Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
animals

#176 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by animals »

sherbett wrote:mene samo Respo zvao na kafu... :cry:
mene nije ni respo :oops: :(
kloniran

#177 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by kloniran »

JThomas wrote:vidiš, ti si sama napisala da znaš dosta normalnih, "neružnih" i obrazovanih cura koje "čame čekajući" da ih neko pozove na kafu. ja ne mislim da je tako. nego biraju, i treba da biraju, al' to nije isto k'o da ih niko ne zove na kafu. to ti je k'o ono kad pred punim ormarom nemaš šta da obučeš.
Druze zenski ego je cudo neprevaziđeno, cim dobije malo paznje ode u nebo. :roll:
SvojTiPos'o

#178 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by SvojTiPos'o »

JThomas wrote:vidiš, ti si sama napisala da znaš dosta normalnih, "neružnih" i obrazovanih cura koje "čame čekajući" da ih neko pozove na kafu. ja ne mislim da je tako. nego biraju, i treba da biraju, al' to nije isto k'o da ih niko ne zove na kafu. to ti je k'o ono kad pred punim ormarom nemaš šta da obučeš.
I koji dio mog posta nije jasan ili je kontradiktoran?
Te takve se zaista načekaju da ih neko pozove na kafu, a imajući u vidu njihov hajmo reći kvalitet i činjenicu da ovo gospode što se javilo dosad na temi upravo taj kvalitet i traži,a ne tamo neke "peksinave pinkuše", valjda bi interes za ove prve trebao biti umnogome veći. A činjenica je da nije.
Eto to pokušah reći.
SvojTiPos'o

#179 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by SvojTiPos'o »

animals wrote:
sherbett wrote:mene samo Respo zvao na kafu... :cry:
mene nije ni respo :oops: :(
Ni mene! :twisted:
MedenoSrce

#180 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by MedenoSrce »

generalno je problem tih cura što su uvjerene da zaslužuju nešto bolje od tih kako ih ti nazva "pinkuša" a čim su visoka očekivanja neminovna su i razočarenja

ništa se ne podrazumjeva i kako je kopala i rukama i nogama da se obrazuje, ako joj je stalo da ima kvalitetan odnos nek digne dupe i isti zasluži
kloniran

#181 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by kloniran »

SvojTiPos'o wrote:
Te takve se zaista načekaju da ih neko pozove na kafu, a imajući u vidu njihov hajmo reći kvalitet i činjenicu da ovo gospode što se javilo dosad na temi upravo taj kvalitet i traži,a ne tamo neke "peksinave pinkuše", valjda bi interes za ove prve trebao biti umnogome veći. A činjenica je da nije.
Eto to pokušah reći.
Ja kako vidim ove sto ti reče "peksinave pinkuše" se iz sedmice u sedmicu udaju, rađaju djecu, žive sretnim životima... a ove hajmo reći "kvalitetne" iz godine u godinu ista priča, čekaju princa na bijelom konju, nažalost bajke sa sedmog sprata su odavno rasprodane i otišle u zaborav :wink:
Ispade da su te pinkuše bolji izbor od tih kvalitetnih, mada ne znam po čemu kvalitetnih, jer je taj "kvalitet" relativan pojam.
JThomas

#182 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by JThomas »

SvojTiPos'o wrote:
Eto to pokušah reći.
nije kontradiktoran, ja jednostavno mislim da nije tako. oko "pinkuša" obleću "pinkovci", a oko "normalnih" "normalni", koliko ja vidim, u mojoj okolini. ja lično ne znam nikoga da je "normalan", a u vezi sa "pinkušom".

i također ne mislim da se ijedna lijepa i obrazovana cura nešto plaho načeka da je neko zove na kafu. možda ih ne zove na kafu njihov ideal savršenog frajera - ali to je skroz druga stvar.
Great Cornholio

#183 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Great Cornholio »

Ako kaže da ova muzika nije kul :twisted: :lol:

kloniran

#184 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by kloniran »

JThomas wrote:
SvojTiPos'o wrote:
Eto to pokušah reći.
nije kontradiktoran, ja jednostavno mislim da nije tako. oko "pinkuša" obleću "pinkovci", a oko "normalnih" "normalni", koliko ja vidim, u mojoj okolini. ja lično ne znam nikoga da je "normalan", a u vezi sa "pinkušom".

i također ne mislim da se ijedna lijepa i obrazovana cura nešto plaho načeka da je neko zove na kafu. možda ih ne zove na kafu njihov ideal savršenog frajera - ali to je skroz druga stvar.
Zato što njihov savršen muškarac postoji samo u španskim i turskim safunjarama, a kod nas bi bio neka kombinacija tog pinkovca, normalnog, i nekog bildera :-)
Great Cornholio

#185 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Ljudi snime spot koji košta 3 marke 8-) :lol:

MedenoSrce

#186 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by MedenoSrce »

kako sam ja to shvatila "pinkuša" je svaka malo atraktivnija djevojka, samo me zanima ako izlaziš u pub na malti kako dođeš u interakciju s "pinkušom"?

bjez ba gc, ova otkida

@kloniran i ti baš ljut nešto na te žene
kloniran

#187 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by kloniran »

MedenoSrce wrote:kako sam ja to shvatila "pinkuša" je svaka malo atraktivnija djevojka, samo me zanima ako izlaziš u pub na malti kako dođeš u interakciju s "pinkušom"?

bjez ba gc, ova otkida

@kloniran i ti baš ljut nešto na te žene
Nisam ja ni na koga ljut, al vala preseravaju opasno. Na kraju citav svijet ispadne kriv jer doticne ne mogu da nađu taj svoj ideal muskarca i svi su "isti", svi su đubrad koji hoce samo sex, a ovo podvuceno samo kaze s kim te doticne komuniciraju i kakvom tipu muskarca teze , a koga ignoriraju :roll: :-)
burek_in_space

#188 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by burek_in_space »

U Pub na Malti izlaze samo rockerske "pinkushe" koje bi da potroshe ovakve kao ja, na jednu noc samo.
Gdje je nestala emocija, ljubav, romantika? :twisted:
kloniran

#189 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by kloniran »

burek_in_space wrote:U Pub na Malti izlaze samo rockerske "pinkushe" koje bi da potroshe ovakve kao ja, na jednu noc samo.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jah ima i pink rock :lol: :lol: :lol: :lol:
MedenoSrce

#190 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by MedenoSrce »

burek_in_space wrote:U Pub na Malti izlaze samo rockerske "pinkushe" koje bi da potroshe ovakve kao ja, na jednu noc samo.
tebe mi je baš žao, iskoriste te i ostave :mrgreen:

kloniran wrote:

Nisam ja ni na koga ljut, al vala preseravaju opasno. Na kraju citav svijet ispadne kriv jer doticne ne mogu da nađu taj svoj ideal muskarca i svi su "isti", svi su đubrad koji hoce samo sex, a ovo podvuceno samo kaze s kim te doticne komuniciraju i kakvom tipu muskarca teze , a koga ignoriraju :roll: :-)
što su đubrad ako žele sex :? problem je što oni žele SAMO sex pa bih se ja zapitala kako je ona došla do tog zaključka jer kad neko želi samo nešto i to dobijev onda nestane u vidu lastinog repa
Great Cornholio

#191 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Kad uđemo u EU, prvo će nam zabraniti da pečemo rakiju, a onda će zaplijeniti sve šargije i violine :evil: :D
SvojTiPos'o

#192 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by SvojTiPos'o »

kloniran wrote:
Ja kako vidim ove sto ti reče "peksinave pinkuše" se iz sedmice u sedmicu udaju, rađaju djecu, žive sretnim životima... a ove hajmo reći "kvalitetne" iz godine u godinu ista priča, čekaju princa na bijelom konju, nažalost bajke sa sedmog sprata su odavno rasprodane i otišle u zaborav :wink:
Ispade da su te pinkuše bolji izbor od tih kvalitetnih, mada ne znam po čemu kvalitetnih, jer je taj "kvalitet" relativan pojam.

Ma stavila sam pod navodnike majku mu, nije moje da govorim da je neko peksinav, aludirala sam na one gore laktove i kandže što su spominjali neki :)

I ne znam čemu taj agresivni ton, friendzonirala te pa šta? :D
JThomas wrote:nije ni "normalnim" baš maslo uvijek za ramazana. otpile i one ponekad nekoga ko ih zovne na kafu, a onda kukaju kako niko ne prilazi i ne pita.
SvojTiPos'o wrote:Slažem se.
I nećemo više, neko će nas žikkk. :sax:
Prestani da mi inputiraš nešto što ja nisam rekla, nego sam citirala odgovore tvojih prethodnika, uz konstataciju kako je moj subjektivni doživljaj stanja na terenu nešto drugačiji.
Nije pod moranje da se drugi s njim slažu.

Peace.
Great Cornholio

#193 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Na Ozrenu sve to imaš :D :lol:

kloniran

#194 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by kloniran »

MedenoSrce wrote:

kloniran wrote:

što su đubrad ako žele sex :? problem je što oni žele SAMO sex pa bih se ja zapitala kako je ona došla do tog zaključka jer kad neko želi samo nešto i to dobijev onda nestane u vidu lastinog repa
Ja sam se nakon takvih izjava poceo pitati da li su one upoce normalne, a ne govorim o jednoj djevojci, nego o njih desetak koje imaju razmisljanje copy paste, a ovamo ih svi vide kao djevojke za poželiti :roll:
burek_in_space

#195 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by burek_in_space »

MedenoSrce wrote:
A ja sam mislio da smo prijatelji, a ne da cesh se smijati mom prokletstvu...shto sam lep ko slika... :(
kloniran

#196 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by kloniran »

SvojTiPos'o wrote:
kloniran wrote:

Ma stavila sam pod navodnike majku mu, nije moje da govorim da je neko peksinav, aludirala sam na one gore laktove i kandže što su spominjali neki :)

I ne znam čemu taj agresivni ton, friendzonirala te pa šta? :D
To se jednostavno kaže, je**la bi se a da joj ne uđe :D :razz:
Nigdje ne primjetih taj agresivni ton :shock: :?
Great Cornholio

#197 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

sherbett wrote:
Great Cornholio wrote:Kad uđemo u EU, prvo će nam zabraniti da pečemo rakiju, a onda će zaplijeniti sve šargije i violine :evil: :D
:?
Šargije i violine mogu ostati, ali vala radujem se danu kad će se zabraniti ilegalna proizvodnja alkoholnih pića.
JThomas

#198 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by JThomas »

zabraniti

ilegalna

proizvodnja

ovo moram upamtiti i koristiti :lol:
MedenoSrce

#199 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by MedenoSrce »

burek_in_space wrote:
MedenoSrce wrote:
A ja sam mislio da smo prijatelji, a ne da cesh se smijati mom prokletstvu...shto sam lep ko slika... :(
to što si lijep nije prokletstvo, prokletstvo je što ne možeš sve da stigneš
kloniran

#200 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by kloniran »

Great Cornholio wrote:
sherbett wrote:
Great Cornholio wrote:Kad uđemo u EU, prvo će nam zabraniti da pečemo rakiju, a onda će zaplijeniti sve šargije i violine :evil: :D
:?
Šargije i violine mogu ostati, ali vala radujem se danu kad će se zabraniti ilegalna proizvodnja alkoholnih pića.
Onda se raduješ danu kada ćemo odbiti članstvo u EU :D
Post Reply