Sanjin Prcić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Crvena Tifoza
#176 Re: Sanjin Prcić
Mali je sveti dres reprezentacije otje8ao preko novina, i sad ga ovdje pojedinci jos pravdaju i govore kako je on u pravu. 
- DonVitoN
#177 Re: Sanjin Prcić
To i njegov otac kaze...ama bas nista.Tyke wrote:Jasta nego cmizdri, cim namah morade izjavljivati po medijima kako nece bosanski Xavi vise igrati za nas, kvragu.
I ja sam bio za to da se pozove da makar osjeti atmosferu, ali eto... Jagodic je taj kojeg krivim po pitanju Prcica, ali i losih rezultata naseg U21 tima.
Jok Safet je bacio pricu jednu fra. medijima a drugu par dana kasnije tj. da na njega ne racuna na SP
Mislim da nisam zaslužio da se ja kao jedini u konkurenciji desetak potencijalnih reprezentativaca BiH otpišem i zvanično četiri mjeseca prije Svjetskog prvenstva. Možda nije ni realno da putujem u Brazil, kao ni još neki koji su na mala vrata sada ušli.
Cmizdrio
Samo realno.
-
Arsene Wenger
#178 Re: Sanjin Prcić
EDIT: Sljedeči put bez psovki i sve će biti u redu!, ako hoće da igra - bujrum, ako neće, ne mora. Mi smo ponosna nacija i ne treba da trpimo ničije preseravanje. Pape jeste davao neodmjerene izjave, ali što se mene tiče može da priča šta hoće, čovjek nas je odveo na svjetsko prvenstvo, ušao u historiju dva puta, kao naš najbolji igrač ikada, a i najbolji selektor - rezultat je tu i ko se ne slaže on je ćorav. Pape je donio stabilnost u našu repku, kad se samo sjetim onog cirkusa sa Ćirom (uz dužno poštovanje)...
Sanjina gotivim, mali je super talentovan ali mora shvatiti da se u fudbalu kao i u životu moraš nametnuti svojim kvalitetom. Nekad moraš otrpiti razna sranja da bi izašao kao pobjednik. Samo sa takvim stavom će od njega postati dobar igrač i čovjek. E kad se nametneš, postaneš nezamjenjiv, onda selektor mora da zove i tu je kraj priče. Sanjin je mlad i za njega ima mjesta u repki, ali ako neće...pa Bože moj... eno i Ibrahimović Igra za Švedsku pa nam dobro ide i bez njega...
Sanjina gotivim, mali je super talentovan ali mora shvatiti da se u fudbalu kao i u životu moraš nametnuti svojim kvalitetom. Nekad moraš otrpiti razna sranja da bi izašao kao pobjednik. Samo sa takvim stavom će od njega postati dobar igrač i čovjek. E kad se nametneš, postaneš nezamjenjiv, onda selektor mora da zove i tu je kraj priče. Sanjin je mlad i za njega ima mjesta u repki, ali ako neće...pa Bože moj... eno i Ibrahimović Igra za Švedsku pa nam dobro ide i bez njega...
-
Arsene Wenger
#179 Re: Sanjin Prcić
Brate nemam ja šta da se obuzdavam, to ti je realnost životna, kad čovjek izigrava primadonu, obično na kraju pojede govno... Papetova greška je što je rekao nešto glupo u medijima, a Sanjinova greška je što je odjebao reprezentaciju ko staru kobilu... al eto, valjda će se naći neka zajednička riječ, opet kažem šteta je jer je Sanjin ima veliki potencijal...
(P.S. ako je problem u psovci - meni je veći problem kad se neko popiša na svoju naciju zbog bilo kog mogućeg ovosvjetskog razloga)
(P.S. ako je problem u psovci - meni je veći problem kad se neko popiša na svoju naciju zbog bilo kog mogućeg ovosvjetskog razloga)
- luckylaka
#180 Re: Sanjin Prcić
Arsene Wenger wrote:Brate nemam ja šta da se obuzdavam, to ti je realnost životna, kad čovjek izigrava primadonu, obično na kraju pojede govno... Papetova greška je što je rekao nešto glupo u medijima, a Sanjinova greška je što je odjebao reprezentaciju ko staru kobilu... al eto, valjda će se naći neka zajednička riječ, opet kažem šteta je jer je Sanjin ima veliki potencijal...
-
dnaxy
#181 Re: Sanjin Prcić
ma vala i nije svaka na mjestu.mislim da on nije ocekivO da bude na putu za brazil,tako su i izjavili.vise su problem sajine izjave(omalozavanje) ili ti zvanje nekih igraca odmah u A reprezentaciju a preskakanje igraca iz U21.Vjerovatno da imaju u podsvijesti (racunaju) da ce nekad prec u A Repku ( nagrada), medjutim dzaba sve kad nemaju nikoga da ih pogura.A Prcic je vec izgradjen igrac u jednoj od liga 5 (igra redovno),njemu Repka i ne treba toliko.Iako Sochaux ispadne, on ce prec u neki drugi klub.Mlad, perspektivan i talentovan.luckylaka wrote:Boga mi svaka ti je na mjestu.Prco je valjda ocekivao da uskoci odmah u avion za Brazil kao eto ako necu tamo necu ni igrati.Preletio je svjestan je on sada toga ali,,kasno se jebenom kajati,,Plakat ce on za reprezentacijom jer reprezentacija njegovim odbijanjem realno nije puni ni izgubila koliko ce on izgubiti ...vidjecemo
A izjava,izjava je mogla i blaza da ispadne ili da se obrati direktno njemu.Ovako je "guzovima" zatvorio sebi vrata bar dok je Safet selektor.
-
Mobile_Disco
#182 Re: Sanjin Prcić
Al´ smo zato oteli igraca Belgiji.. Ja jakog reprezentativca koji je debitant u 22 i to uz pomoc rodbinskih veza..luckylaka wrote:Arsene Wenger wrote:Brate nemam ja šta da se obuzdavam, to ti je realnost životna, kad čovjek izigrava primadonu, obično na kraju pojede govno... Papetova greška je što je rekao nešto glupo u medijima, a Sanjinova greška je što je odjebao reprezentaciju ko staru kobilu... al eto, valjda će se naći neka zajednička riječ, opet kažem šteta je jer je Sanjin ima veliki potencijal...
(P.S. ako je problem u psovci - meni je veći problem kad se neko popiša na svoju naciju zbog bilo kog mogućeg ovosvjetskog razloga)Boga mi svaka ti je na mjestu.Prco je valjda ocekivao da uskoci odmah u avion za Brazil kao eto ako necu tamo necu ni igrati.Preletio je svjestan je on sada toga ali,,kasno se jebenom kajati,,Plakat ce on za reprezentacijom jer reprezentacija njegovim odbijanjem realno nije puni ni izgubila koliko ce on izgubiti ...vidjecemo
-
popokatepetl_com
#183 Re: Sanjin Prcić
Pogotovo kad se uzme u obzir da smo dobili zlato amidzino novu desetku i zvijer koja je dobila momentalno sut kartu iz Belgije i sad redovno igra po oranicama HNL-a. Umjesto Prcic da stane u red on se nesto buni vidis kako je Tino fino stao u red i dobio sansuluckylaka wrote:Arsene Wenger wrote:Brate nemam ja šta da se obuzdavam, to ti je realnost životna, kad čovjek izigrava primadonu, obično na kraju pojede govno... Papetova greška je što je rekao nešto glupo u medijima, a Sanjinova greška je što je odjebao reprezentaciju ko staru kobilu... al eto, valjda će se naći neka zajednička riječ, opet kažem šteta je jer je Sanjin ima veliki potencijal...
(P.S. ako je problem u psovci - meni je veći problem kad se neko popiša na svoju naciju zbog bilo kog mogućeg ovosvjetskog razloga)Boga mi svaka ti je na mjestu.Prco je valjda ocekivao da uskoci odmah u avion za Brazil kao eto ako necu tamo necu ni igrati.Preletio je svjestan je on sada toga ali,,kasno se jebenom kajati,,Plakat ce on za reprezentacijom jer reprezentacija njegovim odbijanjem realno nije puni ni izgubila koliko ce on izgubiti ...vidjecemo
-
miop
#184 Re: Sanjin Prcić
Prcic od prve minute danas protiv Saint Etienna
, vec druga utakmica za redom od prve minute 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#185 Re: Sanjin Prcić
spremte, spremte kasete 
-
Mustang1
#186 Re: Sanjin Prcić
Sta ce Prcic ne igra u jednoj od najjacih Europskih liga .. Ja mislim da je kod Susica spisak od TOP 5 liga ovakav nesto slicno ovome HNL,Hrvatska nogometna liga,Croatia league,bracina agencija i liga rodjaka 
-
miop
#187 Re: Sanjin Prcić
Prciceva vec sesta uzastopna utakmica u kojoj pocinje od prve minute. Ucestvovao u akciji kod vodeceg gola protiv Reimsa, ako ovako nastave Sochaux bi mogao izboriti opstanak u League 1.
- Point.
#188 Re: Sanjin Prcić
Steta sto Soso ne igra u 1.HNL, mozda bi bilo sanse za Prcica u reprezentaciji.
- insomnia78
#189 Re: Sanjin Prcić
Pa kvalitetom je bas tu u nivou HNL-a
Sošo mislim
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Sošo mislim
-
samkoF
#190 Re: Sanjin Prcić
da samo sto Prcic igra Tinovu poziciju a znamo da je igrac Tinovih kvaliteta ipak nezamjenjivinsomnia78 wrote:Pa kvalitetom je bas tu u nivou HNL-a
Sošo mislim
- insomnia78
#191 Re: Sanjin Prcić
Jah
-
flexibila
#192 Re: Sanjin Prcić
Spaha dao dva gola za Bajer, Besic kaput
sad je Prcic Cool 
- Point.
#193 Re: Sanjin Prcić
Ti to ovo ozbiljno?insomnia78 wrote:Pa kvalitetom je bas tu u nivou HNL-a
Sošo mislim
-
salle_eh1986
#194 Re: Sanjin Prcić
možda je na nivou dinama, koji je za 9 prstiju ispred ostalih u CROPoint. wrote:Ti to ovo ozbiljno?insomnia78 wrote:Pa kvalitetom je bas tu u nivou HNL-a
Sošo mislim
-
miop
#195 Re: Sanjin Prcić
Prcic protiv PSG-a od prve minute, ustalio se u prvih 11.
-
miop
#196 Re: Sanjin Prcić
Pric odigrao svih 90 minuta protiv PSG u remiju 1:1, odlicno drugo poluvrijeme Sanjina 
- insomnia78
#197 Re: Sanjin Prcić

- Charuga
- Globalni moderator
#198 Re: Sanjin Prcić
Sve to na stranu ali on igra u ekipi koja se bori za opstanak u Francuskoj ... 
- insomnia78
#199 Re: Sanjin Prcić
Govorim ja to, ni statistika mu nije nesto impresivna
Doduse, koliko sam naletio na netu decko je imao povredu ligamenata i nije igrao (cini mi se) tri mjeseca plus ekipa je promjenila i trenera i tako...
Trebalo bi ga pozvati definitivno
Ali mi smjesno neko uzdizanje Sošoa
Doduse, koliko sam naletio na netu decko je imao povredu ligamenata i nije igrao (cini mi se) tri mjeseca plus ekipa je promjenila i trenera i tako...
Trebalo bi ga pozvati definitivno
Ali mi smjesno neko uzdizanje Sošoa
- bingov buraz
#200 Re: Sanjin Prcić
2/3 nase reprezentacije bi odmah potpisalo za tu losu ekipu