Bošnjacko opravdavanje ekstremizma

Locked
Stjui

#176 Re: Bošnjacko opravdavanje ekstremizma

Post by Stjui »

Nogatrans wrote:
Moj osvrt je ovdje na naziv Vehabije za koje vam ukazujem da ne postoji i da je to Izmisljen naziv da bi nastao razvrat u Islamskom svijetu i medu muslimanima. Vidimo evo i kod nas a i na u ovo forumu koliki razvrat to pravi.
postoje,postoje i to su ove sektaške glavosječe što su neki dan pohapšeni. niko vam više ne vjeruje,nit će više iko vašu stranu zagovarat poslije bugojna,osim par naivnih forumaša(jes' da je i ovo više reakcija na četničko-ustaška potpucavanja)...i u pravu ste,vidimo koji vehabije razvrat prave,g.noga.
lua

#177 Re: Bošnjacko opravdavanje ekstremizma

Post by lua »

Toffee karamela wrote: Je li ti ovo ozbiljno pišeš ili šta ?? :shock: Nije problem u jeziku dok učitelji predaju matematiku i engleski, problem nastaje kada se dođe do historije, prirode i društva i ostalih "muhanatih" predmeta koji zato idu u nekakvu specijalnu grupu predmeta.
Šta misliš kako se osjećaju ljudi koji su doživjeli pokušaj fizičkog istrebljenja kada kupe djeci udžbenik u kojem piše "da je Bosna vekovna srpska zemlja", da od sv.Save nije bilo humanijeg čovjeka od postanka svijeta, da su četnici bili oslobodilački pokret koji se borio protiv Nijemaca, a o periodu 1992-95 ili zjapi bijela rupa na hartiji ili se glorifikuje RS i njeni kreatori?

Ja sve do dolaska ljudi iz Konjević Polja pred OHR nisam ni znala da su oni prinuđeni učiti po tom nastavnom planu. Meni je to bio veći šok nego sve ostalo što se kasnije događalo.
Samo da napomenem da sve što pišem, pišem bez trunke mržnje, čisto racionalno. Obzirom da je ovo off topic neću duljiti. Meni je tužno da uopće postoji specijalna grupa predmeta. Žao mi je te djece. I također mi je žao što odrasli nisu u stanju da se normalno dogovore nego svoje nacionalno šovinističke frustracije liječe na djeci.
lua

#178 Re: Bošnjacko opravdavanje ekstremizma

Post by lua »

gepard_ wrote:
:-) :-) :-) valjda nema mjesta u masovnim grobnicima , neka saceka emir dok se isprazne .
ps bas je lijepo zivjeti u rs moracu da se preselim i zamjenim norvesku za taj raj na zemlji gdje ti niko ne jebe mater :o
Insinuiraš na ubistvo maloljetnika?
Đe si četnik?
harač

#179 Re: Bošnjacko opravdavanje ekstremizma

Post by harač »

čitam komentare: spaljivanje terorističke zastave ISIS-a je napad na islam, jer je navodno šehadet na zastavi :lol:
gepard_

#180 Re: Bošnjacko opravdavanje ekstremizma

Post by gepard_ »

Ripicipi wrote:
gepard_ wrote:kada si vec online mogao si mi odgovoriti na pitanje sta se pravis mutav
Vidis, dok ja svako malo idem na Kovace na mezar ocu koji je dao zivot za ovu zemlju, tebi ostaje da iz dijaspore ili odakle vec naprdjujes to sto naprdjujes.
Najgori ste vi koji ili veze nemate sta je rat, ili nikoga niste izgubili u njemu, najagresivniji ste i "najpametniji".
Lafo on meni spominje ko je sta zaboravio :roll:
ne ubacuj ovakve stvari na forum nisko je to . ti ne mozes znati ko je koga izgubio, gdje je ko bio i slicno . kao sto ni ja ne mogu znati i ne zanima me pogotovo na forumu gdje svako moze napisati bilo sta . zato pusti to ....
nisi mi odgvorio ko je i gdje rekao da je napad na vehabije napad na Islam ? Gdje ? Ko ? Kada ? ili mozda volis da lazes !?
gepard_

#181 Re: Bošnjacko opravdavanje ekstremizma

Post by gepard_ »

lua wrote:
gepard_ wrote:
:-) :-) :-) valjda nema mjesta u masovnim grobnicima , neka saceka emir dok se isprazne .
ps bas je lijepo zivjeti u rs moracu da se preselim i zamjenim norvesku za taj raj na zemlji gdje ti niko ne jebe mater :o
Insinuiraš na ubistvo maloljetnika?
Đe si četnik?

glupa si
lua

#182 Re: Bošnjacko opravdavanje ekstremizma

Post by lua »

gepard_ wrote: glupa si
a ti si četnik
Ripicipi

#183 Re: Bošnjacko opravdavanje ekstremizma

Post by Ripicipi »

gepard_ wrote:
Ripicipi wrote:
gepard_ wrote:kada si vec online mogao si mi odgovoriti na pitanje sta se pravis mutav
Vidis, dok ja svako malo idem na Kovace na mezar ocu koji je dao zivot za ovu zemlju, tebi ostaje da iz dijaspore ili odakle vec naprdjujes to sto naprdjujes.
Najgori ste vi koji ili veze nemate sta je rat, ili nikoga niste izgubili u njemu, najagresivniji ste i "najpametniji".
Lafo on meni spominje ko je sta zaboravio :roll:
ne ubacuj ovakve stvari na forum nisko je to . ti ne mozes znati ko je koga izgubio, gdje je ko bio i slicno . kao sto ni ja ne mogu znati i ne zanima me pogotovo na forumu gdje svako moze napisati bilo sta . zato pusti to ....
nisi mi odgvorio ko je i gdje rekao da je napad na vehabije napad na Islam ? Gdje ? Ko ? Kada ? ili mozda volis da lazes !?
Pa kada dodjes iz daleke Norveske mozemo zajedno provjeriti to ko je gdje bio i sta izgubio u proteklom ratu.
Nece meni nikakav dijasporac govoriti sta sam ja zaboravio, a sta nisam, i prosipati mi tu neki divlji patriotizam.
A ako te vec ne zanima, onda nemoj laprdati o tome ko je sta zaboravio, jer se mozda obracas nekome ko je puno, puno vise od tebe izgubio.
gepard_

#184 Re: Bošnjacko opravdavanje ekstremizma

Post by gepard_ »

Pa kada dodjes iz daleke Norveske mozemo zajedno provjeriti to ko je gdje bio i sta izgubio u proteklom ratu.
Nece meni nikakav dijasporac govoriti sta sam ja zaboravio, a sta nisam, i prosipati mi tu neki divlji patriotizam.
A ako te vec ne zanima, onda nemoj laprdati o tome ko je sta zaboravio, jer se mozda obracas nekome ko je puno, puno vise od tebe izgubio.
[/quote]

ma ja da bi bio clan foruma i postavljao pitanja moras zivjeti na ilidzi ili u bijeljini :-) ti si samo komad lazova i nista vise
alanx

#185 Re: Bošnjacko opravdavanje ekstremizma

Post by alanx »

Image Image Image Image Image Image
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#186 Re: Bošnjacko opravdavanje ekstremizma

Post by Chmoljo »

Stjui wrote:na početku se pravi greška kad se vehabije posmatraju kao bošnjački pandan srpskim i hrvatskim ekstremistima. bošnjaci nemaju ni slično ništa četnicima i ustašama. ove glavosječe nisu bošnjaci,to je internacionalna sekta.neka ih hapse,jer svako zatvoreno govno je jedno govno manje koje želi pit krv bošnjacima.
otprilike tako... nema hajra od ove teme :D
Locked