Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
samkoF

#176 Re: Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?

Post by samkoF »

jeza u ledja wrote:
samkoF wrote:
jeza u ledja wrote:Ko su Riad Bajic i Damir Sadikovic nikad cuo? :shock:
Znaci da nisi dvoljno fudbalski obrazovan :D jos trebas ici u skolu BiH fudbala doduse dopunska nastava ce biti dovoljna.Nije sve u filozofiranju treba se malo vise I fudbalski obrazovati ako vec pises na fudbalskim il uopste sportskim temama.
Uhvatio sam sebe kako bukvalno radim :facepalm: dok ovo citam.

Htio bih jos nesto napisati ali evo opet :facepalm: .

Tacno si udar na mozak.

Nikad nisi cuo za Riada al zato znas filozofirati, doduse to nema nikakve veze sa fudbalom al eto opet pises na sportskim temama a da ne kazem kako izvrces cinjenice I namjerno lazes u to smo se vec svi uvjerili.A najsmjesnije sto I lucky pokusava svog idola imitirati , zeli filozofirati, a dvije recenice ne zna sastaviti samo lektor to njemu ne zamjera ipak je to stariji coJk :)
jasmin93

#177 Re: Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?

Post by jasmin93 »

Golmani: Begovic, Fejzic, Avdukic
Odbrana: Mujdza, Vranjes, Kolasinac, Lulic, Spahic, Bicakcic, Zukanovic, Sunjic
Vezni: Medunjanin, Pjanic, Salihovic, Besic, Misimovic, Hajrovic, Prcic
Napad: Dzeko, Ibisevic, Zec, Bilbija

Siri spisak: Sehic, Buric, Bandovic, Arslanagic, Salatic, Gudelj (ako ne bude administrativnih prepreka), Zahirovic, Ibricic, Visca.

TSS i Avdija ni na siri spisak.
PeppermintSA

#178 Re: Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?

Post by PeppermintSA »

Ako se riješi administracija:

Begović
Fejzić
Bandović

Spahić
Bičakčić
Zukanović
Arlanagić
Mujdža
Vranješ
Kolašinac
Salihović

Salatić
Gudelj
Medunjanin
Pjanić
Misimović
Hajrović
Stevanović
Sušić
Lulić

Džeko
Ibišević
Bilbija
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#179 Re: Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?

Post by Velkoski »

TINO MORA IGRATI ZA REPKU!!
ZPP

#180 Re: Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?

Post by ZPP »

Woole Triwunovich wrote:TINO MORA IGRATI ZA REPKU!!
APSOLUTNO!

Ne treba dozvoliti da zbog toga što bi neko mogao sutra Papetu prigovoriti za nepotizam, izgubimo ovakvog igračinu na SP-u.
DonVitoN

#181 Re: Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?

Post by DonVitoN »

Image

Biseri Papeta.

Turska druga, HNL, Austr. liga.
Brauswing koji je na pragu druge je jaci klub.
Ibricicev klub koji je na pragu druge lige je Besiktas i jaci je klub, LOGICNO :roll: sto voli covjek sam sebi.. STRASNO.
Idemedosumom

#182 Re: Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?

Post by Idemedosumom »

Ja mislim da se Sead Kolasinac trenutno nalazi u najboljoj formi od svih nasih reprezentativaca. On, Izet i Pjanic mi trenutno djeluju kao najperspektivniji igraci nase repke. Daj Boze da kakav dobar, mladi špic naleti.

Pape u pamet :-D
valerij lobanovski

#183 Re: Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?

Post by valerij lobanovski »

Šta reći za Misketa?? Da li je pored Hajrovića i Pjanketa on sada opcija?
:bih:
bosanceros_

#184 Re: Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?

Post by bosanceros_ »

prvo nemamo mi 2 golmana u repki,nedaj boze povrede Begovica kao sto je bila pre neki mesec sta bi onda bilo??

da ne govorimo o tome da Pape kao vo onaj najveci zmuri na jedno oko i nece da vidi kvalitet besica,apsolutno ne sporim da mali Susic zaigra pa da vidimo sta decko zna,neopravdavam raju sto ga vec kritikuju a pola ga nije niti jedan put gledalo

(medju kojima sam i ja) ali mislim da ce Pape sa pretpostavkom da nece biti selektor BiH nakon SP jer ce pre njega naci angazman povesti barem 3/4 igraca koji to nisu zasluzili ali izgleda da to kod nas tako mora da bude..

Vrsajevica podrzavam sve dok se onako bori da ima neki kvalitet pa i nema,ali ima brzinu za mene svaki brz igrac ma kakav bio valja i dobar je...
Ja Medunjanina licno nikako ne gotivim ali nekad zaista zna dobro odigrati i neka ga tu mlad je Miske ima neki svoj nivo ali ga zestoko zna podbacit,uglav. bojim se za 2 golmana kojeg niko ne spominje i da 3 napadaca ja bih rizikovao toliko da bih pozvao ovog Tankkovica odmah u A tim ja mislim da se to moze do SP zavrsit sa njim..Pa ako i fulamo sa njim a mislim da je to skoro pa nemoguce nece niko papeta krivit...
Ja licno papeta ne gotivim i jedva cekam da ode i da se na njegovom mjestu pojavi Sergej Barbarez :thumbup:
Kal El

#185 Re: Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?

Post by Kal El »

Ne diraj mi Vehbija :mrgreen:

Sent from my LT26i using Tapatalk
Point.

#186 Re: Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?

Post by Point. »

Medunjanin se treba obrijati pod hitno, sta je ono Bog te, do Brazila ce liciti na Bilala Bosnica. Nakav bradat nece moci u USA. :-D
bosanceros_

#187 Re: Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?

Post by bosanceros_ »

Point. wrote:Medunjanin se treba obrijati pod hitno, sta je ono Bog te, do Brazila ce liciti na Bilala Bosnica. Nakav bradat nece moci u USA. :-D

jes vidio sta turkey radi od coveka :D :D
DonVitoN

#188 Re: Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?

Post by DonVitoN »

Point. wrote:Medunjanin se treba obrijati pod hitno, sta je ono Bog te, do Brazila ce liciti na Bilala Bosnica. Nakav bradat nece moci u USA. :-D
Neda ga brat amer. :mrgreen:
Image
GeneralBHF

#189 Re: Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?

Post by GeneralBHF »

bosanceros_ wrote:prvo nemamo mi 2 golmana u repki,nedaj boze povrede Begovica kao sto je bila pre neki mesec sta bi onda bilo??

da ne govorimo o tome da Pape kao vo onaj najveci zmuri na jedno oko i nece da vidi kvalitet besica,apsolutno ne sporim da mali Susic zaigra pa da vidimo sta decko zna,neopravdavam raju sto ga vec kritikuju a pola ga nije niti jedan put gledalo

(medju kojima sam i ja) ali mislim da ce Pape sa pretpostavkom da nece biti selektor BiH nakon SP jer ce pre njega naci angazman povesti barem 3/4 igraca koji to nisu zasluzili ali izgleda da to kod nas tako mora da bude..

Vrsajevica podrzavam sve dok se onako bori da ima neki kvalitet pa i nema,ali ima brzinu za mene svaki brz igrac ma kakav bio valja i dobar je...
Ja Medunjanina licno nikako ne gotivim ali nekad zaista zna dobro odigrati i neka ga tu mlad je Miske ima neki svoj nivo ali ga zestoko zna podbacit,uglav. bojim se za 2 golmana kojeg niko ne spominje i da 3 napadaca ja bih rizikovao toliko da bih pozvao ovog Tankkovica odmah u A tim ja mislim da se to moze do SP zavrsit sa njim..Pa ako i fulamo sa njim a mislim da je to skoro pa nemoguce nece niko papeta krivit...
Ja licno papeta ne gotivim i jedva cekam da ode i da se na njegovom mjestu pojavi Sergej Barbarez :thumbup:
2 godine govorim da treba Burica zvati kao drugog golmana jer boljeg nemamo a sada je povrijedjen i tek se vraca na teren za mjesec! Ne kontam da li treba biti filozof da se ove stvari vide ili da promijeni menadzera u Seada Susica!

Mladi golman Bejerna je bolji od Avdukica i njega treba povesti na SP jer je buducnost u njemu a ne penzioneru Avdukicu ili Fejzicu!

Tankovic je ok kao treci napadac ali neke poteze nikako ne razumijem!
noiserr

#190 Re: Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?

Post by noiserr »

DonVitoN wrote:Image

Biseri Papeta.

Ibricicev klub koji je na pragu druge lige je Besiktas i jaci je klub, LOGICNO :roll: sto voli covjek sam sebi.. STRASNO.
Nevidim ja gdje je tu biser. Svi ostali igraci su prvo timci. Susic je uvijek govorio da zeli prvenstveno da mu igraci igraju. Hajde sada da je na klupi nekog velikog tima, ali biti na klupi jednog od slabijih timova u ne bas tako jakoj ligi nije nista specijalno.

Situacija se nemoze porediti sa Bicakcicem, jer je Bicakcic jedan od najboljih igraca u tom timu. A Ibricic ima iskustvo i dokazao se par puta a moze se desiti da Ibricic i ne ode na svjetsko, mjesto mu nije zagarantovano. Tako da se u potpunosti slazem sa Papetom. Decko je mlad ali nek se izbori do startne pozicije pa cemo vidjeti.
bosanceros_

#191 Re: Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?

Post by bosanceros_ »

GeneralBHF wrote:
bosanceros_ wrote:prvo nemamo mi 2 golmana u repki,nedaj boze povrede Begovica kao sto je bila pre neki mesec sta bi onda bilo??

2 godine govorim da treba Burica zvati kao drugog golmana jer boljeg nemamo a sada je povrijedjen i tek se vraca na teren za mjesec! Ne kontam da li treba biti filozof da se ove stvari vide ili da promijeni menadzera u Seada Susica!

Mladi golman Bejerna je bolji od Avdukica i njega treba povesti na SP jer je buducnost u njemu a ne penzioneru Avdukicu ili Fejzicu!

Tankovic je ok kao treci napadac ali neke poteze nikako ne razumijem!
Mi koji smo baksuzi nama ce se golman bas povredit,a papetu zelim sto brzi odlazak sa klupe bih :thumbup:
DonVitoN

#192 Re: Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?

Post by DonVitoN »

noiserr wrote:
DonVitoN wrote:Image

Biseri Papeta.

Nevidim ja gdje je tu biser. Svi ostali igraci su prvo timci. Susic je uvijek govorio da zeli prvenstveno da mu igraci igraju. Hajde sada da je na klupi nekog velikog tima, ali biti na klupi jednog od slabijih timova u ne bas tako jakoj ligi nije nista specijalno.

Situacija se nemoze porediti sa Bicakcicem, jer je Bicakcic jedan od najboljih igraca u tom timu. A Ibricic ima iskustvo i dokazao se par puta a moze se desiti da Ibricic i ne ode na svjetsko, mjesto mu nije zagarantovano. Tako da se u potpunosti slazem sa Papetom. Decko je mlad ali nek se izbori do startne pozicije pa cemo vidjeti.
Lave Sanjin Prcic ima haman pa isto odigrani minuta u seniorskom nogomet kao Tino Sven (standardni).
Ligue 1 < 1 HNL :roll:
Trebali napomenuti da je Sanjin tek napunio 20g dok Tino Sven ima punih 22.
Jeste Ibricic legenda pasnjaka HNL-a dok u Rusiji :roll: u Turskoj grije klupu zadnjeg kluba na tabeli..
GeneralBHF

#193 Re: Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?

Post by GeneralBHF »

Realno Prcic zasluzuje poziv za prijateljsku i priliku da pokaze koliko moze! Sven je cak promijenio poziciju u Hajduku kako bi igrao zadnjeg veznog jer na drugim pozicijama apsolutno nema sanse ali objektivno gledajuci Hadzic igra tu poziciju godinama i ne vjerujem da je trenutno bilo ko bolji od njega na toj poziciji.
bosanceros_

#194 Re: Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?

Post by bosanceros_ »

GeneralBHF wrote:Realno Prcic zasluzuje poziv za prijateljsku i priliku da pokaze koliko moze! Sven je cak promijenio poziciju u Hajduku kako bi igrao zadnjeg veznog jer na drugim pozicijama apsolutno nema sanse ali objektivno gledajuci Hadzic igra tu poziciju godinama i ne vjerujem da je trenutno bilo ko bolji od njega na toj poziciji.
naravno,svi je zasluzuju cak i tino da vidimo sta momak zna,ali prcica obavezno zvati za prijateljsku,o tankovicu da nepicamo

hadzica isto,ja isto negotivim ibricica nigdje ga nema a u repki se poziva cak i u repki neigra nego je eto samo tu

nekad mislim da je samo tu sto je iz krajne :izet: :D :D
DonVitoN

#195 Re: Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?

Post by DonVitoN »

bosanceros_ wrote:
GeneralBHF wrote:Realno Prcic zasluzuje poziv za prijateljsku i priliku da pokaze koliko moze! Sven je cak promijenio poziciju u Hajduku kako bi igrao zadnjeg veznog jer na drugim pozicijama apsolutno nema sanse ali objektivno gledajuci Hadzic igra tu poziciju godinama i ne vjerujem da je trenutno bilo ko bolji od njega na toj poziciji.
naravno,svi je zasluzuju cak i tino da vidimo sta momak zna,ali prcica obavezno zvati za prijateljsku,o tankovicu da nepicamo

hadzica isto,ja isto negotivim ibricica nigdje ga nema a u repki se poziva cak i u repki neigra nego je eto samo tu

:lol: :roll: Glupost.
GeneralBHF

#196 Re: Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?

Post by GeneralBHF »

Ma nije Senijad toliko los samo sto igra poziciju gdje imamo jaku konkurenciju pa sada jos vise nece imati mjesta kako je Hajrovic tu ako je zdrav i igrat ce!
bosanceros_

#197 Re: Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?

Post by bosanceros_ »

DonVitoN wrote:
bosanceros_ wrote:

:lol: :roll: Glupost.
nek me razuvjeri pa nek zaigra malo :lol: :lol: :thumbup:
DonVitoN

#198 Re: Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?

Post by DonVitoN »

Cak je jedan Ibricic korisniji od "paketa" iz Germanije, Tino-Hadzic.

Ja se bojim kako ce Safet odraditi tj. pripremiti igrace u onih 15 tak dana za SP.
Ono fazonu trckaranje krugova oko stadiona u Hrasnici :-)
Evo danas nije sposoban kao selektor da pripremi takticki ekipu koja dolazi "spremna" vecina ih iz lige petica, dakle u dobroj tjelesnoj spremi, protiv jednog Egipta.
Dok pred SP ce ih morati i fizicki pripremati.
Druge reprezentacije nabijaju nenormalnu fizicku spremu pred SP..
bosanceros_

#199 Re: Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?

Post by bosanceros_ »

Woole Triwunovich wrote:TINO MORA IGRATI ZA REPKU!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#200 Re: Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?

Post by Admir_1984 »

DonVitoN wrote:Cak je jedan Ibricic korisniji od "paketa" iz Germanije, Tino-Hadzic.

Ja se bojim kako ce Safet odraditi tj. pripremiti igrace u onih 15 tak dana za SP.
Ono fazonu trckaranje krugova oko stadiona u Hrasnici
:-)
Evo danas nije sposoban kao selektor da pripremi takticki ekipu koja dolazi "spremna" vecina ih iz lige petica, dakle u dobroj tjelesnoj spremi, protiv jednog Egipta.
Dok pred SP ce ih morati i fizicki pripremati.
Druge reprezentacije nabijaju nenormalnu fizicku spremu pred SP..
niti je safet, a mislim i velika vecina drugih selektora nisu sposobni da to urade, jednostavno za to treba struka i safet zajedno sa savezom trebaju raditi nešto po tom pitanju, unajmiti nekoga da napravi plan kondicionih priprema.

al meni još ne ide u glavu da je oficijalna vijest da ce se reprezentacija pripremati u sarajevu (ilidza-hrasnica) za SP, tj tu odraditi onaj najvažniji dio i onda ici u ameriku igrati utakmice :roll: pod broj jedan ovde nema adekvatnih uslova za to, pod broj dva ne valja sto ce igraci biti na udaru javnosti. kako sam skontao iz medija selektor eto nece da izolira igrace, da je njima ovde lijepo krasno :roll:

pa igrace svjetsko možda jednom u životu i frka je odvojiti ih od porodica na 10 dana, otici u neki kamp po austriji/svicarskoj gdje se klubovi pripremaju, odraditi bazicne pripreme i biti 100% spreman sto se toga tice za SP

rekao sam vec jednom da me ovo više brine od formacije i spiska igraca
Post Reply