Uz HDZ, najbolje organizovana kriminalna organizacija.Banksy wrote:Da li zato što su najstariji, pa su prošli sve dječje bolesti i imali vremena da se organiziraju i ustroje po svim nivoima, od seoske ledine do vrha stranke, ili zato što su stasali u ratnim vremenima kad je narod tražio bilo kakav krov i zaštitu, ili što je uz njih sve vrijeme bila Bošnjacima vrlo važna IZ, štagod da je u pitanju, uvijek su to bili.Kikibombona wrote:
Moram reci da su seoski mudraci iz SDA najozbiljniji politicki faktor u ovoj napacenoj drzavi.
Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
-
VjecitiStudent
#176 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#177 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Nesto kontam, da se Silajdzic kandiduje pomeo bi ih sve ko metlicom
- Banksy
#178 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Bez sumnje.VjecitiStudent wrote:Uz HDZ, najbolje organizovana kriminalna organizacija.Banksy wrote:Da li zato što su najstariji, pa su prošli sve dječje bolesti i imali vremena da se organiziraju i ustroje po svim nivoima, od seoske ledine do vrha stranke, ili zato što su stasali u ratnim vremenima kad je narod tražio bilo kakav krov i zaštitu, ili što je uz njih sve vrijeme bila Bošnjacima vrlo važna IZ, štagod da je u pitanju, uvijek su to bili.Kikibombona wrote:
Moram reci da su seoski mudraci iz SDA najozbiljniji politicki faktor u ovoj napacenoj drzavi.
-
VjecitiStudent
#179 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Apsolutno, apsolutno, nije odavno RS ukidao.plain vanilla wrote:Nesto kontam, da se Silajdzic kandiduje pomeo bi ih sve ko metlicom
- omega369
#180 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
SDP izgleda odlucio politicki dokusuriti hadziomerovica
ako, ako...

- Mister Yes
#181 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Po pravilima stranke predsjednik stranke ne može da se kandiduje za pozicije koje su etnički određene poput "bošnjački" član predsjedništva. Naravno, Zlatko je ovo pravilo i smislio da ima vadionu.branimir stulic wrote:zasto "Slucajni Prolaznik" nije kandidat SDP-a na izborima za mjesto bosnjackog clana?
-
Pirdzica
#182 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
bakire oderi ih

- insomnia78
#183 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
I sta kae sad sam s mevluda, nedamo hodzu
Ahaha
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Ahaha
-
weredsf
#184 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
insomnia78 wrote:I sta kae sad sam s mevluda, nedamo hodzu
Ahaha
Dzuma pred izbore ce biti zanimljiva, vratit ce mu ovo hodze
-
m_l
#185 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Realno, on i ne ocekuje te glasove, vec lijevo od centra, kao i Suljagic.weredsf wrote:insomnia78 wrote:I sta kae sad sam s mevluda, nedamo hodzu
Ahaha
Dzuma pred izbore ce biti zanimljiva, vratit ce mu ovo hodze![]()
plain vanilla wrote:Nesto kontam, da se Silajdzic kandiduje pomeo bi ih sve ko metlicom
I ja mislim.
-
dječak sa šibicama
#186 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Ja danima slusam da je Bakir kandidat, kontam ljudi me zajebavaju, kad... stvarno kandidat?
joj SDP-a, legende su, ko veli kad cemo vec bucnuti u mutno i ladno Moravo, daj da bucnemo snazno
joj SDP-a, legende su, ko veli kad cemo vec bucnuti u mutno i ladno Moravo, daj da bucnemo snazno
-
dječak sa šibicama
#187 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Maliciozan si, Haris nije rekao da ce ukinuti RS, on je rekao da ce RADITI NA UKIDANJU RS-a, molim lijepo, hvala.VjecitiStudent wrote:Apsolutno, apsolutno, nije odavno RS ukidao.plain vanilla wrote:Nesto kontam, da se Silajdzic kandiduje pomeo bi ih sve ko metlicom
- dormeo
#188 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Hehe, pa zlato je ekspert za produzavanje mandata, promjenu statuta stranke, i naravno pravila kao sto je gore pomenuto.Mister Yes wrote:Po pravilima stranke predsjednik stranke ne može da se kandiduje za pozicije koje su etnički određene poput "bošnjački" član predsjedništva. Naravno, Zlatko je ovo pravilo i smislio da ima vadionu.branimir stulic wrote:zasto "Slucajni Prolaznik" nije kandidat SDP-a na izborima za mjesto bosnjackog clana?
-
dječak sa šibicama
#189 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Da tek vidis u USA predsjednickih kandidata, nego nisu medijski propraceni, ko kad se zna da ce pobijediti jal republikanac, jal demokrat.krvava wrote:ja komedije na ovogodišnjim izborima, ja sve kontam neko se zeza s ovim kandidatima... i da ću upaliti komp i vidjeti da je sve bila zakašnjela prvoaprilska šala i da će se politikom, baviti ljudi koji o politici nešto znaju a ne diletanti različitih profesija koji se eto odlučili malo i u politiku da se bace!
nije ovo USA da glumci mogu vladati... mislim daleko od toga nije vo USA ni po čemu ostalom
Ali nista to, ja samo cekam da neko Memu istakne kao kandidata, to bi bio vrhunac kampanje.
Sulejman Haljevac Memo, pobijedio u Izgubljenim, pobijedio na Farmi, rodjeni pobjednik
- Havatar
#190 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Sta zna drugo krmak nego da vrijedja muslimane zato sad ima da mu vrate sve milo za dragoinsomnia78 wrote:I sta kae sad sam s mevluda, nedamo hodzu
Ahaha
- damskot
#191 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Pravi refreshment na sceni . Reprezantivan , zna jezike , nema dlaku na jeziku ali ipak vokularan da to fino prenese . Ne bi me bilo stid da me prestvalja bilo gdje u svijetu . Covjek je prosao sve kriminala po bih i tacno zna dje zapelo (pravosudje) tako da ocekujem da ce frustracije koje su ostale od 60 minuta prenjeti na presednistvo . Siguran sam da ce neki morati platu zaraditi ako on dodje na to mjesto ali opet ne ocekujem puno od njega samog jer znam situaciju (mala bara puno krokodila). Nema veze cijenicu svaki neuspjeli pokusaj . Samo nerad "popustanje" i okretanje ledja problemu necu .
-
Drinski
#192 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Kada kazes zna gdje je zapelo, da li mislis i na SDP-ovo zapinjanje kao i njihov kriminal ili se uzdas u genetiku (majcin kriminal)?
- damskot
#193 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
iskustvo u svakom slucaju je cudo ...Drinski wrote:Kada kazes zna gdje je zapelo, da li mislis i na SDP-ovo zapinjanje kao i njihov kriminal ili se uzdas u genetiku (majcin kriminal)?
- Havatar
#194 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Osoba koja je u drzavnom mediju promovodila partijsku politiku i samo podobne zaposljavala da se bori protiv korupcije 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#195 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Havatar wrote:Osoba koja je u drzavnom mediju promovodila partijsku politiku i samo podobne zaposljavala da se bori protiv korupcije
- Kikibombona
#196 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Vrhuska stranke je ozbiljna i solidno politicki obrazovana. Tako je oduvijek.Banksy wrote:Da li zato što su najstariji, pa su prošli sve dječje bolesti i imali vremena da se organiziraju i ustroje po svim nivoima, od seoske ledine do vrha stranke, ili zato što su stasali u ratnim vremenima kad je narod tražio bilo kakav krov i zaštitu, ili što je uz njih sve vrijeme bila Bošnjacima vrlo važna IZ, štagod da je u pitanju, uvijek su to bili.Kikibombona wrote:
Zbog toga si rijetko dopustaju cirkusijade koje su karakteristicne za mnoge stranke u BiH. SDA jeste jeftina djiberska stranka, ali je opet ozbiljna i takticna. Bas kao i HDZ, kako rece kolega Vjeciti.
Ceric, Hadziomerovic, Suljagic.... Jesam jos nekog zaboravio??
Cirkusijada. Bakir Izetbegovic je Sreder za nabrojane.
-
dječak sa šibicama
#197 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Ma bitno da je tebi normalno da se bivsi Reis kandiduje... mada, jeste normalno da maske konacno spadnu.Havatar wrote:Osoba koja je u drzavnom mediju promovodila partijsku politiku i samo podobne zaposljavala da se bori protiv korupcije
- Havatar
#198 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Onda bi svako ko ga vrijedja bio banovan posto je zabranjeno vrijedjanje forumasaJoseMujica wrote:Havatar wrote:Osoba koja je u drzavnom mediju promovodila partijsku politiku i samo podobne zaposljavala da se bori protiv korupcijea beton bi bilo da Bakir otvori temu na forumu ko Peđa K. pa da muhabetimo
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#199 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
onda će Bakir svoj Live Forum u Jagodi otvorit
platiš pivu i imaš sat s PreCednikom
platiš pivu i imaš sat s PreCednikom
- Havatar
#200 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Sto da ne podrzavam osobu koja je na dan genocida u Srebrnici govorila o tome u Bundestagu, takvi koji se cijene u svijetu su nam potrebni a ne neki anonimusi koji su sinonim za neprofesionalnost i prljavu kampanju.dječak sa šibicama wrote:Ma bitno da je tebi normalno da se bivsi Reis kandiduje... mada, jeste normalno da maske konacno spadnu.Havatar wrote:Osoba koja je u drzavnom mediju promovodila partijsku politiku i samo podobne zaposljavala da se bori protiv korupcije