ti, jer se opterecujes djecijim manipulacijamawhitelegend07 wrote:
Pa majku mu, ko je sad djetinjast?
VARANJE !
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
registrovana onako
#176 Re: VARANJE !
-
TheMule
#177 Re: VARANJE !
Iskreno, muskarci varaju jer hoce nesto drugacije. Brak je institucija koja je relativno nova kad se gleda historijski -nekad davno je bio svak sa svakim.
Treba imati vrlo jak karakter ili biti ludo zaljubljen u zenu s kojom si u vezi da bi osto vjeran. Ako nemas ni jedno ni drugo, a nesto se ponudi, eto belaja.
Treba imati vrlo jak karakter ili biti ludo zaljubljen u zenu s kojom si u vezi da bi osto vjeran. Ako nemas ni jedno ni drugo, a nesto se ponudi, eto belaja.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#178 Re: VARANJE !
Obriši se ja fejsa ba + sluša bogaljnu muziku.whitelegend07 wrote:Mali update.![]()
Ono kad postavi na fb ovu pjesmu:
i ispod još doda dio teksta:"Pile moje milo, imaćeš svega, hljeba, igara, žena, da mi se ne kaješ. Što ti se u snu snilo, biće do neba, OSIM MENE DA ME OPSUJEŠ."
I na kraju napiše:"Sa posvetom".
- burek_in_space
#179 Re: VARANJE !
Mozhda nije uopshte tebi posveceno.whitelegend07 wrote:Mali update.![]()
Ono kad postavi na fb ovu pjesmu:
i ispod još doda dio teksta:"Pile moje milo, imaćeš svega, hljeba, igara, žena, da mi se ne kaješ. Što ti se u snu snilo, biće do neba, OSIM MENE DA ME OPSUJEŠ."
I na kraju napiše:"Sa posvetom".
- dale cooper
#180 Re: VARANJE !
Meni bi bila dovoljna pjesma Emine Jahić pa da je otpišem. 
- Zatamnjena stakla
#181 Re: VARANJE !
Sad je ranjiva. Idi u napad!
- alkalna_baterija
#182 Re: VARANJE !
ja plačem

- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#183 Re: VARANJE !
Jahovic bolandale cooper wrote:Meni bi bila dovoljna pjesma Emine Jahić pa da je otpišem.
- dale cooper
#184 Re: VARANJE !
Toliko je dobra da joj nisam zapamtio ni prezime.plain vanilla wrote:Jahovic bolandale cooper wrote:Meni bi bila dovoljna pjesma Emine Jahić pa da je otpišem.
Svako ko nema mašte da me odjebe ili mi spusti sa dobrom pjesmom ne zaslužuje pažnju.
- plain vanilla
#185 Re: VARANJE !
ja bih tebi metnula link s koride u Cevljanovicimadale cooper wrote:Toliko je dobra da joj nisam zapamtio ni prezime.plain vanilla wrote:Jahovic bolandale cooper wrote:Meni bi bila dovoljna pjesma Emine Jahić pa da je otpišem.![]()
![]()
Svako ko nema mašte da me odjebe ili mi spusti sa dobrom pjesmom ne zaslužuje pažnju.
-
whitelegend07
#186 Re: VARANJE !
Ma ta cura sluša sve, od Himze Polovine, pa do nekih techno sranja, koja ja nikako ne razumijem. 
I ne možeš reći da Emina Jahović nije dobra.
Dobra je k'o dobar dan.
A ne znam, vjerovatno mi se samo igra sa živcima, provocira neku reakciju, šta ja znam. Šta god da čeka, neće to ovako postići. Ne ovim djetinjastim fazonima.
Ovaj/ova što reče da je sad ranjena, da napadam: Brate/sestro
, vjeruj mi, stid me i pričati sa njom. Da nije tako, davno bih je nazvao jer sam čuo da se raspitivala za mene kod mog frenda.
@burek
Mojne provocirati.
Kome je drugom, ako nije meni? 
I ne možeš reći da Emina Jahović nije dobra.
A ne znam, vjerovatno mi se samo igra sa živcima, provocira neku reakciju, šta ja znam. Šta god da čeka, neće to ovako postići. Ne ovim djetinjastim fazonima.
Ovaj/ova što reče da je sad ranjena, da napadam: Brate/sestro
@burek
Mojne provocirati.
- dale cooper
#187 Re: VARANJE !
plain vanilla wrote:
ja bih tebi metnula link s koride u Cevljanovicima
- burek_in_space
#188 Re: VARANJE !
Pa tom nekom za koga ni ne znash da postoji.whitelegend07 wrote: @burek
Mojne provocirati.Kome je drugom, ako nije meni?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#189 Re: VARANJE !
burek_in_space wrote: Mozhda nije uopshte tebi posveceno.
Iskusno.burek_in_space wrote:Pa tom nekom za koga ni ne znash da postoji.![]()
I dalje tvrdim da je trebaš obrisat' i blokirat', na taj način je praktično mrtva i ne postoji.
-
whitelegend07
#190 Re: VARANJE !
E @burek, stvarno si me razočarao.
Cccc...
Znam joj svu raju, sve prijatelje, prijateljice. Svi prijatelji su nam zajednički. Čak i ova gorepomenuta prijateljica nam je zajednička.
@leet
Mogao bih ja nju izbrisati iz života iz bez blokiranja na yebenoj društvenoj mreži, ali jbg, ne radi mi se to. Nekako je još osjećam svojom, osjećam se njen, a dok god je tako, nema od brisanja ništa. Ni iz jedne sfere mog života.
Znam joj svu raju, sve prijatelje, prijateljice. Svi prijatelji su nam zajednički. Čak i ova gorepomenuta prijateljica nam je zajednička.
@leet
Mogao bih ja nju izbrisati iz života iz bez blokiranja na yebenoj društvenoj mreži, ali jbg, ne radi mi se to. Nekako je još osjećam svojom, osjećam se njen, a dok god je tako, nema od brisanja ništa. Ni iz jedne sfere mog života.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#191 Re: VARANJE !
Mazohizam je definisan kao psihološki poremećaj ako se ne varam. 
Nemoj eto, i dalje joj prati objave, stalkaj profil itd.
-
whitelegend07
#192 Re: VARANJE !
Hahaha, možda sam mazohist, ali je precrtati iz života ne mogu. Nije da neću, ne mogu.leet wrote:Mazohizam je definisan kao psihološki poremećaj ako se ne varam.
Džaba je. Možda sam papak, peder, papučar, debil, retard i još dosta toga, ali još se nadam "nečemu", iako znam da su šanse za to "nešto" i više nego mizerne.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#193 Re: VARANJE !
Haj' na pivu i da ti nađemo novu batre? 
Jednom puklo=kraj zauvijek, poslušaj narod bolan.
-
whitelegend07
#194 Re: VARANJE !
Hmmm...ne volim pivu, imaš šta drugo?leet wrote:Haj' na pivu i da ti nađemo novu batre?
A brate, ako vidim da ne ide, da je fakat bila ozbiljna kad mi je rekla sve ono poslije "zijana" (rekla je još svašta pored onog, ali neću da da joj rušim privatnost, nisam toliki bilde), okanit ću se, koliko god je volio. Ne ide ništa forsirati.
Ali onda se vraćam onoj svojoj sa početka ove priče, a ona glasi:"Žene: DA, Ljubav: Nikad više.
To je to.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#195 Re: VARANJE !
Ma ljubav je ubleha svakako. 
- plain vanilla
#196 Re: VARANJE !
Tako jewhitelegend07 wrote: Ali onda se vraćam onoj svojoj sa početka ove priče, a ona glasi:"Žene: DA, Ljubav: Nikad više.
To je to.
nisi lud da se opet zaljubis pa da moras varati
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#197 Re: VARANJE !
plain vanilla wrote:Tako jewhitelegend07 wrote: Ali onda se vraćam onoj svojoj sa početka ove priče, a ona glasi:"Žene: DA, Ljubav: Nikad više.
To je to.
nisi lud da se opet zaljubis pa da moras varati
-
Great Cornholio
#198 Re: VARANJE !
Nije, nema ljepšeg osjećaja od osjećaja kad si zaljubljen, ali rijetko kad se dešava da se dvije osobe istovremeno zaljube jedna u drugu, i da te osobe budu slične i po karakternim osobinama, i da imaju i slične ili iste interese koje će zajednički ostvarivati. Kad bi se to desilo, varanje se ne bi, ni teoretski, a ni praktično moglo desiti. Ljubav postoji, samo je teško naći, a i održatileet wrote:Ma ljubav je ubleha svakako.
- fantom slobode
#199 Re: VARANJE !
leet-ov prijedlog ti je najprakticniji...sto da se sekiras...lijepo vrijeme...one setaju, zanosno se gibaju...
-
Great Cornholio
#200 Re: VARANJE !
To je odustajanje od velike i trajne sreće zarad kratkotrajnog užitka.fantom slobode wrote:leet-ov prijedlog ti je najprakticniji...sto da se sekiras...lijepo vrijeme...one setaju, zanosno se gibaju...