reis1 wrote:Sta vam je baa, Irana nisu mogli dobiti.
Koliko su ih neki nahvalili, ja konto Nigerija masinerija, haman Argentina 2. A suplji ko sir... ne mogu dva pasa povezati.
Jesu vala i kakili u izjavama.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
reis1 wrote:Sta vam je baa, Irana nisu mogli dobiti.
Koliko su ih neki nahvalili, ja konto Nigerija masinerija, haman Argentina 2. A suplji ko sir... ne mogu dva pasa povezati.
suti dobro je klasicna desetka...MOSALJOZE wrote:Ne upratih,ali sam primjetio da Mikela svi guraju naprijed,a frajer se gubi na toj poziciji.Ne znam kako je kod Kešija
prvi smo samo pod uslovom da protiv irana ne dadnu previse golova! inace cemo tesko imati bolju gol razliku. ipak bi bilo ofirno da puste nigeriju da ih srokaju 4:0Infaze Studio wrote:Kakav krug?? Citava prica je oko naseg moguceg remija sa Nigerijom.It_is_a_Leclerc wrote:Argentina pusti Nigeriju, zatvori se krug od tri reprezentacije, oni završe na drugom mjestu i bum-tras na Francuze, ili čak ispadnu.
Šta vam je ljudi.
Ali gdje mogu kalkulisati (sad je ovo ona zesca teorija, o kojoj sam govorio malom ljoze-u)
je da nakon osvojenih 6 boba protiv nas i Irana, i nasih 3 protiv Nigerije (tipujuci na nasa 3 boda protiv Irana) oni puste Nigere (sto ovima nista nebi znacilo) sa dovoljnom gol razlikom da bi nas izbacili na 1. mjesto, a sve to u slucaju da budu sigurni da ce Svicarska biti 1. u svojoj grupi. Pa sad ti kontaj![]()
![]()
Win-Win Mi i Argentina.. Oni dobijaju Svicarsku, mi Francuze.![]()
Trenutno imamo najvise pretrcanih km na jednoj utakmici od svih reprezentacija.p206 wrote:Njihov najbolji igrać Peter Odemwinge (ili kako se već piše) nije trebao biti ni pozvan, savez ga stavio na spisak. .. a jedini kreativac u ekipi..i eto onaj Moses ali on nije ni blizu ovom. Ostalo fizikaneri, tako da će naši morati dobro zapeti da ih nadtrče ko što su Argentinu...
arslanbey wrote:Ovako se slavio gol Ibisevica u Skoplju medju bosnjacima,albancima i turcima
Činjenica je da je Iran autobusom branio bod. Oni žele sa tri boda ići u drugi krug.reis1 wrote:Sta vam je baa, Irana nisu mogli dobiti.
Ako je nesto u domenu naucne fantastike, onda nema ni smisla traziti bilo kakvu logiku. Messi zeli popraviti sezonu, uzeti svjetsko i dokazati jos jednom da je najbolji. Siguran sam da ce igrati i protiv Nigerije.Razmisljajuci o nekom daljnjem raspletu a sto jeste u domenu naucne fantastike (mislim na finalnu utakmicu) logicno je da je argentincima draze da igraju protiv Nigerije eventualno u finalu nego protiv nas (mislim da ni mi, ni argentinci a ni nigerijci necemo vidjeti finala osim na TV-u ali ovo je samo moje misljenje).
Nebi valjda??ILVIIR wrote:prvi smo samo pod uslovom da protiv irana ne dadnu previse golova! inace cemo tesko imati bolju gol razliku. ipak bi bilo ofirno da puste nigeriju da ih srokaju 4:0Infaze Studio wrote:Kakav krug?? Citava prica je oko naseg moguceg remija sa Nigerijom.It_is_a_Leclerc wrote:Argentina pusti Nigeriju, zatvori se krug od tri reprezentacije, oni završe na drugom mjestu i bum-tras na Francuze, ili čak ispadnu.
Šta vam je ljudi.
Ali gdje mogu kalkulisati (sad je ovo ona zesca teorija, o kojoj sam govorio malom ljoze-u)
je da nakon osvojenih 6 boba protiv nas i Irana, i nasih 3 protiv Nigerije (tipujuci na nasa 3 boda protiv Irana) oni puste Nigere (sto ovima nista nebi znacilo) sa dovoljnom gol razlikom da bi nas izbacili na 1. mjesto, a sve to u slucaju da budu sigurni da ce Svicarska biti 1. u svojoj grupi. Pa sad ti kontaj![]()
![]()
Win-Win Mi i Argentina.. Oni dobijaju Svicarsku, mi Francuze.![]()
Ja samo bezze pitam, postoji li neka šansaagnostic_front wrote:Odakle dođe mišljenje da su Argentinci smrde i da hoće da nas zavale? Jesmo mi to neki rivali, pa nas mrze? O čemu se radi? Ili su smrde zato što su nas pobijedili?