Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- thea
#176 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
kako god nista ljepse od prirodnog, opet se moraju vaditi nakon 10ak godina
- McMoy
#177 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Milloni wrote:Pa nisu baš toliko tvrde, meni izgledaju kao balon napunjen vodom, ustvari želatinom... Drugarica je radila prije 10ak godina, ali neku normalnu veličinu, da nisam znala da je uradila nikad ne bih rekla, jer baš prirodno izgledaju.. šta ću bila sam znatiželjna i pipnula.. I čudno je..
Iiii odosmo mi u oftopik...
Malo ti tvoje, još se sa tuđima igraš!?
-
sha_ba
#178 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
svi protiv a svrsavaju na samu pomisao i muski i zene

- McMoy
#179 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Hau jes nou!sha_ba wrote:svi protiv a svrsavaju na samu pomisao i muski i zene![]()
![]()
![]()
Nego, da nas ne ruže zbog offtopica, pričamo o grudima, a ne riješismo ženi problem!
Po svoj prilici, izgleda da se žena zaljubila, brak svakako ne fercera, tako da treba ženu pustiti da živi svoj život.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#180 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Ја нисам против. :Дsha_ba wrote:svi protiv a svrsavaju na samu pomisao i muski i zene![]()
![]()
![]()
-
sha_ba
-
bwin
#182 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Nije da si ti samo zaljubljena u njega vec se svaleras vec duze vremena ocigledno to se moze zakljuciti iz tvojih postova. Varas muza jako dugo i glumis budaletinu. Nije ti dovoljan jedan kurac pa si nasla novi i zaljubila se u njega. I jos hoces da ostavis muza sa djetetom. Koje ste vi zene...uh!
A vi koji komentarisete na ovom forumu stvarno imate problem u glavi. Postoji li ijedna jebena tema da je ozbiljno kao odrasli ljudi prokomentarisete i pomognete onima koji su toliko glupi da zatraze savjet od vas neozbiljnih tipova? Ako vam je zena zatrazila savjet za jako ozbiljnu situaciju kako vas nije sramota okrenuti temu na smijuriju i neke pokusaje duhovitosti. Svaku temu tako zaprznite, koji vam je kurac vise, sve vas treba banovati, nista pametno nikad na forumu nisam procitao od vas drkadzija i drkadzijica koji nemate sta drugo raditi neko se sprdati po forumu
A vi koji komentarisete na ovom forumu stvarno imate problem u glavi. Postoji li ijedna jebena tema da je ozbiljno kao odrasli ljudi prokomentarisete i pomognete onima koji su toliko glupi da zatraze savjet od vas neozbiljnih tipova? Ako vam je zena zatrazila savjet za jako ozbiljnu situaciju kako vas nije sramota okrenuti temu na smijuriju i neke pokusaje duhovitosti. Svaku temu tako zaprznite, koji vam je kurac vise, sve vas treba banovati, nista pametno nikad na forumu nisam procitao od vas drkadzija i drkadzijica koji nemate sta drugo raditi neko se sprdati po forumu
-
chip-in
#183 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Evo nek si ti nama zdrave glave pa nemas komentara na sve ovobwin wrote: A vi koji komentarisete na ovom forumu stvarno imate problem u glavi.
-
bwin
#184 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Rekao sam vi koji komentarisete na forumu cijelom sve i svasta, zena je trazila savjet i od samog pocetka je krenulo sprdanje, sve neke Jebene saljivdzije, nemate drugog posla da radite nego da prosipate svoju ofucanu duhovitost! Kad vam se postavi ozbiljna tema podignite se na visi nivo od balavca i zrelo komentarisite.chip-in wrote:Evo nek si ti nama zdrave glave pa nemas komentara na sve ovobwin wrote: A vi koji komentarisete na ovom forumu stvarno imate problem u glavi.
- CaneBos
#185 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Rekao sam vi koji komentarisete na forumu cijelom sve i svasta, zena je trazila savjet i od samog pocetka je krenulo sprdanje, sve neke Jebene saljivdzije, nemate drugog posla da radite nego da prosipate svoju ofucanu duhovitost! Kad vam se postavi ozbiljna tema podignite se na visi nivo od balavca i zrelo komentarisite.[/quote][/quote]bwin wrote:[quote="chip-in]
Evo nek si ti nama zdrave glave pa nemas komentara na sve ovo
U pravu je covjek sta ste odmah digli noseve.
- berenice
#186 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
I ja bih, iz ovih stopa otišla da živim sa svojima tu!KPNCTNJAH wrote:Jebes to, ako ne moze kako ja hocu, onda necu nikakoberenice wrote:
Jasno mi je kako ti to vidiš. I treba da je tako, ali vidiš da nije. I to skoro nikada nije tako, baš zato što nema crno i bijelo. Što prije to prihvatiš, to ćeš se manje nervirati. Nije to samo moj stav, to je činjenica.![]()
Da je kako usvojiti dijete, otisao bih sam da zivim s maksumom na ovako nekom mjestu...
![]()
Šta ti je?! Pa nisam rekla da nema kako ti hoćeš. Ima, pa imam i ja kako ja hoću, a rekla sam ti da razmišljam slično. Tako da... nema zime.
- berenice
#187 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Aha, to su te. Bojom... akvarel nacrtaš mliječnom bojom i onda...sha_ba wrote:mene samo interesuje koje su to? jesul' one prskane ili ne znam.....thea wrote:ko je pipo umjetnicke nek se javi, da vidimo iskustva
- sheilak
#188 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
mene zanima kako je doslo do toga da od toga da se udana zena zaljubila u slobodnog muskarca prica o umjetnim grudima. a mrsko mi sve citat.
a o temi. neka se zaljubila. uvijek biti sa onim u koga si zaljubljen(a) i koga volis. to je jedino mjerodavno i bitno. sve ostalo je kamen oko vrata. pusti sta mahala prica. taman da se i opeces, idi za njim i ne polazi nikom racune.
a o temi. neka se zaljubila. uvijek biti sa onim u koga si zaljubljen(a) i koga volis. to je jedino mjerodavno i bitno. sve ostalo je kamen oko vrata. pusti sta mahala prica. taman da se i opeces, idi za njim i ne polazi nikom racune.
-
wtfblesa
#189 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
http://www.klix.ba/forum/ljubav-izmedu- ... 0s250.html nemam snage da objasnjavam...pogledajte link...
-
bwin
#190 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Kako vi zene kurvanski razmisljate to je strasno. Nije se ona zaljubila u njeg tek tako, na prvi pogled, nego se jebavala s njim i shvatila da ga voli. I jos razmislja da ostavi dijete s muzem a ona da svoje hirove seksualne ode ispunjavati sa drugim, a mozda je tip i navlaci, koristit ce je samo kad mu se digne, nece je ni ozeniti niti ista, ko bi htio udatu sa djetetom zeniti.sheilak wrote:mene zanima kako je doslo do toga da od toga da se udana zena zaljubila u slobodnog muskarca prica o umjetnim grudima. a mrsko mi sve citat.![]()
Svaka ljubav u braku vremenom izblijedi, samo je pitanje da li ce zena ispasti kurva ili dama pa se ponijeti kako dolikuje
-
bwin
#191 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Mani se svalerisanja. Vrati se muzu i budi majka svom djetetu, ne brukaj i sebe i dijete.wtfblesa wrote:http://www.klix.ba/forum/ljubav-izmedu- ... 0s250.html nemam snage da objasnjavam...pogledajte link...
- insomnia78
#192 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Stvarno vas pojedine treba nogama gazitisheilak wrote:mene zanima kako je doslo do toga da od toga da se udana zena zaljubila u slobodnog muskarca prica o umjetnim grudima. a mrsko mi sve citat.![]()
- sheilak
#193 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
a sto bolan? sto zelimo vise biti sa nekim koga volimo, makar to bilo i nakratko, sad neovisno o ovoj prici wtfbleseinsomnia78 wrote:Stvarno vas pojedine treba nogama gazitisheilak wrote:mene zanima kako je doslo do toga da od toga da se udana zena zaljubila u slobodnog muskarca prica o umjetnim grudima. a mrsko mi sve citat.![]()
pa nije se zaljubila preko noci, hvala Bogu. cuj seksualne hirovebwin wrote: Kako vi zene kurvanski razmisljate to je strasno. Nije se ona zaljubila u njeg tek tako, na prvi pogled, nego se jebavala s njim i shvatila da ga voli. I jos razmislja da ostavi dijete s muzem a ona da svoje hirove seksualne ode ispunjavati sa drugim, a mozda je tip i navlaci, koristit ce je samo kad mu se digne, nece je ni ozeniti niti ista, ko bi htio udatu sa djetetom zeniti.
Svaka ljubav u braku vremenom izblijedi, samo je pitanje da li ce zena ispasti kurva ili dama pa se ponijeti kako dolikuje
-
Jokericious
#194 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Sheilak koliko ti je godina?
- KPNCTNJAH
#195 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Ona je visoka 185cm, nije za tebe 
- sheilak
#196 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
nisam, 170 cm sam.
a jokericious, zasto?
a jokericious, zasto?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#197 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Само што поједине жене стигну да воле и 50 мушкараца за 30 година живота.

Некада и тројицу одједном.

Некада и тројицу одједном.
Last edited by Velkoski on 07/08/2014 12:31, edited 1 time in total.
- S4mpion
#198 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
A šta je sa sinom i porodicom koju će njen sin izgubiti zbog toga što mama mora sebi ugoditi, to nije bitnosheilak wrote: a o temi. neka se zaljubila. uvijek biti sa onim u koga si zaljubljen(a) i koga volis. to je jedino mjerodavno i bitno. sve ostalo je kamen oko vrata. pusti sta mahala prica. taman da se i opeces, idi za njim i ne polazi nikom racune.
- sheilak
#199 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
ahhahhahha pa 50 je zaista, ali zaista prevelika brojka. smanji.Velkoski wrote:Само што поједине жене стигну да воле и 50 мушкараца за 30 година живота.![]()
![]()
Некада и тројицу одједном.![]()
-
Jokericious
#200 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Pa rekao bih da si teen prema ovome sto pises. Jesam li upravu?sheilak wrote:nisam, 170 cm sam.
a jokericious, zasto?