Otto Skorzeny wrote:Ne nego crnooke insane ! Onako crne kose da su manje rastom i da se znaju smijat i tugovat i dijelit sve u zivotu . Bez obzira dobro ili lose .
uhhh
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Otto Skorzeny wrote:Ne nego crnooke insane ! Onako crne kose da su manje rastom i da se znaju smijat i tugovat i dijelit sve u zivotu . Bez obzira dobro ili lose .
haha, ma znam jednu takvu .. originalOtto Skorzeny wrote:HadiRa wrote:Otto Skorzeny wrote:Ne nego crnooke insane ! Onako crne kose da su manje rastom i da se znaju smijat i tugovat i dijelit sve u zivotu . Bez obzira dobro ili lose .
uhhh![]()
Sto ba uhhhh? Skroman sam ja momak !
nisam ja, ako si na to pomislioOtto Skorzeny wrote:
Otto Skorzeny wrote:osjecam te pod prstima kao u snu njeznu i svilenu kako kozom svojom palis plamen u meni. sapuces da volis me nebo je blisko nikad blize skriveno uz osmjeh predivni tvoj kad sapnes da moja si. zuboris kao stih carobna klizis kroz prste divna i daleka al ipak moja .moja ljubav moja bol moja svila bliska i draga samo srcu mom. i malen pod zvjezdama opijen ljubavlju tvojom znam da imam samo jednu ljubav tebe i samo jedan dom u srcu velikom tvom
Otto Skorzeny wrote:Ne nema razloga za tugu , ovo gore sto sam napisao nastavak je tvoje recenice . Pjesnicka konotacijaruzavjetrova wrote:
hvala ti, ruzavjetrovaruzavjetrova wrote:Prelijepo HadiRa
Otto Skorzeny wrote:A san nismo odsanjali
prekrila ga koprena tuge i boli . Negdje na pola puta suze i bol .
Srca sto u tisini zovu se se i opet besana noc bez kraja .
Samoca i trnje na stazi kojom smo isli prema sreci i ostali kao dva kipa od soli .
Sreca je nestala pobrisana rijecima . Nedosanjani zagrljaji , tuga i grc boli . Umjesto poljubaca suze . Tisina ,tama i bol i sapat kako sam volio tebe.
Otto Skorzeny wrote:Gdje si sad kad bol gusi me ?
Gdje su sada rijeci velike ruka ispruzena ?
Gdje si sad dok bujica me prema kraju nosi , dok suze brisu osmijeha ?
Gdje si sad kada krv izlazi iz tijela koje ide prema svom kraju ?
Gdje si sad dok po sobi leze razbijeni komadici srca koje voljelo te ?
Gdje si , gdje su snovi i obecanja ?
Gdje su rijeci volim te , moj si ?
Gdje si dok tupi eho sobe vraca ima tvoje kad ga u grcu zovem?
Gdje si dok oci se sklapaju na kraju puta mog?
Gdje si dok umirem sanjajuci zagrljaj tvoj ?
Gdje si i dali ti bar na pamet padnem ? Dali ti suza u oko zaiskri od moje boli ?
Gdje si prelijepi andjele tuge i srece moje ?
Gdje si jer jos uvijek volim te !
hvala Sara :*SaraFina wrote:Hadira i Otto
Otto Skorzeny wrote:HadiRa wrote:jao , kad si ga vec uspio kopirati
ja promijenih.. taj mi nekako tuzan
dan mi je danas takav