Tabui od 8 sati i do-edukacije...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Saian

#176 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by Saian »

leo karan wrote: dužina trajanja vremena
shirina elongacije prostora
jachina moci sile
glasnocha chujnosti zvuka
odor vonja mirisa
:oops:
detroit-mercy

#177 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by detroit-mercy »

rasuta_riza wrote:
Grof wrote:Image

:lol: :lol:

Slika je s fb. Autor: S. M.

A ja što je popljuva raja na ovoj temi :D
Mala jeste nafurana do bola fakat, ali malo koji PR se može podičiti nekom dubokuumnošću, balava je ona još, ali-i onaj koji je vodio intervju nije ništa pametniji od nje, možda čak i gori.
Oni koji je popljuvaše (mislim na muške sigurno glade glavu svog hašima dok joj gledaju slike zajahali bi je samo da mogu) mada govore da je ljankase i slično. Izgleda sasvim pristojno i normalno, ne znam što joj mane nalazite u izgledu?
Pa izgleda niste najbolje upoznati da PR treba kao 1. da izgleda softly jebozovno, pa tek onda da se nešto i kaže. To je normalno, i uprava nije načinila zajeb što se toga tiče,uostalom jedan od osnovnih kriterija za tv spikerice je taj da su lijepe, i dikcija naravno, a što se same informacije tiče konkretno o KCUS, pa imaju portali, vijesti, novine i sl., ko hoće da se informiše svakako će naći bolju informaciju nego što će čuti od PR-a.
Ne pretjeruj, ima ruralnu facu 1/1 :D , jedino ako te mozda ne pale takve trebe :mrgreen: .
rasuta_riza

#178 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by rasuta_riza »

@detroit ne zajebavaj :D ,
ništa ruralniju nego 95% bh populacije, i izgleda sasvim ok, to ti ne bi od nju nogu otrao, :-) ,koji smo to mi plemići u pm :lol:
Grof

#179 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by Grof »

Mala jeste nafurana do bola fakat, ali malo koji PR se može podičiti nekom dubokuumnošću, balava je ona još, ali-i onaj koji je vodio intervju nije ništa pametniji od nje, možda čak i gori.
Pitanja je postavljala izvjesna Maja Beker, novinarka na Klix-u. Inače, na fb profilu joj stoji da je magistar komunikologije. :run: :run:
Last edited by Grof on 03/01/2014 18:48, edited 1 time in total.
Bodkin

#180 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by Bodkin »

rasuta_riza wrote:

Oni koji je popljuvaše (mislim na muške sigurno glade glavu svog hašima dok joj gledaju slike zajahali bi je samo da mogu) mada govore da je ljankase i slično. Izgleda sasvim pristojno i normalno, ne znam što joj mane nalazite u izgledu?
Pa izgleda niste najbolje upoznati da PR treba kao 1. da izgleda softly jebozovno, pa tek onda da se nešto i kaže. To je normalno, i uprava nije načinila zajeb što se toga tiče,uostalom jedan od osnovnih kriterija za tv spikerice je taj da su lijepe, i dikcija naravno, a što se same informacije tiče konkretno o KCUS, pa imaju portali, vijesti, novine i sl., ko hoće da se informiše svakako će naći bolju informaciju nego što će čuti od PR-a.

:) a i uostalom, pr osoba ne mora biti jebozovna. treba biti uvjerljiva i samouvjerena, a ne nafurana kao ova mala. treba da bude dobar govornik. nije pr samo davanje izjava novinarima itd itd. u principu nije bitna ni njena karijera prije ovoga ni stela nego cinjenica da uzasno radi posao, a dobila clanak na najcitanijem portalu u zemlji :D

p.s. a sto se tice njenog izgleda, u zavisnosti od toga koliko je proslo dana od zadnjeg puta, postoji vjerovatnoca da bih je pokusao skinuti :mrgreen:
Bodkin

#181 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by Bodkin »

Grof wrote:
Pitanja je postavljavala izvjesna Maja Beker, novinarka na Klix-u. Inače, na fb profilu joj stoji da je magistar komunikologije. :run: :run:
e nju vec znam :D
snaga_znanja

#182 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by snaga_znanja »

Ja i dalje tvrdim da na ovakve pozicije bez analnog seksa nije moguce doci.
Butmiran

#183 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by Butmiran »

Bodkin wrote:

:) a i uostalom, pr osoba ne mora biti jebozovna. treba biti uvjerljiva i samouvjerena, a ne nafurana kao ova mala. treba da bude dobar govornik. nije pr samo davanje izjava novinarima itd itd. u principu nije bitna ni njena karijera prije ovoga ni stela nego cinjenica da uzasno radi posao, a dobila clanak na najcitanijem portalu u zemlji :D

p.s. a sto se tice njenog izgleda, u zavisnosti od toga koliko je proslo dana od zadnjeg puta, postoji vjerovatnoca da bih je pokusao skinuti :mrgreen:
Mora. :D
moranadruga

#184 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by moranadruga »

snaga_znanja wrote:Ja i dalje tvrdim da na ovakve pozicije bez analnog seksa nije moguce doci.
vidi joj koljena,pusa dusa.
snaga_znanja

#185 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by snaga_znanja »

moranadruga wrote:
snaga_znanja wrote:Ja i dalje tvrdim da na ovakve pozicije bez analnog seksa nije moguce doci.
vidi joj koljena,pusa dusa.
Pusa im je u opisu radnog mjesta. Analni seks je prijemni.
starii

#186 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by starii »

bilo bi dobro da nam neko prokomentarise njen nacin odjevanja..koliko znam u kcus svi imaju određene uniforme to im je jos bivsi direktor napravio a ova svoju ne nosi..i kako to da se moze slikati po hirurskim salama u obicnoj odjeci kad u sali mora biti sterilno...haj halalim joj mozda nije cula sta je sterizilizacija, sepsa i antisepsa...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#187 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by Velkoski »

Sklona je tabuima.
Butmiran wrote:
Bodkin wrote:

Trba ti jebozovan? :roll: :lol: :mrgreen:
Butmiran

#188 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by Butmiran »

Woole Triwunovich wrote:Sklona je tabuima.
Butmiran wrote:
Bodkin wrote:

Trba ti jebozovan? :roll: :lol: :mrgreen:
Ložim se na njega. :lol:

Ja bi njega davno smijenio i stavio neku ljepoticu tipa Aida Delić. :D
Reisova

#189 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by Reisova »

Bodkin wrote:
rasuta_riza wrote:

Ovaj gore kometar..šta reći vidi se da je Grof maher. Nego meni je jednostavno za ovu poziciju potrebna jedna doza godina i ozbiljnosti. Bude izuzetno teških situacija, valja to prezentovati, a to je Biljana odlično radila.
touch brain

#190 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by touch brain »

rasuta_riza wrote:

nebi se bas slozio s time..zamisli ovu hipoteticki scenario

dogodila se strasna nesreca..stotine ljudi je povrijedjeno..vrlo brzo to je breaking news u regionu a i sire...reporteri i sve novinske agencije ce navratiti do klinickog centra da saznaju o broju povrijedjenih,njihovom stanju itd..sad zamisli ovu tuku koja ne zna sastaviti 2 smislene recenice kako odgovara na pitanja?

kazes da mozes naci bolje vijesti na portalima i ostalim medijima..a sad mi reci sta mislis odakle oni dobijaju vijesti..mozda ce im baba (sa slomljenim kukom koja lezi na ortopediji) dati insajderski izvjestaj o broju povrijedjenih i njihovom stanju ? ili ce mozda svi novinari citirati glasogovornika klinickog centra/bolnice
Saian

#191 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by Saian »

jel ovo sad rasuta rizha? :D
mefistofilis

#192 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by mefistofilis »

to sto bi je mnogi drmnuli ne umanjuje cinjenicu da je ruralkusa :lol:

a drmnuli bi mnogi i mnogo gore, musko je prokleto
detroit-mercy

#193 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by detroit-mercy »

rasuta_riza wrote:@detroit ne zajebavaj :D ,
ništa ruralniju nego 95% bh populacije, i izgleda sasvim ok, to ti ne bi od nju nogu otrao, :-) ,koji smo to mi plemići u pm :lol:
Ziogu sam i gore od nje kad popijem :izet: ali i dalje stojim na tome da joj je faca ruralna, dobra za cuvanja ovaca :mrgreen: .
I stvarno me doimaju ove life story :mrgreen: hem atraktivno radno mjesto, hem clanica stranke, workoholic :-) .
Bas bi volio da mi da recept za uspijeh. Sta ide prvo, izgradnja karijere pa uclanjivanje u stranku ili uclanjivanje u stranku, guzlanje, pa izgradnja karijere :mrgreen: .
Volio bih vidjeti jednu osobu ovako uspijesnu a da nije clanica stranke ili da joj babo nije clan starnke :mrgreen: .
Ne budi naivan, mala ne bi bila ni za ovaca da nije u stranci :skoljka: .
detroit-mercy

#194 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by detroit-mercy »

atorniji putnik wrote:to sto bi je mnogi drmnuli ne umanjuje cinjenicu da je ruralkusa :lol:

Citas mi misli :mrgreen: .
mefistofilis

#195 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by mefistofilis »

detroit-mercy wrote:
atorniji putnik wrote:to sto bi je mnogi drmnuli ne umanjuje cinjenicu da je ruralkusa :lol:

Citas mi misli :mrgreen: .
hahahaha u isto vrijeme
StupskaBitanga

#196 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by StupskaBitanga »

Majo Majo bruka za intervju a ti si bila na FTV pa umjesto.tebe uleti Jelena B.
rasuta_riza

#197 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by rasuta_riza »

touch brain wrote:
rasuta_riza wrote:

nebi se bas slozio s time..zamisli ovu hipoteticki scenario

dogodila se strasna nesreca..stotine ljudi je povrijedjeno..vrlo brzo to je breaking news u regionu a i sire...reporteri i sve novinske agencije ce navratiti do klinickog centra da saznaju o broju povrijedjenih,njihovom stanju itd..sad zamisli ovu tuku koja ne zna sastaviti 2 smislene recenice kako odgovara na pitanja?

kazes da mozes naci bolje vijesti na portalima i ostalim medijima..a sad mi reci sta mislis odakle oni dobijaju vijesti..mozda ce im baba (sa slomljenim kukom koja lezi na ortopediji) dati insajderski izvjestaj o broju povrijedjenih i njihovom stanju ? ili ce mozda svi novinari citirati glasogovornika klinickog centra/bolnice
Ima ti i ova svoje,ali ženska je tek počela da radi, ko zna možda i nauči dobro svoj posao, mi predpostavljamo da je guska na osnovu intervjua, a predpostavka je majka zajeba
rasuta_riza

#198 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by rasuta_riza »

Saian wrote:jel ovo sad rasuta rizha? :D
evo je sad, jel ti to treba nešto?
McMoy

#199 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by McMoy »

Jel' ovo ona pjevačica "kakvo tijelo Selma ima..."? :izet: :mrgreen:
rasuta_riza

#200 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by rasuta_riza »

Ziogu sam i gore od nje kad popijem :izet: ali i dalje stojim na tome da joj je faca ruralna, dobra za cuvanja ovaca :mrgreen: .
Stipu ti te priče da je za otpada, sva se snaga našeg muškoga karaktera kad su trebe u pitanju svodi na otprilike ovo, čuvala ne čuvala :
http://www.youtube.com/watch?v=PjsUaysLpsI

]
I stvarno me doimaju ove life story :mrgreen: hem atraktivno radno mjesto, hem clanica stranke, workoholic :-) .
To su inače pizdarije koji manje-više svi pišu po CV-u, ništa se ona posebno ne izdvaja od ostalih
Bas bi volio da mi da recept za uspijeh. Sta ide prvo, izgradnja karijere pa uclanjivanje u stranku ili uclanjivanje u stranku, guzlanje, pa izgradnja karijere :mrgreen:
A kod koga to u Bosni nije recept za uspjeh a da nema veze sa članstvom u stranci?
Volio bih vidjeti jednu osobu ovako uspijesnu a da nije clanica stranke ili da joj babo nije clan starnke :mrgreen: .
Ne budi naivan, mala ne bi bila ni za ovaca da nije u stranci :skoljka: .
Vrlo moguće, a to što za što bi ona bila ili ne bi da nije u stranci ne mijenja činjenicu da je sada tu gdje jeste, uostalom zašto samo ona, pa vidi ko nam vodi državu i kroji živote, većina njih je za paviljona KPD Zenica a ne za ovaca,
Last edited by rasuta_riza on 03/01/2014 20:27, edited 2 times in total.
Post Reply