Anestezija wrote:Bitno je da se vi volite ,ostalo nije vazno nista![]()
Roditelji ne odobravaju moju vezu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- kkić
#176 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
- kkić
#177 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
I sve vas pozovem na svadbuwhitelegend07 wrote:Nije uvijek.thea wrote:bog voli ljude koji se vole
![]()
Vidjećeš kad se do kraja 2013. začuju svadbena zvona, a ova tema jednom zauvijek ode pod ključ.
- thea
#178 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
ma nije jednostavno da vam se vec sad na pocetku neko petlja u odnos, pa sta ce biti kasnije.
Ako ti je tajo sugerisao njegovo porijeklo i lozu, mora da ima tu nesto. Biraj ko ce biti otac tvoje djecice, genetika je cudo.
Ako ti je tajo sugerisao njegovo porijeklo i lozu, mora da ima tu nesto. Biraj ko ce biti otac tvoje djecice, genetika je cudo.
- Goldenhand
#179 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
mene prvog,pošto sam u sličnoj situacijikkić wrote:I sve vas pozovem na svadbuwhitelegend07 wrote:Nije uvijek.thea wrote:bog voli ljude koji se vole
![]()
Vidjećeš kad se do kraja 2013. začuju svadbena zvona, a ova tema jednom zauvijek ode pod ključ.
- kkić
#180 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
U jednom sam postu i navela, kada se sve analiziralo, njemu je eto više to da se ja ne udajem sada (mlada), jedinica sam, opširno sam negdje sve i objasnila. Ta frka oko prezimena nastala je na početku. Ali opet, ne znam ja šta on ima u svojoj glavi.thea wrote:ma nije jednostavno da vam se vec sad na pocetku neko petlja u odnos, pa sta ce biti kasnije.
Mišljenja sam da, ma koliko se on petljao, da ako mi želimo i istrajaćemo zajedno. Sa njim ću provesti ostatak života (ako) a ne sa roditeljima.
-
whitelegend07
#181 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Može.kkić wrote:I sve vas pozovem na svadbuwhitelegend07 wrote:Nije uvijek.thea wrote:bog voli ljude koji se vole
![]()
I dolazim sam, naravno.
- kkić
#182 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
@Goldenhand Važi 
@whitelegend07 Dogovoreno
Kako je krenulo, slutimo mi i svadbu Bgm
-
whitelegend07
#183 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Imam ideju.kkić wrote:@Goldenhand Važi
- gnjev
#184 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Ako ikog ne mogu onda ste to vi proracunati . Brojis li i krvna zrnca onome kod koga na pijaci kupujes voce ?thea wrote:ma nije jednostavno da vam se vec sad na pocetku neko petlja u odnos, pa sta ce biti kasnije.
Sent from my ST21i using Tapatalk 4
- thea
#185 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
kiki mlada si kao pupoljak, i nikako se ne udavati dok stvarno ne odrastes
skoncentrisi se sad na sebe obrazovanje, pa posao kad budes pocela zaradivati za sebe za svoj luksuz, sloboda...to ce ti biti najljepsi period u tvom zivotu i nikako ga ne propustiti jer ce od tog perioda da ti zavisi cijeli tvoj zivot.
skoncentrisi se sad na sebe obrazovanje, pa posao kad budes pocela zaradivati za sebe za svoj luksuz, sloboda...to ce ti biti najljepsi period u tvom zivotu i nikako ga ne propustiti jer ce od tog perioda da ti zavisi cijeli tvoj zivot.
Last edited by thea on 17/08/2013 01:01, edited 1 time in total.
- thea
#186 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
joj njev sorry
genetka ti je cudo, kako sam starija.... razmisljam tajo mora biti zgodnog profila
genetski i fizicki
genetka ti je cudo, kako sam starija.... razmisljam tajo mora biti zgodnog profila
genetski i fizicki
- kkić
#187 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Naravno, rano je za udaju, to stoji.thea wrote:kiki mlada si kao pupoljak, i nikako se ne udavati dok stvarno ne odrastes![]()
skoncentrisi se sad na sebe obrazovanje, pa posao kad budes pocela zaradivati za sebe za svoj luksuz, sloboda...to ce ti biti najljepsi period u tvom zivotu i nikako ga ne propustiti jer ge od tog perioda da ti zavisi cijeli tvoj zivot.
Ali, ako mi je lijepo sa nekim to neće niko da kvari a koliko će trajati to niko ne zna.
Ja sam takva da, pored obrazovanja, građenja sebe, svoje karijere, imam i pored sebe nekoga ko će mi davati snagu, podršku za sve što će mi se naći na tom putu.
- sarajlija_ba
#188 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Ni ja ne odobravam tvoju vezu...fakat mu je prezime problematično 
- thea
#189 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
sarajlija ja mislila da si zgodan 
- kkić
#190 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Ma problematična sam i jasarajlija_ba wrote:Ni ja ne odobravam tvoju vezu...fakat mu je prezime problematično
- sarajlija_ba
#191 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Kliknula si na avatar...priznajthea wrote:sarajlija ja mislila da si zgodan
- thea
#192 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
pa jesam nego sta, sta si mislio da nisam 
- sarajlija_ba
#193 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Hladno bilo u sobi kad sam se slikaothea wrote:pa jesam nego sta, sta si mislio da nisam
- sarajlija_ba
#194 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Za tebe znamo odavno da si belaj curakkić wrote:Ma problematična sam i jasarajlija_ba wrote:Ni ja ne odobravam tvoju vezu...fakat mu je prezime problematično![]()
Bez šale...otac ti očito zna nešto što ne može da ti kaže pa je nespretno reagovao. Ipak, razmisli o svemu još 5 puta. Jedan se oteg'o - drugi se proteg'o
- alkalna_baterija
#195 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Otac jedino što zna jeste da je "pokupio svu pamet svijeta, da je on najpametniji, samo on vidi stvari iz najboljeg ugla", svi mi drugi smo nesposobni za život, za donijet odluku, ne vidimo dalje od nosa itd... Gotovo svi su takvi, ne samo njen ili moj.
Teško je prihvatiti činjenicu da njegova mala djevojčica odrasta, i niko nije dovoljno dobar za nju. Možda ona griješi, a možda griješi on. Nije njegovo da donosi odluke za nju, već da roditeljski upozori ako smatra da nešto nije uredu i završi s tim. Niko od nas ništa nije naučio zato što je nekog poslušao; svi smo naučili lekcije tek nakon što smo se opekli.
To da mu ne trebaš u kući dok si s njim i ostalo što je rekao, rekao je zato što je vjerovatno sirovina, kao i moj, njegovi roditelji nisu imali ljepši pristup pa ga tako nema ni on. Naravno da to ne misli. Vidjećeš za nekoliko godina kad se bude radovao unucima.

Teško je prihvatiti činjenicu da njegova mala djevojčica odrasta, i niko nije dovoljno dobar za nju. Možda ona griješi, a možda griješi on. Nije njegovo da donosi odluke za nju, već da roditeljski upozori ako smatra da nešto nije uredu i završi s tim. Niko od nas ništa nije naučio zato što je nekog poslušao; svi smo naučili lekcije tek nakon što smo se opekli.
To da mu ne trebaš u kući dok si s njim i ostalo što je rekao, rekao je zato što je vjerovatno sirovina, kao i moj, njegovi roditelji nisu imali ljepši pristup pa ga tako nema ni on. Naravno da to ne misli. Vidjećeš za nekoliko godina kad se bude radovao unucima.
- sarajlija_ba
#196 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
I onaj tvoj ima problematično prezime a nije ni tvoje maslo za Ramazana...ccccalkalna_baterija wrote:Otac jedino što zna jeste da je "pokupio svu pamet svijeta, da je on najpametniji, samo on vidi stvari iz najboljeg ugla", svi mi drugi smo nesposobni za život, za donijet odluku, ne vidimo dalje od nosa itd... Gotovo svi su takvi, ne samo njen ili moj.
To da mu ne trebaš u kući dok si s njim i ostalo što je rekao, rekao je zato što je vjerovatno sirovina, kao i moj, njegovi roditelji nisu imali ljepši pristup pa ga tako nema ni on. Naravno da to ne misli. Vidjećeš za nekoliko godina kad se bude radovao unucima.![]()
- alkalna_baterija
#198 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Jel to pretpostavljaš ili tvrdiš?

- sarajlija_ba
#199 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Sumljam...osnovanoalkalna_baterija wrote:Jel to pretpostavljaš ili tvrdiš?![]()
- sarajlija_ba
#200 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Sladak je...onolipacnithea wrote:tolipacni