Ma nista stara se sjebala u zivot mislim ono zavoljela je kao da joj je kcerka nikad se nije nadala da ce uraditi tako nesta! Sreo sam njenu staru jednom i pricao s njom i ona govori kao da ne zna sta joj se desava. Svi se upoznali odnosno moji i njeni komplet familija! a znali su se moji i njeni i prije rata jer su zivjeli skoro u istom gradu! Zvala moja stara njenu staru kad se to pocelo desavati i ono prica nista ni ja ne znam i sl... pricala moja stara s njom al eto bivsa kao preko k.... pricala s mojom starom!Black swan wrote:šta kažu tvoji?
i roditelji mogu odigrati pametnu partiju
izgubljena djevojka
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- BaDa
#176 Re: izgubljena djevojka
Last edited by BaDa on 28/10/2013 11:31, edited 1 time in total.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#177 Re: izgubljena djevojka
Pa jel hoces na silu da sad ispadne da je on krivac ili staMr Chow wrote:
Ja samo kazem da treba biti objektivan i posten..
Nije ni prva ni ovakva prica gdje jedno ovako zavrsi, zasto treba traziti neke razloge kojih mozda i nema.
- BaDa
#178 Re: izgubljena djevojka
al tako ispada s kim god sam pricao o ovome svi su mi rekli da sam ja sad najgori ispao. Ispada da sam ja sve najgore radio u vezi i da je jedva cekala neki razlog da me ostavi!ladyblue18 wrote:Pa jel hoces na silu da sad ispadne da je on krivac ili staMr Chow wrote:
Ja samo kazem da treba biti objektivan i posten..![]()
Nije ni prva ni ovakva prica gdje jedno ovako zavrsi, zasto treba traziti neke razloge kojih mozda i nema.
-
kapučino
#179 Re: izgubljena djevojka
nisi ti razlog, ona je trzila povod da te se rijesi. sjecaj se lijepih trenutaka koje ste sigurno imali jer nije malo biti sa nekim 4 godine, i idi dalje.(naravno predpostavljam da je lako reci "idi dalje2 i da to neces uciniti odmah ali ipak... ona je vec otisla. sad i da je vratis, ne bi bilo bolje, samo gore ili bi strepio nad njom da sta ne pogrijesis jer i sad smatras da si ti negdje pogrijsio. *ebo to.
glupo je da ti mi ovdje dajemo savjete jer samo ti na kraju krajeva znas i osjetis da li je kraj ili ne.
be happy
glupo je da ti mi ovdje dajemo savjete jer samo ti na kraju krajeva znas i osjetis da li je kraj ili ne.
be happy
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#180 Re: izgubljena djevojka
ja i prijatelj skupljamo statističke podatkeBaDa wrote: al tako ispada s kim god sam pricao o ovome svi su mi rekli da sam ja sad najgori ispao. Ispada da sam ja sve najgore radio u vezi i da je jedva cekala neki razlog da me ostavi!
razlog prekida... maltretiranja njegova i njih
tako da je to normala što sad priča da opravda svoje postupke
kad vole trpe i jedu govna svađaju se sa svojima zbog momka, bježe od kuće zarate sa svima...
kad prestanu voljeti drvlje i kamenje... obično po normala likovima
-
theTruePath
#181 Re: izgubljena djevojka
BaDa ti mi djelujes kao jedna zena,jebote....ostavila te jer nisi muskarac!
Kad te ostavila trebao si okrenuti ledja,ignorisati je cak i da ti se javi,hladno joj reci..nakon sto si me ostavila i ja sam shvatio da ja i ti nismo jedno za drugo
onda bi ludila ona za tobom,ovako si ti PATETICAN
Kad te ostavila trebao si okrenuti ledja,ignorisati je cak i da ti se javi,hladno joj reci..nakon sto si me ostavila i ja sam shvatio da ja i ti nismo jedno za drugo
onda bi ludila ona za tobom,ovako si ti PATETICAN
- Capajebo
#182 Re: izgubljena djevojka
Drug samo jedan savjet, budel' ona tebe za mjesec-dva-tri onako slucajno nazvala ili ti se javila, ignore 
- Truba
#183 Re: izgubljena djevojka
ma neće se javiti... ovo duže traje tako da su njezine krize prebrođene ranije...purifier wrote:Drug samo jedan savjet, budel' ona tebe za mjesec-dva-tri onako slucajno nazvala ili ti se javila, ignore
vjerovatno je ovo sve ranije smišljeno kako da kažem "isplanirano"... pa već mu je kukala kako ne može bez njega nakon 2-3 dana... pa opet...po starom
tako da ovo je vjerovatno 99% gotova stvar...
možda da se sretnu nakon 7-8 godina oboje u isto vrijeme razočarani u život i veze
-
whitelegend07
#184 Re: izgubljena djevojka
Paša moj solidni, mi ti možemo pametovati, pokušati pomoći i to ti možda i pomogne, ali ti sam o njoj znaš najviše.
Evo, ja prvi sam ti stvarno htio pomoći, savjetom, razgovorom, pa da je trebalo i nešto poduzeti, jer podsjećaš me na mene. Zato sam i prvi komentar bio ostavio ovdje.
I meni su mnogi govorili, naravno, većina njih iz najbolje namjere, da se kanim toga, da je pustim, da ona traži samo izgovor, da će pošteno da me izlevati samo zato što sam dobar prema njoj, etc. etc. Ali, istina je da niko od njih nije do kraja uticao na moju odluku. Na kraju shvatiš da je ti najbolje poznaješ, staviš stvari na vagu i odlučiš. Istina, ja sam imao način da popričam s njom, čak me sama zvala da popričamo u 4 oka i, iako mi ništa korisno nije rekla na tom razgovoru, znao sam da, čim me zove, ne bježi od mene, znači da ne traži izgovor nego je stvarno loše. Nažalost, bio sam u pravu.
Zato ti kažem, tolike godine nisu malo i valjda si je dosad upoznao. Po ko zna koji put, lagano razmisli o svemu, razmisli o njenim mogućim motivima za takvo ponašanje, doooobro razmisli koji će ti sljedeći korak biti, jer se ništa ne radi na brzinu. Šta god sam na brzinu uradio u životu, brzo me to lupilo po glavi. Spusti loptu, smiri se, pa onda izvidi. NEMOJ JE MOLITI da pod svaku cijenu pričate, ali ako želiš presjeći sve kontakte, budi siguran da znaš SVE STRANE te priče, da si vidio obje strane medalje, prije nego što odreaguješ na bilo koji način. Oprez je majka svakog uspjeha. Samo oprez. Jedino tako ćeš znati da se nećeš odmah sutra pokajati.
Dobar si momak, vidi se, nisi jedan od trollova koji otvaraju teme da plijene pažnju drugih i zato sam uz tebe u ovome 100% i želim ti svu sreću. Šta god bude, osiguraj se da si uradio najbolje moguće, kako za sebe, tako i za nju. I, još nešto. Kad jednom završiš s tim, onda i završi. Ne vuci repove iz prošlosti, jer to nikako nije dobro.
I meni su mnogi govorili, naravno, većina njih iz najbolje namjere, da se kanim toga, da je pustim, da ona traži samo izgovor, da će pošteno da me izlevati samo zato što sam dobar prema njoj, etc. etc. Ali, istina je da niko od njih nije do kraja uticao na moju odluku. Na kraju shvatiš da je ti najbolje poznaješ, staviš stvari na vagu i odlučiš. Istina, ja sam imao način da popričam s njom, čak me sama zvala da popričamo u 4 oka i, iako mi ništa korisno nije rekla na tom razgovoru, znao sam da, čim me zove, ne bježi od mene, znači da ne traži izgovor nego je stvarno loše. Nažalost, bio sam u pravu.
Zato ti kažem, tolike godine nisu malo i valjda si je dosad upoznao. Po ko zna koji put, lagano razmisli o svemu, razmisli o njenim mogućim motivima za takvo ponašanje, doooobro razmisli koji će ti sljedeći korak biti, jer se ništa ne radi na brzinu. Šta god sam na brzinu uradio u životu, brzo me to lupilo po glavi. Spusti loptu, smiri se, pa onda izvidi. NEMOJ JE MOLITI da pod svaku cijenu pričate, ali ako želiš presjeći sve kontakte, budi siguran da znaš SVE STRANE te priče, da si vidio obje strane medalje, prije nego što odreaguješ na bilo koji način. Oprez je majka svakog uspjeha. Samo oprez. Jedino tako ćeš znati da se nećeš odmah sutra pokajati.
Dobar si momak, vidi se, nisi jedan od trollova koji otvaraju teme da plijene pažnju drugih i zato sam uz tebe u ovome 100% i želim ti svu sreću. Šta god bude, osiguraj se da si uradio najbolje moguće, kako za sebe, tako i za nju. I, još nešto. Kad jednom završiš s tim, onda i završi. Ne vuci repove iz prošlosti, jer to nikako nije dobro.
-
Mutivoda
#185 Re: izgubljena djevojka
BaDa wrote: predosjetio sam i jbg sad se ja pitam sto,kako i zbog cega?! rekla mi je prijatlejica da je i broj promijenila, cak sam dobio i block na fb-u ali samo ja niko drugi od moje familije! Ja ne znam bili se smijao ili plakao..
Kakvi ljudi ovo rade nakon 4 godine veze?!
Slažem se sa gore napisanim da stvarno nije zaslužila nakon ovakvog poteza ni da je pogledaš
Što prije odlučiš da nastaviš dalje, bit' će bolje za tebe. Nemaš ti se šta više tu truditi, uzdaludno je, ali eto ti kako hoćeš..
- BaDa
#186 Re: izgubljena djevojka
ljudi saznao sam pravi razlog a to je da je drugi u pitanju! Sreo sam ih al ona me nije vidjela kasnije kad se vraca sama prisao i pitao je i rekla mi da joj je "drug" da ga zna 7 dana a da se vec zaljubila! al opet hvala vama na savjetima sve najbolje!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#187 Re: izgubljena djevojka
7 dana al' u Limburgu, nemoj da bi joj se nekad' vratio!
- Capajebo
#188 Re: izgubljena djevojka
dajem max 3 mjeseca da ti se javi da "popricate jaranski". I k'o brata te molim nemoj da bi opet sa njom ista prob'oBaDa wrote:ljudi saznao sam pravi razlog a to je da je drugi u pitanju! Sreo sam ih al ona me nije vidjela kasnije kad se vraca sama prisao i pitao je i rekla mi da joj je "drug" da ga zna 7 dana a da se vec zaljubila! al opet hvala vama na savjetima sve najbolje!
PS: Kad bude zvala (a zvat ce 90%) nemoj biti supak k'o ona pa se pravit budala, vec se javi i reci ne zelim, hvala na pozivu
- alijagoro
#189 Re: izgubljena djevojka
Upoznala ga slucajno,ta mi je isto dobraleet wrote:7 dana al' u Limburgu, nemoj da bi joj se nekad' vratio!
-
Mutivoda
#190 Re: izgubljena djevojka
leet wrote:7 dana al' u Limburgu, nemoj da bi joj se nekad' vratio!
Čuj drug
Dobro je da si saznao istinu, da više ne mučiš sebe tim pitanjem, a i da ne bude mi ovdje džaba predviđamo najgore
Sad posloži to lijepo u glavi i nastavi dalje, nije jedina, bit' će cura!
- BaDa
#191 Re: izgubljena djevojka
upoznala ga u tramvaju dok su skupa isli na posao! A nema tih para da se vratim ili sl... i ako znam da se to nece desiti 100% da ce ona nazvati ili sl..alijagoro wrote:Upoznala ga slucajno,ta mi je isto dobraleet wrote:7 dana al' u Limburgu, nemoj da bi joj se nekad' vratio!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#192 Re: izgubljena djevojka
Hoće hoće.BaDa wrote:upoznala ga u tramvaju dok su skupa isli na posao! A nema tih para da se vratim ili sl... i ako znam da se to nece desiti 100% da ce ona nazvati ili sl..alijagoro wrote:Upoznala ga slucajno,ta mi je isto dobraleet wrote:7 dana al' u Limburgu, nemoj da bi joj se nekad' vratio!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#193 Re: izgubljena djevojka
7 dana i bilesi se zaljubila, kako da ne 
- insomnia78
#194 Re: izgubljena djevojka
Nemojte ba ljudi, makar radi amidžića
-
whitelegend07
#195 Re: izgubljena djevojka
Jarane, to je onda neka teška moralna horizontala. Pa gdje joj je obraz da ti takvo nešto kaže? I to još na tebe svaljuje krivicu toliko dugo, pušta te da se grizeš, da skačeš oko nje toliko dugo...ma FUJ. Dno dna, majke mi.BaDa wrote:ljudi saznao sam pravi razlog a to je da je drugi u pitanju! Sreo sam ih al ona me nije vidjela kasnije kad se vraca sama prisao i pitao je i rekla mi da joj je "drug" da ga zna 7 dana a da se vec zaljubila! al opet hvala vama na savjetima sve najbolje!
Nevjerovatno.
Ti se jarane nemoj sad samouništavati, idi dalje, i bolje da je dalje od tebe kad je takva. I druge majke rađaju kćeri. Uzmi neko vrijeme za sebe, konsoliduj svoje redove, a onda traži neku koja te ztaslužjuje.
-
missko
#196 Re: izgubljena djevojka
Posto si protabirio tu depresiju sa psiholoskog stajalista, sad slobodno mozes da padnes u istu, posto ces se znati izvuci to ce ti biti za koju godinu smihsno kad se svega prisjetis
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
- Truba
#197 Re: izgubljena djevojka
kopernikanski obrat
jel se može ovaj izraz iskoristiti na ovoj temi?
da je neka druga situacija pitao bih se je li sprovoda i bilo
mislio sam ti reći da ćete se sresti za nekoliko mjeseci a vidim to se već dogodilo
jbg nisi joj trebao prilaziti
iskusniji muškarci kažu ( 50+ okrenutih žena)
da si je trebo pljunut u oko
jel se može ovaj izraz iskoristiti na ovoj temi?
da je neka druga situacija pitao bih se je li sprovoda i bilo
mislio sam ti reći da ćete se sresti za nekoliko mjeseci a vidim to se već dogodilo
jbg nisi joj trebao prilaziti
iskusniji muškarci kažu ( 50+ okrenutih žena)
da si je trebo pljunut u oko
- BaDa
#198 Re: izgubljena djevojka
Sta sam još saznao on 84 godište a ona je 92 god! 
- lavorpunvode
#199 Re: izgubljena djevojka
pa ziv bio kako izvuce svu tu silu informacija?
-
Mutivoda
#200 Re: izgubljena djevojka
Kakve veze ima to što je on '84 a ona '92?