shirina elongacije prostoraleo karan wrote: dužina trajanja vremena
jachina moci sile
glasnocha chujnosti zvuka
odor vonja mirisa
shirina elongacije prostoraleo karan wrote: dužina trajanja vremena
Ne pretjeruj, ima ruralnu facu 1/1rasuta_riza wrote:Grof wrote:
![]()
![]()
Slika je s fb. Autor: S. M.
A ja što je popljuva raja na ovoj temi![]()
Mala jeste nafurana do bola fakat, ali malo koji PR se može podičiti nekom dubokuumnošću, balava je ona još, ali-i onaj koji je vodio intervju nije ništa pametniji od nje, možda čak i gori.
Oni koji je popljuvaše (mislim na muške sigurno glade glavu svog hašima dok joj gledaju slike zajahali bi je samo da mogu) mada govore da je ljankase i slično. Izgleda sasvim pristojno i normalno, ne znam što joj mane nalazite u izgledu?
Pa izgleda niste najbolje upoznati da PR treba kao 1. da izgleda softly jebozovno, pa tek onda da se nešto i kaže. To je normalno, i uprava nije načinila zajeb što se toga tiče,uostalom jedan od osnovnih kriterija za tv spikerice je taj da su lijepe, i dikcija naravno, a što se same informacije tiče konkretno o KCUS, pa imaju portali, vijesti, novine i sl., ko hoće da se informiše svakako će naći bolju informaciju nego što će čuti od PR-a.
Pitanja je postavljala izvjesna Maja Beker, novinarka na Klix-u. Inače, na fb profilu joj stoji da je magistar komunikologije.Mala jeste nafurana do bola fakat, ali malo koji PR se može podičiti nekom dubokuumnošću, balava je ona još, ali-i onaj koji je vodio intervju nije ništa pametniji od nje, možda čak i gori.
rasuta_riza wrote:Grof wrote:
![]()
![]()
Mala jeste nafurana do bola fakat, ali malo koji PR se može podičiti nekom dubokuumnošću, balava je ona još, ali-i onaj koji je vodio intervju nije ništa pametniji od nje, možda čak i gori.
Oni koji je popljuvaše (mislim na muške sigurno glade glavu svog hašima dok joj gledaju slike zajahali bi je samo da mogu) mada govore da je ljankase i slično. Izgleda sasvim pristojno i normalno, ne znam što joj mane nalazite u izgledu?
Pa izgleda niste najbolje upoznati da PR treba kao 1. da izgleda softly jebozovno, pa tek onda da se nešto i kaže. To je normalno, i uprava nije načinila zajeb što se toga tiče,uostalom jedan od osnovnih kriterija za tv spikerice je taj da su lijepe, i dikcija naravno, a što se same informacije tiče konkretno o KCUS, pa imaju portali, vijesti, novine i sl., ko hoće da se informiše svakako će naći bolju informaciju nego što će čuti od PR-a.
e nju vec znamGrof wrote:Pitanja je postavljavala izvjesna Maja Beker, novinarka na Klix-u. Inače, na fb profilu joj stoji da je magistar komunikologije.Mala jeste nafurana do bola fakat, ali malo koji PR se može podičiti nekom dubokuumnošću, balava je ona još, ali-i onaj koji je vodio intervju nije ništa pametniji od nje, možda čak i gori.![]()
Mora.Bodkin wrote:
a i uostalom, pr osoba ne mora biti jebozovna. treba biti uvjerljiva i samouvjerena, a ne nafurana kao ova mala. treba da bude dobar govornik. nije pr samo davanje izjava novinarima itd itd. u principu nije bitna ni njena karijera prije ovoga ni stela nego cinjenica da uzasno radi posao, a dobila clanak na najcitanijem portalu u zemlji
p.s. a sto se tice njenog izgleda, u zavisnosti od toga koliko je proslo dana od zadnjeg puta, postoji vjerovatnoca da bih je pokusao skinuti
vidi joj koljena,pusa dusa.snaga_znanja wrote:Ja i dalje tvrdim da na ovakve pozicije bez analnog seksa nije moguce doci.
Pusa im je u opisu radnog mjesta. Analni seks je prijemni.moranadruga wrote:vidi joj koljena,pusa dusa.snaga_znanja wrote:Ja i dalje tvrdim da na ovakve pozicije bez analnog seksa nije moguce doci.
Trba ti jebozovan?Butmiran wrote:Mora.Bodkin wrote:
a i uostalom, pr osoba ne mora biti jebozovna. treba biti uvjerljiva i samouvjerena, a ne nafurana kao ova mala. treba da bude dobar govornik. nije pr samo davanje izjava novinarima itd itd. u principu nije bitna ni njena karijera prije ovoga ni stela nego cinjenica da uzasno radi posao, a dobila clanak na najcitanijem portalu u zemlji
p.s. a sto se tice njenog izgleda, u zavisnosti od toga koliko je proslo dana od zadnjeg puta, postoji vjerovatnoca da bih je pokusao skinuti
Ložim se na njega.Woole Triwunovich wrote:Sklona je tabuima.
Trba ti jebozovan?Butmiran wrote:Mora.Bodkin wrote:
p.s. a sto se tice njenog izgleda, u zavisnosti od toga koliko je proslo dana od zadnjeg puta, postoji vjerovatnoca da bih je pokusao skinuti![]()
![]()
Bodkin wrote:rasuta_riza wrote:Grof wrote:
![]()
![]()
nebi se bas slozio s time..zamisli ovu hipoteticki scenariorasuta_riza wrote:
Ziogu sam i gore od nje kad popijemrasuta_riza wrote:@detroit ne zajebavaj,
ništa ruralniju nego 95% bh populacije, i izgleda sasvim ok, to ti ne bi od nju nogu otrao,,koji smo to mi plemići u pm
Citas mi misliatorniji putnik wrote:to sto bi je mnogi drmnuli ne umanjuje cinjenicu da je ruralkusa![]()
a drmnuli bi mnogi i mnogo gore, musko je prokleto
hahahaha u isto vrijemedetroit-mercy wrote:Citas mi misliatorniji putnik wrote:to sto bi je mnogi drmnuli ne umanjuje cinjenicu da je ruralkusa![]()
a drmnuli bi mnogi i mnogo gore, musko je prokleto.
Ima ti i ova svoje,ali ženska je tek počela da radi, ko zna možda i nauči dobro svoj posao, mi predpostavljamo da je guska na osnovu intervjua, a predpostavka je majka zajebatouch brain wrote:nebi se bas slozio s time..zamisli ovu hipoteticki scenariorasuta_riza wrote:
dogodila se strasna nesreca..stotine ljudi je povrijedjeno..vrlo brzo to je breaking news u regionu a i sire...reporteri i sve novinske agencije ce navratiti do klinickog centra da saznaju o broju povrijedjenih,njihovom stanju itd..sad zamisli ovu tuku koja ne zna sastaviti 2 smislene recenice kako odgovara na pitanja?
kazes da mozes naci bolje vijesti na portalima i ostalim medijima..a sad mi reci sta mislis odakle oni dobijaju vijesti..mozda ce im baba (sa slomljenim kukom koja lezi na ortopediji) dati insajderski izvjestaj o broju povrijedjenih i njihovom stanju ? ili ce mozda svi novinari citirati glasogovornika klinickog centra/bolnice
evo je sad, jel ti to treba nešto?Saian wrote:jel ovo sad rasuta rizha?
Stipu ti te priče da je za otpada, sva se snaga našeg muškoga karaktera kad su trebe u pitanju svodi na otprilike ovo, čuvala ne čuvala :Ziogu sam i gore od nje kad popijemali i dalje stojim na tome da joj je faca ruralna, dobra za cuvanja ovaca
.
To su inače pizdarije koji manje-više svi pišu po CV-u, ništa se ona posebno ne izdvaja od ostalihI stvarno me doimaju ove life storyhem atraktivno radno mjesto, hem clanica stranke, workoholic
.
A kod koga to u Bosni nije recept za uspjeh a da nema veze sa članstvom u stranci?Bas bi volio da mi da recept za uspijeh. Sta ide prvo, izgradnja karijere pa uclanjivanje u stranku ili uclanjivanje u stranku, guzlanje, pa izgradnja karijere![]()
Vrlo moguće, a to što za što bi ona bila ili ne bi da nije u stranci ne mijenja činjenicu da je sada tu gdje jeste, uostalom zašto samo ona, pa vidi ko nam vodi državu i kroji živote, većina njih je za paviljona KPD Zenica a ne za ovaca,Volio bih vidjeti jednu osobu ovako uspijesnu a da nije clanica stranke ili da joj babo nije clan starnke.
Ne budi naivan, mala ne bi bila ni za ovaca da nije u stranci.