sha_ba wrote:e hejmo vako,
ona je:
poznata licnost
bila u vezi 16 godina sa poznatom licnosti
ima kcerku 14-15 god (svadjaju se, mala u pubertetu)
ima sestru koja ima sina
pitanje dana ko je doticna?????![]()
![]()
![]()
![]()

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
sha_ba wrote:e hejmo vako,
ona je:
poznata licnost
bila u vezi 16 godina sa poznatom licnosti
ima kcerku 14-15 god (svadjaju se, mala u pubertetu)
ima sestru koja ima sina
pitanje dana ko je doticna?????![]()
![]()
![]()
![]()

Mislim na zene 38 -50 godina. Koje dobro izgledaju naravno.RahatHurmašica wrote:ima li neki starosni limit ili opaljuješ sve što može navući tange?angeldimov wrote: Budi precizan , na sta tacno mislis? Mislio sam na porodicne zene za koje nikad ne bi rekao da krisom oblaci tange i tuca se sa mladicem koji joj moze biti sin. Ja sam sve zelio probati, tako i to. I zasto bi moja majka bila imuna na flert i zezanje sa strane? Drago mi je da toga do sada nije bilo, ali ne vidim po cemu je moja , tvoja, njegova majka drugacija od one tamo
sve sam više ubjeđen da je dotična dama dušanka majkić. čak je i mini val udarila, tačno se vidi da je u drugom pubertetu.angeldimov wrote:Mislim na zene 38 -50 godina. Koje dobro izgledaju naravno.RahatHurmašica wrote:ima li neki starosni limit ili opaljuješ sve što može navući tange?angeldimov wrote: Budi precizan , na sta tacno mislis? Mislio sam na porodicne zene za koje nikad ne bi rekao da krisom oblaci tange i tuca se sa mladicem koji joj moze biti sin. Ja sam sve zelio probati, tako i to. I zasto bi moja majka bila imuna na flert i zezanje sa strane? Drago mi je da toga do sada nije bilo, ali ne vidim po cemu je moja , tvoja, njegova majka drugacija od one tamo
Ne Amy.Amy82 wrote:Izvini ali ti to nisi tako opisao. Ti pises da se ona konstantno dopisuje. Dakle, nije to varijanta "benignog flerta" pa razmijenimo nekoliko saljivih redova i ona kaze "znas ja sam vezi i nisam zainteresovana".
Dopisujes li se ti isto tako? Provjerava li ona tebi telefon? Vidis li ti koliko ti energije trosis na tu relaciju? Nije bolan to zdravoJa ti garantujem da ni jedna "normalna" zena koja je zaljubljena i voli nema potrebu da se dopisuje na socijalnim mrezama.
![]()
Meni ustvari nije jasno zasto si ti uopste otvorio ovu temu. Imas odgovor na svaku. Ako ti je sve jasno i ako znas da si u pravu, cemu ta sumnja i nesigurnost koja te jede? Ja mislim da ti u dubini duse znas da ona nije iskrena i da bi trebao prekinut tu relaciju, ali da si se zaljubio i tesko ti je da se odvojis od toga svega (a plus jos ta fizicka privlacnost koju imas s njom, a vi kad je to u pitanju ste svi ko bez mozga).
Nema ljutnje prijatelju, svako misljenje je dobrodoslo. Moguce da sam u paranoji, ali kako da se rijesim toga?direktni wrote:Jarane, nemoj se ljutiti. Ti si troll il' paranoja.
? šta radim? procitaj post, ne znam zasto se shvata kao trollanje i slicno?JThomas wrote:šta vam dimče vaginovski radi...
Haspolutno se slazem!Ramzess Veliki wrote:Ja se sa starijim od sebe ne petljam (ako nisu pomrle od starosti uglavnom nisu čemu ...angeldimov wrote:Hvala na odgovoru. Situacija je potpuno obratna, narvano ne mogu ocekivati da to znas. To sto se opisao je stereotip starija - mladji. Kod je sasvim drugacije.Ramzess Veliki wrote:Razumio sam neka postarija žena?
Jasno da neće obaveze, boli je klinac šta ti radiš. Slobodna je i uživa dok joj je dobro. Kad joj dosadi nabiće te nogom, zato ti ostavlja mogućnost da imaš drugu mlađu, da imaš poslije kome ići plakati. Ona je tu domina i ti igraš kako joj volja. Godi joj sujeti što se igra i sa tobom i sa mlađom suparnicom, jer kad ima mlađu suparnicu i ona se osjeća poželjnijom.
Ja kako te šalta ...![]()
![]()
A ne bi mogao ja nabiti nju, stariju, nogom i nastaviti sa svojom mladjom? Nije li ta sitaucija malo izglednija?), premazano je to sa više paleta boja i daju ti iluziju da utičeš na nešto.
Ne bih na to trošio vrijeme.
I ... inače u odnosima sa ljudima ... isto je i sa vezama, jel' ... što se više komplikuje sve se teže izvlači iz tih situacija. Svaka igra sa tuđim osjećanjima na kraju ti iskoči na nos.
Pojednostavi stvar.
Tacno dijagnozu moze covjek uspostavit.LieToMe wrote:
Ne znam kako izmedju ovih par redova nisi sam skontao da imas stvarno ozbiljnih problema
![]()
ja sam njemu dijagnozu uspostavila vec na prvom postuladyblue18 wrote:Tacno dijagnozu moze covjek uspostavit.LieToMe wrote:
Ne znam kako izmedju ovih par redova nisi sam skontao da imas stvarno ozbiljnih problema
![]()
Jesul' kolegice "u godinama"?LieToMe wrote:ja sam njemu dijagnozu uspostavila vec na prvom postuladyblue18 wrote:Tacno dijagnozu moze covjek uspostavit.LieToMe wrote:
![]()
(ako bude zainteresovan mogu ga uputiti kod par kolegica koje se bave ovom tematikom pa da dijagnozu dobije i napismeno
) a evo odoljevala sam 6-7 stranica da bilo sta komentarisem ali nekad covjek ne moze ostati imun na gluposti
Ne valja ti sintaksa za jednog moderatoraladyblue18 wrote:Tacno dijagnozu moze covjek uspostavit.LieToMe wrote:
![]()
Pametnom je i isaret dostaangeldimov wrote:Ne valja ti sintaksa za jednog moderatoraladyblue18 wrote:Tacno dijagnozu moze covjek uspostavit.LieToMe wrote:
![]()
Popravi.
I kazi kakva je dijagnoza? Ja se ne vrijedjam nikad.
kad ti tako svasta znas ne bez veze gubis vrijeme na forumu ko ce tebi ovdje dati savjet neki?angeldimov wrote:1. I kada naidje neko bolji ko ispunjava sve kriterije? Ide ponovo upoznavanje sa porodicom i prijateljima? Hm... ne pricamo o kurvi, nego poznatoj zeni sa dobrom reputacijom. Kako bi na to reagovali sestra i sestric, evo tetka vec dovela novog jebača. Naime, ta zena je prije mene bila u vezi dugojj 16 godina. Posto su oboje bili javni, to se zna. Da je htjela tako da mijenja cim dodje bolji, svako pametan bi sve drzo u stogoj tajnosti i uzivao. Dakle prica ne pije vodeAmy82 wrote:E vako, ne da mi se sve citat (ako se nekom da nek nam preprica u kratim crtama), ali dobro si se ti zaljubio cim pamtis sve te silne detalje iz te vase afere.
Ako sam dobro shvatila, ona je neka starka s kojom ti imas pravo dobar keksali ona se dopisuje naokolo u sesnAest na FB i sl. Ocigledno ti njoj dodjes kao neka međustanica, dobra zabava, igracka, a usput drzi sebi otvorene opcije dok ne naidje neko ko bolje ispunjava njene kriterije. Ne kazem ja da ti njoj nisi drag, ali joj ocigledno nisi toliko drag cim to radi. U dubini duse znas i ti da vi nemate zajednicku buducnost. To sto te upoznala s famlijom, sto idete na izlete, mora, nove godine - mozda ti tome pripisujes neko dublje znacenje, a ona sve to onako usput. Nismo svi isti
![]()
To citanje poruka mi je van pameti, ali nacin na koji ti dopusta da citas njene poruke, pokazuje samo da te izaziva i da se poigrava.
Moj ti je savjet da bjezis iz tog paklenog kruganadji sebi finu curu (vrsnjakinju), pa se zabavljaj i uzivaj u zivotu bez tih mind games.
2.Nadji sebi vrnjaskinju? Milis da je tada nesto drugacije? Imao sam i vrnjsakinje, nema je koja nije imala barem neki lagani flert. Nijedan moj prijatelj nema curu koja nije imala neki flert.
samo 11 ? kume do tebe jeangeldimov wrote:Zezali smo se i kad je samo dodirnem, odem u kupatilo po peskiric, obrisem je dole i bude sav natopljen.madesa wrote:da si ti njoj dobar u krevetu ne bi ona trazila sa strane jos
Jednom je za 24 sata samnom svrsila 11 puta, brojali smo.
angeldimov wrote: Takodjer trpi kad je psujem i mlatim stvari po kuci jer je ukalkulisala i to svjesno?
ladyblue18 wrote:angeldimov wrote: Takodjer trpi kad je psujem i mlatim stvari po kuci jer je ukalkulisala i to svjesno?![]()
![]()
Pozdrav prijatelju; postavio sam temu jer sam zelio logicne i iskustvene komentare. Medjutim, ljudi najvise vole okrenuti na salu i voditi se stereotipima, sto naravno nije dobro.Bluemore wrote:kad ti tako svasta znas ne bez veze gubis vrijeme na forumu ko ce tebi ovdje dati savjet neki?angeldimov wrote:1. I kada naidje neko bolji ko ispunjava sve kriterije? Ide ponovo upoznavanje sa porodicom i prijateljima? Hm... ne pricamo o kurvi, nego poznatoj zeni sa dobrom reputacijom. Kako bi na to reagovali sestra i sestric, evo tetka vec dovela novog jebača. Naime, ta zena je prije mene bila u vezi dugojj 16 godina. Posto su oboje bili javni, to se zna. Da je htjela tako da mijenja cim dodje bolji, svako pametan bi sve drzo u stogoj tajnosti i uzivao. Dakle prica ne pije vodeAmy82 wrote:E vako, ne da mi se sve citat (ako se nekom da nek nam preprica u kratim crtama), ali dobro si se ti zaljubio cim pamtis sve te silne detalje iz te vase afere.
Ako sam dobro shvatila, ona je neka starka s kojom ti imas pravo dobar keksali ona se dopisuje naokolo u sesnAest na FB i sl. Ocigledno ti njoj dodjes kao neka međustanica, dobra zabava, igracka, a usput drzi sebi otvorene opcije dok ne naidje neko ko bolje ispunjava njene kriterije. Ne kazem ja da ti njoj nisi drag, ali joj ocigledno nisi toliko drag cim to radi. U dubini duse znas i ti da vi nemate zajednicku buducnost. To sto te upoznala s famlijom, sto idete na izlete, mora, nove godine - mozda ti tome pripisujes neko dublje znacenje, a ona sve to onako usput. Nismo svi isti
![]()
To citanje poruka mi je van pameti, ali nacin na koji ti dopusta da citas njene poruke, pokazuje samo da te izaziva i da se poigrava.
Moj ti je savjet da bjezis iz tog paklenog kruganadji sebi finu curu (vrsnjakinju), pa se zabavljaj i uzivaj u zivotu bez tih mind games.
2.Nadji sebi vrnjaskinju? Milis da je tada nesto drugacije? Imao sam i vrnjsakinje, nema je koja nije imala barem neki lagani flert. Nijedan moj prijatelj nema curu koja nije imala neki flert.
Jes vidila sto je edukativna temasha_ba wrote:u kakvom se to hoteluza 200 eura 5 dana?
![]()