Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kolike bolove imate u toku menstruacije? I kako ih se rješavate? Haman pa sam postala imuna na skoro sve tablete.
Ja se prva dva dana osjećam doslovno kao da mi se raspada utroba popijem jednu tabletu eventualno, ono što meni pomogne je joga, tj. određene pozicije koje smanjuju pritisak na zdjelicu, sad ne znam koliko je tko zainteresiran da to proba
Keiko wrote:
Jeste li za ili protiv zajednickog zivota prije braka?
Definitivno za
Mutivoda wrote:
Kolike bolove imate u toku menstruacije? I kako ih se rješavate? Haman pa sam postala imuna na skoro sve tablete.
Prije sam imala uzasne bolove da nisam mogla da disem a kamo li da se pomjerim. Neofen je dosta pomagao, kao i oblozi od rakije.
Otkako sam na kontracepciji nemam tih problema (sad bih napisala God bless pills al' bi bilo malo licemjerno )
Što se tiče menstrualnih bolova, prije poroda nisam imala ama baš nikakvih.Sad imam.Znači kolo se okreće
Kad se porodite, prestaće vas
Zajednički život sa momkom?Ne.
Taj mit o nepranju kose za vrijeme menstruacije sam čula, srećom ne od svoje matere, nego od tuđih, ali nikad nisam uspjela skontati povezanost između mog raspadajućeg endometrija i močenja glave vodom i šamponom, a kamoli kako to može imat negativnih učinaka.
Perem kosu po potrebi, sasvim nevezano u kojem sam dijelu ciklusa
annoy wrote:Taj mit o nepranju kose za vrijeme menstruacije sam čula, srećom ne od svoje matere, nego od tuđih, ali nikad nisam uspjela skontati povezanost između mog raspadajućeg endometrija i močenja glave vodom i šamponom, a kamoli kako to može imat negativnih učinaka.
Perem kosu po potrebi, sasvim nevezano u kojem sam dijelu ciklusa
Sve to isto radim, ali svako par mjeseci neko se začudi mom pranju kose tijekom "onih dana".
Čak mi se i bivši momak jedan čudio