Novajlija10 wrote:koliko dugo radiš na clixsensu?
Zarađivao sam i ja preko 100 $ mjesečno ali sada nemam potrebe jer radim druge stvari,bolje.Ovdje jedino uradim ovako bolje zadatke tipa android aplikacija jer mi je tel uvijek pri ruci i što ne bih onda uzeo pola dolara za običnu instalaciju ili dobro plaćenu registraciju koja oduzima ni pet minuta meni.
Što bi rekli, nije sve kao u pjesmi.
Nemaš ni tamo nekog posla, (odlično znam o čemu govorim) osim ako nećeš pisati tekstove na engleskom jeziku. Onda radije daj u oglase, prevodi, zaradit ćeš više. Koliko ti aplikacija ponudi dnevno da skineš?
Vidi, svi mi znamo da ovo nije jedini način zarade preko net-a, znamo svakako da nije ni najbolji, ali našli smo se ovdje, lijepo nam ide ... i guramo. Ja sam recimo znao za jedan dan zaraditi 16$, nije bilo puno takvih dana, ali kad skontaš neke cake, brzo furaš kroz zadatke.
Malo me nervira što se ovdje samo pojave ljudi i kažu mi :"Od ovoga ne možeš zaraditi". E jbg kome sad da vjerujem njima ili mom izvodu sa PayPal-a.
A ovo: Zarađivao sam i ja preko 100 $ mjesečno ali sada nemam potrebe... ako je fakat ovako, onda čestitam, iskreno, nije šuplja.
Pozdrav