Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#176 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by Truba »

frendzonaš ok
mjesec dva tri...
s jednom možeš biti godinu dvije
ali kad tad će doći vrijeme da riskiraš
možda je najbolje skoro odmah...
Ramzess Veliki

#177 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by Ramzess Veliki »

Ma samo joj kažeš - "Ženiću te ..." pa da vidiš koliko će dugo htjeti da ostanete prijatelji. ;-)
pathyeshme

#178 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by pathyeshme »

Ramzess Veliki wrote:Ma samo joj kažeš - "Ženiću te ..." pa da vidiš koliko će dugo htjeti da ostanete prijatelji. ;-)

Ma imaš različitih varijanti i tu.. Ja sam htio prekinuti sve kontakte sa svojom prijateljicom nakon što me odbila, ali je bukvalno plakala i molila me da to ne radim.. Govorila da ne može bez mene i mog društva.. Na kraju sam i popustio al' sad čisto prijateljski.. Tipujem da će ona nešto pokušati u skorije vrijeme, ali osveta samo čeka da de servira :D

Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk
sheilak

#179 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by sheilak »

pathyeshme wrote: Tipujem da će ona nešto pokušati u skorije vrijeme, ali osveta samo čeka da de servira...
ali zasto bi se svetio?
Capajebo

#180 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by Capajebo »

sheilak wrote:
pathyeshme wrote: Tipujem da će ona nešto pokušati u skorije vrijeme, ali osveta samo čeka da de servira...
ali zasto bi se svetio?
jer nije on zelim zelim :mrgreen:
sheilak

#181 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by sheilak »

Capajebo wrote:
sheilak wrote:
ali zasto bi se svetio?
don't kont. :D
S4mpion

#182 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by S4mpion »

pathyeshme wrote:
Ramzess Veliki wrote:Ma samo joj kažeš - "Ženiću te ..." pa da vidiš koliko će dugo htjeti da ostanete prijatelji. ;-)

Ma imaš različitih varijanti i tu.. Ja sam htio prekinuti sve kontakte sa svojom prijateljicom nakon što me odbila, ali je bukvalno plakala i molila me da to ne radim.. Govorila da ne može bez mene i mog društva.. Na kraju sam i popustio al' sad čisto prijateljski.. Tipujem da će ona nešto pokušati u skorije vrijeme, ali osveta samo čeka da de servira :D

Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk
Izgleda samo te zbog društva iskorištava, čisto da ne bude sama, nemoj da osveta izostane :D
sour cherry

#183 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by sour cherry »

Izgleda samo te zbog društva iskorištava, čisto da ne bude sama, nemoj da osveta izostane :D
Ne znaš ti šta je on njoj nudio i kako,šta je ustvari htio.Svašta je tu moguće.Moguće je da i ona ima razloga za osvetu.Kao što on i sam reče:
Ma imaš različitih varijanti i tu..
:mrgreen:
S4mpion

#184 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by S4mpion »

Hmm :komi:

:D
pathyeshme

#185 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by pathyeshme »

Capajebo wrote:
sheilak wrote:
ali zasto bi se svetio?
Tako je.
Znači ne bih krenuo s njom sad kad bi se predomislila pa makar nikad bolju ne našao. Al' osveta bi slatko pala, mislim da ništa slađe od toga ne bi bilo.
burek_in_space

#186 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by burek_in_space »

pathyeshme wrote:
Tako je.
Znači ne bih krenuo s njom sad kad bi se predomislila pa makar nikad bolju ne našao. Al' osveta bi slatko pala, mislim da ništa slađe od toga ne bi bilo.
O kako je slatko biti s onom koja u tebi izaziva shto nijedna druga ne mozhe...
pathyeshme

#187 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by pathyeshme »

burek_in_space wrote:
pathyeshme wrote:
Tako je.
O kako je slatko biti s onom koja u tebi izaziva shto nijedna druga ne mozhe...
Ne bih preko ponosa u ovakvoj situaciji pa po cijenu svega :D
burek_in_space

#188 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by burek_in_space »

pathyeshme wrote: Ne bih preko ponosa u ovakvoj situaciji pa po cijenu svega :D
Nadocicesh u vozhnji. :oops:
Capajebo

#189 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by Capajebo »

burek_in_space wrote:
Ono sto je kod zena nevinost, to je kod muskaraca ponos (u vezama). Kad ga jednom izgubimo, gotovo je :mrgreen:
insomnia78

#190 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by insomnia78 »

Capajebo wrote:
burek_in_space wrote:
Ono sto je kod zena nevinost, to je kod muskaraca ponos (u vezama). Kad ga jednom izgubimo, gotovo je :mrgreen:
Slazem se

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
kloniran

#191 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by kloniran »

Capajebo wrote:
burek_in_space wrote:
odavno pametniju nisam cuo :mrgreen: :thumbup: :pasamoj:
nightvision

#192 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by nightvision »

eeee buraz, zene danas odu plasticaru pa vrate svoj "ponos". i to vise puta. :D A ti svaki put ponosan sto si nekoj junfer skinuo. znam ja nas. yebo ti nas. zato imam istu taktiku ko i ove zenetine. metnem ih u moju friend zonu pa im ne dam. iscu one, satrase se, ali jok, nema, nek' vide kako je. a svaki put pred takvima komentarisem druge cure, te vidi onu jes' lijepa, te vidi ovu jes' zgodna, te ima dobro dupe, te ima dobru sisu... buraz, moze se fino cuti kako pucaju od ljubomore. :D
pathyeshme

#193 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by pathyeshme »

nightvision wrote:eeee buraz, zene danas odu plasticaru pa vrate svoj "ponos". i to vise puta. :D A ti svaki put ponosan sto si nekoj junfer skinuo. znam ja nas. yebo ti nas. zato imam istu taktiku ko i ove zenetine. metnem ih u moju friend zonu pa im ne dam. iscu one, satrase se, ali jok, nema, nek' vide kako je. a svaki put pred takvima komentarisem druge cure, te vidi onu jes' lijepa, te vidi ovu jes' zgodna, te ima dobro dupe, te ima dobru sisu... buraz, moze se fino cuti kako pucaju od ljubomore. :D
Treba isprobati tu taktiku, svakako :D
dzimi flojd parangal

#194 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by dzimi flojd parangal »

Blajze wrote:Poz raja,

nebi da okolišam, al trebam pomoć.

Uglavnom, prvi mi se put dešava da hoću nešto više sa prijateljicom, do sad sam se kao eto "zaljubio" na prvi pogled i bio sa tom i tom curom, i fakat u vezi ovog nemam nekog takoreći iskustva. Znamo se nekih cca 7 mjeseci, bukvalno ono haveri smo ipo, medjutim nebi nekako volio da to propadne ukoliko bi ja rekao te famozne rijeći. Naznaka nekih ima, jer prvo što primjećujem sve više voli da iscenira dodir samnom, do grljenja ( hajd to inekako ), do recimo kad hoćemo da se pozdravimo, uvijek "isplete" svoje prste medju moje ( ako znate na šta mislim ... ) i tako još, izašli smo par puta nako na kafu, al smo većinom jaranski pričali, dosta mi se puta i povjerila u vezi nekih svojih privatnih problema al hajd otom-potom.

Znaći, ako mi možete predložit dal da još čekam, ili da poduzmem neke mjere, inaće sam totalna pi*ka u vezi ovog ( za bilo šta drugo treba nije frka xd ), te da naravno kako da joj kažem i da ako me odbije da ostanemo dobri prijatelji.

Hvala

fizicki kontakt. dohvati je kad niko ne gleda. ako te odgurne, pusiona.
dzimi flojd parangal

#195 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by dzimi flojd parangal »

nightvision wrote:eeee buraz, zene danas odu plasticaru pa vrate svoj "ponos". i to vise puta. :D A ti svaki put ponosan sto si nekoj junfer skinuo. znam ja nas. yebo ti nas. zato imam istu taktiku ko i ove zenetine. metnem ih u moju friend zonu pa im ne dam. iscu one, satrase se, ali jok, nema, nek' vide kako je. a svaki put pred takvima komentarisem druge cure, te vidi onu jes' lijepa, te vidi ovu jes' zgodna, te ima dobro dupe, te ima dobru sisu... buraz, moze se fino cuti kako pucaju od ljubomore. :D

ovo je svojstveno samo našijem bosanskijem ženetinama. ja to niđe drugo ne viđoh.

zanima me samo i ovo je pitanje za žene: zašto? i šta si time namjerava postići.

brate žena na zapadu ako joj se sviđaš samo ide naprijed.
sheilak

#196 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by sheilak »

hahhahhahha....how sad... :D
MedenoSrce

#197 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by MedenoSrce »

:mrgreen:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#198 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by Truba »

Ramzess Veliki

#199 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by Ramzess Veliki »

Ovo pali uvijek. :thumbup:
swanfilter

#200 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"

Post by swanfilter »

Ova kvazi zona je posljedica zenskog razmisljanja i djelovanja. Muskarac i zena, ako postoji barem minimum privlacnosti sa jedne strane, nema sanse da su prijatelji. Ko takav odnos trpi, samo da bi bio pored nedostizne ljubavi, je bolestan. Muskarci prije svega jer oni ne nude ovu opciju, a istovremeno im se takav odnos nudi sleperima ..

Nikada nisam kontao, dolazi do raskida, i nudi ti opciju da "ostanemo dobri prijatelji". Do jucer sam ti ga slagao, a danas bi samnom isla krpice sa vakta na vakat kupovati kao da sam ti najbolja prijateljica ... Istina jeste, zena moze patiti do bola, međutim, za razliku od muskaraca, zene si nikada ne dozvole da ih negativne stvari sprijecavaju da furaju dalje u zivotu. Muskarci smo mnogo suptilniji po tom pitanju ...
Post Reply