Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
TheMule wrote:
Inace, vecina zena nema pojma o cemu prica kad je u pitanju visina ili bilo koja duzina u obicnim metrima, a kamoli centimetrima Pitaj jednu slijedeci put kad izadjete "Kolko je dugo ovo auto?" vidjecete odgovora Mrsav muskarac od 175 ce joj se svidjati, a debeljuckast iste visine ce izgledati kratak itd itd
samo se ti tješi
Sheilak bona, ima dosta centimetara za sve, pa cak i za ove visoke ko ti. Ne brini se za mene
naopaka-bajka wrote:Ma uvijek su nekako one male od 160, 165 sa momcima od 190. A ja visoka 177 i nikako naci visokog. Do sada svaki momak je bio 180, 183 najvise, pa ne mogu obuci stiklu, osjecam se k'o bandera pored njega
Kolike su ti stikle ?
Ako ne prelazis 191 u njima, javi se na PP :lol:
EminaSA wrote:Ne znam je li bila ova tema vec ali eto...prilicno sam visoka za djevojku (1.78 cm) i primjecujem u zadnje vrijeme da skoro svi visoki muskarci jure za nizim ribama. Zasto je to tako? Mislim, nikog ne osudjujem i svako ima pravo na svoj ukus (evo ja licno ne bih bila sa nekim ko je nizi od mene), samo mi je cudno kad vidim muskarce kako po gradu kako vode djevojke koje su im do struka dok se nama visokim djevojkama najvise udvaraju nizi muskarci. Dakle, pitanje za visoke muskarce: jel to mislite da su nize ribe sladje, zenstvenije, njeznije itd od visokih. Ili?
zenstvenije, slađe, seksipilnije i bolje u krevetu.
spree wrote:gdje su te tolike visoke zene? izgleda samo na forumu . oko mojih 196 cm uvijek se neke niske vrte
Brate tako ti to ide u životu . One niske se uzvrte, jer su samopouzdanije od visoke kojoj su nabile kompleks umjesto da bude obratno. Onda stidna zirafica sjedi sama dok je ne pokupi niži od tebe :p.
Šalu na stranu, ja se smatram visokom iznad nekog prosjeka svoje zenske okoline i nisam nikad bila zanimljiva visokima. Vole palcice
Djevojke od visine sebi stvore kompleks. Ne znam ni jednu djevojku preko 175 da nema problema sa kičmom u vratu zbog konstantnog povijanja glave. Ne znam kako se kod nas ženskih od svega napravi problem :S
sa visokim mosh se tek ono klasicno sexat,ove sitnije mosh,nataknut,i sexat kako hoces..
ali meni su drage sve,ne dao Bog da ih nema a moja visina je bas ono medium,180...tako da pasem,tu i tamo,uglavnom svuda..
Ma nema tu pravila. Svi smo mi različiti s različitim ukusima, visoki, niski, debeli, mršavi...svako nađe sebi šta mu paše. Ja iskreno preferiram visoke cure, kada kažem visoke mislim da su minimalno 170, a maksimalno do 185 (moRe i 190 al' da ne nosi štikle) Ne osjećam se ugodno, kada hodam ulicom s djevojkom koja mi je do pasa. Nema tu nikakve posebne matematike, čisto je u pitanju praktičnost.
Pa nije visina jedini faktor koji je bitan.. imas super djevojaka, visoke, lijepe, ali dzaba, nekako nezgrapne, kao da hodas pored ormara.. nekad davno sam izlazio s jednom koja je od mene (192 cm) bila niza max 10 cm.. nije znala sta ce s rukama dok hoda, ne daj Boze da je morala potrcati, mislim da bi pobila sve koji joj se nadju na putu.. obicno je iz nekog razloga, znala zapinjati na vratima, ono ramenom, o ulasku i izlasku i auta da ne pricam...
Prije dok sam trazio srodnu pokusavao sam naci sto visociju,vitkiju,tj. uz mene,ali naprosto na kraju shvatis da oci ne biraju,desi se ono nesto,neopisivo
Btw. i ova od 165 meni je savrsena,ne bi je dao za 10 do 180cm+
Ovo mi je OK razlika u visini ali mi je sega vidjeti kad cura momku moze pitu s glave jesti ...ljetos na moru vidim par, cura zagrlila frajera preko ramena, a on nju oko struka. Lik vjerovatno mora malo poskociti da bi je poljubio, a jedina dobra stvar je sto mu vjerovatno ne treba zalet.