Split je okej ljeti, ako ne radis i ako imas love pa da mozes lampat uokolo ima finih lokala i restorana za izist stagoda sto bi rekli dalmosi jel, jesen-zima nigdi pasa na ulici, zivim tu duze vrijeme pa znam. Doduse citava Dalmacija je zivahna samo u sezoni, kad prodje sezona to su gradovi duhova.
Druga stvar, u Splitu nocni zivot je 0 bodova, bolji su Makarska/Trogir-Ciovo/Vodice nocu nego Split, mnoge sam vidjao idu u Livno na muziku, sta dalje da pricam. Zadar je lijep grad, tu sam zivio 3god., i ljudi su mnogo bolji nego splicani i ljepsi je kao grad od Splita.Meni. Za nocni zivot na jugu Novalja i Vodice.
Rijeka je ruzan grad, ali je raja odlicna. Sibenik najruzniji grad u Dalmaciji, a najljepsi Primosten, Biograd Na Moru i Marina iako su mala mjesta,a ali prdivna, a Zagreb izbetoniran, ne volim asfalt, ali su ljudi mnogo kulturni i civilizirani, inace ja sam vise za zelene povrsine pa bi tako vjerovatno neki najljepsi grad bio neki gdje ima dosta prirode i zelenila. Npr. Ogulin je jedan jako mali gradic u HR, ali je predivan. U BiH mi je najljepsi svaki koji ide brdu sto bi rekli, zelenilu, ne volim kamenje tipa Hercegovina, nijedan ne valja vizuelno, iako cesto budem dole. Mostar se malo izdvaja, onako simpatican je. Gore prema Semberiji Bijeljina je velika, ali je prenabijena u centru, ne postoji neko setaliste ili staza za pjesake, ima onaj park i to je to, pp gradubse sudaras sa ljudima koliko je pretijesno u centru od zgrada, a zrak je haos zagusen i sparan dok Brcko je mnogo ljepsi i bolje uredjen i cistiji grad. Sto se tice Srbije Beograd mi zvuci kao jak u vezi provoda, ali nikad nisam bio, to cujem, ali i vjerujem i vidjao sam jako finih mjesta na tv-u i internetu. I takoo
Sent from my iPad using Tapatalk