nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
ranger

#176 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by ranger »

u mom slucaju je bio srebrni E46...
johntra

#177 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by johntra »

sema911s wrote:
ranger wrote:
punta wrote:zasto nije jel se udade

inace kod mene slabo ima tih ubacivanja jer ja pretim retrovizore i ako primjetim iza nekog ko naglo dolazi i skija
ja zagradim prolaz da se meni uvali

svi ste vidjeli nekad te skijase koji skijaju i onda dođe trenutak kad nemaju dalje
e ja sam jedan od tih koji im omoguci takav trenutak
to im je jedini pencilin..

mada sam ja jednom naletio na tako nekog mahnitova i lik me poce trzat da me udari, ja bjezo lijevo kolko sam mogo i na kraju popustih budali jer sam vozio babino auto a da je bilo moje bilo bi svega :run:
to trzanje po sarajevu radi par momaka(nazvacemo i tako) crveni lupo, zuti clio ph2 zvani osa),. svjetlo smedjkasti clio ph3(boja proljeva, tce sport ), ima par golfova dvica2 gti,bjela je najgora ima roze cizu(nje se cuvajte vozac ima neki pojas),. crni e36 na sajbi pise motosport(prepoznacete ga po zahebanim falcarama iza kojih se krije kocioni sistem zvani dobos,. koji otkriva strasnu masinu od hiljadu sesta kubika, pogonjenih plinom),.,
samo im odgovorite istom mjerom,. jer su to zahebani likovi prema zenama, satrijim ljudovima,.,, kada ih ja sa svojih 62kile odabijem,. on na vas volanom vi na njega,. meni to uspjeva stalnoo

zamalo da zaboravim cuvajte se sive golf 5 ima neke zajebane spojlere, farove stopke,.,sprrijeda izgleda ko ajkula sa losim zubima,. ima neku naljepnicu nazad,., klub kobra, nesto tako narandzasto(nije carbon) on je naj opsniji to mu je mamino autoo
AMK Venom riseri...
punta

#178 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by punta »

moze on trzat svog dedu ja ne popustam jedino ako mi je vec previse neko ulatio ispred onda cu popustit da slucajno ne udarim otpazada jer tad je meni kazna

a cuj taj na bmw nazad ugradio dobose :lol: :lol: :lol:
opasan trkac bas ko aksentije
Image
:lol: :lol: :lol:

jadan taj bmw kad mora na plin da ide
opasni trkaci kupe malo jaca auta motor 1,6 i ugrade plin jer je jeftiniji a za benzin nemaju para ali i pored toga kuci jedu mjesec dana grah da bi prezivili
ali auto se mora imat i reklamna naljepnica na zadnjoj sajbi reklama za neki kafic gdje on mjesecno moze popit 3 kafe gratis
sema911s

#179 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by sema911s »

eh ti amk venom bravooo,.,.,. bili mi na tom njihovom dogadjaju parking avaza,., i mahir ono da impresionira trebee joj muke njegove,.,. al glavno je kada prica sta je radio na auto,. taj je i riger, i abt, i otinger i gti tuning kit sasatavio jos na to dodaje da je r32 zadnja karabmolka i r32 auspuhh jojj nemogu vise,,..

a taj bmw je toliko jak(na seriskom e36 sa1,6 i 1,8 motorom dolazi dobos nazad,. jer taj motor nemoze potjerat toliko brzo da mu trabju diskovi nazad tako reko svabo) sarajevski trkac to sa ponosom istakne ko prednost ne ko manu,. samo tim trkacima to je dobro(jeftiniji servis) ko eto bolje koci,.,
al dobar je momak prije nekoliko pokusao da zavrti zadnje tockove ono sto amerikanci nazivaju donut da napravi,.,sipali vode, sljunka, kamenja, ulja,. nemoze pa nemoze i na kraju skontaju kada su mjenjali pakne na dobosima prije 11 god,. da su se sada istrosile i zatrokirale ,.,.
mirzet87sa

#180 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by mirzet87sa »

sema911s wrote:eh ti amk venom bravooo,.,.,. bili mi na tom njihovom dogadjaju parking avaza,., i mahir ono da impresionira trebee joj muke njegove,.,. al glavno je kada prica sta je radio na auto,. taj je i riger, i abt, i otinger i gti tuning kit sasatavio jos na to dodaje da je r32 zadnja karabmolka i r32 auspuhh jojj nemogu vise,,..

a taj bmw je toliko jak(na seriskom e36 sa1,6 i 1,8 motorom dolazi dobos nazad,. jer taj motor nemoze potjerat toliko brzo da mu trabju diskovi nazad tako reko svabo) sarajevski trkac to sa ponosom istakne ko prednost ne ko manu,. samo tim trkacima to je dobro(jeftiniji servis) ko eto bolje koci,.,
al dobar je momak prije nekoliko pokusao da zavrti zadnje tockove ono sto amerikanci nazivaju donut da napravi,.,sipali vode, sljunka, kamenja, ulja,. nemoze pa nemoze i na kraju skontaju kada su mjenjali pakne na dobosima prije 11 god,. da su se sada istrosile i zatrokirale ,.,.
Ajjj, taj sto je od obicne 5ce stavio naprijed r32 karambolku, pozadi GTI a naprijed sticker GTD je ovaj
https://www.facebook.com/omar.mehovic.5?fref=ts
Ja ne znam kakva je ovo furka, od obicnog golfa pravit gti-a ili r32 ? Nemas para, nemoj se ni ofirat dodatno.. pogledaj ti njemu prednje i zadnje felge :lol: Isto ko ovaj pacenik

Code: Select all

http://www.pik.ba/artikal/7008624/bmw-e60-m5-hit-cijena/
stavio par m5 dijelova i odma je auto full m5 :D pa gdje si vidio m5 sa 200 konja jos dizel :lol:
Edit: ako vas ovi VENOM papci krenu trzat, lijepit se.. slobodno na semaforu izadji iz auta, otvori vrata i pljuni ga.. sta ce jadovi, nemaju po 30 kila i 18 godina, ono bi se kurcilo
Last edited by mirzet87sa on 26/07/2013 16:41, edited 1 time in total.
punta

#181 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by punta »

hahahahah sto me nasmija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a jos vise mi je smijesno kad ih vidim negdje na parkingu sastalo se njih 15ak poredalo auta otvorili haube i privlace pozornost 6ti i 7mi razreda ali sad je raspust pa nemaju ni takvu publiku :lol: :lol: :lol: :lol:

oj kad ih vidim mene stid toliko da se oni uopste ne trebaju stidit ja se stidim i za njih :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka:

a ovi sto novija auta unistavajau i to mi je bezveze
lako im je nisu ih oni kupili sigurno im je stari direktor ili su pare od prodaje droge

na drugi nacin neko sa 19 godina ne moze imat golfa 5 osim ako je vec tako mlad zavrsio u parlamentu
Last edited by punta on 26/07/2013 16:44, edited 1 time in total.
sema911s

#182 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by sema911s »

mirzet87sa wrote:
sema911s wrote:eh ti amk venom bravooo,.,.,. bili mi na tom njihovom dogadjaju parking avaza,., i mahir ono da impresionira trebee joj muke njegove,.,. al glavno je kada prica sta je radio na auto,. taj je i riger, i abt, i otinger i gti tuning kit sasatavio jos na to dodaje da je r32 zadnja karabmolka i r32 auspuhh jojj nemogu vise,,..

Ajjj, taj sto je od obicne 5ce stavio naprijed r32 karambolku, pozadi GTI a naprijed sticker GTD je ovaj
https://www.facebook.com/omar.mehovic.5?fref=ts
Ja ne znam kakva je ovo furka, od obicnog golfa pravit gti-a ili r32 ? Nemas para, nemoj se ni ofirat dodatno.. pogledaj ti njemu prednje i zadnje felge :lol: Isto ko ovaj pacenik

Code: Select all

http://www.pik.ba/artikal/7008624/bmw-e60-m5-hit-cijena/
stavio par m5 dijelova i odma je auto full m5 :D pa gdje si vidio m5 sa 200 konja jos dizel :lol:
sory omarr joj koji je to kloc al veci je belaj sto mu je to amino autooo :D
mirzet87sa

#183 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by mirzet87sa »

Ma ovo fazon AMK venom, najveca bruka grada, a vjerujem i sire :D Kanom od obicnog mercedesa pravi amg, od 5ce bmwa m5, od tdi 5ce pravi gti-a, ludilo! Kad ih pogledas u autu, to kulira, oblizuje usne, repetira obrve.. a kad ti njega krenes trzat, ulazit mu u traku, lijepit mu se za haubu da vidis kako lola bjezi.. valja reci mami da si slupo auto, a marke nemas
sema911s

#184 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by sema911s »

punta wrote:hahahahah sto me nasmija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a jos vise mi je smijesno kad ih vidim negdje na parkingu sastalo se njih 15ak poredalo auta otvorili haube i privlace pozornost 6ti i 7mi razreda ali sad je raspust pa nemaju ni takvu publiku :lol: :lol: :lol: :lol:

oj kad ih vidim mene stid toliko da se oni uopste ne trebaju stidit ja se stidim i za njih :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka:

to okupljana su bila popularan kada sam odrastao,. na marindvoru, kod suade na parkingu interx pofalici garaza,., i to je bila dobra raja malo se sta pojede popije vise zahebancije,.,., i gas,., dok danas,.,. odes na neko takmicenje taj dodgadjaj i probuse ti zvucnike, policija ti napise kazni i kazni, posvadjas se sa nekim jer on ima gti tdi r36 hgpturbo sdi masinu babinu,
danas kada trebas da odas pocast prijatelju,. drugu koji je poginu pred tobom,.,prave se neke kolone svira se, bibice, slajdra, pravi narodno veselje slika se za facebok proslo je ono vrijeme kada si znao ko je u drogom autu i uvjek si mu vjerovao da ce ti pomoc,. dok ovo danas odma vadi nozeve,bombe,., dovodi mafiju,.,
sve pacijenti i to kada vozi medju autima uopste nema osjecaj da nije sam u prostoru,.,
mirzet87sa

#185 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by mirzet87sa »

sema911s wrote:

to okupljana su bila popularan kada sam odrastao,. na marindvoru, kod suade na parkingu interx pofalici garaza,., i to je bila dobra raja malo se sta pojede popije vise zahebancije,.,., i gas,., dok danas,.,. odes na neko takmicenje taj dodgadjaj i probuse ti zvucnike, policija ti napise kazni i kazni, posvadjas se sa nekim jer on ima gti tdi r36 hgpturbo sdi masinu babinu,
danas kada trebas da odas pocast prijatelju,. drugu koji je poginu pred tobom,.,prave se neke kolone svira se, bibice, slajdra, pravi narodno veselje slika se za facebok proslo je ono vrijeme kada si znao ko je u drogom autu i uvjek si mu vjerovao da ce ti pomoc,. dok ovo danas odma vadi nozeve,bombe,., dovodi mafiju,.,
sve pacijenti i to kada vozi medju autima uopste nema osjecaj da nije sam u prostoru,.,
Ta vremena su zlatna, okupljalo se na MD ispred retra.. nit se ko kurcio, nit pravio debil.. kad sam tek uzeo ovo auto, otiso sam na jedno okupljanje, eto cisto da vidim cega sve ima.. jedino, al jedino je moje auto bilo sa preko 250konja, ovo ostalo sve kanom cunirano, dotegnuto, nitro se stavlja na dizelasa od 140tak konja :lol: chipuju se konji za 200eura itd itd :D
punta

#186 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by punta »

mirzet87sa wrote:Ma ovo fazon AMK venom, najveca bruka grada, a vjerujem i sire :D Kanom od obicnog mercedesa pravi amg, od 5ce bmwa m5, od tdi 5ce pravi gti-a, ludilo! Kad ih pogledas u autu, to kulira, oblizuje usne, repetira obrve.. a kad ti njega krenes trzat, ulazit mu u traku, lijepit mu se za haubu da vidis kako lola bjezi.. valja reci mami da si slupo auto, a marke nemas
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oj nemoj me vise zasmijavat umrijecu od smijeha na ovoj vrucini
hahaha oblizuju usne
a ima i oni na semaforu priđu ispod semafora pa naslone ruku na bradu tacnije palac na bradu i nagnute glave izviruju cekajuci semafor
i ond a kad krenu jednu ruku kroz prozor ili prica na mobitel ili cacka nesto ispod sjedista i vozi
a ja odma upalim duga ako je ispred mene a ako je iza upalim maglenjak da bi mu skreno paznju
mirzet87sa

#187 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by mirzet87sa »

punta wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oj nemoj me vise zasmijavat umrijecu od smijeha na ovoj vrucini
hahaha oblizuju usne
a ima i oni na semaforu priđu ispod semafora pa naslone ruku na bradu tacnije palac na bradu i nagnute glave izviruju cekajuci semafor
i ond a kad krenu jednu ruku kroz prozor ili prica na mobitel ili cacka nesto ispod sjedista i vozi
a ja odma upalim duga ako je ispred mene a ako je iza upalim maglenjak da bi mu skreno paznju
ja cim vidim naljepnicu venom krenem ih maltretirat, taman da vozi nana od 200 godina.. takvim debilima ne treba dati pardona, odma u kost.. jos da im cujes price..
@ cuj molim te, prvo dignem rucnu pa uletim u krivinu :lol:
Last edited by mirzet87sa on 26/07/2013 16:56, edited 1 time in total.
sema911s

#188 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by sema911s »

mirzet87sa wrote:Ma ovo fazon AMK venom, najveca bruka grada, a vjerujem i sire :D Kanom od obicnog mercedesa pravi amg, od 5ce bmwa m5, od tdi 5ce pravi gti-a, ludilo! Kad ih pogledas u autu, to kulira, oblizuje usne, repetira obrve.. a kad ti njega krenes trzat, ulazit mu u traku, lijepit mu se za haubu da vidis kako lola bjezi.. valja reci mami da si slupo auto, a marke nemas
kada ste se dofatili tih trkaca otrovnih,., jednom prilikom tako rec potegnem s sa tim precednikom gti tdi riger,., i kod rtv doma zaustvi me naravno policija i on dolazi nekih par minuta kasnije, isto zasutavljaju,., meni pisu svasta jbga nisam murji dao marke na kafu nit cu,.,pisi brate napravio prekrsaj i deri,., i kad ce ti on otamo,.,supak sto si me ocinko policiji,nisam se ja trko on je, ono gledam on metar preko ledja ja jedva dvajest cenata,.,moli kumi onog drota da nepise,.,
mirzet87sa

#189 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by mirzet87sa »

sema911s wrote:
kada ste se dofatili tih trkaca otrovnih,., jednom prilikom tako rec potegnem s sa tim precednikom gti tdi riger,., i kod rtv doma zaustvi me naravno policija i on dolazi nekih par minuta kasnije, isto zasutavljaju,., meni pisu svasta jbga nisam murji dao marke na kafu nit cu,.,pisi brate napravio prekrsaj i deri,., i kad ce ti on otamo,.,supak sto si me ocinko policiji,nisam se ja trko on je, ono gledam on metar preko ledja ja jedva dvajest cenata,.,moli kumi onog drota da nepise,.,
Ma bilde lik, hoce da glumi mangupa da je lafac a kad te zaustavi drot nema kakvih se kletvi ne sjeti i bog bi se sazalio nad njim.. nije samo on u pitanju, svi ovi sto se kanom kurce sa maminim/tatinim autima ( ili autima koji su im oni kupili ) su takvi
sema911s

#190 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by sema911s »

punta wrote:
hahaha oblizuju usne
dobro je kada se oblizuju,.,
najgore je kada stane pored tebe i poskusava da sluhom odazana koji ti je motor pa naculi uhence.,
posli toga ide razmijena pogleda, zahebanih pogleda,. nekada kontam prikenjalo mu se pa mu se oci stisle,.
a kada se sprema da krene lijeva ruka na vrh volana i dena na kasetofon da se ustima pjesmica,
i obavezno prije kretanja se trzne lijeva ruka sa volana da se sat namjesti na zgolob
sema911s

#192 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by sema911s »

oni su ove privjeske prodavali nesto puno oko 20Km sjecam se na bhtuning su ih zahebavalii

al hostese su immm marak mrakova da nemoze veci mrakk past na oci od tog mrakaa

cesto se okupljaju na dobrinji kod merkatora pa vidim sto netrebaaa
mirzet87sa

#193 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by mirzet87sa »

sema911s wrote: al hostese su immm marak mrakova da nemoze veci mrakk past na oci od tog mrakaa
Nebi me cudilo da se placa i clanarina, na mjesecnoj bazi :D ahahaha

A DAJ HAHAAHHAHAHA
sema911s

#194 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by sema911s »

mirzet87sa wrote:
sema911s wrote: al hostese su immm marak mrakova da nemoze veci mrakk past na oci od tog mrakaa
Nebi me cudilo da se placa i clanarina, na mjesecnoj bazi :D ahahaha

A DAJ HAHAAHHAHAHA
e sada cu propast od stida ja sam ovdje bioo.,i mislimda sam se vidio, :cry: .,.,.,., odo se roknutttt
mirzet87sa

#195 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by mirzet87sa »

sema911s wrote: e sada cu propast od stida ja sam ovdje bioo.,i mislimda sam se vidio, :cry: .,.,.,., odo se roknutttt
ma nema veze, gledaj plavke sto ga izgura :D
sema911s

#196 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by sema911s »

mirzet87sa wrote:
sema911s wrote: e sada cu propast od stida ja sam ovdje bioo.,i mislimda sam se vidio, :cry: .,.,.,., odo se roknutttt
ma nema veze, gledaj plavke sto ga izgura :D
uclanis se u klub i mćaćes ga svaki dann,., imaju jos jednu crnku ala rihana

hahahahah morao sammm
mirzet87sa

#197 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by mirzet87sa »

sema911s wrote:
uclanis se u klub i mćaćes ga svaki dann,., imaju jos jednu crnku ala rihana

hahahahah morao sammm
imaju jos plavusa, sa onog spota ba.. a ne znam kakvog su morala, nisam imao prilika isprobati :D
@ a ova lijeva sto gura, ako je to ta, udala se ima ja mislim i dijete sad :-?
punta

#198 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by punta »

jadni svi ovi sto se sastaju po parkinzimi i ti clanovi klubova svi skupa nemogu sastavit pare da kupe jednu kvalitetnu kameru da se snime

al zato svi imaju neke nadimke boki moke didi pane ceha jure kuki mini ficko repa sole pape ribica dudo lule pike suzi rale siki home jale sipa nuno brzi cempa

evo ga pohvala 14 auta

tuning automobila

sto ej ovo dobro bitno je prednjim dijelom uc :lol: :lol:

a i te njihove zenske su trkacice i one imaju problema sa zakonom
johntra

#199 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by johntra »

Pazite se vas dvojica šta pišete o Venomu, mogli bi vas obojicu žik...sve vam ovo oni čitaju, emirEX i ostali...meni su tako prijetili, pa sam morao pobjeći i tipkati iz druge sobe...eto, to vam je moj prijateljski savjet... :D
punta

#200 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by punta »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by punta on 15/05/2014 15:31, edited 1 time in total.
Post Reply