Međunarodne prijateljske utakmice
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
scott
kame gledaj utakmicu i sutikame wrote:Pape, Joza je mnogo pametovao. Lako je pametovat.
Trebao bi priznati da nije stvorio dobre uslove za buducnost. Napravio je montaznu kucu a u temelje ugradio TNT.![]()
![]()
Joza i Jozini ipak nemaju toliko velike zasluge kako neki tvrde.
Imao je velike zasluge ali je imao i gresaka koje su na kraju isplivale na povrsinu. Mozda i vise grresaka od Alije Izetbegovica.
-
JukaN
Holandjani su igrali bolje, imali vise sansi i kao sto su i primili gol - tako su ga i postigli.... niotkuda i bezveze.
Schweinsteiger (prevod: "penjach na svinje"
), Lahm (jagnje) i Kuranyi (bez prevoda
) daju nade Nijemcima da im ide nabolje.
Ima li iko da se razumije u fudbal, a da mi moze objasniti zasto je Balack dobar igrac i toliko hvaljen?
Od 30 pasova koje je uputio 31 je bio ako ne u istoj liniji onda nazad ?!? Osim toga makar 80% kilavih, nepreciznih i bez ideje. U cemer je fol?
Schweinsteiger (prevod: "penjach na svinje"
Ima li iko da se razumije u fudbal, a da mi moze objasniti zasto je Balack dobar igrac i toliko hvaljen?
Od 30 pasova koje je uputio 31 je bio ako ne u istoj liniji onda nazad ?!? Osim toga makar 80% kilavih, nepreciznih i bez ideje. U cemer je fol?
-
dariosa
#180 Grcka-Spanija
Prognoze, misljenja, komentari, strijelci...
-
dariosa
#181 Rusija-Portugal
- NeKi_LiK
Najbolje je rekao sam Ballack : "Očekuju od mene da budem Zinedin Zidane i Claude Makelele u jednom igraču"JukaN wrote: Ima li iko da se razumije u fudbal, a da mi moze objasniti zasto je Balack dobar igrac i toliko hvaljen?
Mediji su Ballacku navalili na ledja teret da sam treba nositi jednu reprezentaciju, prvo na SP2002, pa i sada na EP2004.
A sa načinom na koji je Njemačka igrala večeras i nisu mogle lopte ići naprijed...
- NeKi_LiK
Ako ovdje ne bude jedinica onda baš ne treba dalje prognozirati. Kod rusa je raspad sistema, Mostovoj je bukvalno otjeran iz reprezentacije nakon izjave španskim medijima da rusi nemaju više šta da traže na euru, a Portugal sa nerješenim može samo pobjeda nad Španijom i sreća odvesti u 1/4finale. A to bi bila veća blamaža nego ono ispadanje u koreji, uz izjavu korejskog kapitena da ga je Figo na poluvremenu zamolio da do kraja odigraju mirnu utakmicu bez golova što bi obje ekipe odvelo u 1/8finala.BECHO wrote:2:0 za Portugal! Portugalci moraju ubjedljivo pobjedit ukoliko zele nesto napravit na ovom "domacem" EM-u!
-
winetou
Portugal uzasno slab. Sa ovakvom igrom cudo bi bilo da dodju do cetvrtfinala. protiv Spanije Ronaldo mora biti u prvih 11.
Sa igracem vise protiv Rusije odigrati onako jadno
Ne razumijem zasto je Portugal toliko favorizovan u ova dva prvenstva SP i EP. Na SP su im Amerikanci ocitali lekciju za pola sta a ova igra u dvije utakmice na EP im je bila tako slaba...
Sa igracem vise protiv Rusije odigrati onako jadno
Ne razumijem zasto je Portugal toliko favorizovan u ova dva prvenstva SP i EP. Na SP su im Amerikanci ocitali lekciju za pola sta a ova igra u dvije utakmice na EP im je bila tako slaba...
-
dariosa
#197 Hrvatska - Francuska
Evo opet "kontraverzne" teme (Ukoliko neko prognozira da Hrvatska nece pobjediti. Mislim da i nerijesena prognoza izaziva sumnje)...
-
dariosa
#198 Engleska - Svicarska
-
dariosa
Sa strahom da me Ero i Seronja ne proglase Hrvato-mrzcem. sovinistom, nacionalistom... ipak moram prognozirati da ce Francuzi pobijediti 2:0.
Svoju prognozu donio sam iskljucivo na osnovu do sada vidjenog na terenu i nema nikakve veze sa mojim osjecanjima prema Hrvatskoj.
Svoju prognozu donio sam iskljucivo na osnovu do sada vidjenog na terenu i nema nikakve veze sa mojim osjecanjima prema Hrvatskoj.
-
BECHO
Volio bi da Hrvati pobijede ali bice tesko s obzirom da su Francuzi puno samouvjereniji poslije one "quick" pobjede protiv Engleza! Moja prognoza: 3:1 za Francusku!!! Jedna dobra alternativa za Hrvate: Tudor u odbrani a Babic, Klasnic i Prso u napadu (4-3-3 sistem)!