N1
Moderator: anex
-
Nero Histrion
#176 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
@navedeni, evo sa tvoje
omiljene televizijske kuce jedan novinar ode na N1. Trebalo bi da znas koji je
,ti imas pouzdane veze u Bosmalu. Valjda je nesto tamo i naucio, ne bi ga zvali, jel' tako?
- navedeni
#177 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
Reci mi da je Senad, on jedini zna nesto tamoNero Histrion wrote:@navedeni, evo sa tvojeomiljene televizijske kuce jedan novinar ode na N1. Trebalo bi da znas koji je
,ti imas pouzdane veze u Bosmalu. Valjda je nesto tamo i naucio, ne bi ga zvali, jel' tako?
-
StupskaBitanga
#178 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
Da jeste magazin je libertyzaluzinna wrote:Nero Histrion wrote:zaluzinna wrote:definitivno nije Stup, bio je izgledna opcija.
bice smjesteni u prostorijama nekakve produkcije Flash. prostor nekadasnje Zice, kod RamaglasaPogodi ti!
I to je Amirova shema.
Koliko sam cula, ova produkcija je prije nekoliko godina, upravo iz svojih prostora realizovala neki magazin Slobodne Evrope koji je upravo radio Amir Zukic
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
StupskaBitanga
#179 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
Da nije Nino bilajacNero Histrion wrote:@navedeni, evo sa tvojeomiljene televizijske kuce jedan novinar ode na N1. Trebalo bi da znas koji je
-
Nero Histrion
#180 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
StupskaBitanga wrote:Da nije Nino bilajacNero Histrion wrote:@navedeni, evo sa tvojeomiljene televizijske kuce jedan novinar ode na N1. Trebalo bi da znas koji je
Nije, al' evo da samo malo sacekamo naseg @navedenog, moze biti zna ta njegova jaranica koja je isplacena.
- navedeni
#181 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
Pricat ce te o N1 jos 2,3 mjeseca poslije pocetka i nikad je vise niko nece spomenuti, tako da ne treba praviti hajku oko toga, tv ko svaka tv, Zukic postao cetnik, samo se to promijenilo hahah
-
vazdagazda
#182 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
Navedeni vi imate ozbiljnih problema meni se cini.
Neko mi rece da neki CNN producent prelazi na N1 u Sarajevu Ili je radio ili trenutno radi za CNN nisam to bas najbolje razumjela.
Nacula sam jos da se razgovara sa par ljudi na Al Dzaziri da predju a da Al Dzezira takodje njima pokusava preoteti ljude iako su vec dogovorili da predju na N1. Sapunica bolja od Brazilske i Turske zajedno.
Neko mi rece da neki CNN producent prelazi na N1 u Sarajevu Ili je radio ili trenutno radi za CNN nisam to bas najbolje razumjela.
Nacula sam jos da se razgovara sa par ljudi na Al Dzaziri da predju a da Al Dzezira takodje njima pokusava preoteti ljude iako su vec dogovorili da predju na N1. Sapunica bolja od Brazilske i Turske zajedno.
-
Nero Histrion
#183 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
Vidim ja nista od @navedenog i veza iz Bosmala.Nero Histrion wrote:StupskaBitanga wrote:Da nije Nino bilajacNero Histrion wrote:@navedeni, evo sa tvojeomiljene televizijske kuce jedan novinar ode na N1. Trebalo bi da znas koji je
Nije, al' evo da samo malo sacekamo naseg @navedenog, moze biti zna ta njegova jaranica koja je isplacena.
Haris Mrkonja prelazi na N1. Sa BHT Amir Krivosija. Sretno svima.
-
StupskaBitanga
#184 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
Nek se kolo vrti i nek se dešavaju poziivne stvari 
- navedeni
#185 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
ko je haris mrkonja
-
StupskaBitanga
#186 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Usput lik se oženio pa da mu svi čestitamo
- navedeni
#187 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
Evo jedna fora Ivana Ivanovica
Mrkonja presao na N1 i izjavio ”dosta mi je vise medijske paznje”. hahahahahahahah
Mrkonja presao na N1 i izjavio ”dosta mi je vise medijske paznje”. hahahahahahahah
- bogumila
#188 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
odustali su od dzezirinih nisu mogli parirat uslovimavazdagazda wrote:
za obratno ne znam al mi nije poznato da opcenito na dzeziri traze neke nove ljude za bilo sta
- navedeni
#189 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
Treba potrositi 30 miliona godisnjebogumila wrote:odustali su od dzezirinih nisu mogli parirat uslovimavazdagazda wrote:
za obratno ne znam al mi nije poznato da opcenito na dzeziri traze neke nove ljude za bilo sta
-
StupskaBitanga
#190 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
Eto suzi prešla kako smo i pretpostavili ovdje
-
sarajevsko_pivo
#191 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
Jeli poznato gdje studio njihov u Sarajevu?
-
neno#4
#192 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
Gledajuci sa strane, ovaj CNN ce bas biti prejaka prica. Imaju ljudi uslove, direktor Amir Zukic je castan i posten covjek, kazu ljudi da se cijeli rat borio u Sarajevu i bio pripadnik Specijalne policije. Bas ce biti zanimljivo vidjeti i to osvjezenje u ovom tmurnom nasem periodu! Samo se nadam da ce krenuti prije ljeta. Jucer u Avazu citam i Suzana Stambol presla, ona je bila urednik na BHT - u?! Imaju ljudi novac, slazu ekipu kako njima odgovara..Para vrti gdje burgija nece..A kako vidim i u Zagrebu masovno prelaze sa HRT - a..Nek' zaposle ovdje i placaju 40-50 ljudi, odlicno je..Sve inostrane pare su dobrodosle..
- navedeni
#193 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
Zukicu sta ima
... Koji CNN? CNN ne dolazi na nase trziste. N1 mislis?
-
dabarizmabra
#194 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
Heh, Zukic, covjek koji stalno govori da je novinarski i reporterski posao castan, a on se samo hvata direktorskih pozicija....neno#4 wrote:Gledajuci sa strane, ovaj CNN ce bas biti prejaka prica. Imaju ljudi uslove, direktor Amir Zukic je castan i posten covjek, kazu ljudi da se cijeli rat borio u Sarajevu i bio pripadnik Specijalne policije. Bas ce biti zanimljivo vidjeti i to osvjezenje u ovom tmurnom nasem periodu! Samo se nadam da ce krenuti prije ljeta. Jucer u Avazu citam i Suzana Stambol presla, ona je bila urednik na BHT - u?! Imaju ljudi novac, slazu ekipu kako njima odgovara..Para vrti gdje burgija nece..A kako vidim i u Zagrebu masovno prelaze sa HRT - a..Nek' zaposle ovdje i placaju 40-50 ljudi, odlicno je..Sve inostrane pare su dobrodosle..
Bio je u ratu u medijima, malo se sklanjao i sa linije
Suzanu je i doveo na BHT, dao joj urednicku platu sa srednjom skolom, pa se zaklinjala u njega, pa ga pod nikom branila ovdje na forumu, kao Katarina Senada H.
Neka im je sa srecom i njima i televiziji
-
neno#4
#195 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
Kakav Zukic?! Prijatelju ja ti se bavim samo kosarkom i nista drugonavedeni wrote:Zukicu sta ima... Koji CNN? CNN ne dolazi na nase trziste. N1 mislis?
-
fantomka
#196 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
Heh, Zukic, covjek koji stalno govori da je novinarski i reporterski posao castan, a on se samo hvata direktorskih pozicija....
ali dobro..
Suzanu je i doveo na BHT, dao joj urednicku platu sa srednjom skolom, pa se zaklinjala u njega, pa ga pod nikom branila ovdje na forumu, kao Katarina Senada H.
pa je raja provalila, bilo svega 
[/quote]
Dao joj je platu vecu nego sto su imali urednici sa fakultetom, a u medijima su objavili kako ima zavrsen masinski fakultet. A dobro si me podsjetio na njeno oglasavanje na forumu. Nick je bio "lakisu" ako se dobro sjecam, ona i laura,tandem snova
Komentari su im uglavnom bili o zukicevoj pozadini. Mozda se i sad mogu pronaci na ovom forumu
.
Cujem da je u medjuvremenu zavrsila zurnalistiku. Zena je ipak napredvala.
Dao joj je platu vecu nego sto su imali urednici sa fakultetom, a u medijima su objavili kako ima zavrsen masinski fakultet. A dobro si me podsjetio na njeno oglasavanje na forumu. Nick je bio "lakisu" ako se dobro sjecam, ona i laura,tandem snova
Komentari su im uglavnom bili o zukicevoj pozadini. Mozda se i sad mogu pronaci na ovom forumu
Cujem da je u medjuvremenu zavrsila zurnalistiku. Zena je ipak napredvala.
-
StupskaBitanga
#197 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
Sada je na MA na FPNu
-
StupskaBitanga
#198 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
Eto magistrirala je prošle godine na temu:
Porobljeni mediji-
nestajanje profesionalizma u javnim servisima u BiH
-
recto-verso
#199 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
StupskaBitanga wrote:Eto magistrirala je prošle godine na temu:Porobljeni mediji-
nestajanje profesionalizma u javnim servisima u BiH
-
adapter
#200 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
Regionalna news televizija N1 postigla je dogovor o angažiranju Darka Savića, Ajle Alihodžić i Amira Krivošije na novom TV kanalu.
Jedan od poznatijih voditelja informativnih emisija u Bosni i Hercegovini, Darko Savić, napušta Javni RTV servis Republike Srpske i pridružuje se timu N1. "Ovo je prilika koja se ne propušta. Radujem se dolasku u N1. Zahvaljujem svim gledaocima RTRS-a, kolegama i koleginicima s kojima sam godinama radio. Uskoro se vidimo u novim vijestima", kazao je gledaocima Darko Savić.
Ajla Alihodžić na N1 prelazi sa TV1, gdje je radila kao voditeljica i reporterka. "Angažman na N1 je logičan slijed moje karijere i poziv koji nisam mogla odbiti. Iako mi je bilo teško napustiti TV1 i tim u kojem sam stekla svoja prva novinarska znanja, za nekog mojih godina, biti dio regionalnog tima profesionalaca je nevjerovatan izazov. N1 je projekt za koji sam sigurna da će opravdati očekivanja svih naših budućih gledatelja", kazala je između ostalog Ajla Alihodžić.
Urednik, reporter i voditelj Javnog RTV servisa Bosne i Hercegovine (BHT1) Amir Krivošija također postaje dio tima N1. "Raduje me svaki novi izazov, a rad na N1 je i više od toga. Sretan sam zbog mogućnosti dokazivanja na regionalnom i svjetskom nivou. BHRT-u zahvaljujem na ukazanom povjerenju i uspješnoj saradnji. Kolegama želim da ostanu profesionalci, jer se definitivno svaki pošten rad isplati", poručio je Amir Krivošija.
Brent Sadler, generalni direktor N1, kazao je da su potencijal, ambicija i energija koju vidi u timu u Sarajevu impresivni. "Kad naši novinari prođu vrhunsku CNN-ovu obuku prema najvišim standardima modernog novinarstva, bit će u stanju da sve zadatke obave na najbolji mogući način. Darko, Ajla i Amir se izvanredno uklapaju u tim N1", izjavio je Sadler.
http://www.teve.ba/article/17564/n1-ang ... ara-iz-bih
Jedan od poznatijih voditelja informativnih emisija u Bosni i Hercegovini, Darko Savić, napušta Javni RTV servis Republike Srpske i pridružuje se timu N1. "Ovo je prilika koja se ne propušta. Radujem se dolasku u N1. Zahvaljujem svim gledaocima RTRS-a, kolegama i koleginicima s kojima sam godinama radio. Uskoro se vidimo u novim vijestima", kazao je gledaocima Darko Savić.
Ajla Alihodžić na N1 prelazi sa TV1, gdje je radila kao voditeljica i reporterka. "Angažman na N1 je logičan slijed moje karijere i poziv koji nisam mogla odbiti. Iako mi je bilo teško napustiti TV1 i tim u kojem sam stekla svoja prva novinarska znanja, za nekog mojih godina, biti dio regionalnog tima profesionalaca je nevjerovatan izazov. N1 je projekt za koji sam sigurna da će opravdati očekivanja svih naših budućih gledatelja", kazala je između ostalog Ajla Alihodžić.
Urednik, reporter i voditelj Javnog RTV servisa Bosne i Hercegovine (BHT1) Amir Krivošija također postaje dio tima N1. "Raduje me svaki novi izazov, a rad na N1 je i više od toga. Sretan sam zbog mogućnosti dokazivanja na regionalnom i svjetskom nivou. BHRT-u zahvaljujem na ukazanom povjerenju i uspješnoj saradnji. Kolegama želim da ostanu profesionalci, jer se definitivno svaki pošten rad isplati", poručio je Amir Krivošija.
Brent Sadler, generalni direktor N1, kazao je da su potencijal, ambicija i energija koju vidi u timu u Sarajevu impresivni. "Kad naši novinari prođu vrhunsku CNN-ovu obuku prema najvišim standardima modernog novinarstva, bit će u stanju da sve zadatke obave na najbolji mogući način. Darko, Ajla i Amir se izvanredno uklapaju u tim N1", izjavio je Sadler.
http://www.teve.ba/article/17564/n1-ang ... ara-iz-bih