Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva

Post Reply
VjecitiStudent

#176 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva

Post by VjecitiStudent »

Banksy wrote:
Kikibombona wrote:
Moram reci da su seoski mudraci iz SDA najozbiljniji politicki faktor u ovoj napacenoj drzavi.
Da li zato što su najstariji, pa su prošli sve dječje bolesti i imali vremena da se organiziraju i ustroje po svim nivoima, od seoske ledine do vrha stranke, ili zato što su stasali u ratnim vremenima kad je narod tražio bilo kakav krov i zaštitu, ili što je uz njih sve vrijeme bila Bošnjacima vrlo važna IZ, štagod da je u pitanju, uvijek su to bili.
Uz HDZ, najbolje organizovana kriminalna organizacija.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#177 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva

Post by plain vanilla »

Nesto kontam, da se Silajdzic kandiduje pomeo bi ih sve ko metlicom
Banksy

#178 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva

Post by Banksy »

VjecitiStudent wrote:
Banksy wrote:
Kikibombona wrote:
Moram reci da su seoski mudraci iz SDA najozbiljniji politicki faktor u ovoj napacenoj drzavi.
Da li zato što su najstariji, pa su prošli sve dječje bolesti i imali vremena da se organiziraju i ustroje po svim nivoima, od seoske ledine do vrha stranke, ili zato što su stasali u ratnim vremenima kad je narod tražio bilo kakav krov i zaštitu, ili što je uz njih sve vrijeme bila Bošnjacima vrlo važna IZ, štagod da je u pitanju, uvijek su to bili.
Uz HDZ, najbolje organizovana kriminalna organizacija.
Bez sumnje.
VjecitiStudent

#179 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva

Post by VjecitiStudent »

plain vanilla wrote:Nesto kontam, da se Silajdzic kandiduje pomeo bi ih sve ko metlicom
Apsolutno, apsolutno, nije odavno RS ukidao.
omega369

#180 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva

Post by omega369 »

SDP izgleda odlucio politicki dokusuriti hadziomerovica :lol: :lol: :lol: ako, ako...

8-) 8-)
Mister Yes

#181 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva

Post by Mister Yes »

branimir stulic wrote:zasto "Slucajni Prolaznik" nije kandidat SDP-a na izborima za mjesto bosnjackog clana?
Po pravilima stranke predsjednik stranke ne može da se kandiduje za pozicije koje su etnički određene poput "bošnjački" član predsjedništva. Naravno, Zlatko je ovo pravilo i smislio da ima vadionu.
Pirdzica

#182 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva

Post by Pirdzica »

bakire oderi ih :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih:
insomnia78

#183 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva

Post by insomnia78 »

I sta kae sad sam s mevluda, nedamo hodzu
Ahaha

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
weredsf

#184 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva

Post by weredsf »

insomnia78 wrote:I sta kae sad sam s mevluda, nedamo hodzu
Ahaha

Dzuma pred izbore ce biti zanimljiva, vratit ce mu ovo hodze :D :D
m_l

#185 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva

Post by m_l »

weredsf wrote:
Ahaha

Dzuma pred izbore ce biti zanimljiva, vratit ce mu ovo hodze :D :D
Realno, on i ne ocekuje te glasove, vec lijevo od centra, kao i Suljagic.

plain vanilla wrote:Nesto kontam, da se Silajdzic kandiduje pomeo bi ih sve ko metlicom

I ja mislim.
dječak sa šibicama

#186 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva

Post by dječak sa šibicama »

Ja danima slusam da je Bakir kandidat, kontam ljudi me zajebavaju, kad... stvarno kandidat?

:lol: :lol: :lol:

joj SDP-a, legende su, ko veli kad cemo vec bucnuti u mutno i ladno Moravo, daj da bucnemo snazno
dječak sa šibicama

#187 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva

VjecitiStudent wrote:
Apsolutno, apsolutno, nije odavno RS ukidao.
Maliciozan si, Haris nije rekao da ce ukinuti RS, on je rekao da ce RADITI NA UKIDANJU RS-a, molim lijepo, hvala.

:oops:
dormeo

#188 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva

Post by dormeo »

Mister Yes wrote:
branimir stulic wrote:zasto "Slucajni Prolaznik" nije kandidat SDP-a na izborima za mjesto bosnjackog clana?
Po pravilima stranke predsjednik stranke ne može da se kandiduje za pozicije koje su etnički određene poput "bošnjački" član predsjedništva. Naravno, Zlatko je ovo pravilo i smislio da ima vadionu.
Hehe, pa zlato je ekspert za produzavanje mandata, promjenu statuta stranke, i naravno pravila kao sto je gore pomenuto.
dječak sa šibicama

#189 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva

krvava wrote:ja komedije na ovogodišnjim izborima, ja sve kontam neko se zeza s ovim kandidatima... i da ću upaliti komp i vidjeti da je sve bila zakašnjela prvoaprilska šala i da će se politikom, baviti ljudi koji o politici nešto znaju a ne diletanti različitih profesija koji se eto odlučili malo i u politiku da se bace!

nije ovo USA da glumci mogu vladati... mislim daleko od toga nije vo USA ni po čemu ostalom
Da tek vidis u USA predsjednickih kandidata, nego nisu medijski propraceni, ko kad se zna da ce pobijediti jal republikanac, jal demokrat.

Ali nista to, ja samo cekam da neko Memu istakne kao kandidata, to bi bio vrhunac kampanje.

Sulejman Haljevac Memo, pobijedio u Izgubljenim, pobijedio na Farmi, rodjeni pobjednik 8-)
Havatar

#190 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva

Post by Havatar »

Ahaha

Sta zna drugo krmak nego da vrijedja muslimane zato sad ima da mu vrate sve milo za drago
damskot

#191 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva

Post by damskot »

Pravi refreshment na sceni . Reprezantivan , zna jezike , nema dlaku na jeziku ali ipak vokularan da to fino prenese . Ne bi me bilo stid da me prestvalja bilo gdje u svijetu . Covjek je prosao sve kriminala po bih i tacno zna dje zapelo (pravosudje) tako da ocekujem da ce frustracije koje su ostale od 60 minuta prenjeti na presednistvo . Siguran sam da ce neki morati platu zaraditi ako on dodje na to mjesto ali opet ne ocekujem puno od njega samog jer znam situaciju (mala bara puno krokodila). Nema veze cijenicu svaki neuspjeli pokusaj . Samo nerad "popustanje" i okretanje ledja problemu necu .
Drinski

#192 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva

Post by Drinski »

Kada kazes zna gdje je zapelo, da li mislis i na SDP-ovo zapinjanje kao i njihov kriminal ili se uzdas u genetiku (majcin kriminal)?
damskot

#193 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva

Post by damskot »

Drinski wrote:Kada kazes zna gdje je zapelo, da li mislis i na SDP-ovo zapinjanje kao i njihov kriminal ili se uzdas u genetiku (majcin kriminal)?
iskustvo u svakom slucaju je cudo ...
Havatar

#194 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva

Post by Havatar »

Osoba koja je u drzavnom mediju promovodila partijsku politiku i samo podobne zaposljavala da se bori protiv korupcije :roll:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#195 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva

Post by JoseMujica »

Havatar wrote:Osoba koja je u drzavnom mediju promovodila partijsku politiku i samo podobne zaposljavala da se bori protiv korupcije :roll:
:thumbup: a beton bi bilo da Bakir otvori temu na forumu ko Peđa K. pa da muhabetimo :lol:
Kikibombona

#196 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva

Post by Kikibombona »

Banksy wrote:
Kikibombona wrote:
Vrhuska stranke je ozbiljna i solidno politicki obrazovana. Tako je oduvijek.

Zbog toga si rijetko dopustaju cirkusijade koje su karakteristicne za mnoge stranke u BiH. SDA jeste jeftina djiberska stranka, ali je opet ozbiljna i takticna. Bas kao i HDZ, kako rece kolega Vjeciti.

Ceric, Hadziomerovic, Suljagic.... Jesam jos nekog zaboravio??

Cirkusijada. Bakir Izetbegovic je Sreder za nabrojane.
dječak sa šibicama

#197 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva

Havatar wrote:Osoba koja je u drzavnom mediju promovodila partijsku politiku i samo podobne zaposljavala da se bori protiv korupcije :roll:
Ma bitno da je tebi normalno da se bivsi Reis kandiduje... mada, jeste normalno da maske konacno spadnu.
Havatar

#198 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva

Post by Havatar »

JoseMujica wrote:
:thumbup: a beton bi bilo da Bakir otvori temu na forumu ko Peđa K. pa da muhabetimo :lol:
Onda bi svako ko ga vrijedja bio banovan posto je zabranjeno vrijedjanje forumasa :mrgreen:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#199 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva

Post by JoseMujica »

onda će Bakir svoj Live Forum u Jagodi otvorit :lol:

platiš pivu i imaš sat s PreCednikom
Havatar

#200 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva

Post by Havatar »

dječak sa šibicama wrote:
Ma bitno da je tebi normalno da se bivsi Reis kandiduje... mada, jeste normalno da maske konacno spadnu.
Sto da ne podrzavam osobu koja je na dan genocida u Srebrnici govorila o tome u Bundestagu, takvi koji se cijene u svijetu su nam potrebni a ne neki anonimusi koji su sinonim za neprofesionalnost i prljavu kampanju.
Post Reply