... vidjeću te brzi kako voziš.klixoris wrote:Gdje? U onu vasu coperasku kafanu (Johnny) ?Ramzess Veliki wrote: Kad ćeš ba na kahvu navratiti?![]()
Prebrz sam ja za te sredine![]()
Koje su najbolje godine?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#176 Re: Koje su najbolje godine?
- sheilak
#177 Re: Koje su najbolje godine?
ajoj.Eurosa wrote:
Iskreno Sheilak i nije, zasto bi? Ali sam se malo iznenadila da si ti pristala "prenijeti" je. Ali nije ni to do tebe, jbg, ja vazda ljude gledam kroz ruzicasto![]()
Jos jednom da ponovim: klixo meni nije svako.I jako sam ponosna sto nekog kao sto je on imam za Prijatelja. To sto se respo(ili cak i ti, ja sad ne znam niti ti ista vise vjerujem) osjeca indiferentnim spram njega, osjeca se s pravom, pa je onda i malo gorcine za ocekivati.
Dovidjenja i prijatno.![]()
Potpis i pecat!
a ja se fakat ne osjecam indiferentnom spram klixe
- klixoris
#178 Re: Koje su najbolje godine?
Pitaj Senada vulkanizera, on mi gume mijenjaRamzess Veliki wrote: ... vidjeću te brzi kako voziš.
- sheilak
#179 Re: Koje su najbolje godine?
dakle, jos jednom. u slucaju da se ponasam drugacije no dosad, da citiram samu sebeklixoris wrote:
Za ostale koji jos uvijek nisu skontali, kada na kraju Sheilinog posta vidite "(r)", to je Respo a ne Sheila.
Da ne nalijepite curu bezveze ako respo sta u medjuvremenu zakuha pod njenim imenom
- sheilak
#180 Re: Koje su najbolje godine?
ahaa. puste tlapnje starije gospode.Ramzess Veliki wrote:Ja samo pričam kako jeste ... skoro mi poznanica zaglavinja u romantičnoj vezi, njoj 35, njemu 50 , i objašnjava mi da on čuda radi u krevetu, zaljubila se i ne pušta ga, svaki mu dan ode u stan i kuha, pere prozore ...Eurosa wrote:parappa wrote: a sto mislim da muskarac od 66 nije dovoljno dobar za zenu od 40?
ozbiljno pitanje
Ne znam ja nistapa bolan ne bio on jednom nogom u grobu a ona u najboljim godinama(sudeci po misljenju Rame i starijih forumasa bar) , ili kako kazu sto je njega proslo-nju je snaslo...
nikad vise stariji, pogotovo ne toliko. cak i kad je na pocetku 40tih/krajem 30tih, ne dao Bog nikom. (bivsi stariji 13 god.) mladje uvijek sladje.
eurosa je u pravu.
Last edited by sheilak on 04/12/2014 09:56, edited 1 time in total.
- klixoris
#181 Re: Koje su najbolje godine?
E kad je tako, moras to dokazati sa par tura pivasheilak wrote:
a ja se fakat ne osjecam indiferentnom spram klixehahahha vec mi je, naprotiv, jako drag
(a mislim da si htjela upotrijebit rijec inferioran, al hajd ok sad
)
- sheilak
#182 Re: Koje su najbolje godine?
Jokericious wrote:
Respo ljudino ako si otjerao shejlu sa foruma veliko ti hvala.
jokericious, rekla sam ti vec, malo si se previse fixirao na mene. plasis me pomalo.
- sheilak
#183 Re: Koje su najbolje godine?
joj, pa znas da je tako.klixoris wrote:E kad je tako, moras to dokazati sa par tura pivasheilak wrote:
a ja se fakat ne osjecam indiferentnom spram klixehahahha vec mi je, naprotiv, jako drag
)
Trebao bi izletiti malo u subotu, pa cu vjerovatno svratiti do under-a
-
prog321
#184 Re: Koje su najbolje godine?
To je u redu ako je on 50 a ona 35. Ali da je obratno, vec bi bilo bolesno.Ramzess Veliki wrote: Ja samo pričam kako jeste ... skoro mi poznanica zaglavinja u romantičnoj vezi, njoj 35, njemu 50 , i objašnjava mi da on čuda radi u krevetu, zaljubila se i ne pušta ga, svaki mu dan ode u stan i kuha, pere prozore ...
- klixoris
#185 Re: Koje su najbolje godine?
U subotu vjerovatno. U underu sam uglavnom kod sanka.sheilak wrote:joj, pa znas da je tako.klixoris wrote:E kad je tako, moras to dokazati sa par tura pivasheilak wrote:
)
Trebao bi izletiti malo u subotu, pa cu vjerovatno svratiti do under-a
![]()
a moze super, javi kad. bit cemo tu. nagovorit cu i pashu.
i castim svakako.
- sheilak
- Ramzess Veliki
#187 Re: Koje su najbolje godine?
Pusti to ima Bradina i one krivine.klixoris wrote:Pitaj Senada vulkanizera, on mi gume mijenjaRamzess Veliki wrote: ... vidjeću te brzi kako voziš.
Imaćeš prednost lakše mašine i bolje gume jer sam izbacio Pirelli Diablo i prešao na Pirelli Angel.
- klixoris
#188 Re: Koje su najbolje godine?
Sezone ni na vidiku, izazivas na dvoboj, a vec si se poceo vaditi na gume, razlike u tezini... c c cRamzess Veliki wrote: Pusti to ima Bradina i one krivine.![]()
Imaćeš prednost lakše mašine i bolje gume jer sam izbacio Pirelli Diablo i prešao na Pirelli Angel.
Vec ja vidim da te nema ni na mapi
-
bang and blame
#189 Re: Koje su najbolje godine?
Ne vozite brže, nego što vaš anđeo čuvar letiklixoris wrote:Sezone ni na vidiku, izazivas na dvoboj, a vec si se poceo vaditi na gume, razlike u tezini... c c cRamzess Veliki wrote: Pusti to ima Bradina i one krivine.![]()
Imaćeš prednost lakše mašine i bolje gume jer sam izbacio Pirelli Diablo i prešao na Pirelli Angel.![]()
![]()
Vec ja vidim da te nema ni na mapiAl' nema veze, mozes platit pivu i meso kod Gojka
-
Jokericious
#190 Re: Koje su najbolje godine?
Kad me nerviras. Ne mogu protiv prirode.sheilak wrote:Jokericious wrote:
hahahhahh
jokericious, rekla sam ti vec, malo si se previse fixirao na mene. plasis me pomalo.
Ne rece koliko godina imas?
-
bang and blame
#191 Re: Koje su najbolje godine?
Koliko mora da ima, @Joki? Bar deset manje, jel' deJokericious wrote:Kad me nerviras. Ne mogu protiv prirode.sheilak wrote:Jokericious wrote:
hahahhahh
jokericious, rekla sam ti vec, malo si se previse fixirao na mene. plasis me pomalo.![]()
-
Jokericious
#192 Re: Koje su najbolje godine?
Ma pitam jer bas nezrelo razmislja a mislim da je ipak malo starija. Prica joj ko kod neke tinejdzerke.
Inace meni onaj grafik postavljeni odgovara. Cetvrti srednje idealno.
Inace meni onaj grafik postavljeni odgovara. Cetvrti srednje idealno.
- Ramzess Veliki
#193 Re: Koje su najbolje godine?
Ne vadim se neg' ti napominjem da ti bude veća sramota.klixoris wrote:Sezone ni na vidiku, izazivas na dvoboj, a vec si se poceo vaditi na gume, razlike u tezini... c c cRamzess Veliki wrote: Pusti to ima Bradina i one krivine.![]()
Imaćeš prednost lakše mašine i bolje gume jer sam izbacio Pirelli Diablo i prešao na Pirelli Angel.![]()
![]()
Vec ja vidim da te nema ni na mapiAl' nema veze, mozes platit pivu i meso kod Gojka
- kritichar
#194 Re: Koje su najbolje godine?
boli vas briga za Južni tok
-
bang and blame
#195 Re: Koje su najbolje godine?
Pa, za juzni tok, rusi su rekli srbijancima -jok!kritichar wrote:boli vas briga za Južni tok
- kritichar
#196 Re: Koje su najbolje godine?
i vas boli briga, ovdje ste raspleli priču oko očuvanostibang and blame wrote:Pa, za juzni tok, rusi su rekli srbijancima -jok!kritichar wrote:boli vas briga za Južni tok
- sheilak
#197 Re: Koje su najbolje godine?
Rekoh ti 21cmJokericious wrote:Kad me nerviras. Ne mogu protiv prirode.sheilak wrote:IJokericious wrote:
hahahhahh
jokericious, rekla sam ti vec, malo si se previse fixirao na mene. plasis me pomalo.![]()
- kritichar
#198 Re: Koje su najbolje godine?
milo ti?sherbett wrote:bome, meni nije svejedno!kritichar wrote:boli vas briga za Južni tok
- kritichar
#199 Re: Koje su najbolje godine?
ko zna o čemu ti misliš
cccc
cccc
-
almir90
#200 Re: Koje su najbolje godine?
Meni svi govore da su ove moje godine najbolje, a ja razbijam glavu kako riješiti financije, posao, kuću, volan, osijedi jbte.