Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
-
zelenjava
#176 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Jebe mi se za gusle, četničke pjesme su četničke pjesme da ih na violini odsviraš-
- Creasy
#177 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Podkovka wrote:Na stranu navijaci ali malo previse ovdje bacate izmet na Crvenu Zvezdu, ne samo srpski, nego i najveci ex yu fudbalski klub, a bogami i sire.
Samo da znate da bacate izmet na svjetskog i evropskog sampiona. Jedinog osvajaca lige sampiona iz jugoistocne evrope pored Steaue.
Navijaci najveceg kluba na Balkanu kakvi god bili, su definicija, pojam za bilo koju drugu navijacku grupu. Proglaseni su za jednu od najvecih navijackih grupa na svijetu.
Vi to gledate kroz prizmu : "a ha, oni imaju podgrupu zove se cetnici, svi su oni gamad." Cetnici su za vas losi. Skroz u redu. Psihopata na tribinama ima, ali morate znati da 90% delija veze sa cetnicima nema. Pocev od toga da ne znaju nista od njima..
Ovo je Crvena Zvezda, a ne neki tamo budalas Bogdanov. Ovo je Crvena Zvezda, a ne neki napaljeni klinac koji pise o srebrenici na fejsbuku. Na ovoj utakmici je bilo 85 000 ljudi, bio je tamo i moj tata. Na kraju utakmice nije mogao doci sebi, spustio se na stolicu i sjedio dok se Marakana praznila. Sjedio je nepomicno na stolici dok redari nisu rekli da mora ici, jer u tom trenutku nije bio svjestan kakav je uspjeh najveci balkanski klub napravio.
Tetak mi je bio u Bariju na finalu lige sampiona i kaze da je su penali nista u usporedbi sa utakmicom polufinala protiv Bajerna.
A kako misliš da neko ko je iz Žepe ili ko je 1995.+ godište može znati šta je CRVENA ZVEZDA? Na ovoj temi su većinom balavurdija iz HZ i Manijaka (uglavnom srednja škola) i još par ratnih vojnih invalida koji liječe frustracije jer je ubijen Srbin.
Ne krivim njih, već moderatora koji dozvoljava ovo urnisanje po mrtvom čovjeku, a temu o svjetskom i evropskom šampionu je zaključao.
- Creasy
#178 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Velkoski wrote:Сисај Звездо!
Zna se ko je vazda sisao.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#179 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Mnogo važnija tekma, majstore iz Vojkovića
-
smijesni_ste
#180 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Niko nije ni rekao da treba podržavati CZ niti da njihovi navijači nisu dobrim dijelom takvi kakvi su.
Ovdje je riječ o smrdljivom Saffu koji, ničim izazvan, lažirao i plasirao onu montažu kako bi ljudi zakrvili. Također su pozivali na linč kad je bila ona queer izložba sada već davne 2008, a znamo kako se sve završilo.
Jednom riječju, fuj.
Ovdje je riječ o smrdljivom Saffu koji, ničim izazvan, lažirao i plasirao onu montažu kako bi ljudi zakrvili. Također su pozivali na linč kad je bila ona queer izložba sada već davne 2008, a znamo kako se sve završilo.
Jednom riječju, fuj.
-
Mohamad Sissoko
#181 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Ono kad kritikuješ ponašanje večine navijača Zvezde i njihovu ideologiju a neki ti odgovore sa slikom trofeja, kao kad kritikuješ Musolinija i ideologiju oko njega a neko ti postavi slike kako je Italija bila dva puta svjetski prvak za njegovog doba. 
- Creasy
#182 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
escobar__ wrote:Pičkice i jesu. Jedino pičkice siluju žene, ubijaju ih, ubijaju djecu, stare i iznemogle, žive ih spaljuju i sl... Pičketine fašističke. Kako me samo iznervira baliluk srbofila iz tuzlanskih Fukara, pu!Sezam wrote:od 1991, taj govnarski klub je nista drugo do leglo fasistickih primitivnih govana, i kao takav je bio rasadnik koljaca, lopova i silovatelja, preko Arkanovih Tigrova do ostalih velikosrpskih paravojnih grupacija. dakle, svako ko poslije 1991 navija za to govno od kluba nije nista drugo do fasisticko smece i boli me racku sto im se desavaju sranja.
samo mi ovo kmecanje ne ide u glavu, kurce se, stalno isticu da su jedni od najjacih u svijetu, a kad nalete na gore od sebe, placu ko pickice. Tipican mentalitet siledzije.
Sad tek vidim da su Tuzlaci gospoda za Sarajlije, odnosno ono što se danas naziva Sarajlijama, pošto ih je u SA ostalo 15%...
-
Breathless
#183 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Te iz Zepe su upravo klali, ubijali i protjerivali drugari ovog kojeg vi oplakujete i pokusavate nam nametnuti obavezu da i mi ronimo suze za takvim personama od cijih rijeci i djela su mnogi do sada stradali. U Srebrenici koja ultrafasistickoj skupini ciji je ubijeni bio pripadnik ne silazi s usana, stradali su i brojni Zepljaci, od cega veliki broj nih maloljetnih, a mnogima jos traze koscice.Creasy wrote:A kako misliš da neko ko je iz Žepe ili ko je 1995.+ godište može znati šta je CRVENA ZVEZDA? Na ovoj temi su većinom balavurdija iz HZ i Manijaka (uglavnom srednja škola) i još par ratnih vojnih invalida koji liječe frustracije jer je ubijen Srbin.
Ne krivim njih, već moderatora koji dozvoljava ovo urnisanje po mrtvom čovjeku, a temu o svjetskom i evropskom šampionu je zaključao.
I niko ovdje ne urinise, vec salonise, a to nece proci.
-
pashasolidni
#184 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
zna se ko je vazda griiisiii bioCreasy wrote:Velkoski wrote:Сисај Звездо!
Zna se ko je vazda sisao.
-
Enticer
#185 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Ne znam sto se ovolika paznja poklanja ovom slucaju. U svijetu svaki dan pogine/strada puno poznatijih i mozda boljih osoba pa se te vijesti preskacu.
- Creasy
#186 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Podkovka wrote:Svaka cast navijacima Cedevite!
Ko hoce da gleda Zvezdu uzivo ima link..
To ti je kulturan narod, a ne ko ova marva ovde. Ovo samo treba dobro tući...
-
Breathless
#187 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Naravno!Ovaj lik nije ni po cemu zasluzio da se o njemu ovdje raspravlja, a jos manje da se za njim zaluje, tako da ne vidim svrhu otvaranja ove teme, izuzev ako joj nije svrha salonašenje samo po sebi.Enticer wrote:Ne znam sto se ovolika paznja poklanja ovom slucaju. U svijetu svaki dan pogine/strada puno poznatijih i mozda boljih osoba pa se te vijesti preskacu.
- Creasy
#188 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Breathless wrote:Te iz Zepe su upravo klali, ubijali i protjerivali drugari ovog kojeg vi oplakujete i pokusavate nam nametnuti obavezu da i mi ronimo suze za takvim personama od cijih rijeci i djela su mnogi do sada stradali. U Srebrenici koja ultrafasistickoj skupini ciji je ubijeni bio pripadnik ne silazi s usana, stradali su i brojni Zepljaci, od cega veliki broj nih maloljetnih, a mnogima jos traze koscice.Creasy wrote:A kako misliš da neko ko je iz Žepe ili ko je 1995.+ godište može znati šta je CRVENA ZVEZDA? Na ovoj temi su većinom balavurdija iz HZ i Manijaka (uglavnom srednja škola) i još par ratnih vojnih invalida koji liječe frustracije jer je ubijen Srbin.
I niko ovdje ne urinise, vec salonise, a to nece proci.
Da, pokojni Marko i njegova generacija '89. su klali i silovali po Žepi... De ba dohavizaj se čovječe!
- alanx
#189 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Prva mi je, prva mi je i posljednja zelja - Da ***, da ***, vojvodu Seselja...
-
__Phoenix__
#190 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
1. Fašisoidan si i zadojen mržnjom. Ne postoje generacije koljača.Breathless wrote:S jednom sitnom razlikom, a to je da od sargije niko ne zagide, a na guslama se stoljecima napajaju generacije i generacije koljaca, mada je upitno i koliko je ona temelj bosnjacke kulture. Nema nkakve svrhe u diskusiji, ali se Podkovka uhvatio za jednu moju rijec i otuda ovo.__Phoenix__ wrote:I šargija je temelj bošnjačke kulture pa koja je svrha tog u diskusiji?
2. Uopšte ne poznaješ kulturu Bosne i Hercegovine, šargija i narodne pjesme koje se sviraju na tome, danas popularni "kalesijski zvuci" su jedini autohtoni muzički pravac koji bošnjačka kultura gaji stoljećima.
- Creasy
#191 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Breathless wrote:Naravno!Ovaj lik nije ni po cemu zasluzio da se o njemu ovdje raspravlja, a jos manje da se za njim zaluje, tako da ne vidim svrhu otvaranja ove teme, izuzev ako joj nije svrha salonašenje samo po sebi.Enticer wrote:Ne znam sto se ovolika paznja poklanja ovom slucaju. U svijetu svaki dan pogine/strada puno poznatijih i mozda boljih osoba pa se te vijesti preskacu.
Pa svrha teme je da urnišete po mrtvom Srbinu, to je bar jasno. Pogledaj ko je otvorio temu i šta je sve nakenjao u uvodnom postu... Koji šljam jbt!
-
pashasolidni
#192 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
shta je masni,samo ti ost'o na braniku otadzbine...ccc,nikad nishta od vas chetnika
-
Enticer
#193 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Kako samo klix zadovoljno trlja ruke...drugi zaradjuju na ovim besmislenim raspravama.
-
Breathless
#194 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
A jel? Ni pismenost ovdje nije postojala, nista, a?__Phoenix__ wrote:Generacije koljaca naravno da postoje i svoje krvništvo su crpile iz epskih napjeva, jos od tamanjenja muslimana po Srbiji i Crnoj Gori, preko Sahovica, Sjenice, pa 2. svjetskog rata i Genocida o kojem je Dedijer pisao toliko toga, pa sve do Srebrenice po kojoj redovno "urinisu" oni ciji je ovaj ubijeni lik bio pripadnik".1. Fašisoidan si i zadojen mržnjom. Ne postoje generacije koljača.
2. Uopšte ne poznaješ kulturu Bosne i Hercegovine, šargija i narodne pjesme koje se sviraju na tome, danas popularni "kalesijski zvuci" su jedini autohtoni muzički pravac koji bošnjačka kultura gaji stoljećima.
Na Pale, pa tamo orgijajte.
http://www.ibar.ba/k/b/mu/2012/PrvaHistorijaMuzike.php
Last edited by Breathless on 24/11/2014 22:40, edited 1 time in total.
-
Breathless
#195 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Iskreno, zaboli me ona stvar za "mrtvim Srbinom" koji je pripadao skupini koja ne prestaje da urinise po zrtvama Genocida, a pored toga i sama je ucestvovala u njegovom izvrsenju. Za oko mi je zapalo nasilje salonaca koje ovdje pokusavaju sprovesti jos jedno silovanje koristeci se svojim uobicajenim metodama, "merhametlukom" i "sirinom".Creasy wrote:Breathless wrote:Naravno!Ovaj lik nije ni po cemu zasluzio da se o njemu ovdje raspravlja, a jos manje da se za njim zaluje, tako da ne vidim svrhu otvaranja ove teme, izuzev ako joj nije svrha salonašenje samo po sebi.Enticer wrote:Ne znam sto se ovolika paznja poklanja ovom slucaju. U svijetu svaki dan pogine/strada puno poznatijih i mozda boljih osoba pa se te vijesti preskacu.
Pa svrha teme je da urnišete po mrtvom Srbinu, to je bar jasno. Pogledaj ko je otvorio temu i šta je sve nakenjao u uvodnom postu... Koji šljam jbt!
Vjerujem da tako misle i osjecaju i ostali, izuzev salonaca, ali to tesko da ce proci.
-
Pol_Pot
#196 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Još se saberu zvezdini fanovi sa sokoca, pala i ostalih vukojebina i oni bi da digiruju. I oni iz genocidnih sredina ovde pozivaju na savjest, zašto bože ne slinimo za mrtvim četnikom. Ma može, samo recite. Evo baš odoh u wc sjetiti se svih nastradalih navijača zvezde. Žao mi je samo što nemam crveno bijeli tariguz.Breathless wrote:
Iskreno, zaboli me ona stvar za "mrtvim Srbinom" koji je pripadao skupini koja ne prestaje da urinise po zrtvama Genocida, a pored toga i sama je ucestvovala u njegovom izvrsenju. Za oko mi je zapalo nasilje salonaca koje ovdje pokusavaju sprovesti jos jedno silovanje koristeci se svojim uobicajenim metodama, "merhametlukom" i "sirinom".
Vjerujem da tako misle i osjecaju i ostali, izuzev salonaca, ali to tesko da ce proci.
-
__Phoenix__
#197 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Da te pitam za definiciju genocida sigurno bi izguglao neki irelevatni članak poput tog linka dolje, zato dečko, saberi se i ušuti.Breathless wrote:A jel? Ni pismenost ovdje nije postojala, nista, a?__Phoenix__ wrote:Generacije koljaca naravno da postoje i svoje krvništvo su crpile iz epskih napjeva, jos od tamanjenja muslimana po Srbiji i Crnoj Gori, preko Sahovica, Sjenice, pa 2. svjetskog rata i Genocida o kojem je Dedijer pisao toliko toga, pa sve do Srebrenice po kojoj redovno "urinisu" oni ciji je ovaj ubijeni lik bio pripadnik".1. Fašisoidan si i zadojen mržnjom. Ne postoje generacije koljača.
Na Pale, pa tamo orgijajte.
http://www.ibar.ba/k/b/mu/2012/PrvaHistorijaMuzike.php
-
TheMule
#198 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Nemam nista protiv Crvene Zvezde, ali imam protiv huligana koji su obicno racisticko-nacisticki-krajnje desnjacki-kriminalno-maloumno orijentisani. Trebate zaliti prave ljude -bez obzira na nacionalnost- a ne gubitnike. Jedan manje. Idemo dalje. 
- Butmiran
#199 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Hoće li ko banovati ovog creasy-a?
-
Breathless
#200 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Trazi je kod A. Miletica i V. Dedijera u knjizi "Genocid nad Muslimanima 1941-1945". Dalo bi se jos, ali i to je dovoljno da se odrzi moja teza o generacijama koljaca koji su se napajali na epskim izvorima.__Phoenix__ wrote: Da te pitam za definiciju genocida sigurno bi izguglao neki irelevatni članak poput tog linka dolje, zato dečko, saberi se i ušuti.