Nisi relevantan jarane!ultima_palabra wrote:Ko ima rijetku bradu kao Che ili rjeđu, ne treba ni da je nosi, izgleda smiješno i na silu.
Brkovi su mi gusci nego kod njega, ali je na obrazima nesto rijedje... po vratu istu ima pofino...
Nisi relevantan jarane!ultima_palabra wrote:Ko ima rijetku bradu kao Che ili rjeđu, ne treba ni da je nosi, izgleda smiješno i na silu.
komunisti i ljudi ko che su seksiKikibombona wrote:Ma to ja radi ovih selefija, sto me optuzuju da sam komunjaradust in the wind wrote:
e šteta što nisi![]()
Inace![]()
![]()
Davno proslo vrijeme. Sada je vrijeme momaka u rozim kosuljama.dust in the wind wrote:
komunisti i ljudi ko che su seksi
Nista izbrijavanje, gdje dlaka ne raste, nece ni poceti da raste. Mislim samo da vremenom zbog brijanja postaje tamnija.Vaya wrote:Eh bradonje, poslusajte moju zalopojku...
Znaci ovako, imam 28 godina, kao i vecini, kad me je drmnuo pubertet sa nekih 13-14, pocele su mi prve dlacice da nicu...![]()
Medjutim, ono sto mi je niklo do 14, tako je i ostalo i u 28... Znaci tuga i zalost... Ne d'o dragi Bog kad bih vam pokazao sliku ovdje... Cisto poredjenja, neko je postavio sliku Che Guevare na prethodnoj stranici, e on na onoj slici izgleda kao Djeda Mraz naspram mene, kad se je "ne obrijem" po 20 dana...![]()

smogograd je pretpostavljam moj rodni grad? hhehehheheKikibombona wrote:Davno proslo vrijeme. Sada je vrijeme momaka u rozim kosuljama.dust in the wind wrote:
komunisti i ljudi ko che su seksi![]()
Jedino nas par kroz Smogograd profuramo petokraku.![]()
Al' hajde, lijepo da nismo svi izumrli...
Ne znam koji ti je rodni grad, sada je zvono na Sarajevu i Tuzli, tako da...dust in the wind wrote:
smogograd je pretpostavljam moj rodni grad? hhehehhehe
zato i pitam. zenica naravnoKikibombona wrote:Ne znam koji ti je rodni grad, sada je zvono na Sarajevu i Tuzli, tako da...dust in the wind wrote:
smogograd je pretpostavljam moj rodni grad? hhehehhehe
Smogograd je vazda bila Zen'ca.
dust in the wind wrote:
zato i pitam. zenica naravno
Mlohavi wrote:Nista izbrijavanje, gdje dlaka ne raste, nece ni poceti da raste. Mislim samo da vremenom zbog brijanja postaje tamnija.Vaya wrote:Eh bradonje, poslusajte moju zalopojku...
Znaci ovako, imam 28 godina, kao i vecini, kad me je drmnuo pubertet sa nekih 13-14, pocele su mi prve dlacice da nicu...![]()
Medjutim, ono sto mi je niklo do 14, tako je i ostalo i u 28... Znaci tuga i zalost... Ne d'o dragi Bog kad bih vam pokazao sliku ovdje... Cisto poredjenja, neko je postavio sliku Che Guevare na prethodnoj stranici, e on na onoj slici izgleda kao Djeda Mraz naspram mene, kad se je "ne obrijem" po 20 dana...![]()
Sad da ne pristajem na muku, da shvatis da i ja svoje muke mucim, donedavno sam se nadao da ce mi cuna porasti al' dzaba...![]()
Jedino sto ti donekle moze pomoci je da pronades za sebe odgovarajuci oblik brade, neki koji ti pristaje licu i rasporedu dlacica. Ipak ako je bas tako drasticno, ja bi trazio rjesenje za tu reakciju koze nakon brijanja.
Najgore brade, svih vremena.![]()
Zaitsev wrote:
Na pola druge hefte![]()
Pred Novu se "morao" obrijati zbog intervjua za posao...Zoya wrote:Zaitsev wrote:
Na pola druge hefte![]()
Kolika je do sada porasla? Ili si se obrijao?
Svi nešto u zadnje vrijeme furaju brade a ne stoji baš svakom. Jedan moj kolega je jako sitan u licu i pustio bradu i kosuSkroz ga je pokrilo. Još je sav neki narandzast.