Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jack Be Nimble wrote:Nije bitno ko kada gleda, bitno je da ne otvaras temu prije gledanja
J3r1ch0 wrote:
Zovne mene jedne prilike djevojka iz kablovske da mi "proda" HBO kanale, dobri filmovi, dobre serije, veli ona, trenutak samo, rekoh, jeste li vi ikada čuli za torrente?
Mene obicno zovu da mi kazu 'haj molim te prestani skidati serije'. To mi se desilo sa True Blood i The Wire
J3r1ch0 wrote:
Zovne mene jedne prilike djevojka iz kablovske da mi "proda" HBO kanale, dobri filmovi, dobre serije, veli ona, trenutak samo, rekoh, jeste li vi ikada čuli za torrente?
Mene obicno zovu da mi kazu 'haj molim te prestani skidati serije'. To mi se desilo sa True Blood i The Wire
What
Ako se navucem na neku seriju i pocnem skidati epizodu po epizodu onda me uhvate. Jednog vikenda nisam znao sta cu od sebe i u petak skinuo prvu epizodu True Blood i svidi mi se. I tako do nedelje, epizoda po epizoda dosao do pete sezone. Sljedeceg cetvrtka zove mene kablovska i momak sa druge strane onako u podsmjehu prvo sto mi kaza 'ako ti se svidja toliko True Blood bili bio zainteresovan da narucis HBO' ...obicno dobijem email od njih gdje me mole da prestanem skidati neku seriju, ali ovo je prvi put da su me zvali.
Moj prijatelj slicno uradio sa Game of Thrones i kompanija mu iskljucila internet sljedeci mjesec, naplatila ga za taj mjesec, ali ko kaznu nije imao intenret.
auu al ce da se zakuha iduce hefte, haman mu pokazao video snimak sa cerkom u ritualima pa onako vristi, danas sam pogledao opet trecu epizodu kad je bila frka sa sveskom, kadriranje se fokusira na facu zene mu pocesto, sto posto je ona umjesana u tu igru, mala nije ni pricala puno zbog njenog prisustva. A i mislim da nas dosta se peca na pretpostavku da ce zaokruzit sezonu i sve zavrsit u ovih osam epizoda, mislim ipak da ce ostat dosta stvari nerjeseno za iduce sezone. I kako gledam od pocetka ponovo epizode, meni nekako vise tukne da ona dva crnca detektiva gledaju martya kao sumnjivca, nekako su vise ljudskosti i suosjecanja pokazali u komunikaciji sa cohlom nego sa martyem, a i ofirno martyu na pocetku a i zeni mu u zadnjoj epizodi odma dadose do znanja kao da je kohle sumnjivac, a sve ostalo zestoko kriju, patkica klasicna da se marty opusti i rasprica
Ako se navucem na neku seriju i pocnem skidati epizodu po epizodu onda me uhvate. Jednog vikenda nisam znao sta cu od sebe i u petak skinuo prvu epizodu True Blood i svidi mi se. I tako do nedelje, epizoda po epizoda dosao do pete sezone. Sljedeceg cetvrtka zove mene kablovska i momak sa druge strane onako u podsmjehu prvo sto mi kaza 'ako ti se svidja toliko True Blood bili bio zainteresovan da narucis HBO' ...obicno dobijem email od njih gdje me mole da prestanem skidati neku seriju, ali ovo je prvi put da su me zvali.
Moj prijatelj slicno uradio sa Game of Thrones i kompanija mu iskljucila internet sljedeci mjesec, naplatila ga za taj mjesec, ali ko kaznu nije imao intenret.
debilcine klasicne, dokaz cisti da nam svima narusavaju privatnost kako se njima klincu cejfne, nema regulative nikakve, kokoshar moze sjedit i radit sta oce, i po meni ni sekunde nije bezazlena ni smjesna ova informacija kolko je zabrinjavajuca.
Ma ovo su americka posla, dosta smo skrenuli sa teme...
CoCoLoCo wrote:A i mislim da nas dosta se peca na pretpostavku da ce zaokruzit sezonu i sve zavrsit u ovih osam epizoda, mislim ipak da ce ostat dosta stvari nerjeseno za iduce sezone.
Nema iduce sezone ili ako se odluce bice nove radnje, novi likovi, novo mjesto itd
Ma ovo su americka posla, dosta smo skrenuli sa teme...
Ja se zezao sa The Cable Guy, kad ono fakat , još će ispast da je po istinitom događaju
Jack Be Nimble wrote:
CoCoLoCo wrote:A i mislim da nas dosta se peca na pretpostavku da ce zaokruzit sezonu i sve zavrsit u ovih osam epizoda, mislim ipak da ce ostat dosta stvari nerjeseno za iduce sezone.
Nema iduce sezone ili ako se odluce bice nove radnje, novi likovi, novo mjesto itd
Kada ne bi razjasnili situaciju u naredne dvije epizode već u naredne dvije sezone odličnu seriju bi pretvorili u...
Odlucih i ja da se upustim u gledanje ove serije! 6 epizoda za 2 dana,skromno!
Ispocetka sam bio skeptican,ali kako su epizode odmicale,i moje misljenje se mijenjalo!