Farma 5

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#176 Re: Farma 5

Post by KatarinaKosaca »

<od svih njih jedino je Zu zaista pjevačica. Ostalo ili pokušaj ili plava trava zaborava. Po zanimanju je dipl.oec, mada jako malo elokventna za intelektualku. U svakom slučaju moj favorit ZU.
LEDA

#177 Re: Farma 5

Post by LEDA »

KatarinaKosaca wrote:<od svih njih jedino je Zu zaista pjevačica. Ostalo ili pokušaj ili plava trava zaborava. Po zanimanju je dipl.oec, mada jako malo elokventna za intelektualku. U svakom slučaju moj favorit ZU.
Imam utisak da je Zu stidna ,a možda je tip koji se malo teže "uklapa" u novu sredinu. Ima i glas i stas ,malo je faca kvari,ali ,sve u svemu,fina,kulturna,nenametljiva . I ja sam za Zu ,mada mislim da neće dugo opstati :?
bingov buraz

#178 Re: Farma 5

Post by bingov buraz »

Altsa wrote:chetnik vec nagazio Edina...sto li boze 8-)...inace Edin i Zu su jedini iz bosne i ako je Edin veci dio zivota zivio van bosne...ovog chetnika ne racunam
Ako misliš na onog odbojkaša čini mi se da je Srbin 1/1 ili se bar tako izjašnjava.
Kal El

#179 Re: Farma 5

Post by Kal El »

bingov buraz wrote:
Altsa wrote:chetnik vec nagazio Edina...sto li boze 8-)...inace Edin i Zu su jedini iz bosne i ako je Edin veci dio zivota zivio van bosne...ovog chetnika ne racunam
Ako misliš na onog odbojkaša čini mi se da je Srbin 1/1 ili se bar tako izjašnjava.
Djeca mu imaju srbijanska imena,a kako sam skontao nastupao je za reprezentaciju srbije u rukometu ili odbojci

s' moje kurceto™
kremali

#180 Re: Farma 5

Post by kremali »

Zuzi Carica :D
Edin je srbin s dna kace...mislim cak I da se prekrstio
Neradnik

#181 Re: Farma 5

Post by Neradnik »

Jede klempu uredno :D
LEDA

#182 Re: Farma 5

Post by LEDA »

Baš me briga šta Edin jede ,da li se pokrstio i sl ,do sada je ok - njega gledam kao bilo kog učesnika iz Srbije .
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#183 Re: Farma 5

Post by Matijevic_Vlado »

LEDA wrote:Baš me briga šta Edin jede ,da li se pokrstio i sl ,do sada je ok - njega gledam kao bilo kog učesnika iz Srbije .
mah mah Ledo
LEDA

#184 Re: Farma 5

Post by LEDA »

Matijevic_Vlado wrote:
LEDA wrote:Baš me briga šta Edin jede ,da li se pokrstio i sl ,do sada je ok - njega gledam kao bilo kog učesnika iz Srbije .
mah mah Ledo
I tebimahalica Vlado :)
samo_ti

#185 Re: Farma 5

Post by samo_ti »

Onu babu neka jos jednom probude ujutro u 2 h, mi bi mogli gledati infarkt uzivo :D
Zena se ba gubi, gdje ce nju u show :-)
Mustang1

#186 Re: Farma 5

Post by Mustang1 »

Nema smisla gledati ovo bez Ekrema .. Ako bude sta vrijedno cenzure javite ,ostalo je nevazno :oops:
skuterrr

#187 Re: Farma 5

Post by skuterrr »

KatarinaKosaca wrote:<od svih njih jedino je Zu zaista pjevačica. Ostalo ili pokušaj ili plava trava zaborava. Po zanimanju je dipl.oec, mada jako malo elokventna za intelektualku. U svakom slučaju moj favorit ZU.
intelektualke majko moja, zaguglaj kakve je cajke pjevala 91....
KatarinaKosaca

#188 Re: Farma 5

Post by KatarinaKosaca »

skuterrr wrote:
Završila je ekonomiju i radila prije rata kao dipl.oec u jednom republičkom zavodu. Dakle, po papiru je intelektualka. Pjevala je puno pratećih vokala Bijelom dugmetu, i pjevala je u Mirzinom jatu. Ako Bijelo Dugme pjeva cajke, onda ostali valjda pjevaju operske arije. Izvini, akademiče, nisam te prepoznala..
Tiger 033

#189 Re: Farma 5

Post by Tiger 033 »

"Emotion tuži Mikija zbog ulaska na Farmu?"

03/09/2013

- Ukoliko neko ne ispunjava ugovorne obaveze, to će rešiti advokati - kaže Goran Stamenković, vlasnik kuće "Emotion" koja je producirala šou "Moja velika svadba" na "Prvoj" čiji je voditelj upravo Đuričić

Image

Budući da je Miki Đuričić ušao u rijaliti “Farma“, a istovremeno je predstavljen i kao voditelj emisije “Moja velika svadba” koja večeras počinje sa prikazivanjem na TV “Prva”, vlasnik kuće “Emotion“, Goran Stamenković navodi da postoji mogućnost da zbog kršenja ugovora Miki bude tužen.

Na pitanje da li je serijal “Svadbe”, kako je Telegraf pisao, snimljen unapred, Goran kaže da je to istina, ali da će voditeljka nadalje biti samo Irena Spasić.

- Imamo nasnimljene emisije, a imamo i drugog voditelja. Trenutno je samo dobra reklama jer sad svi znaju da kreće “Moja velika svadba” na TV “Prva”. A šta će biti kasnije, zavisi od naših advokata, jer Miki ima potpisan ugovor gde su jasne njegove obaveze i prava - kaže Stamenković za Telegraf.

Ipak, zanimalo nas je da li to znači da će Đuričić biti tužen ukoliko ostane sva četiri meseca na “Farmi”, a u međuvremenu sve snimljenje epizode “Svadbe” budu predstavljene publici, kao i da li je na imanje ušao “na svoju ruku”, bez dogovora sa kućom “Emotion”.

- Đuričić je rekao da ga je produkcija “Farme” zvala i da on ne želi da uđe, tako da nije ni bilo neke potrebe da se dalje priča o tome. Ukoliko neko ne ispunjava ugovorne obaveze, to će rešiti advokati i naravno da je svaka ozbiljna firma zaštićena za svoje bitne projekte - rekao je Stamenković i tako indirektno potvrdio da Mikiju preti tužba ukoliko ostane do kraja na imanju.
skuterrr

#190 Re: Farma 5

Post by skuterrr »

puno mi ti znas ,neko ti pricao a ? , snimila je album nedo ti bog narodnjacki s dna kace ....
LEDA

#191 Re: Farma 5

Post by LEDA »

skuterrr wrote:puno mi ti znas ,neko ti pricao a ? , snimila je album nedo ti bog narodnjacki s dna kace ....
Pa šta !!? Od para se živi. Zu je odličan vokal i vrlo fina osoba. Pjeva se za pare , a sluša za dušu.
skuterrr

#192 Re: Farma 5

Post by skuterrr »

LEDA wrote:
skuterrr wrote:puno mi ti znas ,neko ti pricao a ? , snimila je album nedo ti bog narodnjacki s dna kace ....
Pa šta !!? Od para se živi. Zu je odličan vokal i vrlo fina osoba. Pjeva se za pare , a sluša za dušu.
pa ništa i ja kažem ,nego ona zapela Zuzi intelktualka ovo ono ,a treba na koridi pjevala kad niko nije znao za koride
LEDA

#193 Re: Farma 5

Post by LEDA »

u jeste inelektualka . Ne znam da je pjevala na koridi.....i ako je ,pošteno zaradila grlom svoj hljeb . Mjesto gdje je pjevala poslie rata ne definiše je ni kao čovjeka ni kao intelektualca - jednostavno govori o našem društvu .....a i o tome da je Zu vrijedni profesionalac. Žena zna pjevati . A što je inflacija sisatih mediokriteta -za to nije Zu kriva .
KatarinaKosaca

#194 Re: Farma 5

Post by KatarinaKosaca »

Nije mi nitko pričao, aaaaaa, poznajem je lično. :wink:
skuterrr

#195 Re: Farma 5

Post by skuterrr »

KatarinaKosaca wrote:
Nije mi nitko pričao, aaaaaa, poznajem je lično. :wink:
vidim ,isto ko i Lepog Miću pa pišeš svašta naguglano , a frajer živio na Čengić Vili kod kotlovnice ,eto ti iz prve ruke ..poznajem ga lično :D
astrid

#196 Re: Farma 5

Post by astrid »

..vece narode :)

:shock: ..ovi se vec svadjaju :shock:
Ko je ova u crvenoj Kaljinici :-)
trambusek88

#197 Re: Farma 5

Post by trambusek88 »

skuterrr wrote:
A sve te cajke komponovao doktor za rokenrol Milić Vukašinović hahaha

LEDA

#198 Re: Farma 5

Post by LEDA »

astrid wrote:..vece narode :)

Đe si Astrid ....kućo stara :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
astrid

#199 Re: Farma 5

Post by astrid »

LEDA wrote:
astrid wrote:..vece narode :)

Đe si Astrid ....kućo stara :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Gdje si LEDA :sretan:
Ko je ova u crvenoj Kaljinici :-) :D
LEDA

#200 Re: Farma 5

Post by LEDA »

Astrid ....mislim da je toDomestos hanuma -rediteljica Jelena Golubović ......frekvencija :lol:
Post Reply