Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partnera?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Great Cornholio

#176 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by Great Cornholio »

Mislim da je pokretač teme mislio na finasijsku zaleđinu, to je ono " Imaš li ti đe živit, od čeg' plaćat' režije, za šta kupovat' odjeću, obuću i sve ono materijalno bez čega je život nemoguć, jer ne može se samo od ljubavi živjet'".
babo_reuf

#177 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by babo_reuf »

Vidim da ženi ništa drugo i ne možeš dati osim to nešto novca koji imaš i to mislim da bi joj iz stomaka izvadio ako bi šta pojela kupljeno tvojim novcem. Tvoja ogorčenost ženama (koje su te očito ranije dobro iskoristile pa šutnule) i životom te zaslijepljuje, ili si jednostavno takav - ima takvih :D . Nisi s nekim da se takmičiš ko je bolji i ko više ime, ali tebi je ljubav misaona imenica, tako da bilo kakvo dalje moje objašnjenje bi bilo suvišno.
Ne poznajemo se, pa prema tome nema smisla da govoriš o meni kao da se znamo.
Ljubav je najveća laž i glupost za koju sam čuo u životu. Normalni ljudi poznaju strast kad se s nekim tek upoznaš dok se ne poseksate i isgustirate, i međusobno prijateljstvo, poštovanje i partnerstvo koje u kvalitetnoj vezi ili braku dolazi sa godinama.

Uostalom šta ti znaš o tome, ti si kao i većina članova ovog foruma jal teenager-ka, jal u nekim ranim dvadesetim i nemaš pojma ni o čemu.
babo pojma ne zna
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Kad s djeca napale da tatu uče kako se djeca prave.
citam ove tvoje postove i ne mogu da se nacudim koliko ti mozes da seres da prostis,pa covjece odvadi malo ostade ti sam citavog zivota.poznajem jednog takvog koji je previse mastao i sanjao eno ga sada u jagomiru i kupuju mu one slicice s novcanicama naslikanim to mu daju ko dozu umjesto apaurina i lexova..ccccc
ja jadova majko draga hahaha.on sate i dane provodi na forumu a hoce miraz..hahahah..dobices buraz hahaha...
Opet ti vrijeđaš. Kakvi su te to roditelji odgojili i u kakvoj ulici rupčagi si ti rastao. :-) Ja hojrata raznih ...
Provodim na forumu dnevno 15 do 20 minuta... To će mi razoriti socijalni život - aha :-) :-) :-)

Kad je babo ganjo ženske i pravio djecu, ti nisi ni u tatinim testisima plivuckao. :D :D :D

Bjež'te djeco - idite nekog drugog pa zajebajite ... :skoljka:
dudlov

#178 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by dudlov »

Uvijek sam tražio djevojke koje rade. Hebi ga, ja da hrmbačim a ona da spava do 12 i od dosade kafiće obilazi, e to ne ide. Žena koja radi ima manje vremena za gluposti a i bolje se razumijemo kad se nađemo na kafi, umorna ona a i umoran ja...pa se zajedno relaksiramo.
dudlov

#179 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by dudlov »

@valter 033

Ja sam oženjen i sutra da moja žena izgubi posao, ja ću je izdržavati, a mogu sa svojim primanjima, i biti joj podrška u teškim trenutcima dok šta ne izleti. Ja sam mislio da višak slobodnog vremena kod žena dovodi do svakakvih gluposti, čast izuzecima. Jedne prilike jaran me zove do grada na kafu a uzeo je izlaz sa posla. Ušli smo u nekoliko kafića i on vazda kaže hajmo dalje, ovdje ne valja. Ja ga, na kraju, pitam jel to tražiš Jefimiju, ma noge mi otpale hodajući po Ferhadiji i Čaršiji a sve na brzinu.
be highirly

#180 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by be highirly »

MedenoSrce wrote:Zaledjina u smislu da se "utopim" mi nije nimalo zanimljiva, meni je ok da smo bare - bare pa cu ja nekad vise povuci, nekad on sve zarad naseg boljeg sutra.
Zaledjina u smislu da nece sjediti 5g cekajuci posao "u struci" nego ce naci nacina da zaradi jer mu osobnost ne dopusta da bude neproduktivan mi je jako bitna i da, to gledam.
Sta imaju neciji roditelji mi je besmisleno i gledati jer oni time i raspolazu.
Nase je samo ono sto smo sami stvorili sve drugo je tudje, a tudje me ne zanima.

:thumbup:

ledina je zakon, bolje se cijeni kasnije .... svaka cast djevojko na zivotnom stavu, blago tvom buducem :)
_mufljuz_

#181 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by _mufljuz_ »

trazim neku sa dobro zaledjinom po mogucnosti valovitom :mrgreen:
fantom slobode

#182 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by fantom slobode »

Ja samo gledam da je dobro uhranjena...jer ako je ono ima na sve strane, ako barem ima dva slaufa da nikako ne moze potonuti, gdje ces bolje od 'vake...
Odmah znas da ima...e sad tvoje je da otkrijes da li ima gomilu frustracija i kompleksa koje vuce iz djetinjstva, a ako uz to misli da joj je razvoj povecao velicinu grudi (a nije skontala da je to zbog toga sto se dobro udebljala), pa te iste stalno izbacuje na izvoli...e onda si se prevario hadzo moj...bjezi, ta previse kosta...ako nista trebaju joj nove farmerke svakog mjeseca, zbog trenja ogromnih bataka...naravno da joj je i drago sto nema bora (gdje ce ih imati, zateglo lice na sve strane), a posebna je umjetnost ljubavnika doprijeti do intimnih zona...sto donekle povecava osjecaj zadovoljstva istom...dugo traje dok razmakne sve na putu, zelja se uveca...

Znaci treba se ici po onoj balkanskoj...sto vise buca, to vise ima. Naravno samo se treba paziti gore navedenog. Jos ako hoce iz dobre kuce da je izbace...mislim da imamo hit! Jos jedna napomena...ono sto imaju roditelji nema on/ona...to tek kasnije mozda dobije...manite se te suplje, to je tjesenje - sta ako roditelji u medjuvremenu osiromase? Ovdje to zna cesto da se desi....
Uz to, ako ti je vec do para...jer bez njih ne mozes da se dobro osjecas...mislim da je pametno poceti razmisljati o tome kako i gdje ih zaraditi i pomaci guzove u tom pravcu.

Veliki pozdrav svim sponzorusama koje vole da se grebu, pa makar pomalo (neke nemaju bas veliki domet)...ono sto zaradis to je tvoje, ako si se vec odlucila da si ravnopravnija od muskarca, trzni se za novcanik.
_mufljuz_

#183 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by _mufljuz_ »

fantom slobode wrote:Ja samo gledam da je dobro uhranjena...jer ako je ono ima na sve strane, ako barem ima dva slaufa da nikako ne moze potonuti, gdje ces bolje od 'vake...
Odmah znas da ima...e sad tvoje je da otkrijes da li ima gomilu frustracija i kompleksa koje vuce iz djetinjstva, a ako uz to misli da joj je razvoj povecao velicinu grudi (a nije skontala da je to zbog toga sto se dobro udebljala), pa te iste stalno izbacuje na izvoli...e onda si se prevario hadzo moj...bjezi, ta previse kosta...ako nista trebaju joj nove farmerke svakog mjeseca, zbog trenja ogromnih bataka...naravno da joj je i drago sto nema bora (gdje ce ih imati, zateglo lice na sve strane), a posebna je umjetnost ljubavnika doprijeti do intimnih zona...sto donekle povecava osjecaj zadovoljstva istom...dugo traje dok razmakne sve na putu, zelja se uveca...

Znaci treba se ici po onoj balkanskoj...sto vise buca, to vise ima. Naravno samo se treba paziti gore navedenog. Jos ako hoce iz dobre kuce da je izbace...mislim da imamo hit! Jos jedna napomena...ono sto imaju roditelji nema on/ona...to tek kasnije mozda dobije...manite se te suplje, to je tjesenje - sta ako roditelji u medjuvremenu osiromase? Ovdje to zna cesto da se desi....
Uz to, ako ti je vec do para...jer bez njih ne mozes da se dobro osjecas...mislim da je pametno poceti razmisljati o tome kako i gdje ih zaraditi i pomaci guzove u tom pravcu.

Veliki pozdrav svim sponzorusama koje vole da se grebu, pa makar pomalo (neke nemaju bas veliki domet)...ono sto zaradis to je tvoje, ako si se vec odlucila da si ravnopravnija od muskarca, trzni se za novcanik.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#184 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by plain vanilla »

fantom slobode wrote:Ja samo gledam da je dobro uhranjena...jer ako je ono ima na sve strane, ako barem ima dva slaufa da nikako ne moze potonuti, gdje ces bolje od 'vake...

joj fantom :lol: :lol:
fantom slobode

#185 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by fantom slobode »

vanila...ova ti je sa posvetom za sve bahnhof varalice...rekoh ja jednom...takve sam ja postrojavao u kolonama i vrstama :lol: :lol: :lol: mojne tumaciti stvari onako kako ni blizu nisu...princip je vrlo jednostavan...pomakne se guz i dodje se do raskosi i bogatstva ako je to cilj...a ako se trazi partner iz ljubavi, ukljucujuci postovanje, iskrenost, lojalnost, medjusobnu podrsku, onda se guzovi opet moraju pomaci, ne ide to jednostrano nikad. Ne moze se ocekivati od drugog...bez svog doprinosa....
fantom slobode

#186 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by fantom slobode »

_mufljuz_ wrote:trazim neku sa dobro zaledjinom po mogucnosti valovitom :mrgreen:
Ne samo sto imamo istog idola, nego trazimo iste stvari...prava kriva je osnov svega :lol: :lol: A Crveni je kralj masa i ubrzanja :lol: :lol: Sa Crvenim u Brazil :lol: :lol:

Ima onaj vic...sad mi je 35 godina i trazim zenu sa velikim....(ono nakon dugog preispitivanja :lol: :lol: :lol: )
alkalna_baterija

#187 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by alkalna_baterija »

Znači nisam jedina pogrešno protumačila naslov teme. :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#188 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by ladyblue18 »

elma89_ wrote:Mozda se teze zaljubiti u nekoga ko nema nista :D
Cuj zaljubit pu pu pu, takve u sirokom krugu zaobilazit
krafthouse wrote:Drugo ako je cura fukara najvjerovatnije da ce hajkat kad otvorim redbull, a kamoli kad izvadim iphone mislit ce da sam sa druge planete jer nije vidila takvu tehnologiju jos.
To ako je fukara ne znaci da je nepismena i neinformisana i jadna glupaca kojoj ti trebas da je spasis, spusti se na zemlju sa svojim ajfonom ili mozda nemas tu aplikaciju. Vjerovatno si ga i tako kupio na kredit koji ces placati dvije godine tako da nema ona na cemu tebi da zavidi a ponajmanje na tvom fakin' ajfonu. Ne mogu da vjerujem da jos uvijek postoje likovi koji misle da se cure lijepe na njihove telefone.

Kakvih sve strahota procitah na sabahu :-) kasnije cu napisati i koju konkretno vezano za temu :oops:

Btw cestitke pokretacu ili kako on sebe voli nazvati „studenti iz Beca kojima je dosadno“ nema veze sto si opet otvorio temu koju si otvorio bar 10 puta vec, uvijek uspijes privuci iste da pljuju.
BarbaDue

#189 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by BarbaDue »

laze ko god kaze da ne gleda...gleda bar podsjvjesno. ne kazem, ne mora biti presudna ta njegova pozadina, ali je istina da si rastereceniji u mozgu kad ti partner ima milju platu i auto. iskreno, meni je svejedno ako zena nema tu milju svaki mjesec i bibi u garazi ali to mora kompenzovati na neki drugi nacin.
shandrprcSA

#190 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by shandrprcSA »

ladyblue18 wrote:
Kakvih sve strahota procitah na sabahu :-) kasnije cu napisati i koju konkretno vezano za temu :oops:
tebi 12h sabah :D :D
Havatar

#191 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by Havatar »

shandrprcSA wrote:
ladyblue18 wrote:
Pa misli takvim ponasanjem da se uda :mrgreen:
MedenoSrce

#193 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by MedenoSrce »

Havatar wrote: Pa misli takvim ponasanjem da se uda :mrgreen:

mozda misli da se ozeni, nije da fali kandidata
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#194 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by ladyblue18 »

Havatar wrote:
shandrprcSA wrote:
ladyblue18 wrote:
Pa misli takvim ponasanjem da se uda :mrgreen:
Nemojte vi boga vam vise misliti :)
avantgarde

#195 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by avantgarde »

sta da se kaze ovdje a da je pametno?...mozda samo ovo:"lakse se i PLACE kad ima novaca i kad si u toplom"!..
neke ljude koji misle samo na materijalno mogu i razumit,nismo svi isti a i logika je danas postala,jer danas su teska vremena dosla,nema ni u wc dzabe...a ljubav?!...ljubav je ipak "rastezljiva" stvar bez koje se nekako ako mora i moze zivjeti,ljubav je u sustini jako relativna stvar,okreci je kako hoces,moze vako moze nako,neko je gleda vako neko nako,problem je kad se nista nema a kraja mjeseca,stanarina nije placena,frizider prazan,dijete treba novac u skoli....e to su stvari koje se ne mogu "rastezat" kako zelis,tu si zivotno pod ultimatumom!..ili imas ili nemas!...ako nemas onda ne valja brate nikako,pozdravi se sa svimi i svacim... :D :? :shock: ..
alanx

#196 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by alanx »

Protoplazma
Last edited by alanx on 15/09/2013 12:33, edited 1 time in total.
lavorpunvode

#197 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by lavorpunvode »

nije se "nekad" gledalo manje niti se "sad" narocito gleda zbog situacije u kojoj se nalazimo. sve su to individualne odlike.. ko je gledao materijalno stanje potencijalnog partnera prije, gledat ce uvijek i to je tako, ko nije nikad, nikad mu to nece ni predstavljati ama bas nikakav kriterij pri odabiru.. svakakvih nas ima i to nije nista novo.
BJB

#198 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by BJB »

valter033 wrote:Interesantno je kako svi kude sponzor(use)e, a kako vidim manje-vise svi spadaju u tu kategoriju.. za mene je nekako normalno da ako se 2 vole, naci ce nacina za sve, pa makar jedno vrijeme zivjeli na hljebu i vodi, ali ocito je da je to danas postala utopija..

Zalosno je da me neko gleda tim ocima, imam li ili nemam, moze li se "utopiti" ili ne. Ne bih mogao podnijeti cinjenicu da je pored mene neko ko je spreman uraditi sve, samo zato da bude materijalno obezbjedjena.. jebo ljubav ako je moram kupovati..

:thumbup: Kako se slazem s ovim..I sto sam starija sve vise shvatam da sam stvarno rodjena u pogresan vakat..
Moji kad su se ozenili imali 1 tanjir, 2 kasike, jorgan, 1 jastuk i odjecu na sebi i rezervnu i sve stekli..
Danas ako nemaju namjesten stan, ustedjevinu, auto, kao da ne postoje..I kad se ozene svi nezadovoljni, nesretni, 100 im vragova fali, a zapravo, cini mi se, fali im samo jedno, ono najvaznije..
A jos su mi cudnije zene koje se udaju samo da ne zakasne, da ne bi mahala sta rekla..
Nikad teze naci covjeka za zivot.
registrovana onako

#199 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by registrovana onako »

BJB wrote:
valter033 wrote:Interesantno je kako svi kude sponzor(use)e, a kako vidim manje-vise svi spadaju u tu kategoriju.. za mene je nekako normalno da ako se 2 vole, naci ce nacina za sve, pa makar jedno vrijeme zivjeli na hljebu i vodi, ali ocito je da je to danas postala utopija..

Zalosno je da me neko gleda tim ocima, imam li ili nemam, moze li se "utopiti" ili ne. Ne bih mogao podnijeti cinjenicu da je pored mene neko ko je spreman uraditi sve, samo zato da bude materijalno obezbjedjena.. jebo ljubav ako je moram kupovati..

:thumbup: Kako se slazem s ovim..I sto sam starija sve vise shvatam da sam stvarno rodjena u pogresan vakat..
Moji kad su se ozenili imali 1 tanjir, 2 kasike, jorgan, 1 jastuk i odjecu na sebi i rezervnu i sve stekli..
Danas ako nemaju namjesten stan, ustedjevinu, auto, kao da ne postoje..I kad se ozene svi nezadovoljni, nesretni, 100 im vragova fali, a zapravo, cini mi se, fali im samo jedno, ono najvaznije..
A jos su mi cudnije zene koje se udaju samo da ne zakasne, da ne bi mahala sta rekla..
Nikad teze naci covjeka za zivot.
prije se racunalo da ces uvijek imati posao :)
jedna tamo

#200 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by jedna tamo »

:lol:
Post Reply