Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Zatamnjena stakla
#176 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Na Vlašiću kod IBRE.
-
enobaso
#177 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Brate vec sam skontao sta je tvoj problem, previse si fin. Ako nesto hoces u zivotu moras to uzeti !crni_86 wrote:Istina je da me svaki dan muci pitanje zar sam jedini ja saam. Ali eto bilo je perioda kad mi je bilo svejedno pa nijedna nije "naletila" ali vrijeme prodje pa ti onda bude jos teze. A za zauzete, kao sto ja ne bih volio da mi netko bari moju djevoju tako necu ni ja da nekome budem razlog za prekid. Kako su jednostavne stvari toliko komplikovane
-
_Sarajka
#178 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Na društvenim mrezama 
- kritichar
#179 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
čuo sam da su sarajke dobre cure_Sarajka wrote:Na društvenim mrezama
-
_Sarajka
#180 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
kritichar wrote:čuo sam da su sarajke dobre cure_Sarajka wrote:Na društvenim mrezama
Zavisi od muških predispozicija ..potencijal nije sporan.
- alkalna_baterija
- kritichar
#182 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
hoećš reći da puno biraju?_Sarajka wrote:kritichar wrote:čuo sam da su sarajke dobre cure_Sarajka wrote:Na društvenim mrezama
Zavisi od muških predispozicija ..potencijal nije sporan.
-
_Sarajka
#183 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Ne.Nego znaju ocijeniti kvalitet.Kvantitet im nikad nije bio prioritet 
Baš me IDU rime.
Baš me IDU rime.
- kritichar
#184 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
i to u ovako ozbiljnim pričama_Sarajka wrote:
Baš me IDU rime.
-
_Sarajka
#185 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Pa šta ima ozbiljnije nego pronaći osobu za skladnu vezu ?Kasnije brak..kritichar wrote:i to u ovako ozbiljnim pričama_Sarajka wrote:
Baš me IDU rime.
Brak je temelj zdravog društva i tako u nedogled
- kritichar
#186 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
moram se složiti

- tendzera
#187 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Zna hoooho oponopono wrote:WRRsmom wrote:nis ne kontam, stas rekoak hajd da ne zacatavam
...suha kurca(da prostiš)!
- WildRedRose
#188 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
tendzera wrote:Zna hoooho oponopono wrote:WRRsmom wrote:nis ne kontam, stas rekoak hajd da ne zacatavam
...suha kurca(da prostiš)!![]()
-
AlicS
#189 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Ma kuda da ih uputim,da se svi skupa jos vise izgube i pobrkaju loncice..Nemojte me pogresno shvatiti da sam ironicna samo ne shvatam ljude kad kazu nema..Da li traze dovoljno ??Da li znaju sta traze???Da li cekaju ili upadaju u svakakve veze samo da nisu sami? Da li su svjesni da nema savrsenog?Da li su rascistili sa prosloscu?Da li su realni njihovi kriteriji?Maa do sutra bi redala ,stvar je u tome sto ljudi moaju sa sobom rascistiti i to dobro!!!!A glavno je sta on ili ona definise pod normalnim????Sretno dalje...Nebih ti preporucila kolegice jer dovoljno su izgubljene i bez tebehodža wrote:pa uputi ih na ovu temuAlicS wrote:Ja imam 3 kolegice slobodne..Al ne znaju kako da nađu normalnog momka..a sve tri imaju kriterije ovakve kao i postavljac teme...A da malo spustite kriterije ..cuj vidi upaljac,opsuje itd..
-
_Sarajka
#190 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Koleginica ti izgubljene a ti jedina pronašla pravi recept za sreću.Mislim, zašto i njihAlicS wrote:Ma kuda da ih uputim,da se svi skupa jos vise izgube i pobrkaju loncice..Nemojte me pogresno shvatiti da sam ironicna samo ne shvatam ljude kad kazu nema..Da li traze dovoljno ??Da li znaju sta traze???Da li cekaju ili upadaju u svakakve veze samo da nisu sami? Da li su svjesni da nema savrsenog?Da li su rascistili sa prosloscu?Da li su realni njihovi kriteriji?Maa do sutra bi redala ,stvar je u tome sto ljudi moaju sa sobom rascistiti i to dobro!!!!A glavno je sta on ili ona definise pod normalnim????Sretno dalje...Nebih ti preporucila kolegice jer dovoljno su izgubljene i bez tebehodža wrote:pa uputi ih na ovu temuAlicS wrote:Ja imam 3 kolegice slobodne..Al ne znaju kako da nađu normalnog momka..a sve tri imaju kriterije ovakve kao i postavljac teme...A da malo spustite kriterije ..cuj vidi upaljac,opsuje itd..Ali bih ti preporucila ww.kafic.net probaj tamo ...tamo sam upoznala svog zarucnika
ne uputiš, neke savjete ili daš smijernice kako da podju tvojim putem ?Nelogično je da se 4 osobe druze ( ako podjemo od jednostavne pretpostavke da se obično druze ljudi sličnih sklonosti i razumijevanja ) i da ti jedina briljiraš i zrelo razmišljaš a ostatak ekipe da nazaduje.I na kraju još omalovazavaš cure kojim si prijateljica " dovoljno su izgubljene " a ti superiorna i zrela puna vrlina na društvenoj mrezi pronašla zaručnika
Koja kontradiktornost
-
AlicS
#191 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
OOOoo kako ironicnoo ,buahhh da se covjek najezi od silnog sarkazma ili bolje reci podjebavanja!!!!Zalosno!! Strasno zalosno!!
sam na startu rekla da ne zelim biti ironicna,ali ti si me presla..
Prvo nisu mi kolegice kao iz sapunice da ispijam kafe po cijele dane pa da smo klonirane a i da je tako svak ima zivot drugacij.
Drugo,navela sam samo sta ljudi moraju rascistiti sami sa sobom..ja koliko god jednoj kolegici ovo ocitala svaki put kad se najdemo.Iskritikujem njenu pasivnost i upadanje u veze ili trazenje savrsenog ona opet po svom...JASNO??
Trece i veoma bitno LJUBAV JE I NA FORUMIMA,vidis ja sam mislila da je to vec svima poznata stvar
Nisam ja brilijant niti dijamant ili kako me vec tiironicno nazivas.Puno loseg sam ja u svojih 28 imala PUNO ni zamisliti nemozes, i puno dana sam provela sama i noci preplakala pa se nisam izgubila.
Ljubav zakuca, samo treba vjerovati,nadati se i sacuvat zdrav razum!!
sam na startu rekla da ne zelim biti ironicna,ali ti si me presla..
Prvo nisu mi kolegice kao iz sapunice da ispijam kafe po cijele dane pa da smo klonirane a i da je tako svak ima zivot drugacij.
Drugo,navela sam samo sta ljudi moraju rascistiti sami sa sobom..ja koliko god jednoj kolegici ovo ocitala svaki put kad se najdemo.Iskritikujem njenu pasivnost i upadanje u veze ili trazenje savrsenog ona opet po svom...JASNO??
Trece i veoma bitno LJUBAV JE I NA FORUMIMA,vidis ja sam mislila da je to vec svima poznata stvar
Nisam ja brilijant niti dijamant ili kako me vec tiironicno nazivas.Puno loseg sam ja u svojih 28 imala PUNO ni zamisliti nemozes, i puno dana sam provela sama i noci preplakala pa se nisam izgubila.
Ljubav zakuca, samo treba vjerovati,nadati se i sacuvat zdrav razum!!
-
Merengues
#192 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Tako ti je i meni bilo i onda skontam kao što je ovaj jedan napisao srednja škola
jbg nisam se htio nešto pretjerano peglat i zavodit, upoznaš neku što je il krenula u 4 srednje il završava ma one ti se na starije lože pravo
a ove starije ti se lože kad im kažes da si nevin
ovo je provjereno bar kod mene palilo . To im je kaže slatko
i et da se vratim tako ja upoznam djevojku tek krenula u 4 srednje, razlika u godinama 4 godine
bila maloljetna
i ev već smo 2 godine zajedno i super nam je 
-
La Lune Et Juin
#193 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
ne znam da li ce ti biti od kakve pomoci, ali opcenito- danas je tesko naci razumnu osobu, ne samo za vezu, nego u bilo kojoj sveri zivota. vijeme u kojem zivimo je nevjerovatno cudno. voljela bih ga nazvati puno kontrasta, ali nikako u dobrom smislu.
sarolika je skupina ljudi koji zive u bosni,i svakim danom sve vise se isticu grupe sa kojima se ne mozes identificirati. jedni okrnuti vjeri, drugi estradnim zvijezdama, treci politicarima...slabo da je ko okrenut covjeku kao covjeku. tako da ako mislis da je tesko naci normalnu osobu, nisi jedini. a da ti dam neki priijedlog, kao i predhodni, sto su govorili da se ukljucis u neke drustvene mreze, ma i to je rizik
definitivno je najbolje ako mozes preko poznanstva, preko nekoga
a to sto su nam nasi roditelji pricali da se moze na vecernjim izlascima upoznavlo, to je odavno -bilo pa proslo-
-
dudlov
#194 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Savladaj kuhanje pa kad se neko društvo okupi a ti u kuhinju. Većina žena gleda u muškarcu budućeg partnera(muža) a na dobar zalogaj niko nije imun. Iznenadit ćeš se kad pođu u kuhinju dolazit. Dao bih ti ja još poneki prijedlog ali brate dragi, previše si fin.crni_86 wrote:Istina je da me svaki dan muci pitanje zar sam jedini ja saam. Ali eto bilo je perioda kad mi je bilo svejedno pa nijedna nije "naletila" ali vrijeme prodje pa ti onda bude jos teze. A za zauzete, kao sto ja ne bih volio da mi netko bari moju djevoju tako necu ni ja da nekome budem razlog za prekid. Kako su jednostavne stvari toliko komplikovane
- vozdrica
#195 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Niđe jarane normalnih danas nema,sve ludo.
- p206
#196 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Upravu si brate...normalnih danas nema... kad je došlo da su pi..a, ku..c, mišić ili obla guzica važniji od osjećaja. Kad se razuman pristup degradira, a ponašanje nekog međeda koji se raširi kao da je njegov čitav grad uzdiže. Kad je glumatanje važnije od iskrenosti.vozdrica wrote:Niđe jarane normalnih danas nema,sve ludo.
Sve otišlo u pm
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#197 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
La Lune Et Juin wrote:ne znam da li ce ti biti od kakve pomoci, ali opcenito- danas je tesko naci razumnu osobu, ne samo za vezu, nego u bilo kojoj sveri zivota. vijeme u kojem zivimo je nevjerovatno cudno. voljela bih ga nazvati puno kontrasta, ali nikako u dobrom smislu.sarolika je skupina ljudi koji zive u bosni,i svakim danom sve vise se isticu grupe sa kojima se ne mozes identificirati. jedni okrnuti vjeri, drugi estradnim zvijezdama, treci politicarima...slabo da je ko okrenut covjeku kao covjeku. tako da ako mislis da je tesko naci normalnu osobu, nisi jedini. a da ti dam neki priijedlog, kao i predhodni, sto su govorili da se ukljucis u neke drustvene mreze, ma i to je rizik
definitivno je najbolje ako mozes preko poznanstva, preko nekoga
a to sto su nam nasi roditelji pricali da se moze na vecernjim izlascima upoznavlo, to je odavno -bilo pa proslo-
samo da se složim sa oba postap206 wrote:Upravu si brate...normalnih danas nema... kad je došlo da su pi..a, ku..c, mišić ili obla guzica važniji od osjećaja. Kad se razuman pristup degradira, a ponašanje nekog međeda koji se raširi kao da je njegov čitav grad uzdiže. Kad je glumatanje važnije od iskrenosti.vozdrica wrote:Niđe jarane normalnih danas nema,sve ludo.
Sve otišlo u pm
-
miki.ba
#198 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Znaš zašto je prošlo, zato što je za prilazak djevojci potrebno daleko više hrabrosti nego za slanje poruke na fb-u.La Lune Et Juin wrote:a to sto su nam nasi roditelji pricali da se moze na vecernjim izlascima upoznavlo, to je odavno -bilo pa proslo-
Cuj prošlo, pa to je nešto najbolje. Ne mora nužno biti nocni izlazak, ali se nužno mora imati hrabrosti.
- kritichar
#199 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
ima na forumu normalnih 
-
miki.ba
#200 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Postove pišete između 12 i 3 h, subota na nedjelju, onda se pitate što ste suha k.... i što ne možete upoznati normalnu djevojku.