Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
thea

#176 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by thea »

kako god nista ljepse od prirodnog, opet se moraju vaditi nakon 10ak godina
McMoy

#177 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by McMoy »

Milloni wrote:Pa nisu baš toliko tvrde, meni izgledaju kao balon napunjen vodom, ustvari želatinom... Drugarica je radila prije 10ak godina, ali neku normalnu veličinu, da nisam znala da je uradila nikad ne bih rekla, jer baš prirodno izgledaju.. šta ću bila sam znatiželjna i pipnula.. I čudno je..
Iiii odosmo mi u oftopik...

Malo ti tvoje, još se sa tuđima igraš!? :-) :mrgreen:
sha_ba

#178 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by sha_ba »

svi protiv a svrsavaju na samu pomisao i muski i zene :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
McMoy

#179 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by McMoy »

sha_ba wrote:svi protiv a svrsavaju na samu pomisao i muski i zene :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Hau jes nou!

Nego, da nas ne ruže zbog offtopica, pričamo o grudima, a ne riješismo ženi problem!

Po svoj prilici, izgleda da se žena zaljubila, brak svakako ne fercera, tako da treba ženu pustiti da živi svoj život. :wink:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#180 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by Velkoski »

sha_ba wrote:svi protiv a svrsavaju na samu pomisao i muski i zene :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Ја нисам против. :Д
sha_ba

#181 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by sha_ba »

ti si nas :wink: :mrgreen:
bwin

#182 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by bwin »

Nije da si ti samo zaljubljena u njega vec se svaleras vec duze vremena ocigledno to se moze zakljuciti iz tvojih postova. Varas muza jako dugo i glumis budaletinu. Nije ti dovoljan jedan kurac pa si nasla novi i zaljubila se u njega. I jos hoces da ostavis muza sa djetetom. Koje ste vi zene...uh!
A vi koji komentarisete na ovom forumu stvarno imate problem u glavi. Postoji li ijedna jebena tema da je ozbiljno kao odrasli ljudi prokomentarisete i pomognete onima koji su toliko glupi da zatraze savjet od vas neozbiljnih tipova? Ako vam je zena zatrazila savjet za jako ozbiljnu situaciju kako vas nije sramota okrenuti temu na smijuriju i neke pokusaje duhovitosti. Svaku temu tako zaprznite, koji vam je kurac vise, sve vas treba banovati, nista pametno nikad na forumu nisam procitao od vas drkadzija i drkadzijica koji nemate sta drugo raditi neko se sprdati po forumu
chip-in

#183 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by chip-in »

bwin wrote: A vi koji komentarisete na ovom forumu stvarno imate problem u glavi.
Evo nek si ti nama zdrave glave pa nemas komentara na sve ovo
bwin

#184 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by bwin »

chip-in wrote:
bwin wrote: A vi koji komentarisete na ovom forumu stvarno imate problem u glavi.
Rekao sam vi koji komentarisete na forumu cijelom sve i svasta, zena je trazila savjet i od samog pocetka je krenulo sprdanje, sve neke Jebene saljivdzije, nemate drugog posla da radite nego da prosipate svoju ofucanu duhovitost! Kad vam se postavi ozbiljna tema podignite se na visi nivo od balavca i zrelo komentarisite.
CaneBos

#185 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by CaneBos »

bwin wrote:[quote="chip-in]

Rekao sam vi koji komentarisete na forumu cijelom sve i svasta, zena je trazila savjet i od samog pocetka je krenulo sprdanje, sve neke Jebene saljivdzije, nemate drugog posla da radite nego da prosipate svoju ofucanu duhovitost! Kad vam se postavi ozbiljna tema podignite se na visi nivo od balavca i zrelo komentarisite.[/quote][/quote]

U pravu je covjek sta ste odmah digli noseve.
berenice

#186 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by berenice »

KPNCTNJAH wrote:
berenice wrote:
Jasno mi je kako ti to vidiš. I treba da je tako, ali vidiš da nije. I to skoro nikada nije tako, baš zato što nema crno i bijelo. Što prije to prihvatiš, to ćeš se manje nervirati. Nije to samo moj stav, to je činjenica.
Jebes to, ako ne moze kako ja hocu, onda necu nikako :mrgreen:

Da je kako usvojiti dijete, otisao bih sam da zivim s maksumom na ovako nekom mjestu...

Image

:ljulja: :mrgreen:
I ja bih, iz ovih stopa otišla da živim sa svojima tu!

Šta ti je?! Pa nisam rekla da nema kako ti hoćeš. Ima, pa imam i ja kako ja hoću, a rekla sam ti da razmišljam slično. Tako da... nema zime. :mrgreen:
berenice

#187 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by berenice »

sha_ba wrote:
thea wrote:ko je pipo umjetnicke nek se javi, da vidimo iskustva
mene samo interesuje koje su to? jesul' one prskane ili ne znam..... :mrgreen:
Aha, to su te. Bojom... akvarel nacrtaš mliječnom bojom i onda... :oops:
sheilak

#188 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by sheilak »

mene zanima kako je doslo do toga da od toga da se udana zena zaljubila u slobodnog muskarca prica o umjetnim grudima. a mrsko mi sve citat. :D

a o temi. neka se zaljubila. uvijek biti sa onim u koga si zaljubljen(a) i koga volis. to je jedino mjerodavno i bitno. sve ostalo je kamen oko vrata. pusti sta mahala prica. taman da se i opeces, idi za njim i ne polazi nikom racune.
wtfblesa

#189 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by wtfblesa »

http://www.klix.ba/forum/ljubav-izmedu- ... 0s250.html nemam snage da objasnjavam...pogledajte link...
bwin

#190 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by bwin »

sheilak wrote:mene zanima kako je doslo do toga da od toga da se udana zena zaljubila u slobodnog muskarca prica o umjetnim grudima. a mrsko mi sve citat. :D

a o temi. neka se zaljubila. uvijek biti sa onim u koga si zaljubljen(a) i koga volis. to je jedino mjerodavno i bitno. sve ostalo je kamen oko vrata. pusti sta mahala prica. taman da se i opeces, idi za njim i ne polazi nikom racune.
Kako vi zene kurvanski razmisljate to je strasno. Nije se ona zaljubila u njeg tek tako, na prvi pogled, nego se jebavala s njim i shvatila da ga voli. I jos razmislja da ostavi dijete s muzem a ona da svoje hirove seksualne ode ispunjavati sa drugim, a mozda je tip i navlaci, koristit ce je samo kad mu se digne, nece je ni ozeniti niti ista, ko bi htio udatu sa djetetom zeniti.
Svaka ljubav u braku vremenom izblijedi, samo je pitanje da li ce zena ispasti kurva ili dama pa se ponijeti kako dolikuje
bwin

#191 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by bwin »

wtfblesa wrote:http://www.klix.ba/forum/ljubav-izmedu- ... 0s250.html nemam snage da objasnjavam...pogledajte link...
Mani se svalerisanja. Vrati se muzu i budi majka svom djetetu, ne brukaj i sebe i dijete.
insomnia78

#192 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by insomnia78 »

sheilak wrote:mene zanima kako je doslo do toga da od toga da se udana zena zaljubila u slobodnog muskarca prica o umjetnim grudima. a mrsko mi sve citat. :D

Stvarno vas pojedine treba nogama gaziti
sheilak

#193 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by sheilak »

insomnia78 wrote:

Stvarno vas pojedine treba nogama gaziti
a sto bolan? sto zelimo vise biti sa nekim koga volimo, makar to bilo i nakratko, sad neovisno o ovoj prici wtfblese :D , nego sa nekim za kojeg nas vezu konvencije? a ruzna ti je ova izjava i nepotrebna. ;-)

bwin wrote: Kako vi zene kurvanski razmisljate to je strasno. Nije se ona zaljubila u njeg tek tako, na prvi pogled, nego se jebavala s njim i shvatila da ga voli. I jos razmislja da ostavi dijete s muzem a ona da svoje hirove seksualne ode ispunjavati sa drugim, a mozda je tip i navlaci, koristit ce je samo kad mu se digne, nece je ni ozeniti niti ista, ko bi htio udatu sa djetetom zeniti.
Svaka ljubav u braku vremenom izblijedi, samo je pitanje da li ce zena ispasti kurva ili dama pa se ponijeti kako dolikuje
pa nije se zaljubila preko noci, hvala Bogu. cuj seksualne hirove :D a da, ko bi htio udatu, s djetetom. kad je vec "ostecena", nek se ponasa kao dama i ostane sa muzem kojeg ne voli. tad ce imati respekt forumskog puka. i mahale.
Jokericious

#194 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by Jokericious »

Sheilak koliko ti je godina?
KPNCTNJAH

#195 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by KPNCTNJAH »

Ona je visoka 185cm, nije za tebe :mrgreen:
sheilak

#196 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by sheilak »

nisam, 170 cm sam.

a jokericious, zasto?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#197 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by Velkoski »

Само што поједине жене стигну да воле и 50 мушкараца за 30 година живота. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Некада и тројицу одједном. :mrgreen: :mrgreen:
Last edited by Velkoski on 07/08/2014 12:31, edited 1 time in total.
S4mpion

#198 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by S4mpion »

sheilak wrote: a o temi. neka se zaljubila. uvijek biti sa onim u koga si zaljubljen(a) i koga volis. to je jedino mjerodavno i bitno. sve ostalo je kamen oko vrata. pusti sta mahala prica. taman da se i opeces, idi za njim i ne polazi nikom racune.
A šta je sa sinom i porodicom koju će njen sin izgubiti zbog toga što mama mora sebi ugoditi, to nije bitno :komi:
sheilak

#199 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by sheilak »

Velkoski wrote:Само што поједине жене стигну да воле и 50 мушкараца за 30 година живота. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Некада и тројицу одједном. :mrgreen: :mrgreen:
ahhahhahha pa 50 je zaista, ali zaista prevelika brojka. smanji. :D
Jokericious

#200 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca

Post by Jokericious »

sheilak wrote:nisam, 170 cm sam.

a jokericious, zasto?
Pa rekao bih da si teen prema ovome sto pises. Jesam li upravu? :D
Post Reply