Pa naše društvo ne čine samo vjernici za početak....kritichar wrote:jesi.ludacha wrote:
Hm...jesam li losa i drustveno neprihvatljiva?
Biseksualnost u vezama
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- fatamorgana
#176 Re: Biseksualnost u vezama
- fantom slobode
#177 Re: Biseksualnost u vezama
Ne znamo dok ne postavis sliku sa prilozenim atributima. Tako bi to rekle siroke narodne mase...ludacha wrote:Sto se forumski homofobi uzarise....
Biseksualnost u vezama...tema.,ne sjecam se vise prvog posta..al jel mislis na vezu sa biseksualnom personom, il bivanje u vezi a saranje sa stranw sa osobom drugog spola odtrenutnog partnera? Ovo drugo nula bodova (vjerujem u monogamiju, do odredjene tacke)
A prvo..sta ima veze...danas te privlaci jedno, sutra drugo..ne vidim nista strasno u tome. I sama bih se voljela jednog dana zateci u krevetu sa zenom..ne da sam u potrazi, al mastarija je prisutna![]()
sto se mene tice, to je tvoja intimna stvar, mastaj koliko hoces. Nego, kad budes u vezi, tu mastariju ispricaj i frajeru, bice mu drago...mozda ima kakvu pa da vi to na opce zadovoljstvo odradite...e onda si drustveno prihvatljiva...makar u tom pomenutom drustvenom trokutu.
-
ludacha
#178 Re: Biseksualnost u vezama
Imam blagoslov od dragana, znaci samnom je sve u redu hahahah samo on malo,malo pa "zaboravi"
.a kad dodjemo na tu temu onda se kao iznenadi i uspali pa mu bude drago hahaha
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#179 Re: Biseksualnost u vezama
Sto ti je rec oksimoronludacha wrote:(vjerujem u monogamiju, do odredjene tacke)
-
ludacha
#180 Re: Biseksualnost u vezama
Ma nisam tako mislila
))) mada se jesam tako izrazila 
- fantom slobode
#181 Re: Biseksualnost u vezama
neka je veselo, pa makar...ludacha wrote:Ma nisam tako mislila))) mada se jesam tako izrazila
- fatamorgana
#182 Re: Biseksualnost u vezama
A možda je tačka G u pitanju,ladyblue18 wrote:Sto ti je rec oksimoronludacha wrote:(vjerujem u monogamiju, do odredjene tacke)
- dalalala
#183 Re: Biseksualnost u vezama
Ja mogu bit biseksualna, a on vala ne smije! 
- Ramzess Veliki
#184 Re: Biseksualnost u vezama
Ma ja stalno o tome ...dalalala wrote:Ja mogu bit biseksualna, a on vala ne smije!
- madesa
#185 Re: Biseksualnost u vezama
hocu djevojku da iznenadim sa lezbejkom pa eto ako je koja zainteresovana nek se javi 
- bebabu
#186 Re: Biseksualnost u vezama
ludacha wrote:Sto se forumski homofobi uzarise....
Biseksualnost u vezama...tema.,ne sjecam se vise prvog posta..al jel mislis na vezu sa biseksualnom personom, il bivanje u vezi a saranje sa stranw sa osobom drugog spola odtrenutnog partnera? Ovo drugo nula bodova (vjerujem u monogamiju, do odredjene tacke)
A prvo..sta ima veze...danas te privlaci jedno, sutra drugo..ne vidim nista strasno u tome. I sama bih se voljela jednog dana zateci u krevetu sa zenom..ne da sam u potrazi, al mastarija je prisutna![]()
mislim na ovo prvo, što se tiče monogamije, slažem se, ali opet, svakom svoje hahaha
Zašto bi bila loša?