NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Ras Al Ghul

#176 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Ras Al Ghul »

razum wrote:hahaha sto su ovde neki smijesni,,,kao da je bih samo bosnjacka pa sad se oni kao bune sto fsbih dozvolio,,pa da su bosnjaci to u savezu blokirali mi bi u buducnosti sve vezeno za fudbalsku reprezentaciju blokirali,,ali apsaulutno sve,,a znate da imamo mehanizme..i kakve sad veze ima vojvodnina i sandzak,ppod br 1 sutra da vojvodina igra prijateljsku protiv italije svi srbi na svijetu bi navijasli za vojvodinu,,u vojvodini od svaki 100 ljudi 76 su su srbi,tj 76 posto,,sto se tice sandzaka koji u formalno pravnom smislu i ne postoji,ali to sto bosnjaci zovu zanzdak u tu su srbi vecina pa bosnjaka u srbiji ima samo 130 hiljada o cemu vi pricate,,,nista vi niste dozvolili da ste vi nas tu blokirali mi bi vas u svemu ostalom blokirali tako da bi fudbaleri bih u brazil putovali sa najlosim avionom i bili bi u hotelu sa 2 zvjezdice dinara vise zenica ne bi dobila od fbih za odrzavanje stadiona i sipak bi vi pozivali bosnjake koji nisu iz bih da igraju za bih jel bi mi to blokirali,,tako da je ovo samo usluga za uslugu..

U ŠUMU!
SmokingMan

#177 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by SmokingMan »

Baš kada nam je dobro krenulo sa reprezentacijom,neko iz sjene pokušava na sve načine da uništi ono što smo stvarali 15 godina,baš neko ne želi da mi odemo na SP,zašto baš sada traže da se odigrava ta utakmica,zašto to nije zahtjevano prije godinu ili dvije,zašto.Zašto mnogi žele na silu uvesti politiku u sport ...?.Neka dobro razmisle i što prije odbiju oni koji su pozvani da igraju za kvazi entitet koji je stvoren na krvlju nevinih ljudi....
Last edited by SmokingMan on 25/06/2013 22:09, edited 1 time in total.
solo2

#178 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by solo2 »

razum wrote:hahaha sto su ovde neki smijesni,,,kao da je bih samo bosnjacka pa sad se oni kao bune sto fsbih dozvolio,,pa da su bosnjaci to u savezu blokirali mi bi u buducnosti sve vezeno za fudbalsku reprezentaciju blokirali,,ali apsaulutno sve,,a znate da imamo mehanizme..i kakve sad veze ima vojvodnina i sandzak,ppod br 1 sutra da vojvodina igra prijateljsku protiv italije svi srbi na svijetu bi navijasli za vojvodinu,,u vojvodini od svaki 100 ljudi 76 su su srbi,tj 76 posto,,sto se tice sandzaka koji u formalno pravnom smislu i ne postoji,ali to sto bosnjaci zovu zanzdak u tu su srbi vecina pa bosnjaka u srbiji ima samo 130 hiljada o cemu vi pricate,,,nista vi niste dozvolili da ste vi nas tu blokirali mi bi vas u svemu ostalom blokirali tako da bi fudbaleri bih u brazil putovali sa najlosim avionom i bili bi u hotelu sa 2 zvjezdice dinara vise zenica ne bi dobila od fbih za odrzavanje stadiona i sipak bi vi pozivali bosnjake koji nisu iz bih da igraju za bih jel bi mi to blokirali,,tako da je ovo samo usluga za uslugu..
de ne trolaj i upisi se u skolu - a za (fk)vojvodinu navijajte koliko hocete dok je jos u vasem savezu - jednog dana ko zna..
mozda samo Vojvodina a mozda i Madjarska :bih:
razum

#179 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by razum »

solo2 wrote:Ma nek' igraju - sta ima veze.. mogu nam samo pljunuti pod prozor. Sto se mi budemo manje obazirali na njih i na njihovu "TVORevinu" to je njima gore. Zamisli koji je njima sranje kad i jedni i drugi (Srbija i RS) moraju cekati da im NSBIH da dozvolu da igraju ;-) a jos neznaju hoce li im UEFA dati dozvolu - jad i Cemerno :)

Gledajte to sa pozitivne strane :bih: - mi kad razjebemo Slovacku onda ima da ubijamo u pojam kompletan komsiluk barem 2 godine (a i duze ako Bog da)

Cheers!!!
a zastoo ti mislis tako,,,jel vi shvatate da se ne pitate samo vi i ako treba dozvola fsbih da se odigra utakmica isto tako treba dozvola srba iz rs bilo sta da je vezano za reprezentaciju8 bih,,i vasi ljudi u savezu su pametno odigrali pred bih u fudbali predtsoje odlucujuce utakmice,i treba mir za to,da ste vi blokirali rs,vas bi rs blokirala u svemu ostalom..na primjer,,ne bi daLI DOZVOLU DA SE IGRA U ZENICI TRAZILI BI DA SE IGRA U SARAJEVU,,shvati da u bih se ne pitaju samo bosnjaci,i shvati da i drugi imaju svoje interese,,
bjelave

#180 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by bjelave »

Sta se lozite. Ovo je organizirano da bi i Srbija konacno nekoga pobjedila.

Bas me interesira za koga ce navijati Dodik? Koji ce im kurslus u glavi nastati.
Zatamnjena stakla

#181 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Zatamnjena stakla »

Šveđanin wrote:Što spominju A reprezentaciju u ovom kontekstu?

Jel to postoji način da recimo Srpska strana blokira repku pa da recimo ne odemo na SP? :shock: :?
Ne postoji.
razum

#182 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by razum »

Ras Al Ghul wrote:

U ŠUMU!
toliko te boli istina da si odgovorio samo sa dvije rijeci a u te dvije rijeci ima 5 slova :mrgreen:
Arteta

#183 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Arteta »

Image
Šveđanin

#184 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Šveđanin »

Sorel wrote:
Šveđanin wrote:Što spominju A reprezentaciju u ovom kontekstu?

Jel to postoji način da recimo Srpska strana blokira repku pa da recimo ne odemo na SP? :shock: :?
Ne postoji.
Ja čuo suprotno, neko mi reče ali vjerujem ti.

E to je to onda, nek laju koliko hoće..
solo2

#185 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by solo2 »

z1xter wrote:Baš kada nam je dobro krenulo sa reprezentacijom,neko iz sjene pokušava na sve načine da uništi ono što smo stvarali 15 godina,baš neko ne želi da mi odemo na SP,zašto baš sada traže da se odigrava ta utakmica,zašto to nije zahtjevano prije godinu ili dvije,zašto.Zašto mnogi žele na silu uvesti politiku u sport ...?
Eih ti kao da si sad' pao s kruske.. jel?
Naravno da smo im trn u oku - kako i nebi bili? Zato ih treba pustiti nek' igraju, a mi cemo gurati svoje :bih:
Nekom Brazil nekom BL (valjda ste culi da je FK Borac pred gasenjem) - nije im lahko..
SmokingMan

#186 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by SmokingMan »

Nekom Brazil nekom BL...
:lol:
solo2

#187 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by solo2 »

razum wrote:
Ras Al Ghul wrote:

U ŠUMU!
toliko te boli istina da si odgovorio samo sa dvije rijeci a u te dvije rijeci ima 5 slova :mrgreen:
VIDI - zna da broji i to cak do pet! Bra'o majstore - hajde sada idi gledaj koridu i uzivaj a pusti nas da cekamo Brazil :lol:
Sheriff

#188 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Sheriff »

mene samo zanima kako ce rs blokirati da BiH ne igra u zenici vec u sarajevu?

ako moze neko da mi objasni.
bjelave

#189 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by bjelave »

razum wrote:
solo2 wrote:Ma nek' igraju - sta ima veze.. mogu nam samo pljunuti pod prozor. Sto se mi budemo manje obazirali na njih i na njihovu "TVORevinu" to je njima gore. Zamisli koji je njima sranje kad i jedni i drugi (Srbija i RS) moraju cekati da im NSBIH da dozvolu da igraju ;-) a jos neznaju hoce li im UEFA dati dozvolu - jad i Cemerno :)

Gledajte to sa pozitivne strane :bih: - mi kad razjebemo Slovacku onda ima da ubijamo u pojam kompletan komsiluk barem 2 godine (a i duze ako Bog da)

Cheers!!!
a zastoo ti mislis tako,,,jel vi shvatate da se ne pitate samo vi i ako treba dozvola fsbih da se odigra utakmica isto tako treba dozvola srba iz rs bilo sta da je vezano za reprezentaciju8 bih,,i vasi ljudi u savezu su pametno odigrali pred bih u fudbali predtsoje odlucujuce utakmice,i treba mir za to,da ste vi blokirali rs,vas bi rs blokirala u svemu ostalom..na primjer,,ne bi daLI DOZVOLU DA SE IGRA U ZENICI TRAZILI BI DA SE IGRA U SARAJEVU,,shvati da u bih se ne pitaju samo bosnjaci,i shvati da i drugi imaju svoje interese,,
Razum za koga ces ti navijati-za Srbiju ili za Sumsku. Mislim za koga ce srbi u Bl navijati- za sebe ili opet protiv sebe,.
Meni je to bas interesantno. Recimo mogi li takvi poput tebe navijati protiv Srbije a za sebe bod bilo kojim okolnostima.
Zatamnjena stakla

#190 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Zatamnjena stakla »

Vjeruj, ne postoji.
Mi smo na SP.
Ova utakmica ako bude biće nebitna :wink:
razum

#191 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by razum »

solo2 wrote:
de ne trolaj i upisi se u skolu - a za (fk)vojvodinu navijajte koliko hocete dok je jos u vasem savezu - jednog dana ko zna..
mozda samo Vojvodina a mozda i Madjarska :bih:
madjara u vojvodini na tvoju zalost ima samo 10 posto sa tendecijom opadanja,,a na tvoju jos vecu zalost sraba u republici srpskoj je 90 posto,,od 100 ljudi u vojvodini 76 su srbi 10 njih su madjari a 14 su ostali,,toliko o pustim snovima tvojim,,,
Jack Be Nimble

#192 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Jack Be Nimble »

Odigrace se utakmica i to je to. Bice Boze Pravde, neka svinja ce se okrenuti i idemo dalje. Ako neko iz A repke bude igrao za RS ne treba ih otjerati iz A repke zbog toga.
razum

#193 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by razum »

Sheriff wrote:mene samo zanima kako ce rs blokirati da BiH ne igra u zenici vec u sarajevu?

ako moze neko da mi objasni.
tako sto odlucuje savez gdje ce reprezentacija igrati,,u savezu nema preglasavanja,,,isto kao sto vas na nivou drzave mozemo blokirati u svemu tako i u savezu shvatite da nema preglasavanja,,
Arteta

#194 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Arteta »

Sorel wrote:Vjeruj, ne postoji.
Mi smo na SP.
Ova utakmica ako bude biće nebitna :wink:
Nismo jos, polako kolega. ;-)
bjelave

#195 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by bjelave »

De mi razum (cuj razum!) objasni za koga ces navijati na toj utakmici, koji je tvoj tim_Srbija ili sumska?
razum

#196 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by razum »

cuj za koga cu navijati ti je isto kao da majci igraju dva sina jedan protiv drugoga,necu navijati ni za kog uzivat cu u utakmici,ko god pobijedi,srbi su pobijedili kud ces ljepsi osjecaj :mrgreen:
Sheriff

#197 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Sheriff »

Ma djaba, mozete vi traziti i da igramo u banja luci....nema veze, idemo dalje, deremo guzove..

da mi je docekati da igramo u banja luci pa 10-15 hiljada ljudi zagrmi...BOOOOSNAAAA!
seoBIH

#198 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by seoBIH »

Ako neko iz A repke bude igrao za RS ne treba ih otjerati iz A repke zbog toga.
Salis se ?
karanana

#199 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by karanana »

razum wrote:cuj za koga cu navijati ti je isto kao da majci igraju dva sina jedan protiv drugoga,necu navijati ni za kog uzivat cu u utakmici,ko god pobijedi,srbi su pobijedili kud ces ljepsi osjecaj :mrgreen:
Zaplakacu na ovako lijepim rijecima. Sav se najezih.
Šveđanin

#200 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Šveđanin »

razum wrote:madjara u vojvodini na tvoju zalost ima samo 10 posto sa tendecijom opadanja,,a na tvoju jos vecu zalost sraba u republici srpskoj je 90 posto,,od 100 ljudi u vojvodini 76 su srbi 10 njih su madjari a 14 su ostali,,toliko o pustim snovima tvojim,,,
Ne laži..

Popis Vojvodine iz 2011 godine:

UKUPNO: 1.931.809

Dvije najbrojnije grupe:
Srbi: 1.289.635 66,76%
Mađari: 251.136 13,00%

http://sh.wikipedia.org/wiki/Demografija_Vojvodine
Locked