Obozavanje ženskih stopala

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
irac300

#176 Re: Obozavanje ženskih stopala

Post by irac300 »

Meni da je ne znam koliko lijepa cura, može pokvariti dojam ako joj stopala nisu tip-top, s druge strane, može me privući cura s prosječnim izgledom, a koja ima prelijepa stopala. Zaj'bana stvar taj fetish. :D
madesa

#177 Re: Obozavanje ženskih stopala

Post by madesa »

irac300 wrote:Meni da je ne znam koliko lijepa cura, može pokvariti dojam ako joj stopala nisu tip-top, s druge strane, može me privući cura s prosječnim izgledom, a koja ima prelijepa stopala. Zaj'bana stvar taj fetish. :D
sve si rekao :D
krater

#178 Re: Obozavanje ženskih stopala

Post by krater »

madesa wrote:
irac300 wrote:Meni da je ne znam koliko lijepa cura, može pokvariti dojam ako joj stopala nisu tip-top, s druge strane, može me privući cura s prosječnim izgledom, a koja ima prelijepa stopala. Zaj'bana stvar taj fetish. :D
sve si rekao :D
:thumbup:
ado_sar

#179 Re: Obozavanje ženskih stopala

Post by ado_sar »

jbg, sve je u detaljima, ista stvar je i sa rukama, prstima, noktima
_mufljuz_

#180 Re: Obozavanje ženskih stopala

Post by _mufljuz_ »

neki dan sam radio sa jednom svabicom - stvarno je straota dobra i bila je u papucicama e malo je reci da dugo nisam vidio ruznije iscupanije nokte...ja ne znam sta je ono pa do u meso ih pocupa bogte :-) :shock: :?

uglavnom - pokvarilo mi je umjetnicki dojam :mrgreen:
ado_sar

#181 Re: Obozavanje ženskih stopala

Post by ado_sar »

Zamoli me prijatelj iz njemacke da ugostim na jednu noc njegovu najbolju prijateljicu koja je negdje na proputovanju. OK, nije problem, pripremim joj ja sobu i to. Odem po nju dovedem je kuci i ispostavi se da cura uopste nije losa, i da bi mozda bila zainteresovana i za druzenje. Sjednemo mi kod mene da pregledamo utakmicu i popijemo po pivu, kad, osjetim ja njoj noge smrde. Tu ja na poluvremenu, opalim kao supljak, i kazem joj kako znam da je putovala cijeli dan i da moze slobodno da se osvjezi, istusira dok je poluvrijeme, jer ce poslije biti kasno jer kao imamo redukcije vode. Na to ona kaze nema veze, tusirala se kad je krenula iz Mostara. A noge i dalje smrde. Zavrsi utakmica, i ja je fino otpratim do njene sobe i pozelim joj laku noc. Morao sam odbiti siguricu, ali nisam brate mogao da to podnesem. Pa jbm misa, znam ja da se svako znoji, nisam u osnovnoj da mislim da djevojcice i ne kake, ali jbm, pa red je da se istusiras ako kod nekog dolazis na konak. Ti su stranci pravi peksini :) briga me sto su peksini, nego mi zao sigurice :)
madesa

#182 Re: Obozavanje ženskih stopala

Post by madesa »

ado_sar wrote:Zamoli me prijatelj iz njemacke da ugostim na jednu noc njegovu najbolju prijateljicu koja je negdje na proputovanju. OK, nije problem, pripremim joj ja sobu i to. Odem po nju dovedem je kuci i ispostavi se da cura uopste nije losa, i da bi mozda bila zainteresovana i za druzenje. Sjednemo mi kod mene da pregledamo utakmicu i popijemo po pivu, kad, osjetim ja njoj noge smrde. Tu ja na poluvremenu, opalim kao supljak, i kazem joj kako znam da je putovala cijeli dan i da moze slobodno da se osvjezi, istusira dok je poluvrijeme, jer ce poslije biti kasno jer kao imamo redukcije vode. Na to ona kaze nema veze, tusirala se kad je krenula iz Mostara. A noge i dalje smrde. Zavrsi utakmica, i ja je fino otpratim do njene sobe i pozelim joj laku noc. Morao sam odbiti siguricu, ali nisam brate mogao da to podnesem. Pa jbm misa, znam ja da se svako znoji, nisam u osnovnoj da mislim da djevojcice i ne kake, ali jbm, pa red je da se istusiras ako kod nekog dolazis na konak. Ti su stranci pravi peksini :) briga me sto su peksini, nego mi zao sigurice :)
je li bar foot dobar bio
dulekrele

#183 Re: Obozavanje ženskih stopala

Post by dulekrele »

ne lozim se ali je lijepo vidjeti zensko sa lijepim stopalima :D
_mufljuz_

#184 Re: Obozavanje ženskih stopala

Post by _mufljuz_ »

ado_sar wrote:Zamoli me prijatelj iz njemacke da ugostim na jednu noc njegovu najbolju prijateljicu koja je negdje na proputovanju. OK, nije problem, pripremim joj ja sobu i to. Odem po nju dovedem je kuci i ispostavi se da cura uopste nije losa, i da bi mozda bila zainteresovana i za druzenje. Sjednemo mi kod mene da pregledamo utakmicu i popijemo po pivu, kad, osjetim ja njoj noge smrde. Tu ja na poluvremenu, opalim kao supljak, i kazem joj kako znam da je putovala cijeli dan i da moze slobodno da se osvjezi, istusira dok je poluvrijeme, jer ce poslije biti kasno jer kao imamo redukcije vode. Na to ona kaze nema veze, tusirala se kad je krenula iz Mostara. A noge i dalje smrde. Zavrsi utakmica, i ja je fino otpratim do njene sobe i pozelim joj laku noc. Morao sam odbiti siguricu, ali nisam brate mogao da to podnesem. Pa jbm misa, znam ja da se svako znoji, nisam u osnovnoj da mislim da djevojcice i ne kake, ali jbm, pa red je da se istusiras ako kod nekog dolazis na konak. Ti su stranci pravi peksini :) briga me sto su peksini, nego mi zao sigurice :)
mozda je mislila da ti godi da te lozi da joj bazde noge :mrgreen: :lol:
madesa

#185 Re: Obozavanje ženskih stopala

Post by madesa »

_mufljuz_ wrote:
mozda je mislila da ti godi da te lozi da joj bazde noge :mrgreen: :lol:
da znas da i to ide u fetish :)
amaretto

#186 Re: Obozavanje ženskih stopala

Post by amaretto »

Održavana sexy stopala. Top !

Image
Stoner

#187 Re: Obozavanje ženskih stopala

Post by Stoner »

Svi koji kažu da su im ženska stopala nebitna nadam se da će nekad doći u priliku da masiraju ovakve papke

Image

A ovo bi cuclao dok mi jezik ne utrne

Image
Nadzorna_ploca

#188 Re: Obozavanje ženskih stopala

Post by Nadzorna_ploca »

cuj obozavanje, rodila mati obozavatelja.
madesa

#189 Re: Obozavanje ženskih stopala

Post by madesa »

Image
Image
Image
Image
avetinja

#190 Re: Obozavanje ženskih stopala

Post by avetinja »

Nokti se lakiraju, a noge se ne peru.
swanfilter

#191 Re: Obozavanje ženskih stopala

Post by swanfilter »

Jel tema o lakiranju ili o stopalima? Madesa, izvini, al tvoja nisu vrijedna ovolikih slika. O cuclanju istih da ne govorim. Sorry ...
Mustang1

#192 Re: Obozavanje ženskih stopala

Post by Mustang1 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
avetinja

#193 Re: Obozavanje ženskih stopala

Post by avetinja »

Šteta što se ne može prenijeti i miris nogu putem interneta, vjerujem da bi doživljaj bio potpun. :D
AstorH

#194 Re: Obozavanje ženskih stopala

Post by AstorH »

Toliko toga lijepog na zeni, a oni nasli stopala. Cc
madesa

#195 Re: Obozavanje ženskih stopala

Post by madesa »

ima li nas jos :D
Dr Kova

#196 Re: Obozavanje ženskih stopala

Post by Dr Kova »

madesa wrote:ima li nas jos :D

ima ima :mrgreen:
Alkos

#197 Re: Obozavanje ženskih stopala

Post by Alkos »

Nisam od onih koji će cuclat stopala, svršavat na njih, obožavat ih, ali vidjeti lijepa ženska stopala, "očuvana i održavana", njegovana... Odraz kulture i higijene. Kao i zubi, ruke i slično! Volim ljeto jer odmah vidim s kim imam posla :mrgreen:

Može u faci biti avion, ali džaba sve ako nisu nožice uredne. Ružno je i na muškarci vidjeti otpale nokte, plave nokte, neodrezane, prljave, fuj...

Ljepota vidjeti ovo ispod.

Image
Image
Image
Image
madesa

#198 Re: Obozavanje ženskih stopala

Post by madesa »

:thumbup:
Jstat

#199 Re: Obozavanje ženskih stopala

Post by Jstat »

Čisto da se zna:

Osobe za koje se zna da su imali/imaju feet fetish:

Quentin Tarantino,
Andy Warhol,
Fjodor Dostojevski,
Dita Von Teese,
Elvis Presley,
Giacomo Casanova,
David Boreanaz,
Johann Wolfgang von Goethe

IMA NAS JOŠ :)
Zeljoooo

#200 Re: Obozavanje ženskih stopala

Post by Zeljoooo »

U mene jedna cura imala 6 prstiju na nogama.
Post Reply