje igra fudbal?
- Zmijuga loma
#183 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Cijenjeno forumsko pučanstvo haman jednoglasno potvrđuje izbor. Ko bi rekao. 
-
Korisničkoime
#184 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Zašto. Uvijek sam cijenio tvoje mišljenje ali samo tek tako bez nekog argumenta ne znam šta drugo reći nego da je duboko subjektivno i vođeno pogrešnim motivima ili prosto osjećajima. Možda si negdje već obrazložio to mišljenje ali mi je promaklo oprosti jbg ne stigne se sve pročitati.BHF_Manijak wrote:Pa ne krijem da mi je, nakon sto su Halilhodzic i Bajevic otkazali, Amar bio prvi izbor. Ne jer je Zeljovac, ma koliko mi ti to sad nevjerovao, i Mesa je Zeljovac, vec sto mislim da bi bio u stanu vise od Mese ili faruka napraviti.emigrazione wrote:ejs, a nadao se trecemRek'o sam ja odmah na pocetku, da ce za mene korak naprijed biti samo Vaha il Dusko
O tom po tom, neka preuzmu on ili Sergej U21, dosta im za pocetak.
@Korisnickoime, vrijeme ce pokazati. Ne ocekujem mnogo od Mese.
- sargon
#185 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
"Kad je ono Željo igro sa Hajdukom 82', sjećaš se kad je frka ono bila, kad je Meša ono u 84 minutu zapuco glavom, kad je otišo ovaj na ovu stranu, ono poslije Grabinog centaršuta, ja sam reko Meša će se zvat selektor i Bog..." 
- emigrazione
#186 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
plakat cemo mi za ovim vremenima ja vam kazem, i to jako dugoSafet Sušić 50 23 9 18 83:60
-
Paul F.
#187 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Sretno Meša. A ako se neki sudija usudi da nas opet pokrade, ne bih mu u koži bio 
- limeni
#188 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
drago mi je za mesu jer je dobar igrac bio i neko je ime u svijetu fudbala, jako dobar covjek i nadam se dobar takticar.
od ovih ostalih kandidata amar osim nije los izbor ali je lud i malo seljackast,
milan rajevac nema volje da doruckuje a ne da vodi bitku sa pjanicem i dzekom,
igor stimac je glup frajer nek izdaje one brodice po makarskoj to mu je domet,
sergej barbarez dobar izbor ali nema iskustva,
blaz sliskovic i faruk su vec imali sansu i njihovo je proslo.
mesha ima veliki i tezak zadatak jer valja stici ove majmune sa ostrva i one sa istoka.
vjerovatno je bolji takticar od papeta, zna bolje motivisati igrace i postaviti ekipu sa lijevom bekom.
ipak idemo na bolje sa selektorima, prije smo imali musovica, dajdzu i onog dragoslava smajlovica a danas ipak mesha.
narocito ce biti tesko stici na ep jer je forma nasih igraca mizerna.
mujdza, salihovic zaboravili igrati lopte, vedad ibisevic je zabio u prosinjcu 2014 za vfb, edin dzeko se povredi opet iako on nikada nije bio igrac od povreda, izet meda ne moze u mizernom werderu..
ima posla ali srecom ima i vremena da jos bolje upozna nasu ekipu i nekako mislim da ce nas mesha izvuci iz govana.
od ovih ostalih kandidata amar osim nije los izbor ali je lud i malo seljackast,
milan rajevac nema volje da doruckuje a ne da vodi bitku sa pjanicem i dzekom,
igor stimac je glup frajer nek izdaje one brodice po makarskoj to mu je domet,
sergej barbarez dobar izbor ali nema iskustva,
blaz sliskovic i faruk su vec imali sansu i njihovo je proslo.
mesha ima veliki i tezak zadatak jer valja stici ove majmune sa ostrva i one sa istoka.
vjerovatno je bolji takticar od papeta, zna bolje motivisati igrace i postaviti ekipu sa lijevom bekom.
ipak idemo na bolje sa selektorima, prije smo imali musovica, dajdzu i onog dragoslava smajlovica a danas ipak mesha.
narocito ce biti tesko stici na ep jer je forma nasih igraca mizerna.
mujdza, salihovic zaboravili igrati lopte, vedad ibisevic je zabio u prosinjcu 2014 za vfb, edin dzeko se povredi opet iako on nikada nije bio igrac od povreda, izet meda ne moze u mizernom werderu..
ima posla ali srecom ima i vremena da jos bolje upozna nasu ekipu i nekako mislim da ce nas mesha izvuci iz govana.
-
north
#189 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
@BHF, oko mnoga čega se slažemo, osim jednog, ali to je na drugoj temi
, ali volio da nam malo elaboriraš svoj skepticizam i činjenicu da nisi nikako za njega....Ako je samo zbog Želje, mada ne znam šta se i tu imao mnogo zamjeriti, ni prvi ni zadnji od mnogobrojnih bivših igrača Želje i Sarajeva koji se nije baš pretrgao za svoj klub gdje je igrao, dakle ako je samo zbog toga onda nisi do kraja fer, jer šta smo mi trebali za Papeta trebali reć kad je tek dolazio, pa taj Sarajevu ni razglednice nije poslao, a kamoli neku konkretnu pomoć za klub, barem ja nisam upoznat oko toga...ako su drugi razlozi, a jedini pravi razlozi trebaju biti stručne prirode onda da vidimo po čemu je toliko lošiji od ostalih kandidata..Koji su to kriteriji koji njega izbacuju kao relevantnog od ostalih? Što više o ovome mislim, sve mi se čini da je ovo jedini logičan izbor bio, i u čudu sam da savez nije tolik pogriješio a znamo kakvih mamlaza tamo sjedi.... Stranci su se otpočetka odbijali, jer neki su preskupi, ali glavni argument je bio kako oni ne mogu shvatiti naš mentalitet i posvetiti se ko što bi neko naš...kad uzmeš da su srbe trenirali Advokat i onaj španac a obrulaki se onda vidiš da ni strano trenersko ime nije garancija za uspjeh..Vaha i Bajević nas odmah odjebali, tako da njih nikako ne treba ni spominjati, ko su ostali: Barbarez toliko ispričano oko njega on nema još šta da traži na ovakvoj poziciji, ublehaši poput Sliškovića i Štimca, Šener, Glavaš, Okuka....Ostaju još jedino Rajevac koji je eto ko bio itekako ozbiljan kandidat i jedini pravi protukandidat.... i Amar....ah da, i Faruk koji je lošija opcija od Meše....U čemu je greška u izboru Meše ako činjenice da pokazuju da faktički i nisi imao puno boljeg izbora, bolje reći nikakvog?
Ako nešto znaš oko njega što ga treba eliminisati kao pravog, podijeli sa nama ako nije državna tajna, jer ja fakat to ne vidim u ovom momentu..a naravno rezultati će sve pokazati kad se podvuče crta..
Ako nešto znaš oko njega što ga treba eliminisati kao pravog, podijeli sa nama ako nije državna tajna, jer ja fakat to ne vidim u ovom momentu..a naravno rezultati će sve pokazati kad se podvuče crta..
Last edited by north on 13/12/2014 22:42, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#190 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Moze biti i da je suvise subjektivno. Rekoh u toj trci Amar - Faruk - Mesa, preferirao sam Amara, al' eto. Vrijeme ce pokazati jesam li u pravu ili ne.Korisničkoime wrote: Zašto. Uvijek sam cijenio tvoje mišljenje ali samo tek tako bez nekog argumenta ne znam šta drugo reći nego da je duboko subjektivno i vođeno pogrešnim motivima ili prosto osjećajima. Možda si negdje već obrazložio to mišljenje ali mi je promaklo oprosti jbg ne stigne se sve pročitati.
- Magarece_godine
#191 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Samo je jedno sigurno, poslije prvog kiksa dosadašnju ulogu "pljuvača Safeta koji su uglavnom navijači Želje" preuzet će određenio dio navijača većeg i boljeg sarajevkog kluba

- emigrazione
#192 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Vjerovatno, nazalost ovaj grad je zahvaljujuci domorocima iz kojekakvih pripizdina postao gori od Beograda...Magarece_godine wrote:Samo je jedno sigurno, poslije prvog kiksa dosadašnju ulogu "pljuvača Safeta koji su uglavnom navijači Želje" preuzet će određenio dio navijača većeg i boljeg sarajevkog kluba![]()
![]()
Mesa je bio moj idol kao i Safet, kada bih mu izmisljao nekakve nadimke popisho bih sam sebe
- bach
#193 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Zvaće se Safet
Zvaće se Meša...
Zvaće se Meša...
Last edited by bach on 13/12/2014 23:04, edited 1 time in total.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#194 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Dolazi Safet za selektora i kaze:
Ovo smatram odakocnom daskom u svojoj buducoj karijeri.
Dolazi Mesa za selektora i kaze:
Ovo mi je najveci uspjeh i priznanje u karijeri.
I ovo dosta govori.
Ovo smatram odakocnom daskom u svojoj buducoj karijeri.
Dolazi Mesa za selektora i kaze:
Ovo mi je najveci uspjeh i priznanje u karijeri.
I ovo dosta govori.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#195 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Isto mislim i za sebe,iako sam iz drugog tabora.emigrazione wrote:Vjerovatno, nazalost ovaj grad je zahvaljujuci domorocima iz kojekakvih pripizdina postao gori od Beograda...Magarece_godine wrote:Samo je jedno sigurno, poslije prvog kiksa dosadašnju ulogu "pljuvača Safeta koji su uglavnom navijači Želje" preuzet će određenio dio navijača većeg i boljeg sarajevkog kluba![]()
![]()
Mesa je bio moj idol kao i Safet, kada bih mu izmisljao nekakve nadimke popisho bih sam sebe
To su idoli uz koje sam odrastao.
- duminjo
#196 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Od ovih sto su na kraju ostali, skoro mi je bilo svedno koji ce biti izabran. Samo se nadam da ce igrati igrači koji to i zaslužuju a ne neki po amidzama, strankama, agencijama i pi*** materinama. I još bi bilo poželjno nekad neke stvari rjesavati medjusobno u 4 oka a ne pljuvanjem preko medija.
Kako god, gore ne može od prethodnog. Sretno
Kako god, gore ne može od prethodnog. Sretno
-
todd_smith
#197 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
neka vala, da meni tu etiketu skines, malo je ti sada pronosajBHF_Manijak wrote:Rek'o sam ja odmah na pocetku, da ce za mene korak naprijed biti samo Vaha il Dusko, ovako sve je to tapkanje u mjestu.Mustang1 wrote:Jebo ga ti .. Ti uvijek sa svim nezadovoljanBHF_Manijak wrote:Don't like. Sretno ipak Mehmedu, ali da Bog da...Daj malo pozitive sta ti je
![]()
Znam, znam - ispadam mrgud!
- BHF_Manijak
#198 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Da ne citiram sve, povelik ti je post.north wrote:...
Nemam dakle nikakav poseban argument da nisam za Mesu, osim sto smatram da nije neko aman rjesenje, kao ni Hadzibegic ili Amar. Eh kad su vec sva trojica " 'nako", onda sam volio da je Osim dosao.
A da ima sad nesto posebno, kako ti rece nesto sto ga posebno eliminra, drzavna tajna i to, nema fakat.
- Edin H.
- and
#200 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
e onda mi te žao.probaj sad sa sitijem,oni će igrati taj lijepi za oko fudbal bez napadača ili sačekaj da pape nađe klubPaul F. wrote:Meni lično je najbitnija dobra igra. Bodovi zavise i od sreće. Kad bi me samo bodovi zanimali ne bih ni gledao utakmice. Rezultati izađu u novinama ...and wrote:koliko bodova?Paul F. wrote: Belgija, Argentina, Meksiko.