Sljedeći put kad sam u Istanbulu, obavezno idem na utakmicu
Moderator: Chloe

Jos bi super bilo samo kad bi joj tata zaista bio neki lik koji vinta lovu...sweets02 wrote:ovo ona od svog jarana, malog Fude Backovića, prepisala recept.Matijevic_Vlado wrote:
pa jebem li ga![]()
jos samo dole potpis fali. Ovu ne bih ni pod razno al Jasmina je normala cura. poslusat cu te Jointe, valjda mi to uspije, uglavnom pricat ce se po gradu
Jah, tata joj extra lik, teško bolestan nažalostCholina_Lokica wrote:Jos bi super bilo samo kad bi joj tata zaista bio neki lik koji vinta lovu...
Nisam znala da je bolestan. Ali moradoh prokomentarisati ovo njeno kako je nju tata doveo gdje jeste I kako joj on sve placa jer ne zna sta ce sa lovom :-( a ne neko tamo...ultima_palabra wrote:Jah, tata joj extra lik, teško bolestan nažalostCholina_Lokica wrote:Jos bi super bilo samo kad bi joj tata zaista bio neki lik koji vinta lovu...Ona se valjda na mamu bacila.
prije bi se reklo Karabeg stylebingov buraz wrote: Ima neku egipatsku facu, Mubarak style
Onda mu ona i nije neka reklama.lavorpunvode wrote:prije bi se reklo Karabeg stylebingov buraz wrote: Ima neku egipatsku facu, Mubarak style
marcy wrote:![]()
![]()
![]()

WildRedRose wrote:ovaj skroz lijevi zivi preko puta kafica u kojem cesto sjedim.. znaci svako malo izadje gol do pasa na prozor i lafo se puse i 'onako' gleda kroz prozor![]()
![]()
![]()
Starleta. Kakvi reziseri, kakvi filmovi, kakve akademije, umjetnost bakraci, daj narodu sisaKPNCTNJAH wrote:Cilj mu je da bude primijecen, a cim si ga zapamtila, uspjelo mu je![]()
nego sto su mediji navalili da pisu o onoj krampasticnoj s crvenog tepiha, prije par dana niko nije znao kako se zove, a sad (jos uvijek ne znam) po fb samo o njoj pricaju i dijele linkove...
svi vole velike sise jos ako su jeftine,.KPNCTNJAH wrote:Cilj mu je da bude primijecen, a cim si ga zapamtila, uspjelo mu je![]()
nego sto su mediji navalili da pisu o onoj krampasticnoj s crvenog tepiha, prije par dana niko nije znao kako se zove, a sad (jos uvijek ne znam) po fb samo o njoj pricaju i dijele linkove...
Jbg, šta ćeš kad 90% ljudi hoće da se slika... i mene to sve nervira.KPNCTNJAH wrote:Mene u svemu ovom najvise nerviraju oni sto zuje oko tebe kad si u kaficu i po deset puta traze da te slikaju. Ako kazem jednom da necu da me slikas, to se nece promijeniti za 10 minuta, na kraju ti moras ispasti supak pa ga poslati u pm, jer jedino tako shvati.To mi je pravo papanski, a sad nema kafica u kojem to ne rade, jos malo pa ce i po granapima imati te fotografe, vec to i na ulici rade, pa nekad i ne pitaju za dozvolu. Jos ako si u drustvu neke djevojke koju levat primijeti, samo vreba k'o manijak, pokusava je uslikati.
u cemu je fazon sa ovim gifom ..........Mariella wrote:ajd sad 2 puta pogledaj normalnoPisistratus wrote:dinooh wrote:
Strahota!
Pa uradi to sto pise...graue_maus wrote:u cemu je fazon sa ovim gifom ..........Mariella wrote:ajd sad 2 puta pogledaj normalnoPisistratus wrote:
Strahota!
![]()
Koji paćenici.WildRedRose wrote:ovaj skroz lijevi zivi preko puta kafica u kojem cesto sjedim.. znaci svako malo izadje gol do pasa na prozor i lafo se puse i 'onako' gleda kroz prozor![]()
![]()
![]()