Ko je Bozo Vreco
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#176 Re: Ko je Bozo Vreco
Božo Vrečo vam ga mečo 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#177 Re: Ko je Bozo Vreco
mensecini da ce prije vama nego namaJoseMujica wrote:Božo Vrečo vam ga mečo
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#178 Re: Ko je Bozo Vreco
plain vanilla wrote:mensecini da ce prije vama nego namaJoseMujica wrote:Božo Vrečo vam ga mečo![]()
ps
al ovo more samo pod uvjetom da nije primać
-
Hakiz
#179 Re: Ko je Bozo Vreco
Ako pratiš šta govori, deklariše se i kao muško i kao žensko. Nisi ni ti sigurna...plain vanilla wrote:mensecini da ce prije vama nego namaJoseMujica wrote:Božo Vrečo vam ga mečo![]()
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#180 Re: Ko je Bozo Vreco
vrečo upravo to drugo i potencira pa to drugo postane prvo i drugo i treće ...plain vanilla wrote:On jeste prvo dobar pjevac i to kakav pjevac.jao_situacije wrote: očito da moram objasniti
kažem da je prvo trebao biti dobar pjevač pa onda nek bude šta hoće
sad je u prvom planu da je peder čudak frik ili šta mu vć govore a njegovo pjevanje je postalo nebitno
samo to kažem
E sad, sto homofobi prvo primijete nesto drugo, to nije njegov problem
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#181 Re: Ko je Bozo Vreco
a na koji nacin on to potencira? vec smo zakljucili da su se i neki drugi muskarci sminkali, nosili suknje i sljapin_mutapi wrote:vrečo upravo to drugo i potencira pa to drugo postane prvo i drugo i treće ...plain vanilla wrote: On jeste prvo dobar pjevac i to kakav pjevac.
-
noviclan
#182 Re: Ko je Bozo Vreco
пројекат републике српске
- beniciodeltoro
#183 Re: Ko je Bozo Vreco
Veoma zanimljivo jer Božo prvi u intervjuima priča više o stvarima poput da se ne osjeća ni kao muško ni kao žensko, kako u svojim pjesmama može biti žena nego o muzici, znači on prvi forsira tu priču.plain vanilla wrote:On jeste prvo dobar pjevac i to kakav pjevac.jao_situacije wrote: očito da moram objasniti
sad je u prvom planu da je peder čudak frik ili šta mu vć govore a njegovo pjevanje je postalo nebitno
samo to kažem
Da on želi biti samo pjevač a ne tema o seksualnoj orijentaci, izgledu itd. ne bi pravio onoliki cirkus sa haljinom na SFFu "Božo dobio ovacije zbog haljine" "Božo prodao poznatu haljinu sa SFFa" "Božo pare od prodaje donirao muzeju"
O njegovom izgledu i seksualnoj orijentaciji se priča jer on tako želi, da želi biti poznat samo po pjevanju on ovaj cirkus ne bi pravio, Adele ne treba sve ovo jer ona očara mase samo kada otvori usta.
- Banksy
#184 Re: Ko je Bozo Vreco
Širom svijeta jučer se obilježavao Međunarodni dan tolerancije. U potrazi za mišljenjem građana u našoj zemlji, N1 proveo je anketu među građanima Sarajeva o tome koliko su tolerantni
"Na Balkanu kažu neka vam je sin i kćerka sve samo nek nije gay. Nek' je četnik ili ustaša, ili terorista, samo nek' nije homoseksualac", kazao je za N1 jedan od građana.
- dust in the wind
#185 Re: Ko je Bozo Vreco
jadni mi. I zaslužujemo ovo lose što nam se dešava, jer smo primitivni i jer vise mrzimo nego što volimo... žali bože ovo pametnog svijeta što ima i trune ovdje.Banksy wrote:
Širom svijeta jučer se obilježavao Međunarodni dan tolerancije. U potrazi za mišljenjem građana u našoj zemlji, N1 proveo je anketu među građanima Sarajeva o tome koliko su tolerantni
"Na Balkanu kažu neka vam je sin i kćerka sve samo nek nije gay. Nek' je četnik ili ustaša, ili terorista, samo nek' nije homoseksualac", kazao je za N1 jedan od građana.
-
Hakiz
#186 Re: Ko je Bozo Vreco
Božo stilom oblačenja provcira isto onoliko koliko provociraju svi oni koji stilom oblačenja hoće nešto da kažu.beniciodeltoro wrote:Veoma zanimljivo jer Božo prvi u intervjuima priča više o stvarima poput da se ne osjeća ni kao muško ni kao žensko, kako u svojim pjesmama može biti žena nego o muzici, znači on prvi forsira tu priču.plain vanilla wrote:On jeste prvo dobar pjevac i to kakav pjevac.jao_situacije wrote: očito da moram objasniti
samo to kažem
Da on želi biti samo pjevač a ne tema o seksualnoj orijentaci, izgledu itd. ne bi pravio onoliki cirkus sa haljinom na SFFu "Božo dobio ovacije zbog haljine" "Božo prodao poznatu haljinu sa SFFa" "Božo pare od prodaje donirao muzeju"
O njegovom izgledu i seksualnoj orijentaciji se priča jer on tako želi, da želi biti poznat samo po pjevanju on ovaj cirkus ne bi pravio, Adele ne treba sve ovo jer ona očara mase samo kada otvori usta.
I u čemu je problem? Ne sviđa ti se. Skreni pogled. I ja, heteroseksualac, kada vidim ženu od 80 kg u mini suknji, skrenem pogled jer mi vrijeđa estetske kriterije. Ali to je njeno pravo. Ne plačem po forumima o tome. Neka nosi ko šta hoće.
A to što ti smeta što je novac od prodane haljine poklonio muzeju. Da se u novinama napiše kako su IVZ, KC, SPC, JZ... novac od, na primjer, prodanog automobila dali muzeju, to ti ne bi smetalo, niti bi to smatrao provokativnom reklamom.
U stvari, još nikada nisam čuo da su spomenute institucije prodali neku imovinu i dobijeni novac od prodaje dali kao donaciju.
Last edited by Hakiz on 17/11/2015 16:15, edited 2 times in total.
- Banksy
#187 Re: Ko je Bozo Vreco
Ne brini, ta šaka jada pameti, otići će, prije ili kasnije, a ovo što je ostalo i što ostane, zaslužuje sve što slijedi.dust in the wind wrote:jadni mi. I zaslužujemo ovo lose što nam se dešava, jer smo primitivni i jer vise mrzimo nego što volimo... žali bože ovo pametnog svijeta što ima i trune ovdje.Banksy wrote:
-
Hakiz
#188 Re: Ko je Bozo Vreco
Kako ono kaže Balašević "U ratu (misli na 2. Svjetski rat) su izginuli najbolji sinovi i kćeri naše zemlje. A mi smo za roditelje i učitelje dobili ove što su preživjeli".Banksy wrote:Ne brini, ta šaka jada pameti, otići će, prije ili kasnije, a ovo što je ostalo i što ostane, zaslužuje sve što slijedi.dust in the wind wrote:
jadni mi. I zaslužujemo ovo lose što nam se dešava, jer smo primitivni i jer vise mrzimo nego što volimo... žali bože ovo pametnog svijeta što ima i trune ovdje.
- Haris.ba
#189 Re: Ko je Bozo Vreco
Ne znam. Satima je slušam. Nikako da dosadi. Neka nama Vreče.
ROYAL STREET ORCHESTRA feat. BOZO VRECO - Crne Oci -
ROYAL STREET ORCHESTRA feat. BOZO VRECO - Crne Oci -
- ho oponopono
#190 Re: Ko je Bozo Vreco
...silujem ga...nikako da oćejfim...
-
Astrix
#191 Re: Ko je Bozo Vreco
Ne znam ni ko je, ni šta je ali kad sam čuo muziku zijanio sam se kako je dobra.
Nek' bude šta hoće dok radi ovakvu muziku...
-
Hakiz
#192 Re: Ko je Bozo Vreco
Ovo razmišljanje je razlog zbog kojeg ja govorim da će Vrećo za LGBTQXYZ... zajednicu uraditi više nego bilo koji NGO i slični.Astrix wrote:Ne znam ni ko je, ni šta je ali kad sam čuo muziku zijanio sam se kako je dobra.
-
Nocni Monni
#193 Re: Ko je Bozo Vreco
Prosječni, ispodprosječni pjevač, slavu stekao jeftinim publicizmom, izigravanjem zrtve, promovisanjem prava LGBT pokreta. 
- KB9
#194 Re: Ko je Bozo Vreco
daleko je on od prosjecnog pjevaca, pravo fino on pjeva, bio bi solidno primjecen/ispracen i da se oblaci ko "normalno" musko al, ruku na srce, ne pjeva tolko fino kolko se sve to uzdize u najveca nebesa kad pusti bradu i obuce haljinu
- Haris.ba
#195 Re: Ko je Bozo Vreco
Ja kad ga gledam sjetim se predznaka sudnjega dana da će se muško oblačiti ko žensko. I nemam nikakvih problema sa time kako se oblači. Koga voli ili ne voli.
Ono što me zanima jeste da li će nastaviti pisati muziku. Jer sevdalinka je godinama bila repeticija. Ne vidim ništa loše u tome. Niti je komercijalna muzika, nije ni lagana. Razumljivo mi je.
Ali, ko god napravi neku dobru novu pjesmu i odvede sevdalinku negdje drugo, narod to sluša i sviđa mu se - to je uspjeh.
Pročitao sam negdje da Vrečo je izjavio da nije učio pjevati, te da vježba preko vježbi sa youtuba. Ne znam je li naučio svirati koji instrument. Znam da potpisuje tekst i muziku mnogih novih pjesama. Čuo sam i da je ters oko produciranja, te da traži da upravlja svim aspektima.
Ne razumijem se u to kakav glas ima. Ali, ga je meni lijepo slušati kako pjeva, pa i alkapela. Možda je i bolje što nije učio pjevati. Jer bi pjevao sevdalinku kako pjevaju svi ostali.
Ono što me zanima jeste da li će nastaviti pisati muziku. Jer sevdalinka je godinama bila repeticija. Ne vidim ništa loše u tome. Niti je komercijalna muzika, nije ni lagana. Razumljivo mi je.
Ali, ko god napravi neku dobru novu pjesmu i odvede sevdalinku negdje drugo, narod to sluša i sviđa mu se - to je uspjeh.
Pročitao sam negdje da Vrečo je izjavio da nije učio pjevati, te da vježba preko vježbi sa youtuba. Ne znam je li naučio svirati koji instrument. Znam da potpisuje tekst i muziku mnogih novih pjesama. Čuo sam i da je ters oko produciranja, te da traži da upravlja svim aspektima.
Ne razumijem se u to kakav glas ima. Ali, ga je meni lijepo slušati kako pjeva, pa i alkapela. Možda je i bolje što nije učio pjevati. Jer bi pjevao sevdalinku kako pjevaju svi ostali.
- ultima_palabra
#196 Re: Ko je Bozo Vreco
Ako je Vrećo ispodprosječan pjevač, volio bih vidjeti tog natprosječnog.
-
upsy_daisy
#197 Re: Ko je Bozo Vreco
Vrećo je imao da bira između toga da bude jedan od najunikatnijih interpretatora sevdalinki iz BiH ili jedan od najunikatnijih transeksualaca iz BiH.
Šteta što je izabrao ovo drugo.
Šteta što je izabrao ovo drugo.
Last edited by upsy_daisy on 11/10/2016 08:45, edited 1 time in total.
- shmizlica
#198 Re: Ko je Bozo Vreco
baš i ja kontam kakve kvalifikacije ima @nocni monni da ga okarakteriše kao ispodprosječnog pjevača
ako ti se ne sviđa, ne slušaj/ne gledaj ali reć' ispodprosječan..... 
- nadžak
#199 Re: Ko je Bozo Vreco
Još si pod dojmom, proći će to...ho oponopono wrote:...silujem ga...nikako da oćejfim...
- ho oponopono
#200 Re: Ko je Bozo Vreco
nadžak wrote:Još si pod dojmom, proći će to...ho oponopono wrote:...silujem ga...nikako da oćejfim...
...ma jok to nikad neće dopizditi...jebiga, prija...